- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 36
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.281
kizlar ya benimde evlilik teklifim olmadi nedense birden nisanlanma karari aldik
sonra nisandan bigun once yuzukleri secmeye gittigimizde sen bana evlilik teklifi yapmadin ama dedim
parmagimi aldi kuyumcunun ortasnda dizcoktu benimle evlenirmisin dedi cevabida kendi verdi evet diyip yuzugu parmagima takti manyak ya hahahha
ama bende cok beklenti icerisindeydim ayni sekilde bende avcumu yaladim hahaha
ayri sehirlerde olunca boyle oluyo napalim
sineğin ilişkinizde büyük payı var o zaman tatlım
senin kocada benm gibi o zaman tatlım
büyük beklentiler adamları zora sokuyo demekki yaa
yine seninki diz çökmüş
benmki gizli saklı tektaşı alıyo ama sözde parmağıma takıyone anladım o işten
kızlllllllllllaaaaaaaaaaaar herkes anlatsın yahu
Herkese merhaba akışta tospiğin evlenme teklifini görünce girip okumak istedim. Girincede selam vermeden gitmek olmaz diye düşündüm.
Tospiğim ben niye kaçırmışım bu evlenme teklifini :44: Çook güzel çok romantik maşallah diyeyim yine size
Size iyi sohbetler hanımlar sağlıcakla kalın
amannn bu odun kocalar ne olacakbenim kocamda hiç romantik değil ama en azından evlenme teklifi etmesi gerektiğini düşünmüş
bazen kv görümce bizi yalnız bırakıp gidiyorlar ya o günlerde hiç bir şey yapmaz.
yahu be insan zaten ayda yılda bir başbaşa kalıyoruz bir şey yapsan beni mutlu etsen ölür müsün
hep benden bekliyor. bu hafta sonu yine yalnızdık bir şey yapmadım diğer gün oluncada söylendim bakalım bir dahaki sefere ne yapacak merakla bekliyorum
herkes nerde acaba neden kimse anlatmıyor ki
merhaba kızlarryokluğumda yazılmış yine bi sürü şeyler yeni konumuz evlenme teklifi anladığım kadarıyla ben de anlatayım o zaman
bizimkisi biraz değişik oldu yani nasıl ailelere açıldık nasıl eşim geldi ailemle tanıştı sonra söz nişaan fln çok hızlı gelişti her şey biraz istenmeyen bi evlilikti bizimkisi aileler istemiyordu neyse rabbim bizden yanaydı ve biz kavuştuk burayı geçelim
ben yine mutsuz yine üzgün yine umutsuz tam da geçen sene bu zamanlarda evden işe işten eve ot gibiyim resmen eşimle görüşemiyoruz farklı şehirlerdeyiz. ve sonra 15 ocak 2013 uyuyorum gecenin 2 si eşim arıyor uyandım uykulu bi şekilde konuşuyorum biraz uykumu açmaya çalışıyor ama sabah işe gidicem uyuyalım diyorum. birden hala benimle evlenmek istiyor musun, dedi. istiyorum tabi ama bizim istememiz yetmiyo dedim sen boşver şimdi onu istiyor musun dedi evet dedim iyi kalk o zaman babanla konuş seni istemeye gelicez dediiyi tamam dedim kapattım tel.i sabah eşimi aradım aklım başıma geldi sen gece ne dedin bana öyle ne diyosun şaka mı yapıyosun bi sürü soru sordum art arda sonra böyle oldum inanamadım bi süre iki gün geçti aradan babamla konuştum ve her şey gelişti nişanımızı yaptık nisan ayında.
tabi bize bi rahatlık geldi ama ben eşime uyarımı yapmıştım düzgün bi evlilik teklifi yapmazsan atmam o imzayı bilesin o da hiç konuşmak istemiyo bu konu hakkında. aylar geçiyo tabi düğüne az kaldı doğum günümde yaklaştı ağzını arıyorum ama yok hiç renk vermiyor. doğum günüm geldi çattıtam toparlanıyorum çıkıcam gelinlik bakıcam randevum var kız arkadaşlarımla görüşücez kargo geldi
ayyhhh ben de bi heyecan bi kutu verdi. imzayı attım mı tc yi doğru mu söyledim naptım hatırlamıyorumkutuyu açtım içinden güzel oymalı bi sandık çıktı (kendi el emeği yaptığı bi sandıkmış sonradan öğrendim) sandığı açtım ortadan ikiye bölmüş bi tarafına bozuk paralar koymuş üzerine bi not yazmış hazine diye diğer yarıma da geçek hazinem yazmış not kağıdını kaldırdım bildiğimiz tahta mandallar var ya üzerine mesajın var diye yazmış beş mandal, madalın içinde notlar yazmış mandalları actıkça notu okuyabiliyosun şöyle yazmış;
sırasıyla
1-gözlerinde
2-bir ömür
3-dinlenmeme
4-müsaade
5-eder misin?
mandalları açtıkça cümleyi tamamladım
mandalları kaldırdım ya altında iskambil kartları buldum hepsini üst üste bi desteyı birlestirmiş ve tel defterler olur ya onun gibi birleştirmiş kartların herbirine kağıt yapıştırmış kağıtların üzerine 2013 ten başlayarak yıl yıl yazmış bir sürü bi şeyler yazmış
mesela evlilik yıl dönümüze "bi yılı devirdik, iyi ki evet demişsin bana" bi diğerine "çocuklarımız hızla büyüyo" 2017 yi hiç sevmedim çünkü askerliğiyle ilgili bi not yazmışneyse işte bu tarz notlar yazmış en son sandıktan küçük bi kutu daha çıktı tektaşım değil onu sözde takmıştı ama başka bi yüzük almış eşim sever otantik güzel yüzükleri öyle bi yüzük almış
tabi ben mutluluktan uçuyorum eşimi aradım hemen ne diyeceğimi de bilemiyorum mutluyummm yanımda olsaydı da sarılabilseydim o ansonra aşkla koşa koşa gelinlik denemelerine başladım o mutlulukla bizimki de öyle oldu işte
Herkese merhaba akışta tospiğin evlenme teklifini görünce girip okumak istedim. Girincede selam vermeden gitmek olmaz diye düşündüm.
Tospiğim ben niye kaçırmışım bu evlenme teklifini :44: Çook güzel çok romantik maşallah diyeyim yine size
Size iyi sohbetler hanımlar sağlıcakla kalın
konu evlilik tekliflerine gelmiş..
yaşasınn ne güzel hikayeler okuduk ve okuyacağız
domajör nedense okurken sinek de süprizin bi parçası mıydı diye hevesle okudum devamını tam polyannayım
ama olsun komik anısı olmuş
tospaa çok düşünceli romantik bi eşin var
gescaaannn kaderdaş sayılırızz her zamanki gibi
kız zaten 7 sene çıkınca teklif falan olmuyor kii..zatenn sürekli evlenince ile başlayan cümleler içindesin
eşim sözden önce eskişehire gidelim diye tutturmuştu..ama babamdan hayatta izin alamıcağım için -babamdan 7 yıl boyunca sakladık sözden önce haberi oldu zavallı adamıngidemedik..meğer tanıştığımız gece kaydığımız bayıra beni götürüp benimle evlenirmisin diye pankart açıcakmış düşünmesi bile yetti ki bana...
ama yüzüğü verirken çok tatlı şeyler söyledi.sonunda da benimle evlenir misin dedi?
nasıl evlenmem ki ölürüm onaaa
bu arada bu gün bitti ama ben de bittim
insanın beyni zonklar mı yaaa
arada öyle tatlılıkları tutar ama her zaman değil ayy zaten hep romantik romantik takılsa sıkılırdımkonu evlilik tekliflerine gelmiş..
yaşasınn ne güzel hikayeler okuduk ve okuyacağız
domajör nedense okurken sinek de süprizin bi parçası mıydı diye hevesle okudum devamını tam polyannayım
ama olsun komik anısı olmuş
tospaa çok düşünceli romantik bi eşin var
gescaaannn kaderdaş sayılırızz her zamanki gibi
kız zaten 7 sene çıkınca teklif falan olmuyor kii..zatenn sürekli evlenince ile başlayan cümleler içindesin
eşim sözden önce eskişehire gidelim diye tutturmuştu..ama babamdan hayatta izin alamıcağım için -babamdan 7 yıl boyunca sakladık sözden önce haberi oldu zavallı adamıngidemedik..meğer tanıştığımız gece kaydığımız bayıra beni götürüp benimle evlenirmisin diye pankart açıcakmış düşünmesi bile yetti ki bana...
ama yüzüğü verirken çok tatlı şeyler söyledi.sonunda da benimle evlenir misin dedi?
nasıl evlenmem ki ölürüm onaaa
bu arada bu gün bitti ama ben de bittim
insanın beyni zonklar mı yaaa
amannn bu odun kocalar ne olacakbenmki evlendik evleneli hiç süpriz yapmadı yavrum
ben alıştım yaainşalah seninki bi dahakine yapar
ooo en sonunda kapmışsın teklifi yine de canım
bence güzel bi evlenme teklifi olmuşş
huhuuuu nerdesiniz kızlaarrr :2:
prensesi görüyorum aşağılarda
napıosun prensesss?
biz de yemek yedik kocişe ağırlık bastı uyuyakaldı..
özgürce pc kucağımda burdayım.
haydi çıkın çıkın gelinnnn
slm kızlarr..az önce geldikk geçmişi okudum..bnm için söyledikleriniz için tek tek teşekkür ederim herkeze...
teklifler konuşulmuşş..majorrr bnde balayından bişi anlamadım sayılır..c.tsi kına pazar öğlen düğün yapıncaa birde gece 12de otobuse binince sabh 10da vardık.. halimiz yoktu yiyip uyuduk ztn o yuzden bnde balayı gibi tatil istiyorum ama her yıl planladıgım için bebek sorun değil... neyseee.. bnde anlatayımm..
biz eşmle 14 mart '11de telde konustuk msjlstık 15marta bulustuk..18 martda görüşmeye karar verdik..bn 1 hafta sonra fln ablma söyledim..o da anneme söyle dedi..bnde 2-3hafta sonra anneme söyledim.anneme de dedim kii babama da söyle ama bilmiyormuş gibi yapsın dedim :)
bnm babam 21.30da ewe gelir.. ben 9 da 9.20de fln ewde olurdum her zmn.eşim hep biraz geç git fln demeye başladı bnde olmaz dedim..mudanyaya fln hep kendi arabsyla giderdik..bi gün bana dedi kii mudanyaya gidicez aksm 6-7 gibi gelcem dedi bn zmn yok fln dedim ama tahmin ediyodum ewlenme teklifi ediceni..içim kıpır kıpır..
(svit bilir dolmuşları) dolmuş plakalı arbyla bni aldı markete gitti bn bekldm ne aldıgını bilmiyorumm..sonra bastı mudanyaya..saat ilerledii dedm bni bırk sen git nereye gitceksn babam gelcek geç oldu hyr diyorr...
biraz oyalanıyor bn acala ediyorum...neyseee yasak bir bölge var orya girdi...bi baktımm deniz kenarında mumlar yanıyo..pasta ve şarap varr..sonra sessizce ardan bi çiçek geldiii vee üzerindee teklifi vardıı bn cok mutlu oldumm sonra ewet dedim pastaları fln yedik ardasları ayarlamıss herşeyi
neyse bn ewe gelince hem mutluyum hem heycanlıyımm elimde kocamn buket..
mutfağa saklasm dedm illa görcek ddm korkunun ecele faydası yok dedim girdim içerii...annem o çiçekler ne dedi...bn ewlenme teklifi aldım dedimmm babamkaldıı kalp krızı geciriyor sandm annem tebrk ettim babamda tepki yok baba sen tebrk etmicenmi ddm toparladı kendini tbrk etti..13hazrnda teklif etti 17 temmuzda sözlendk sözden önce kuyumcuda bn beğendim yüzüğümü....
17 temmuzda beni 31 temmuzda ablmı istediler
ayy çok güzel prensessss
çok hoşuma gitttiii..en azından uğraşmış arkadaşlarını falan ayarlamış..
ben de mudanyayı çok severim ama senin için daha özel olmalı
bi tek beni istediler ev heyecandan-stresten kırıldı ..
siz naptınız iki heyecan ard ardaa
valla sormaaa...ilk bnm di yaa hecandan ağldm nerdeyse sacımı yaptırmaya gittim isteğim gibi olmadı delirdim..çok şükür kırılmadı bişey.. ama bn cok stresliydim gercktn nişanda öyleydii stresliydim..kınada cok keyifli..düğünde hayalet gibiydim sadece nikah masasında haycanlydımm memure anlatrkenn defterdeki bizden önce ewlenenleri inceliyordum
ahh ahh ne günlerdi yaa hep geri sayım vardı artık ileri sayım başladıı..
ne güzel demişin prensesss hep geri sayım vardı artık ileri sayım başladıı diye..
benim de sözüm bayramda olduğu için açık bulabildiğim tek kuaföre gittim..
maşa gibi bişey yaptı saçlarımı ama saçlarım bi toplandı muzzez abacı mübarek
ağlamaklı oldum
ama onlar gelinceye kadar saldı kendini de içime sindi..
günler hiç geçmicek hiç evlenemicez gibi geliyordu ok şükür 7ay olucak..
bu arada ben de balayımdan bişey anlayamadım..
balayı gibi bi tatilin hayalindeyim hep
her an uyuyakalabilirimm
pat diye gitmiş olmamak için haber vereyim dedim :101:
slm kızlarr..az önce geldikk geçmişi okudum..bnm için söyledikleriniz için tek tek teşekkür ederim herkeze...
teklifler konuşulmuşş..majorrr bnde balayından bişi anlamadım sayılır..c.tsi kına pazar öğlen düğün yapıncaa birde gece 12de otobuse binince sabh 10da vardık.. halimiz yoktu yiyip uyuduk ztn o yuzden bnde balayı gibi tatil istiyorum ama her yıl planladıgım için bebek sorun değil... neyseee.. bnde anlatayımm..
biz eşmle 14 mart '11de telde konustuk msjlstık 15marta bulustuk..18 martda görüşmeye karar verdik..bn 1 hafta sonra fln ablma söyledim..o da anneme söyle dedi..bnde 2-3hafta sonra anneme söyledim.anneme de dedim kii babama da söyle ama bilmiyormuş gibi yapsın dedim :)
bnm babam 21.30da ewe gelir.. ben 9 da 9.20de fln ewde olurdum her zmn.eşim hep biraz geç git fln demeye başladı bnde olmaz dedim..mudanyaya fln hep kendi arabsyla giderdik..bi gün bana dedi kii mudanyaya gidicez aksm 6-7 gibi gelcem dedi bn zmn yok fln dedim ama tahmin ediyodum ewlenme teklifi ediceni..içim kıpır kıpır..
(svit bilir dolmuşları) dolmuş plakalı arbyla bni aldı markete gitti bn bekldm ne aldıgını bilmiyorumm..sonra bastı mudanyaya..saat ilerledii dedm bni bırk sen git nereye gitceksn babam gelcek geç oldu hyr diyorr...
biraz oyalanıyor bn acele ediyorum...neyseee yasak bir bölge var orya girdi...bi baktımm deniz kenarında mumlar yanıyo..pasta ve şarap varr..sonra sessizce ardan bi çiçek geldiii vee üzerindee teklifi vardıı bn cok mutlu oldumm sonra ewet dedim pastaları fln yedik ardasları ayarlamıss herşeyi
neyse bn ewe gelince hem mutluyum hem heycanlıyımm elimde kocamn buket..
mutfağa saklasm dedm illa görcek bbam. korkunun ecele faydası yok dedim girdim içerii...annem o çiçekler ne dedi...bn ewlenme teklifi aldım dedimmm babamkaldıı kalp krızı geciriyor sandm annem tebrk ettim babamda tepki yok baba sen tebrk etmicenmi ddm toparladı kendini tbrk etti..13hazrnda teklif etti 17 temmuzda sözlendk sözden önce kuyumcuda bn beğendim yüzüğümü....
17 temmuzda beni 31 temmuzda ablmı istediler
burdaym cnmm bnm kocada erkn gitti ya işee uykuluu içeri gittii...bnde sabh kv ile dra gidicmm..
tospikin teklifi ck orjinalmiş kuznmde düşünuyodu nasl etsm diye söyliğim barii
ne güzel demişin prensesss hep geri sayım vardı artık ileri sayım başladıı diye..
benim de sözüm bayramda olduğu için açık bulabildiğim tek kuaföre gittim..
maşa gibi bişey yaptı saçlarımı ama saçlarım bi toplandı muzzez abacı mübarek
ağlamaklı oldum
ama onlar gelinceye kadar saldı kendini de içime sindi..
günler hiç geçmicek hiç evlenemicez gibi geliyordu ok şükür 7ay olucak..
bu arada ben de balayımdan bişey anlayamadım..
balayı gibi bi tatilin hayalindeyim hep
her an uyuyakalabilirimm
pat diye gitmiş olmamak için haber vereyim dedim :101:
kızlarr nerdesinizzz bnde gidicem haaa