Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

hastayım de gitme canım niye bu kadar dert ediyorsun çok üstüne gelecekse ben müsait değilim, sen anneni doktora götür ama ben gelmeyeceğim tarzında kesin ve net cümleler kur, bitsin... dert etme bu kadar

hastayım de gitme canım niye bu kadar dert ediyorsun çok üstüne gelecekse ben müsait değilim, sen anneni doktora götür ama ben gelmeyeceğim tarzında kesin ve net cümleler kur, bitsin... dert etme bu kadar

nebilim canim ya cok kafama takiyorum takilmiyacak seyleri net bi sekilde isim var ben gidemem desem sanki cooook kotu bisey yapmisim gibi geliyo bana..
onlarda kizcak darilcak vs saniyorum
ama dedigin gibi yapicam tatlim.

uyuyan uyanan uyandığı halde uykulu olan herkese tüaydınlarrrr
dün akşam bu kadar yorgunluğa dayanamadı vücudum
annemlerdeyken bi ağırlık bastı anlatamam
9buçuğa kadar zor oturduk..
10da eve gider gitmez uyuyakaldım ama üzerimi zor değiştirdim..
şu meşhur gribe yakalıncam diye çok korktum ama 10 saat uyuyunca kendime geldim...
her gece 1 yatınca vücüdum sos verdi bi de işte de çok yoruluyorum bu ara
neyse cumaya az kaldık iiiii

canım hala spora devam ediyorsunn süpersinn
sen 50 kiloya düşücen bu azimle
tatile az kaldı sabret..
ben de şubatın ilk haftası izine çıkıyorum..izin yaklaştıkça çalışmak zor geliyor.anlıyorum seni o yüzden..
inşallah eşinin yanına evinizin yakınına çıkar tayinin..
evinizin yakınıdaki okullar açılmış mı?
biz de ağustos gibi çalışmalara başlıcaz
beraber hamiş oluruz belki

canım beautye katılıyorum..
gitmek istiyorsan git
ama istemiyorsan kendimi iyi hissetmiyorum de...gitme..
bua arda benim de reglim 3 gün gecikti ama bazen gecikiyor...o yüzden panik yapmak istemiyorumm
ve nedense benim de test yapasım yok.
korkuyo muyum ne
amaann bebiş gelirse de gelsin yerim ki onuuu

oylemiii?hadi bakalim canim ikimiz icin hayirlisi olsun.dedigin gibi gelirsede guzel olur tabiii :))) ben biraz daha beklim bakalim bi hafta daha beklicem ondan sonra test yaparim,

Prenses sayfanın en başına koymuşsun listeyi :)

oylemiii?hadi bakalim canim ikimiz icin hayirlisi olsun.dedigin gibi gelirsede guzel olur tabiii :))) ben biraz daha beklim bakalim bi hafta daha beklicem ondan sonra test yaparim,

ben de öyle haftaya yaparım test..
senin gecikir mi normalde?
bak içim kıpır kıpır kız BA güzel olur beee
şimdi PRENSES dicek ki bana madem bu kadar seviniceksin neden çalışmalara başlamıyorsun?
Ben de ona dicem ki HAKLISIN KARDAŞ

Allah isteyen herkese evlat versin canım ya, hayırlısı bakalım gönlümüze göre olur inşallah

normalde gecikirdi canim ama bukadar gecikmezdi
evet ya guzel olurdu aslinda demi:)))
ama biz calismalara felan baslamadik valla dusunmedigimiz icin

Eşimle ikinci kez evlenmek isterim. Hep söylüyorum ona bunu:))
Aldığım mobilyalarımdan vazgeçtim:)
Yenisini istiyorum ama bu kadar kısa zamanda böyle bir işe girişemem.

slm gelinleeeerrr bn geldimmm.....

plojoo cok tatlılarr bnde keçeden çeyizime bardak altlığı yapmıstım kalp,yaprak ve kelebek seklindee...renkli renklii

BA öncelikle hastayım demeni tavsiye ederim bu aksmdan başlaa hatta şimdi eşini ara bişiler sipariş et kötüyüm miğdem bulanıyo fln deee...yarında öyle yap gitmee..kızı gitsin...
6gün gecikti heee hadi hayırlısı test yap bnceee..

Svitt aynen öyle dicemmm ama sen yapıcan bi süpriizzz.bnce ağustosa kalmaz bu işş.. hadi baklm hayırlısı...

major arada kaynıyo diye en başa yazdım ayrıcaa yeni gelen ztn ilk sayfayı okusun görsün bizii

buuu arada bnde yenii geldim ewe sabh 7.30da kalktm 8.30da cıktım ewden babamla bnkaya gittik..dönüştee anneme gittim..ordayken kv aradıı 3gün içinde alması gerkn ilaç vardı..kp gitmiş ecz.bulamıyormus ilacı cıkmıyormuss o bni bn gormcemi kp kv telefn trafiği yook bulamdılar en son kv ile hastnye gittik orda da aptl kadın azarladı resmen nedn oraya gitmişiz bska ecznye gitmemişizz....bnde dedim 1tane ecz.var napalım başka yere gidicez orda da aynı sonuç olursa ne olucak ztn kavga ettik eczlerle diyee....6rakkamı kontrl etmek zor geldi kadınaa...Y harfını düzgün yazmamış sanırm...
ordan cıktık başka yerdeki ecz.gittik ordan ewe geldikk
bu aksm kv gelicek.dün aksm glemediler yaa..gorumcem de kuru faslye getircekmişş...kv de tavuklu pilav yaparız dedi ya
bn şimdi o tavukları haşlasammı napsamm

kızlar ben yarın hiç giremem heralde eşimle hastaneye gideceğiz.
uyku eeg'si çekilecek.
bakalım sonuçlar ne olacak

Yok o kadar degil,kardesi olsun istiyoruz ama nasip bakalım o biraz daha düsündürücü :)

Tesekkür ederim canım..

Allah gönlünüze göre versin canım,insallah düsündügünüz gb olur,Rabbim aratmasın kimseye..

Ben yazana kadar tavuk oldu :))) Güle güle kullan canım bardak altlıklarını,runnerlarda var begendigim,cok cesit var aslında :)

Merak edip bskayım dedim tlfondan ama alıntılar uzun oluyor,diger türlüde garip oluyor ugrasayım dedim :)
özlüyorum ben sizii..
hastayım azcık bende ama cok sükür ilerlemeden atlatacam insallah,yoksa ilacsız zor olur :)

uyku eeg'si çekilecek.

İnsallah,canınızı sıkmayacak güzel sonuclar alırsınız canım,Allah yardımcınız olsun..

Bizayrılamayız canını sıkma bosuna,baskasını düsünme kayınvaliden icin gitmek istiyorsan git ama görümcen söylerse biz anneyle plan yaparız senin isin cıkıyor dahil olma de,gideceksende kendi isteginle olsun..

Deva kolaygelsin sana da canım..

ben geldiiiimmm
ama topiğimiz pek sessiz kalmış
gesin misafirleri var ondan gelmedi sanırım
ella da hiç uğramamış bu gün...
akşama eşimin pcle işi var sanırım notlar falan giricek
eğer elinden alabilirsem gelirim ..

iyiki kvnin yanına sen varmışsın da vermişsin cevabını...
millete iş yaptırmak valla zor
ben bunları yazarken siz tavuğu yemiş bile olabilirsiniz
bu araa görümcenden çok bahsetmedin prenses iyi mi aranız?

Ben
burdayım
kimse
yoook
ben
burda
değilim
herkez
burdaaa

valla karşılaşamadık hiç

Geldım kızlar gene yogunluk yasıyorum ara ara gelıp gıdecegım

gel canım arada bir olsa da ceee de git

uyku eeg'si çekilecek.

canım inşallah sonuçlar beklediğinizden de iyi çıkar

akşama ne yemek yaptınız kızlar?
ben dünakşam yorgun olunca bişey yapamadım
kociş şu hazır dönerler var ya marketlerde pakette..ondan almış onu ısıtıcaz bi de pilav yaparım gider gitmez
al sana pilav üstü döner..bi de ayran mmmmmmmmm
ayy hamişlerimiz kusura bakmasın
ben de 3 gün reglisi gecikmiş biri olarak -bi çalışmamız olmasada-hamiş adayı sayılırım

kizlar simdi hastaneden geldim
esimin teyzesine gitmistik orda bayilmisim ben(( hastanede gebelik suphem var dedim..ultrason yaptilar salaklar sanki ultrasonda bukadar erken bellimi olur?
bisey belli olmadi tabi.
kan aldilar onun sonucu bi saat sonra cikacak esim alcak birazdan..bakalim ne cikacak.
1 haftadir regl olmuyorum

Bizayrılamayız Allah hayırlısıyla iyi haber nasip etsin canım :) ben bile öyle heyecanlandım ki..Dikkat et kendinede,tuhaf hissediyorsan zorlama kendini uzan,ayaklarını yüksek tut..Baska bisey bile olsa Allah korusun düsüp zarar görebilirsin..

BAAA nasıl heyecanandım anlatamam..
tel.den okudum..eşim pcdeydi 2 dk hemen bir şey yazıcam diye aldım elinden
canım hayırlı haberlerini bekliyoruz..
sonuç çıkar çıkmaz yaz..
nasıl geçiyorsa kalbinden o çıksın sonuçlardan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…