Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Kızlarrr çenesi düşük kızlar ne çok konuşmuşsunuz yine yaaaa

oku oku bitiremedim. 10 sayfadan fazla okumuşumdur hala devam ediyorum daha yarılayamadım yahu
ama çok üzüldüğüm şeyler okudum BA neler olmuş canım öyle eşinle çok üzüldüm.
bu lafları ortada hiçbir şey olmadığı halde söylüyorsa çok kötü.
yani bu durumu ailesiyle konuşsan önce bilmiyorum belkide konuştun daha tamamen okuyamadım yazılanları.
ben bir devam edeyimde yazarım tekrar..

tatlim konustum esimin ailesiyle gorumcemlerle konustum.annesine soylemedim o biraz fazla hassaz herseyi kafasina takiyor sonra hasta felan oluyor o yuzden ona soylemedim
aksamda buyum gorumcem konustu esimle.
halletik bi sekilde..kendime is bulcam baska turlu bana rahat yok gibi gorunuyor..

sana katılıyorum canım en dogrusu

evet okudum canım şimdi hepsini.
aslında bazen erkekleride düşünmek gerek onlarda evlilikle birlikte sorumluluk alıyorlar ve kafasındakileri paylaşmıyorlar.
ama öyle her fırsatta kapıyı gösterenide insanın psikolojik olarak çökertir ve kendinden soğutur haliyle.
neyse o yine kendini affettirmek için bir şeyler yapmış ama artık seninde evden uzaklaşman gerek.
eşinin arkadaşlarından evli olan falan yok mu öyle öyle ortamlara girsen.
işte kızların dediği gibi kurslara gitsen evden uzaklaşsan iyi olur sanki.
ben bile çalıştığım halde kv'lerle yaşadığım için akşamları evden uzaklaşmak için kendime meşgale arıyorum.

Herkeslere gunaydiiiinn
Geciyodum ugradimm
Nasilsiniz yeni gelinler

Hoşgeldiiinizz miniğinle Çok şükürr keyifler iyi,seni sormalı?

Aynen öylee Ama zamanla tabii sıklaşıyor ya da kötü hissediyorsan o can sıkıcı olmaya başlayabilir.İnşallah olmaz da..

Çok sevindim kararınaaaaa İnşallah gönlüne göre ilerler herşey..

Bizde iyiyiz canim:) merakla kontrolu bekliyoruz,cumartesi

aman 3 4 haftada bir görüyorum zaten canım
onun için canımı sıkamıcam hiç

günaydın kızlarrrr :)))))

okumak bayaaaa zaman aldı, merak içindeydim..... plojooooo hikayeniz çok güzelmiş, bende başta istemeye istemeye gitmiştim ama dediğin gibi, her gece Rabbime şükürler ediyorum, çok duygulandımmmmm :)))) inşallah sonumuzda benzesin, bebişli olıyım bende

BA'cım canım, okudukarıma gerçekten çok üzüldüm. ama sonrası iyi bitmiş çok şükür.... kızlara bende katılıyorum, iş veya kurs ne olursa, bul bi şey ve çık evden.... evde kalmak hiç iyi bi şey değil.... ben ameliyat oldum diye 20 gün kadar evde kaldım, fazla bile geldi bana.... evde kalmak moral olarak yıpratıyor insanı , benim yapımdaki hatunlar için tabi.... ben biraz hiperaktif sayılırım... evde iş kalmıyo yapcak bütün gün..... e insan da boş kalınca kuruyo.... eşinin de işi zor, sabahın kaçından gecenin kaçına kadar dükkanda, kim bilir kaç hesap yapıyo, evin geçimi, dükkanın giderleri..... erkekler için para çok önemli bir sorundur bence.... tabi yanlış anlaşılmak istemem, bunların hiç biri eşinin tavırlarına kılıf olmaz.... inşallah şimdiden sonra değişir tavrı.

tünaydın kızlarr...maşallah bugun herkez burada...

kimseyi alıntılamadım kusura bakmayın...duşa giricem kahvaltı yapıcam iyi olursam aksma dısarı cıkıcazz

bu arda test yaptım yine negatif sanırım ben kendi kendime kurdum..sonuç belli..

Tünaydın canım..
hayırlısı canımm takma kafana böyle yaptıkça olumsuzluk çekersin üstüne evrenin çekim yasası yani

gunaydin canimmm
rejimdemiydin sen ? yanlis hatirlamiyorsam :))
spor iyidir ya bende dietdeyim kac gundur ama sporla aram yok yaaa sadece youtubede leslie yapiyorum iyi oluyo valla
evet tatlim cozduk durumu umarim tekrarlanmaz
ya evet bugun 8.gunum rejmdeym yanivrejm derken dikkatli besleniorum hamurisi yok,tatli-tuzlu yok onun disinda yiorum sebze meyve bulgr pilavi yapiorum pirinci ve makarnayi cikardm haytmdan oyle yani gayette memnunum alistimda guzel gdio sporda iyi gelio en az 1,5saat yapiyorum iyi oluo

Prenses uzulme sen bebek knusunu cok taktin oluruna birak kafanda kurma bebis gelicegi zamani bilir;-)

bnm rejimde aynı ella.ama bnde yürüyüş yok bol su içiyorum.et de ye eti çıkarma hayatından sadece hamur ve pirinçi cıkart

üzülmüyorum tamam..başka yorum yapmıyorum artık rahatıszlık verdiysem kusura bakmayınnnn

Et mi ben hic et yemiyorum aklima gelmioki et yemek sadece regliyken ariorun eti hmm dur dikate alim seni yarin et yapim bugunluk menum hazir ,bol su iciosan iyi ben en fazla 1litre bazen 1,5litre iciyorum cok cisim gelio o yuzden icmiom iseniom her dkka tuvalete gtmeye hehehhe,ay yok kiz ne rahatsz olucaz sen uzuluosun die dedim uzme sikma canini biz nie rahatsz olalim bizim ixin iyide oluo sennle ayni anda heyecan yasioruz

tünaydınlaarrr
ptesi gününü de yarıladık çok şükür..başlayan şey bitmiş sayılır dimi ?

BA'cım aranızın düzelmesine sevinsdim..umarım tekrarı yaşanmaz....bahaneyle görümcelerinle kanka olmuşsunuz ne güzel

ELLAA tartılıyor musun peki?kilo verebildin mi?

PRENSESssss rahatsızlık verdim mi dedinnn
ben okumamış olayım öyle şey...aşkolsun yaaaa
canım hiç üzülme daha ilk aydı zaten..
diyorum ya bi dahaki ay daha çok çalışırsınız

üzülmüyorum cunku hep hayırlısı ne ise o olsun diyorum.. ve herkez üzülme diyor. o yüzden bahsetmicem artık..neyse bn gidiyorum 30dk ya gelirm sanrım

Bizde iyiyiz canim:) merakla kontrolu bekliyoruz,cumartesi

O heyecan hiç bitmiyor Bende akşam diyordum daha 15 günümüz var kızım diye Allah'tan hareketlerini hissetmek biraz daha katlanır kılıyor randevu aralarını İnşallah güzel haberler duyarsınız..

Teşekkür ederim canım,amin inşallah Rabbim gönlünüze göre versin

Kendimi gördüm bi an Hani demiştim ya okumuşsundur,bebeğe Mayıs gb karar vermiştik Ağustos'ta yaparız demiştik O Mayıs benim regl 1 hafta gecikti ve normalde düzenlidir,sanırım psikolojikti canım..Seninkide vücudunun bi tepkisi olabilir,alışıyor demek ki :) Sen yine de kan testini ihmal etme derim,hem kontrol olmuş olur..Tabii inşallah idrar testi yanıltıyordur,hiç sevmiyorum onları

Son düzenleme:
prensess çok kızdım şimdi sana bebiş istiyorsan herhangi bir problemde yoksa olur sabırsız gelin :)
dün bizde eşimle biraz kıyafet alışverişine çıktık hamile kıyafetlerini görünce dayanamadım saldırdım
üstüme tutup sanki karnım şişmiş gibi yaptım eşimde bana güldü :)
sen bebiş mi istiyorsun diye
cumartesi günüde kotonda kız bebek elbisesi görmüştüm onu söyledimde alsaydın kenara koyardın dedi eşim ortada fol yok yumurta yok ben 2 yaş kız çocuğu için elbise alıcam bakar mısınız bi

şaka maka bende istiyorum galiba :44: ama daha çok erken en azından 1 yılımız dolmalı evliliğe alışmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…