- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.261
prensess çok kızdım şimdi sana bebiş istiyorsan herhangi bir problemde yoksa olur sabırsız gelin :)
dün bizde eşimle biraz kıyafet alışverişine çıktık hamile kıyafetlerini görünce dayanamadım saldırdım
üstüme tutup sanki karnım şişmiş gibi yaptım eşimde bana güldü :)
sen bebiş mi istiyorsun diye
cumartesi günüde kotonda kız bebek elbisesi görmüştüm onu söyledimde alsaydın kenara koyardın dedi eşim ortada fol yok yumurta yok ben 2 yaş kız çocuğu için elbise alıcam bakar mısınız bi
şaka maka bende istiyorum galiba :44: ama daha çok erken en azından 1 yılımız dolmalı evliliğe alışmalıyım
prensess çok kızdım şimdi sana bebiş istiyorsan herhangi bir problemde yoksa olur sabırsız gelin :)
dün bizde eşimle biraz kıyafet alışverişine çıktık hamile kıyafetlerini görünce dayanamadım saldırdım
cumartesi günüde kotonda kız bebek elbisesi görmüştüm onu söyledimde alsaydın kenara koyardın dedi eşim ortada fol yok yumurta yok ben 2 yaş kız çocuğu için elbise alıcam bakar mısınız bi
şaka maka bende istiyorum galiba :44: ama daha çok erken en azından 1 yılımız dolmalı evliliğe alışmalıyım
aynen majör biz de 1 yıl bekleyelim derken,
ya oyuncaklara bakıyoruz ya çocuk elbiselerine,
evde de çocuk isimleri konumuz..
içim gidiyor yaa
ama biraz daha beklicez biz de
kızlar neden bekliyosnuzz kiii madem istiyorsunuz yapın 1yıl neden? bnde 1-2 yıl diyordum ama ztn 4 ay oldu doğna kdr 1yıl geçicek..eşinizle mutluysanızz geresi teferruat bnce... burda herkez memur yada uzun yıllardır çalısıyor artık hamile oldugnuz için cıkartmzlar özel sektör de çalışmıyorsunuzz...neysee bn gaz vermiim sizee hayırlısı herkez için..
bn cıkıyorum anneme gidicem ablm avondan bişiler göndermiş ordan da eşimle buluşucam gezmeye gitcezzaksma grszz
evet okudum canım şimdi hepsini.
aslında bazen erkekleride düşünmek gerek onlarda evlilikle birlikte sorumluluk alıyorlar ve kafasındakileri paylaşmıyorlar.
ama öyle her fırsatta kapıyı gösterenide insanın psikolojik olarak çökertir ve kendinden soğutur haliyle.
neyse o yine kendini affettirmek için bir şeyler yapmış ama artık seninde evden uzaklaşman gerek.
eşinin arkadaşlarından evli olan falan yok mu öyle öyle ortamlara girsen.
işte kızların dediği gibi kurslara gitsen evden uzaklaşsan iyi olur sanki.
ben bile çalıştığım halde kv'lerle yaşadığım için akşamları evden uzaklaşmak için kendime meşgale arıyorum.
günaydın kızlarrrr :)))))
okumak bayaaaa zaman aldı, merak içindeydim..... plojooooo hikayeniz çok güzelmiş, bende başta istemeye istemeye gitmiştim ama dediğin gibi, her gece Rabbime şükürler ediyorum, çok duygulandımmmmm :)))) inşallah sonumuzda benzesin, bebişli olıyım bende
BA'cım canım, okudukarıma gerçekten çok üzüldüm. ama sonrası iyi bitmiş çok şükür.... kızlara bende katılıyorum, iş veya kurs ne olursa, bul bi şey ve çık evden.... evde kalmak hiç iyi bi şey değil.... ben ameliyat oldum diye 20 gün kadar evde kaldım, fazla bile geldi bana.... evde kalmak moral olarak yıpratıyor insanı , benim yapımdaki hatunlar için tabi.... ben biraz hiperaktif sayılırım... evde iş kalmıyo yapcak bütün gün..... e insan da boş kalınca kuruyo.... eşinin de işi zor, sabahın kaçından gecenin kaçına kadar dükkanda, kim bilir kaç hesap yapıyo, evin geçimi, dükkanın giderleri..... erkekler için para çok önemli bir sorundur bence.... tabi yanlış anlaşılmak istemem, bunların hiç biri eşinin tavırlarına kılıf olmaz.... inşallah şimdiden sonra değişir tavrı.
tünaydın kızlarr...maşallah bugun herkez burada...
kimseyi alıntılamadım kusura bakmayın...duşa giricem kahvaltı yapıcam iyi olursam aksma dısarı cıkıcazz
bu arda test yaptım yine negatif sanırım ben kendi kendime kurdum..sonuç belli..
ya evet bugun 8.gunum rejmdeym yanivrejm derken dikkatli besleniorum hamurisi yok,tatli-tuzlu yok onun disinda yiorum sebze meyve bulgr pilavi yapiorum pirinci ve makarnayi cikardm haytmdan oyle yani gayette memnunum alistimda guzel gdio sporda iyi gelio en az 1,5saat yapiyorum iyi oluo
Prenses uzulme sen bebek knusunu cok taktin oluruna birak kafanda kurma bebis gelicegi zamani bilir;-)
bnm rejimde aynı ella.ama bnde yürüyüş yok bol su içiyorum.et de ye eti çıkarma hayatından sadece hamur ve pirinçi cıkart
üzülmüyorum tamam..başka yorum yapmıyorum artık rahatıszlık verdiysem kusura bakmayınnnn
tünaydınlaarrr
ptesi gününü de yarıladık çok şükür..başlayan şey bitmiş sayılır dimi ?
BA'cım aranızın düzelmesine sevinsdim..umarım tekrarı yaşanmaz....bahaneyle görümcelerinle kanka olmuşsunuz ne güzel
ELLAA tartılıyor musun peki?kilo verebildin mi?
PRENSESssss rahatsızlık verdim mi dedinnn
ben okumamış olayım öyle şey...aşkolsun yaaaa
canım hiç üzülme daha ilk aydı zaten..
diyorum ya bi dahaki ay daha çok çalışırsınız
askosum ya bugun tartldm hic kilo vermemisim okadar caba sar ettm dikkat ettm bsyleri kacrdmmi naptm aksam sadece salata baska bsy yemicemtünaydınlaarrr
ptesi gününü de yarıladık çok şükür..başlayan şey bitmiş sayılır dimi ?
BA'cım aranızın düzelmesine sevinsdim..umarım tekrarı yaşanmaz....bahaneyle görümcelerinle kanka olmuşsunuz ne güzel
ELLAA tartılıyor musun peki?kilo verebildin mi?
PRENSESssss rahatsızlık verdim mi dedinnn
ben okumamış olayım öyle şey...aşkolsun yaaaa
canım hiç üzülme daha ilk aydı zaten..
diyorum ya bi dahaki ay daha çok çalışırsınız
Hahah kankam bnm dedn cok guldum ya bacimevet tatlim ya gorumcemin bu huyunu hic bilmiyordum sagolsun icimi baya bi rahatlatmisti.
kankam benim
Bari sayfaları okuyayım dedim,geldimsonundanın Bülent Ersoy yorumuyla sessiz gülmeye çalışırken göbişim zıpzıp güldüm,uyanacaktı eşim :))))) gözümün önüne gelince bian korktum tabii :) Rabbim vücut sağlığındanda akıl ssğlığındanda mahrum etmesin kimseyi inşallah..
Bizayrılamayız konuşmanıza sevindim,görümcelerinin tutumunada sevindim canım senin adına..Dilerim bir daha bu denlisi yaşanmaz..Ama dediğim gb kurslara katılabilir farklı seyler yapabilirsin,hem eşine çokyoğunlaşmamış kendinede vakit ayırmış olursun,az öz arkadas cevresi edinirsin,eşinlede farklı şeylerden konuşmak paylaşımlarınızı çoğaltır..
benm facede herkes resmini çekmiş tv denay sizleri okuyunca merak ettim Ersoy'u,inş eşyalarımı toparlayıp dönerim Ankara'ya , bugün okullar açılacak Cnm ki Meb bu, gece yarısı anca açıklar, sonra biz tercih edeceğiz, haftaya belli olacak işte...
valla bayan için en rahat yapılan meslek öğretmenlik ya da ecZacı... Hele rahat bir okula düştüysen değme keyfine ...biz de kestik dışarda yemeleri, cidden geçen ay haftasonları yemelerimiz bile çok tutmuş...
cnm öğrenci evi gibi döşe, sonuçta geri geleceksin, çok masraf yapmamaya bak, şanslıysan hazır eve bile gelebilirsin...
önceden isim bulmanız çok iyi, gerçi hamilelik sırasında da çok değişiyor isimler...
günaydın güzeller
hafta sonu annemler ve kayınvalidemlerdeydik
dün akşam en son yemek yiyip döncez evimize
kv yemek hazırlamış
bi de eltim var kv nin alt katında oturuyolar onlarda geldi ne güzel hep beraber yedik yemegi
sıra geldi sofrayı toplamaya
eltime baktım oturuyo
kadın gıcık etti beni ya
bi tarafını kaldırıp yardım edeyim demedi sanki misafir ben degilim de o
normalde de hiç böyle bi insan degildi noldu anlamadım kıskandı mı ne beni
ayy düşündüm de sürekli aynı yerde yasasak kavgaya tutuşurum heralde
hoşgeldinn tatlımmm iyiyizz sen nasılsınnnHerkeslere gunaydiiiinn
Geciyodum ugradimm
Nasilsiniz yeni gelinler
kızlarr daha önce evlenme tekliflerinizin nasıl olduğunu anlatmış mıydınız?
bnm rejimde aynı ella.ama bnde yürüyüş yok bol su içiyorum.et de ye eti çıkarma hayatından sadece hamur ve pirinçi cıkart
üzülmüyorum tamam..başka yorum yapmıyorum artık rahatıszlık verdiysem kusura bakmayınnnn
aynen majör biz de 1 yıl bekleyelim derken,
ya oyuncaklara bakıyoruz ya çocuk elbiselerine,
evde de çocuk isimleri konumuz..
içim gidiyor yaa
ama biraz daha beklicez biz de
kızlar neden bekliyosnuzz kiii madem istiyorsunuz yapın 1yıl neden? bnde 1-2 yıl diyordum ama ztn 4 ay oldu doğna kdr 1yıl geçicek..eşinizle mutluysanızz geresi teferruat bnce... burda herkez memur yada uzun yıllardır çalısıyor artık hamile oldugnuz için cıkartmzlar özel sektör de çalışmıyorsunuzz...neysee bn gaz vermiim sizee hayırlısı herkez için..
bn cıkıyorum anneme gidicem ablm avondan bişiler göndermiş ordan da eşimle buluşucam gezmeye gitcezzaksma grszz
hoşgeldin tatlımmmerhabalar... bende geldim aranızaa :)))
evet şimdi sizinkileri okuyup okuyup kafasına kakacamGES kıyamam sana neden evlenme teklifi etmedi kocacanın sana
o zaman ben açılışı yapayım bari çok ahım şahım olmasada evlenme teklifi etti yani
bizim burda bir restaurant var hiç gitmemiştim o da bir gün seni oraya yemeğe götüreyim canım falan demişti.
yemeğe götürmek istediği günde iş yerinden yakın bir arkadaşımın düğünü var ama nasıl ısrar ediyor lütfen bugün yemeğe gidelim diye.
bende kıyamadım kocişime tamam dedim gittik. Orman içinde açık alanı var 30 hazirandı o sıcakta içerde oturmak istemedik dışarda oturduk. yemekleri söyledik hamileler var şimdi ne olduğunu söylemiyim yemek geldi birazcık yedim birde baktım içinde kara sinek varrçıldırdım öyle bir yerde bu nasıl olur diye ama olur yani açık hava tepemizde ağaçlar falanda midem bulandı benim bir kere. kalkıp gitmek istiyorum. eşimde baktım surat düştü o kadar hevesle yemeğe getirmiş böyle bir şey beklemedi haliyle. neyse telafi amaçlı yeni yemek getirelim falan dediler istemedim sonra meyve tabağı olsun dedim. eşimde rakı istedi kendisine sonra birazcık içti birde baktım yüzüğü çıkardı cebinden romantik bir kaç söz söyledi bende şaşkınım tabi ciddiyetin farkında değilim "şaka, şaka değil mi bu, şaka yapıyorsun bana" dediğimi hatırlıyorum sonra eşim neden şaka olsun ya işte yüzük evlenme teklifi ettim sana dedi ben tabi hala şapşal şapşal bakıyorum eşim takabilir miyim yüzüğü dedi bende taakk dedim süzülerek eşimde ama daha evet demedin nasıl takayım dedi ayy bizimki çok komikti anlayacağınız. sonra bende hayatımda ilk defa o gün rakı içtim favori alkollü içkim rakı oldu bide sevinçten ağladığımı biliyorum. annemede diğer gün söylemiştim evlenme teklifi ettiğini sonrası çorap söküğü gibi geldi zaten
hoşgeldin tatlımm
evet şimdi sizinkileri okuyup okuyup kafasına kakacam
bu arada değişik güzel hemde komik olmuş canımhele kara sinek çıkması koptum haa
eşine yazık nasıl suratı düşmüştürgüzel bi anı olmuşş
merhabalar... bende geldim aranızaa :)))
sineğin ilişkinizde büyük payı var o zaman tatlımzaten o günü düşününce aklımıza ilk gelen şey benim yemeğimden çıkan sinek oluyor
kizlar ya benimde evlilik teklifim olmadi nedense birden nisanlanma karari aldik
sonra nisandan bigun once yuzukleri secmeye gittigimizde sen bana evlilik teklifi yapmadin ama dedim
parmagimi aldi kuyumcunun ortasnda dizcoktu benimle evlenirmisin dedi cevabida kendi verdi evet diyip yuzugu parmagima takti manyak ya hahahha
ama bende cok beklenti icerisindeydim ayni sekilde bende avcumu yaladim hahaha
ayri sehirlerde olunca boyle oluyo napalim