- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.521
beauty swit plojo ama ges prenses ayse ela
unuttuklarim olduysa affedin
cok cok cok tsk ederim kizlar merak etmissiniz cok sevindim yazdiklarinizi okuyunca
esim gelene kadar uyumusum esimde uyandirmak istememis kiyamamis
bi iki saat once uyandim esim sonucu getirdi negatif cikmis..
simdi aslinda cocuk dusunmedigimiz icin uzulmemem gerekirdi demi?
ama nedense cok uzuldum kizlar biliyomusunuz? bende anlamadim cok tuhaf bir piskoloji ben bile bukadar uzuluyosam bide cocuk isteyipte olamayanlarin neler yasadigini hic dusunemiyorum..esimde cok uzgundu gerci o istiyodu zaten..
uzgunum yani cok..hayalkirikligi oldu sanki biraz sebebini anliyamadim sonucta suan cocuk dusunmuyorum..
opuyorum sizi cok canlarim iyiki varsiniz
Rabbim istediğinizde gönlünüze göre versinn :) Sağlık problemide yoktur inşallah,bayılmanla ilgili..
Kizlar gunaydn nena erkenden ayakta daha dogrusu yataktan kalkmadm ama uyandim heheh bugun spora gdemicem cok isim var misafrlerm oglen gelicekler oyuzden dus falanda almam gebrekicek yukariya bugn ki menumu yazdm ama goremeyecek olanlar icin burayada yazayim fikirlerinize acigin 1-piyano kek(dun yaptm bugune daha lezetteli olsun diye 2-kerevzli tavuklu meze 3-patates toplari 4-mercimek koftesi 4-tuzlu kek 5-ispanakli bosnak boregi sanirim bu kadardi kombinasyon nasil sozce kotumu yada ek olarak onerileriniz varmi bilemedm ne hazrlcgmi
Ellerine sağlıııkk :) Bnce de gayet güzel menü Ella Afiyet olsun,keyifli birgün olsun :)
kızlar her zamanki gibi sporumu yapıp geldim, başvurumu da onaylattım umarım pazartesi çok mutlu bir gün olur benim için, dualarınız eksik etmeyin annemler hafta snu uludağa gidiyorlar onlara kek,kurabiye yapacağım bugün... kendim yemiyorum ama yapıyorum
1 tanecikte mi yemiyorsun?:26: Yarım ye bari Accık accık
İnşallah pazartesi beklediğin haberler gelir
bnde dua ediyorum kv tmör yoktur...dr rahim alınmış tmör de gitmiş ama kenar bezlere sıçramışmı diye bakıcaklar 30 ocakta...inş temiz çık sonuçlarrr....
bu ardaaa eşim arba bakıyordu bizim eski arbadan...3hafta baktıı yok öyle yok söyle satmışlarr..başka buldu bu aksm ona bakmaya gidicek..beğenip anlaşırsa p.tesi arba alıcaz kısmetseee
Bu uyku hiç doyulası birşey değil :)
İnşallah sonuçlar beklediğiniz gb çıkar canım,Rabbim sağlıktan eksik etmesin..Zaten uğraşmış kadın,inşallah bundan sonra içi rahatlar bari..Benim dayımda akciğerinde oldu geçtiğimiz senenin son aylarında,ilk evresi olduğu için şanslıymış,şimdi ayda bir di takipleri 3 ay'a çıkardılar,yaşıda var bayaa..Rabbim her zaman beterinden korusun..Hastanelerde bekleyenlere de yardıcı olsun inşallah..
Araba içinde çook sevindiimm İnşallah sizin kısmetinizdir,gönlünüze göre olur :)