merhaba kızlarr
yokluğumda yazılmış yine bi sürü şeyler yeni konumuz evlenme teklifi anladığım kadarıyla ben de anlatayım o zaman
bizimkisi biraz değişik oldu yani nasıl ailelere açıldık nasıl eşim geldi ailemle tanıştı sonra söz nişaan fln çok hızlı gelişti her şey biraz istenmeyen bi evlilikti bizimkisi aileler istemiyordu neyse rabbim bizden yanaydı ve biz kavuştuk burayı geçelim
ben yine mutsuz yine üzgün yine umutsuz tam da geçen sene bu zamanlarda evden işe işten eve ot gibiyim resmen eşimle görüşemiyoruz farklı şehirlerdeyiz. ve sonra 15 ocak 2013 uyuyorum gecenin 2 si eşim arıyor uyandım uykulu bi şekilde konuşuyorum biraz uykumu açmaya çalışıyor ama sabah işe gidicem uyuyalım diyorum. birden hala benimle evlenmek istiyor musun, dedi. istiyorum tabi ama bizim istememiz yetmiyo dedim sen boşver şimdi onu istiyor musun dedi evet dedim iyi kalk o zaman babanla konuş seni istemeye gelicez dedi
iyi tamam dedim kapattım tel.i sabah eşimi aradım aklım başıma geldi sen gece ne dedin bana öyle ne diyosun şaka mı yapıyosun bi sürü soru sordum art arda
sonra böyle oldum
inanamadım bi süre iki gün geçti aradan babamla konuştum ve her şey gelişti nişanımızı yaptık nisan ayında.
tabi bize bi rahatlık geldi ama ben eşime uyarımı yapmıştım düzgün bi evlilik teklifi yapmazsan atmam o imzayı bilesin o da hiç konuşmak istemiyo bu konu hakkında. aylar geçiyo tabi düğüne az kaldı doğum günümde yaklaştı ağzını arıyorum ama yok hiç renk vermiyor. doğum günüm geldi çattı
tam toparlanıyorum çıkıcam gelinlik bakıcam randevum var kız arkadaşlarımla görüşücez kargo geldi
ayyhhh ben de bi heyecan bi kutu verdi. imzayı attım mı tc yi doğru mu söyledim naptım hatırlamıyorum
kutuyu açtım içinden güzel oymalı bi sandık çıktı (kendi el emeği yaptığı bi sandıkmış sonradan öğrendim) sandığı açtım ortadan ikiye bölmüş bi tarafına bozuk paralar koymuş
üzerine bi not yazmış hazine diye diğer yarıma da geçek hazinem yazmış not kağıdını kaldırdım bildiğimiz tahta mandallar var ya üzerine mesajın var diye yazmış beş mandal, madalın içinde notlar yazmış mandalları actıkça notu okuyabiliyosun şöyle yazmış;
sırasıyla
1-gözlerinde
2-bir ömür
3-dinlenmeme
4-müsaade
5-eder misin?
mandalları açtıkça cümleyi tamamladım
mandalları kaldırdım ya altında iskambil kartları buldum hepsini üst üste bi desteyı birlestirmiş ve tel defterler olur ya onun gibi birleştirmiş kartların herbirine kağıt yapıştırmış kağıtların üzerine 2013 ten başlayarak yıl yıl yazmış bir sürü bi şeyler yazmış
mesela evlilik yıl dönümüze "bi yılı devirdik, iyi ki evet demişsin bana" bi diğerine "çocuklarımız hızla büyüyo" 2017 yi hiç sevmedim çünkü askerliğiyle ilgili bi not yazmış
neyse işte bu tarz notlar yazmış en son sandıktan küçük bi kutu daha çıktı tektaşım değil onu sözde takmıştı ama başka bi yüzük almış eşim sever otantik güzel yüzükleri öyle bi yüzük almış
tabi ben mutluluktan uçuyorum eşimi aradım hemen ne diyeceğimi de bilemiyorum mutluyummm yanımda olsaydı da sarılabilseydim o an
sonra aşkla koşa koşa gelinlik denemelerine başladım o mutlulukla
bizimki de öyle oldu işte