- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.301
çok güzel etmiş eşin prensesss
ama babana karşı özgüvenine hayran kaldım
ben babama öyle desem önce çiçeği ayağının altında ezerdi sonra da beni
bu arada babana ne koymuşturrr 2 kızı ard arda vermeek:26:
kan testine mi gitcen cicii
kızz tatlışş uyuyakaldın sanırım
sizin çiçek olayıda kuaför olayı da çok hoş yaa
geldim kiiiiiiiiiiiiii:119::119:
yyaaa bnm babam bir tanedirrgölgesi yeter derler yaa aynen öylee allah başımızdan eksitmesin babalarımızı..
iki kızı vermek cok zor gerçekten..ablam neyse dee ben piyangodan çıktım resmen.. :))
yok cnm kv tmör tedavisi için onkolijiye gidicek bnde onunla gidicemm kan testinee kv ilee gitmem anamm var benim annaaaamm
hoşgeldin cnmm yaa bn dün gece 3 te yattım yaa eşim kızdı banaa bu aksm 11de bnle yatağa dedi sert yaptıı 3te yatılırmı dedi:78:
kzıalrr bugun dışarı cıktım yaa kuzenimin bebeğine bişiler aldımm..erkek ama yinede çok tatlılar yaa Allah aratmasın inş.
kim yapmıştııı major sanırmm bnde yaptımm hamile kıyafetini aldım üzerime tuttum eşim öylee bi baktı kiiiii sanki hamileyimişim gibi bi bakş attı alırız dediii (AMİNN):97::116:
bende yazmıcan sandımprensestriplerden trip beğenerek gidiyodum
sende kocayı bırakıp niye oturuyosun kızzbenm ki bensiz asla uyumaz
ayy inşallah tatlım allahımnasip ederde alırsınn hamiş kıyafetleriniibende çok seviyorum çok tatlı oluyo o kıyafetlerrr
çok güzel etmiş eşin prensesss
ama babana karşı özgüvenine hayran kaldım
ben babama öyle desem önce çiçeği ayağının altında ezerdi sonra da beni
bu arada babana ne koymuşturrr 2 kızı ard arda vermeek:26:
kan testine mi gitcen cicii
kızz tatlışş uyuyakaldın sanırım
sizin çiçek olayıda kuaför olayı da çok hoş yaa
yyaaa bnm babam bir tanedirrgölgesi yeter derler yaa aynen öylee allah başımızdan eksitmesin babalarımızı..
iki kızı vermek cok zor gerçekten..ablam neyse dee ben piyangodan çıktım resmen.. :))
yok cnm kv tmör tedavisi için onkolijiye gidicek bnde onunla gidicemm kan testinee kv ilee gitmem anamm var benim annaaaamm
hoşgeldin cnmm yaa bn dün gece 3 te yattım yaa eşim kızdı banaa bu aksm 11de bnle yatağa dedi sert yaptıı 3te yatılırmı dedi:78:
kzıalrr bugun dışarı cıktım yaa kuzenimin bebeğine bişiler aldımm..erkek ama yinede çok tatlılar yaa Allah aratmasın inş.
kim yapmıştııı major sanırmm bnde yaptımm hamile kıyafetini aldım üzerime tuttum eşim öylee bi baktı kiiiii sanki hamileyimişim gibi bi bakş attı alırız dediii (AMİNN):97::116:
gidiyorum kiiii
burdaysm yazmammı kızz smyle beğeniydum hahahasvitt uyanmışşş
Benimde dün bir ay oldu ama keske olmasaydı diyorum evlendigimizden beri her gün kavga ediyoruz hicbir konuda anlasamyoruz severek evlendik 4 yıl ćıktık yeni evlendik a sanki tanıyamyorum ayrılmak istiyorum cok seviyorum ama olmuyor. Çalışan bir bayanım ev işlerinin hepsini bana yüklüyor yardmcı olmuyor kavga ettim olmadı küstüm olmadı konuştum olmadı. Dünde kavga ettik konuşmuyoruz hala. Yani kısacası biz hic yeni evli gibi deiliz romantik ya da kahkaha dolu bir günümz olmadı sagolsun misafirlerimizde hic eksik olmadı napcam bilmiyorum
benim babam seninki gibi kuzu..
7 yıl çıktık da haberi olmadı
en son babalar duyar
annem istemeye gelmeden 1ay önce söyledi de..adamın dünyası karardı kabullenmedi..
bi müddet konuşulmadı bu konu..
sonraa mecburrrr
sorma canikom bayrama denk gelince herşey bi olay oldu
geçen gün bi yazı okudum çocuklar babaları ölünce büyür diye..
sonra başladım ağlamaya
Allah uzun ömür versin hepsine...başımızdan eksik etmesin...
gitme kiiiii
geldim kiiii
aynen öyle yapıyodum gidip eşime şikayet etmişler size gelince surat yapıyor diye canım...aha bitane da
canim sende bendensin desene
tavrini koyman lazim birazcik caktirman lazim tabi pat diye gelmeyin demiceksin ama bi sekilde caktircaksin iste mesela ben biraz durgun ve mesafeli davraniyodum
e bizde kalkalim artik felan dediklerinde , yokya biraz daha oturun demiyodum hahaha
ne fenayimkocana is dusuyo o bisey demiyomu bu duruma?
ah ah aynen öyle canım. evlenicez mutlu olucaz sanıyodum ama insanlar sorun çıkartmayı çok seviyorlar.vay arkadas ya bır tane dertsız adam gelmez mı buraya ah sekerım ah herkes dertlı burda adamalrın aılesınden ama mesafe koyabılıyorsan haftada bır on bes gunde bır ıdeal
canımm sizi 347'ler olarak çok eskiden beri takip ediyorum ve hepinizi çok seviyorum, adeta tanıyor gibiyimCnm hg ben 2haftada bir gdyrm,onlari davet edersem belki gelirlerde bn etmyrm banane fazla yuz goz lmaya gerekte yok
hoş bulduk canım çok sağ ol. eşim halinden memnun, onlar çağırmasa o ısrar eder gidelim diye maaleseföncelikle aramıza hoşgeldinn..
aslında bu işin normali hiç gitmemk olurduama öyle bisey yok tabiii
eşinin tavrı nasıl? kv.lerin davet etmesi önmli değil eşinin düşüncesi önmlii... misal...
ilk ayımızda bizde hep giderdik eşim bişey demzdi...şimdi bn diyorum gidelim mi diye "hergün mü görüşcez özlesinler biraz" diyor... biz gitmiyoruzz onlar geliyor o da haftada 1 kez işinden dolayı ztn 1 hafta gelme imkanları yok :) yani 2 hafta da 1 gelirler o yuzden onlar gelemdn biz gidiyorz onların gelmelerine pek gerk kalmıyor.... karıştı sanrım biraz ama eşin de rahatsızsa bu durumdan. arayı yavaş yavaş açın pat diye olursa anlarlar önce 2 sonra 4 sonra 7günde gidin sonra 15 olur ztn :)
şu ug7676567 isimli arkadaş iyi ki yorum yapmış haaa nerdeyse her yeni gelen o yoruma yorum yapıp ortadan kayboluyo maşallah ne hikmetse
şu ug7676567 isimli arkadaş iyi ki yorum yapmış haaa nerdeyse her yeni gelen o yoruma yorum yapıp ortadan kayboluyo maşallah ne hikmetse
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, internete telefonu pc'ye bağlayarak girdiğim için ve fazla MB olmadığı için kusura bakmayın geç yazabildim. Gerçekten insanlara birazcık anlayışlı olmak zor geliyor... Bu hafta kv.lere 4 gün üst üste gittik, ardından onlar haber vermeden uğradı ve hiç sesiniz çıkmıyor dediler! Ben de artık dayanamadım ve "bir insanın hergün sesi çıkmaz" dedim. olay oldu ama çok iyi oldu çünkü sonunda anladılar sürekli görüşmek isteyerek en azından beni sıktıklarını...
aynen öyle yapıyodum gidip eşime şikayet etmişler size gelince surat yapıyor diye canım...
ah ah aynen öyle canım. evlenicez mutlu olucaz sanıyodum ama insanlar sorun çıkartmayı çok seviyorlar.
canımm sizi 347'ler olarak çok eskiden beri takip ediyorum ve hepinizi çok seviyorum, adeta tanıyor gibiyimbaşka üyeliğim vardı ben de asker bekliyordum geçen sene :) maşallah size.
neyse ki davet etmeden gelmiyorlarmış...
hoş bulduk canım çok sağ ol. eşim halinden memnun, onlar çağırmasa o ısrar eder gidelim diye maalesefüstelik benim ailem de başka şehirde (( kendimi çok yalnız hissediyorum onların arasında...
çok iyi tespit etmişin asooş...
iyiki yazmış arkadaş..
bizi beğenmiyorlarrr
o arkadaş da bi daha yazmamış sanırsam..
aynen öylee sanrım herkez ilk sayfayı okudugu içinnn o da ilk sayfada yapılmış bir yorumm...
gelene kapımız acık kızlar devamlılık sağlayanlara git demdik..
tekrar hoşgeldin neden her zmn gelmiyorsun seni hatırlayamadımm
aynen prensescn heralde ondan
gelene git demeyiz tabikiiiyeni kankilere kapılarımız açıkk
ama dkkatimi çekti patladım en sonunda
aynen cnm iyi yaptın bnde öyle dusunuyordum...
şeymi yapsaakkkk topiğimizin topiklerini :)) liste gibi öyle bişeyyy:44:
aynen cnm iyi yaptın bnde öyle dusunuyordum...
şeymi yapsaakkkk topiğimizin topiklerini :)) liste gibi öyle bişeyyy:44:
olurrr prensescaaannn
sen topiğimizinnn kurucusu olaraaakkk yapabilirsinnbizde yardım ederükk
nasıl birşey prensess?
uyanamadım galiba anlayamadım
olurrr prensescaaannn
sen topiğimizinnn kurucusu olaraaakkk yapabilirsinnbizde yardım ederükk
beni de aydınlatın ben de yardım edeyimmm
heehhe uyan uyann..
nasıl olur bilmiyorum ama mesela ewlilk tarihlerine göre sıranabilir..ve bebek olayı olabılırr şöyleee...
_________________:123:__________
AyPrensessi ____ o1.o9.2o13 - bebek istiyor
sweatfebruary - kararsızzz
plojovic - hamilee gibiiiiii