- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.221
Ehh oldu aslında,özlerim hala..sattınız mıııçok tatlıymış plojooo bunu hayatından çıkarmakzor olmuştur
küçük ya bi de çok sevimliivos voslarıda çok seviyorum been:16
Teldn yazıyorum maalesef alıntılayamdım.
Svit zehirlenme sanmıyorum eşimde aynı şeyleri yedi...
Hamişş aradaşlara soruyorum bu lekelenme nasıl oluyor. 2gun az geldi bugun yok ama wcde idrarla hafif kırmızılık geliyor
tatlışkolarrr ben gidiyorummmkocayla film izlicezz ondan sonra da uyurummm öpüyorummmmmm iyi gecelerr
Ehh oldu aslında,özlerim hala..
Bugün soracaktım sana oldum demiştin ama devam ediyor mu kesin mi diye? Ben yasamadım ama üstüne görmek diye tabir edilir,yerleşme kanamasıda derler..kan testi yaptır derim..en azından müdahale edilecek bişey varsa zaman kaybetme kızçe
Misafirler 1 saat önce gitti,bulaşık mak çalıştırıp elimde yıkayacaklarımı halledip,cerez yediğimiz için odayı makinenin sesini kısıp süpürüp yattıııım,ama ne oldu aklım sizde kaldı:))) yattığım yerden tlfonla bakayım dedim biraz okumaya başladım ama tlfnla çok sıkıcı :)))
cuma gününden beri sanah geliyor duruyor aksma kdr bişi yok sonra geliyorr yatıyorum bişi yok sbh bişi yok sonra bi bakmışm geliyor..hiç böyle olmazdı keksintisiz eğitim gibi hep gelirdi...
herkez yatmışş bnde yatayım yarın sbh test yapıcam..
Bizim diğer anneler topiğinde başlarda böyle olanlar oldu, farklı sebeplerle sonradan devam edenlerde oldu o yüzden müdahale edilecek bişy olursa zsman kaybetmemiş olursun..Hadi hayırlısı..idrar testide yap bi kan testide yaptır derim, gebelik şüphesi var de hiçbişy sormuyolar tahlil istiyor hemen,hatta söyle herseyi ona göre tahlilde ister doktor,en temizi..
Asagıdaydımda işkence cekiyodum yazamadım hemen :))
Rabbim gönlüne göre versin,inşallah beklediğin gb miniğin seninledir,sağlıkla katılır aranıza..
Haberini bekliyorum,dualarımla.. İyi uykulaaar :)
ay sizleri okuyunca merak ettim Ersoy'u,inş eşyalarımı toparlayıp dönerim Ankara'ya , bugün okullar açılacak Cnm ki Meb bu, gece yarısı anca açıklar, sonra biz tercih edeceğiz, haftaya belli olacak işte...kızlaaar bülent ersoy tesettüre girmiş programında tövbe estağfirullahh tövbe
beauty hoş geldinnn son gidişin olsun inşallahhtercihler ne zaman sizinnnn hadi senin tayinin olsunda sıra bana gelsin yahuu
valla bayan için en rahat yapılan meslek öğretmenlik ya da ecZacı... Hele rahat bir okula düştüysen değme keyfine ...biz de kestik dışarda yemeleri, cidden geçen ay haftasonları yemelerimiz bile çok tutmuş...kuzu mecbur yetiştiriyorum..
sık sık dışarıda yemek yiyince hem çok para gidiyor hem sağlıksız
haftada bi gün de eşim yapıyor ..1 gün annemler bi gün kv..geçip gidiyor günler..
mecburrr
sen bavulu yapmaya başladınmı ondan haber ver
cnm öğrenci evi gibi döşe, sonuçta geri geleceksin, çok masraf yapmamaya bak, şanslıysan hazır eve bile gelebilirsin...ahahadoğru diyosun tatlım hele seni sınıf öğretmeni hiç düşünemiyorum
başka eşya alcaz tatlım çünkü yazları gelcez hemde eşyalarım zarar görsün istemyorum
modalife dan felan mı alsam diyorum 3 takım 2.5 bin var ya
belkide 2 kanepe bi yatak bi dolap alırım bilmiyorum artık öyle bişiler yaparız
önceden isim bulmanız çok iyi, gerçi hamilelik sırasında da çok değişiyor isimler...ben de bebiş ismi araştırıyorum..
manyak mıyım de
daha fikri yok ortada eşimle isim arıyoruz
ya dedm esinin sikibtilari vardr die ama patladgi adres yanlis her sikintida seni haslicaksa sen ondan sikilicaksn neuse gorumcelernn tutumuna cok sevndm esibde normale dondu iyi oldu umarin tekrarlanaz cok can sikici cunkucanlarim yazdiklarinizi okumakla mesguldum.cok sagolun kizlar merak etmissiniz yerim sizi ben..sizde olmasaniz kafayi yemistim heralde..
bugun kucum gorumcemle carsiya ciktik iyi gelir dedi.yemek felan yedik konustuk baya bi
buyuk gorumcemlede konustum eve gelince oda baya bi icimi rahatlatti sagolsun bu yonunu hic bilmiyordum onun..cok destekledi..
sonra esim geldi kaynanamdaydik zaten
suratina bakmadim..yemegini yedi ablasiya uzun uzun konustular mutfakta.caktirmadan kapiyi dinlemeye calistim ablasi kiziyodu baya...
sonra hadi eve gidelim dedi eve gittik iki saat oturduk kimse konusmadi..sonra bu yanima geldi bana sarildi ama ben istemedim..ittim onu..cok tuhaf bir duyguydu kizlar..cok kirilmisim..o israrla tekrar sarildi ben basladim aglamaya..ama ikimizde konusmuyoruz hic..ben agliyorum o gozyaslarimi siliyor..
baya bi agladim..optu sarildi ama ben hic orali olmadim..
sonra konustu..
benimde derdim var kendime gore..sana anlatmiyorum diye derdim yok sanma erkekler oyle herseyi kadinlar gibi anlatamaz en azindan ben anlatamam.yogun calisiyorum keyifimdenmi calisiyorum saniyosun ben seninle zaman gecirmek istememmi aklima takiliyosun dukkan var borc var vs vs bunaliyorum bende dedi
bende dedimki: beni her isine geldiginde bu evden kovmaklami bulcaksin cozumu dedim..
yuzsuzluk bende ki hala burdayim demi dedim
hayir seninle evlendigm icn tekrar nekadar dogru bir karar vermis oldugumu gordum dedi..yanimda nekadar guclu bir kadinin oldugunu yeni farkettim dedi
ben hala agliyorum tabi
aglama lutfen dedi oda basladi aglamaya..
söz bidaha demicem sinir aninda agzimdan cikiyo o an ben nededigimi biliyormuyum sanki dedi.seni bukadar uzdugumu farkedemedim ozurdilerim dedi..
sonra sustuk..hadi yatalim dedi yataga yattik bana sarildi benim ellerimi aldi ona sarilmami sagladi
ama ben cektim ellerimi sirtimi dondum..oda uyudu simdi.
oyle iste kizlar..bende neyapacagimi sasirmis bir durumdayim..
Oo gunaydin jemserm yegenmz nasil bakim uzuomu seniGüüüünaaayydıııınnnn
Eşimle kahvaltı yaptııımm,sonra beni anneme bıraktıııı işe giderkeenn
Uyanıınnn haydiii sabah sporunaa:124:
Evimde olsam bu saatte yürüyüşden dönüyor olurdum da şimdi şehirlerarası yolculuk yapıyorum...Güüüünaaayydıııınnnn
Eşimle kahvaltı yaptııımm,sonra beni anneme bıraktıııı işe giderkeenn
Uyanıınnn haydiii sabah sporunaa:124:
Hepinize guanaydinlar mutlu sabahlarrrrr vuzel bir hafta dilerm herkese kizlarrrr,bende 7de spora gttm yeni geldm eve minik bir kahvalti yaptm sizi okuodum,bana bi azmi veren beautye sonsuz tesekkurler hayatma sporu spktu ve ben gune daha zinde basliyorum hic uyusuk degilim:)))ya dedm esinin sikibtilari vardr die ama patladgi adres yanlis her sikintida seni haslicaksa sen ondan sikilicaksn neuse gorumcelernn tutumuna cok sevndm esibde normale dondu iyi oldu umarin tekrarlanaz cok can sikici cunku
Oo gunaydin jemserm yegenmz nasil bakim uzuomu seni,bende sporumu yaptm geldim
Evimde olsam bu saatte yürüyüşden dönüyor olurdum da şimdi şehirlerarası yolculuk yapıyorum...
swit şu fasülye olayına çok güldüm, prenses en kısa sürede Dr gidip test yaptır 😉
önceden isim bulmanız çok iyi, gerçi hamilelik sırasında da çok değişiyor isimler...
günaydın güzeller
hafta sonu annemler ve kayınvalidemlerdeydik
dün akşam en son yemek yiyip döncez evimize
kv yemek hazırlamış
bi de eltim var kv nin alt katında oturuyolar onlarda geldi ne güzel hep beraber yedik yemegi
sıra geldi sofrayı toplamaya
eltime baktım oturuyo
kadın gıcık etti beni ya
bi tarafını kaldırıp yardım edeyim demedi sanki misafir ben degilim de o
normalde de hiç böyle bi insan degildi noldu anlamadım kıskandı mı ne beni
ayy düşündüm de sürekli aynı yerde yasasak kavgaya tutuşurum heralde
gunaydın hatunlar
Ohhh helal olsun valla Ella
Maşallah,hiç üzmedi üzmüyorda,uslu kızım diye seviyorum
Hayırlı yolculuklaaarrisim konusunda beauty'ye katılıyorum tamamen çıkabiliyor bütün isimler insanın aklından
:))))
Canın yapmak istiyorsa yap,kimseye bakma boşver..Bakıp takılınca daha çok şey bulursun :) Senin için rahat olsun gerisi boş..
Günaydııınn Devaa,nasılsıınn??
iyiyim canım ısteyım sen nasılsın
iyiyim çok şükür,kolaygelsinBende anneme geçtim erkencikten Bakayım dedim sizlere,gün içinde çok giremem diyee
Canın yapmak istiyorsa yap,kimseye bakma boşver..Bakıp takılınca daha çok şey bulursun :) Senin için rahat olsun gerisi boş..
Benimde dün bir ay oldu ama keske olmasaydı diyorum evlendigimizden beri her gün kavga ediyoruz hicbir konuda anlasamyoruz severek evlendik 4 yıl ćıktık yeni evlendik a sanki tanıyamyorum ayrılmak istiyorum cok seviyorum ama olmuyor. Çalışan bir bayanım ev işlerinin hepsini bana yüklüyor yardmcı olmuyor kavga ettim olmadı küstüm olmadı konuştum olmadı. Dünde kavga ettik konuşmuyoruz hala. Yani kısacası biz hic yeni evli gibi deiliz romantik ya da kahkaha dolu bir günümz olmadı sagolsun misafirlerimizde hic eksik olmadı napcam bilmiyorum
Hepinize guanaydinlar mutlu sabahlarrrrr vuzel bir hafta dilerm herkese kizlarrrr,bende 7de spora gttm yeni geldm eve minik bir kahvalti yaptm sizi okuodum,bana bi azmi veren beautye sonsuz tesekkurler hayatma sporu spktu ve ben gune daha zinde basliyorum hic uyusuk degilim:)))ya dedm esinin sikibtilari vardr die ama patladgi adres yanlis her sikintida seni haslicaksa sen ondan sikilicaksn neuse gorumcelernn tutumuna cok sevndm esibde normale dondu iyi oldu umarin tekrarlanaz cok can sikici cunku
Oo gunaydin jemserm yegenmz nasil bakim uzuomu seni,bende sporumu yaptm geldim