Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
beauty swit plojo ama ges prenses ayse ela
unuttuklarim olduysa affedin
cok cok cok tsk ederim kizlar merak etmissiniz cok sevindim yazdiklarinizi okuyunca
esim gelene kadar uyumusum esimde uyandirmak istememis kiyamamis
bi iki saat once uyandim esim sonucu getirdi negatif cikmis..
simdi aslinda cocuk dusunmedigimiz icin uzulmemem gerekirdi demi?
ama nedense cok uzuldum kizlar biliyomusunuz? bende anlamadim cok tuhaf bir piskoloji ben bile bukadar uzuluyosam bide cocuk isteyipte olamayanlarin neler yasadigini hic dusunemiyorum..esimde cok uzgundu:KK43: gerci o istiyodu zaten..
uzgunum yani cok..hayalkirikligi oldu sanki biraz sebebini anliyamadim sonucta suan cocuk dusunmuyorum..
opuyorum sizi cok canlarim iyiki varsiniz

Rabbim istediğinizde gönlünüze göre versinn :) Sağlık problemide yoktur inşallah,bayılmanla ilgili..

Kizlar gunaydn nena erkenden ayakta daha dogrusu yataktan kalkmadm ama uyandim heheh bugun spora gdemicem cok isim var misafrlerm oglen gelicekler oyuzden dus falanda almam gebrekicek yukariya bugn ki menumu yazdm ama goremeyecek olanlar icin burayada yazayim fikirlerinize acigin 1-piyano kek(dun yaptm bugune daha lezetteli olsun diye 2-kerevzli tavuklu meze 3-patates toplari 4-mercimek koftesi 4-tuzlu kek 5-ispanakli bosnak boregi sanirim bu kadardi kombinasyon nasil sozce kotumu yada ek olarak onerileriniz varmi bilemedm ne hazrlcgmi

Ellerine sağlıııkk :) Bnce de gayet güzel menü Ella:KK34: Afiyet olsun,keyifli birgün olsun :)

kızlar her zamanki gibi sporumu yapıp geldim, başvurumu da onaylattım umarım pazartesi çok mutlu bir gün olur benim için, dualarınız eksik etmeyin :KK34: annemler hafta snu uludağa gidiyorlar onlara kek,kurabiye yapacağım bugün... kendim yemiyorum ama yapıyorum :KK1:

1 tanecikte mi yemiyorsun?:26: Yarım ye bari :KK9: Accık accık :KK9:
İnşallah pazartesi beklediğin haberler gelir:KK52:

bnde dua ediyorum kv tmör yoktur...dr rahim alınmış tmör de gitmiş ama kenar bezlere sıçramışmı diye bakıcaklar 30 ocakta...inş temiz çık sonuçlarrr....

bu ardaaa eşim arba bakıyordu bizim eski arbadan...3hafta baktıı yok öyle yok söyle satmışlarr..başka buldu bu aksm ona bakmaya gidicek..beğenip anlaşırsa p.tesi arba alıcaz kısmetseee

Bu uyku hiç doyulası birşey değil :)
İnşallah sonuçlar beklediğiniz gb çıkar canım,Rabbim sağlıktan eksik etmesin..Zaten uğraşmış kadın,inşallah bundan sonra içi rahatlar bari..Benim dayımda akciğerinde oldu geçtiğimiz senenin son aylarında,ilk evresi olduğu için şanslıymış,şimdi ayda bir di takipleri 3 ay'a çıkardılar,yaşıda var bayaa..Rabbim her zaman beterinden korusun..Hastanelerde bekleyenlere de yardıcı olsun inşallah..
Araba içinde çook sevindiimm:KK52: İnşallah sizin kısmetinizdir,gönlünüze göre olur :)

iiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

halil sezaiye bağlıcam şimdi kendimiiiii buuuu nee arkadaşşş bilierkmi yapıyonuzzz:KK14::KK14::KK14:

yinee kimse yoookk:KK35::KK67:

Rabbim istediğinizde gönlünüze göre versinn :) Sağlık problemide yoktur inşallah,bayılmanla ilgili..

Ellerine sağlıııkk :) Bnce de gayet güzel menü Ella:KK34: Afiyet olsun,keyifli birgün olsun :)

1 tanecikte mi yemiyorsun?:26: Yarım ye bari :KK9: Accık accık :KK9:
İnşallah pazartesi beklediğin haberler gelir:KK52:

Bu uyku hiç doyulası birşey değil :)
İnşallah sonuçlar beklediğiniz gb çıkar canım,Rabbim sağlıktan eksik etmesin..Zaten uğraşmış kadın,inşallah bundan sonra içi rahatlar bari..Benim dayımda akciğerinde oldu geçtiğimiz senenin son aylarında,ilk evresi olduğu için şanslıymış,şimdi ayda bir di takipleri 3 ay'a çıkardılar,yaşıda var bayaa..Rabbim her zaman beterinden korusun..Hastanelerde bekleyenlere de yardıcı olsun inşallah..
Araba içinde çook sevindiimm:KK52: İnşallah sizin kısmetinizdir,gönlünüze göre olur :)

amin canmm..inş. sonuclar hayrılı cıkar..kv de 1evresiymişş..inş temiz çıkarr...
arabaya gelincee bnde çok heycanlıyım ama heveslenmek istemiyorum..ama içim kıpır kıpırr:KK52:
arabayı alırsak benii bağlasan durmam :KK76::KK24::21::KK55::KK55:

amin canmm..inş. sonuclar hayrılı cıkar..kv de 1evresiymişş..inş temiz çıkarr...
arabaya gelincee bnde çok heycanlıyım ama heveslenmek istemiyorum..ama içim kıpır kıpırr:KK52:
arabayı alırsak benii bağlasan durmam :KK76::KK24::21::KK55::KK55:

İnşallah canım :)
Durma tabiii:KK52: Bana da kaç arada :KK52::KK9:
İnşallah olur,heyecanlandım bende..Araba çok büyük rahatlık..

günlerin en güzelinden tünaydınlar :KK16:
bu gün cuma yaa içim kıppır kıpır :KK76:

beauty swit plojo ama ges prenses ayse ela
unuttuklarim olduysa affedin
cok cok cok tsk ederim kizlar merak etmissiniz cok sevindim yazdiklarinizi okuyunca
esim gelene kadar uyumusum esimde uyandirmak istememis kiyamamis
bi iki saat once uyandim esim sonucu getirdi negatif cikmis..
simdi aslinda cocuk dusunmedigimiz icin uzulmemem gerekirdi demi?
ama nedense cok uzuldum kizlar biliyomusunuz? bende anlamadim cok tuhaf bir piskoloji ben bile bukadar uzuluyosam bide cocuk isteyipte olamayanlarin neler yasadigini hic dusunemiyorum..esimde cok uzgundu:KK43: gerci o istiyodu zaten..
uzgunum yani cok..hayalkirikligi oldu sanki biraz sebebini anliyamadim sonucta suan cocuk dusunmuyorum..
opuyorum sizi cok canlarim iyiki varsiniz

canım seni çok iyi anlıyorum..
geçen ay ben de şüphelenmiştim hiç istememe rağmen testte negatif çıkınca bi burukluk olmuştu içimde :KK50:
ama siz zaten çalışmalara başlamamıştınız ki..
belki istesen ehemncik olur :KK52:
evliliğin bi otursun bebiş daha da iyi gelir sana...
oyalanırsın onunla..
Allah gönlüne göre versin canım..

Kizlar gunaydn nena erkenden ayakta daha dogrusu yataktan kalkmadm ama uyandim heheh bugun spora gdemicem cok isim var misafrlerm oglen gelicekler oyuzden dus falanda almam gebrekicek yukariya bugn ki menumu yazdm ama goremeyecek olanlar icin burayada yazayim fikirlerinize acigin 1-piyano kek(dun yaptm bugune daha lezetteli olsun diye 2-kerevzli tavuklu meze 3-patates toplari 4-mercimek koftesi 4-tuzlu kek 5-ispanakli bosnak boregi sanirim bu kadardi kombinasyon nasil sozce kotumu yada ek olarak onerileriniz varmi bilemedm ne hazrlcgmi

ellacan menün yeter de artar bile :nazar:
aynı şehirde olsaydık akşam iş çıkışı kalanları süpürmeye gelirdim :KK9:

genelde gelin görümce anlaşamaz ama sizde öyle bir durum olmamış sevindim... aslında hep böyle olması gerekir de işte...

naptın o kadar saat, çok yorulmuşsundur, benim öyle çok ayakta kalınca belim ağrıyor nedense... yaşımda genç halbuki :KK1:

canım üzülme diyemeyeceğim, sanırım insan ümitlenince ve sonucu göremeyince hayal kırıklığına uğruyor... daha çok zamanınız var, çocuk düşünüp düşünmediğine karar ver ona göre çalışmalara başlarsınız...

canım gs nin dediği gibi salata tarzı birşey yapabilirsin, kısır,patates yada makarna salatası tarzı... gerçi kerevizli tavuklu meze diyorsun bu da salata tarzında birşeyse gerek yok, menü süper, ben de gelsem mi ki :KK52:

kızlar her zamanki gibi sporumu yapıp geldim, başvurumu da onaylattım umarım pazartesi çok mutlu bir gün olur benim için, dualarınız eksik etmeyin :KK34: annemler hafta snu uludağa gidiyorlar onlara kek,kurabiye yapacağım bugün... kendim yemiyorum ama yapıyorum :KK1:

canımm inşallah p.tesi sevinçi haberlerini alırız..
benim de eşimin hizmet puanı düşüktü -16-
ama ilk tercihine eve ve benim bankaya en yakın okula atandı..kısmet biraz da..
dualarım sizinle...

günaydınnn kızlarrrrrrrr daha uykm var ama kalktım..aksmları erken yatıcam artıkk gerçi yarın kocacım ewdee:KK16:

acnm menün bncede süperrr gerk yok başka bişeye 5çatı gibi bişi olcak sanırm..1tabakta olucaklarr..güzel olur hem de renkli:KK34:

teşekkür ederimm aynen öyle görümcem iyidirr..kv de de öyle sessizler çok şükürr ama tabi o kv bn gelin sadece eşime yapıyorum huysuzluk o kdr da olsun dimii :))

ne onalr ne bn laf sokma fln olmaz bizdee:nazar::nazar::nazar: sadece kp patavatsız ve gevezee ama bna grk kalmadan susturuyolar hahah

umarım seninde istediğin olur p.tesş cnm..allah gönlümüze göre versinn...

bnde dua ediyorum kv tmör yoktur...dr rahim alınmış tmör de gitmiş ama kenar bezlere sıçramışmı diye bakıcaklar 30 ocakta...inş temiz çık sonuçlarrr....

bu ardaaa eşim arba bakıyordu bizim eski arbadan...3hafta baktıı yok öyle yok söyle satmışlarr..başka buldu bu aksm ona bakmaya gidicek..beğenip anlaşırsa p.tesi arba alıcaz kısmetseee

ooo prensess süperrrr:KK52:
çoook sevindim..inşallah araba gönlünüze göre olur da alırsınız..sonra da gelsin ebbiş :KK52:
kv için de inşallah tümör yoktur :26: doktorlar her ihtimale karşı bakıyorlar iyi de olutor..dualarım sizinle canikom ...

selam kızlarrrr :)))

sanırım meb benim boş zamanlarımda kk yı okuduğumu duymuş ve hemen yasaklamış :KK43:((((( artık sadece evden giriş yapabiliyorum.... herkesi özlüyorum , en azından okuyodum yaaaaaa:KK43:

BA'cım vakti zamanı geldiğinde Rabbim nasip ettiği gün o seni bulur..... inan hislerini çok iyi anlıyorum. bu konuda tedavi olmuş ve bi süre sonra yeniden yeni tedaviye başlayacak biri olarak..... evlilik kadınlarda sanırım böyle bi etki yapıyo, ne kadar düşünmüyoruz desek de evlenince beden kendini ve de psikoloji yavaştan anneliğe hazırlıyo kendini biz fark etmeden :)))))

geçen ay ben de şüphelenmiştim hiç istememe rağmen testte negatif çıkınca bi burukluk olmuştu içimde :KK50:
oyalanırsın onunla..

dualarım sizinle...

çoook sevindim..inşallah araba gönlünüze göre olur da alırsınız..sonra da gelsin ebbiş :KK52:
kv için de inşallah tümör yoktur :26: doktorlar her ihtimale karşı bakıyorlar iyi de olutor..dualarım sizinle canikom ...

teşekkür ederim şekerimm inş.. aminnnnn

sanırım meb benim boş zamanlarımda kk yı okuduğumu duymuş ve hemen yasaklamış :KK43:((((( artık sadece evden giriş yapabiliyorum.... herkesi özlüyorum , en azından okuyodum yaaaaaa:KK43:

BA'cım vakti zamanı geldiğinde Rabbim nasip ettiği gün o seni bulur..... inan hislerini çok iyi anlıyorum. bu konuda tedavi olmuş ve bi süre sonra yeniden yeni tedaviye başlayacak biri olarak..... evlilik kadınlarda sanırım böyle bi etki yapıyo, ne kadar düşünmüyoruz desek de evlenince beden kendini ve de psikoloji yavaştan anneliğe hazırlıyo kendini biz fark etmeden :)))))

canımm bizim de her siteye girmiyor..alışveriş siteleri,haber siteleri hep yasaklı..burayı nasıl yasaklamadılar şaşırdım :KK53:
ama çok üzülürüm burdan giremezsem :26:

bu arada tespitin çok doğru...
evlenmeden önce çocuk fikri bana çok uzakken..şimdi her geçen gün daha da alışıyorum bebiş fikrine :KK52:

canımm bizim de her siteye girmiyor..alışveriş siteleri,haber siteleri hep yasaklı..burayı nasıl yasaklamadılar şaşırdım :KK53:

evlenmeden önce çocuk fikri bana çok uzakken..şimdi her geçen gün daha da alışıyorum bebiş fikrine :KK52:

svitt napıyosunn...???
kızlarr bebek sahibi olmak cok kolay değilmiş..size bişey anlatayımm...

gecen hafta aradaşımla konuştum...bebek istiyoruz çalışmalara başladık dedim..
hemen olmaz korundunuz dedi..
bnde hap kullanmıyoruz dedim
bnm arkadasım 6aydır deniyolar dr a gittiler..sorun yok ama yumurtalıklar küsmüş demiş..:KK53:
1yıl korunmuşlar prezarvatif ile...6 ay sonra olmuşş...

tam olarak bilmiyorum anlattı nedenini ama ilk seferde olmaması normal..

bn 3 ay korunduğuma göre bu ay fln olabilirr hayırlısı ileee inşallahhh:KK52:

Son düzenleme:

oyalanırsın onunla..

dualarım sizinle...

evet tatlim insan bi tuhaf hissediyorr..
allah hepimizin gonlune gore versin en onemlisiide hayirlisiyla gelsin bebislerimiz

evet canim aynen oyle oluyo senin icinde uzuldum:KK43: umarim allahim sana tez zamanda anne olmayi nasip eder canim
hepimiz icin hayirlisi olsun

bende evlendiğimde ilk ay geciktirici hap kullanmıştım daha sonra adetim gecikti hatta hamile miyim acaba diye düşünmeye başladım test aldım yaptım negatif çıktı daha sonrasında da adetim gelmedi bayaa şüphelerim büyüyünce zamanı değil diye istemiyodum hatta Allah affetsin inşallah hamile değilim diye de dedim :S sonra kan testi yaptırdım negatif olduğunu öğrenince bi burukluk oldu içimde bilmiyorum zaten istemiyordum şuan için ama negatif olduğunu öğrendiğimde de üzülmedim diyemicem... çok tuhaf bi duygu gerçektennnnnnnnnn :)

svitt napıyosunn...???

bnm arkadasım 6aydır deniyolar dr a gittiler..sorun yok ama yumurtalıklar küsmüş demiş..:KK53:

hadi yaaa kizlar ya biz przervatifide biraktik geri cekilme yontemini uyguluyoruz biz suan
iki aydir yapiyoruz boyle.

Seni bekleriz ki biz yinee:KK9: Olun bunada şükür,evdekininde başına birşey gelmesinde :)

Yavaş ama çok kararlı bir şekilde insanın iliklerine işliyor bebek fikri..Hani kalbin mantığın arası kalırsın ya :) Bebişte mantıklı olarak düşünülen hep cevaba gönülden farklı yanıt geliyor mutlaka :)

svitt napıyosunn...???

Canım zaten hep derler ya evlenince zamanla değişirmiş vücut..
Ben hiç ilaç kullanmadım eşim istemedi boşu boşuna vücuduna ilaç alma demişti..
Arada p... arada geri ç.... ile korunduk,sonra ilk denemede oldu minik nasibimize,şükürler olsun..
Çok heyecanlanıyorum sen yazınca :KK52:
Tahmin edebiliyorum takip ediyorsundur yumurtlama günlerini ama yine de hatırlatayım dedim:KK34:
Yumurtlama tarihleri deyince o zamanlar geliyor aklıma:KK9: Ağustos'ta bayramda regl oldum sonra günümü bekledim yakın zamanları en azından o arada da bi tanıdığımızın kızının bebek mevlüdü vardı :) Neyse sonradan hamile olduğumu öğrendiler,bana diyor ki kızzz varmış bebek diyor mevlütte bilmiyormuşsun,hayır diyorum yoktu,ısrarla devam etti ayy tam o zamanlarda varmış diye,dayanamadım dedim ki ne zaman yaptığımı biliyorum yahu yoktu dedim:KK9: Normalde çok bilmiştirde kendisi,çok ciddiye alıp cevap vermezdim ama çok sinir etmişti dayanamadım :KK17: Ayy yoksa ben hiç böyle biri değilim,sadece damarıma basılırsa teller kopuyor :KK23::KK9:

Son düzenleme:
kizlar bi konuda ben acim nezamandir kendime guzel bir yuztemizleme jeli ariyordum
sonunda buldum avenenin yuztemizleme jelini aldim eczaneden birazcik pahaliydi bana göre ama isini kesinlikle süper yapiyor
hicbir makyaj kalintisi birakmiyor ben cok sevdim
pesinden biodermanin tonigini kullaniyorum ve vychinin kremini suruyorum
siz neler kullaniyorsunuz?

Seni bekleriz ki biz yinee:KK9: Olun bunada şükür,evdekininde başına birşey gelmesinde :)

Yavaş ama çok kararlı bir şekilde insanın iliklerine işliyor bebek fikri..Hani kalbin mantığın arası kalırsın ya :) Bebişte mantıklı olarak düşünülen hep cevaba gönülden farklı yanıt geliyor mutlaka :)

Canım zaten hep derler ya evlenince zamanla değişirmiş vücut..
Ben hiç ilaç kullanmadım eşim istemedi boşu boşuna vücuduna ilaç alma demişti..
Arada p... arada geri ç.... ile korunduk,sonra ilk denemede oldu minik nasibimize,şükürler olsun..
Çok heyecanlanıyorum sen yazınca :KK52:
Tahmin edebiliyorum takip ediyorsundur yumurtlama günlerini ama yine de hatırlatayım dedim:KK34:
Yumurtlama tarihleri deyince o zamanlar geliyor aklıma:KK9: Ağustos'ta bayramda regl oldum sonra günümü bekledim yakın zamanları en azından o arada da bi tanıdığımızın kızının bebek mevlüdü vardı :) Neyse sonradan hamile olduğumu öğrendiler,bana diyor ki kızzz varmış bebek diyor mevlütte bilmiyormuşsun,hayır diyorum yoktu,ısrarla devam etti ayy tam o zamanlarda varmış diye,dayanamadım dedim ki ne zaman yaptığımı biliyorum yahu yoktu dedim:KK9: Normalde çok bilmiştirde kendisi,çok ciddiye alıp cevap vermezdim ama çok sinir etmişti dayanamadım :KK17: Ayy yoksa ben hiç böyle biri değilim,sadece damarıma basılırsa teller kopuyor :KK23::KK9:

takip ediyorum tabiii sanırm major demişti tele bi progrm yükledim ordan bakıyorumm:KK17: yumurtlama günlerinde olmuştu ama tutmadı.. bu ay en yüksek gününe 2 gün kala gününde ve 2 gün sornaa:KK17: denicem...

o akrbalar cok gıcıklar gerçekten yaa..bni görünce yokmu bebek diyorlarr yok diyorum..boş durma diyolar:KK53: hamile kalsam niye acele ettiniz derler...o yüzden takmamak lazım he deyip geçmek lazım..

X