Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Kızlarrr çenesi düşük kızlar ne çok konuşmuşsunuz yine yaaaa :KK53:

oku oku bitiremedim. 10 sayfadan fazla okumuşumdur hala devam ediyorum daha yarılayamadım yahu
ama çok üzüldüğüm şeyler okudum BA neler olmuş canım öyle eşinle çok üzüldüm.
bu lafları ortada hiçbir şey olmadığı halde söylüyorsa çok kötü.
yani bu durumu ailesiyle konuşsan önce bilmiyorum belkide konuştun daha tamamen okuyamadım yazılanları.
ben bir devam edeyimde yazarım tekrar..

Kızlarrr çenesi düşük kızlar ne çok konuşmuşsunuz yine yaaaa :KK53:

oku oku bitiremedim. 10 sayfadan fazla okumuşumdur hala devam ediyorum daha yarılayamadım yahu
ama çok üzüldüğüm şeyler okudum BA neler olmuş canım öyle eşinle çok üzüldüm.
bu lafları ortada hiçbir şey olmadığı halde söylüyorsa çok kötü.
yani bu durumu ailesiyle konuşsan önce bilmiyorum belkide konuştun daha tamamen okuyamadım yazılanları.
ben bir devam edeyimde yazarım tekrar..

tatlim konustum esimin ailesiyle gorumcemlerle konustum.annesine soylemedim o biraz fazla hassaz herseyi kafasina takiyor sonra hasta felan oluyor o yuzden ona soylemedim
aksamda buyum gorumcem konustu esimle.
halletik bi sekilde..kendime is bulcam baska turlu bana rahat yok gibi gorunuyor..

tatlim konustum esimin ailesiyle gorumcemlerle konustum.annesine soylemedim o biraz fazla hassaz herseyi kafasina takiyor sonra hasta felan oluyor o yuzden ona soylemedim
Halletik bi sekilde..kendime is bulcam baska turlu bana rahat yok gibi gorunuyor..

sana katılıyorum canım en dogrusu

halletik bi sekilde..kendime is bulcam baska turlu bana rahat yok gibi gorunuyor..

evet okudum canım şimdi hepsini.
aslında bazen erkekleride düşünmek gerek onlarda evlilikle birlikte sorumluluk alıyorlar ve kafasındakileri paylaşmıyorlar.
ama öyle her fırsatta kapıyı gösterenide insanın psikolojik olarak çökertir ve kendinden soğutur haliyle.
neyse o yine kendini affettirmek için bir şeyler yapmış ama artık seninde evden uzaklaşman gerek.
eşinin arkadaşlarından evli olan falan yok mu öyle öyle ortamlara girsen.
işte kızların dediği gibi kurslara gitsen evden uzaklaşsan iyi olur sanki.
ben bile çalıştığım halde kv'lerle yaşadığım için akşamları evden uzaklaşmak için kendime meşgale arıyorum.

Herkeslere gunaydiiiinn:KK3::KK3:
Geciyodum ugradimm:KK55:
Nasilsiniz yeni gelinler:KK37:

Hoşgeldiiinizz miniğinle :KK16: Çok şükürr keyifler iyi,seni sormalı?

yok cnm ya o yapmıyo bende yapmayayım diye düşünmem hiç bi zaman herkes kendine yapar yada yapmaz o onun sorunu :KK12:
ama ister istemez gıcık oldum :KK14:
sanki hanım eksilecek elini sürmedi oturdu köşeye :KK53:
aman takmaya degmez aslında :KK34:

Aynen öylee :KK34: Ama zamanla tabii sıklaşıyor ya da kötü hissediyorsan o can sıkıcı olmaya başlayabilir.İnşallah olmaz da..

Çok sevindim kararınaaaaa:KK9: İnşallah gönlüne göre ilerler herşey..

Aynen öylee :KK34: Ama zamanla tabii sıklaşıyor ya da kötü hissediyorsan o can sıkıcı olmaya başlayabilir.İnşallah olmaz da..

Bizde iyiyiz canim:) merakla kontrolu bekliyoruz,cumartesi:KK31::KK49:

aman 3 4 haftada bir görüyorum zaten canım :KK24:
onun için canımı sıkamıcam hiç :KK12:

günaydın kızlarrrr :)))))

okumak bayaaaa zaman aldı, merak içindeydim..... plojooooo hikayeniz çok güzelmiş, bende başta istemeye istemeye gitmiştim ama dediğin gibi, her gece Rabbime şükürler ediyorum, çok duygulandımmmmm :)))) inşallah sonumuzda benzesin, bebişli olıyım bende:KK16::KK16::KK16:

Bizim hikayemizde,aramızı yapmaya çalışan bir ablamızla başladı..kimseyi yeniden tanımak çabasına girmek istemiyordum kabul etmemiştim,eşimde önce o ne derse öyle olsun demiş..Sonra döndü dolaştı 5-6 ay sonra tekrar açıldı mevzuu..Bak tanışın valla sevgili olmanıza gerek yok,çok iyi arkadaş olursunuz,çok iyi anlaşırsınız,çok benziyor huylarınız diyordu :) Eşim yine o tamam desin ben sonra birşey yapabilirim böyle rahatsız etmem demiş..Söyleyim eklesin faceden dedi abla hiç de sevmem internet işlerini :) Peki dedim tamam,ama eve gittim arayacam ablayı kesinlikle eklemesin vazgeçtim ben diye,ama bir türlü arayamadım..
O arada eklemiş beni eşim kabul eettim ama hiç denk gelmedik 2-3 gün,fotoğrafımı gördüğünde 'bu kız biraz havalı gibi olmaz bu iş' demiş :))
Sonra bir akşam konuştuk,kendini anlatma çabası ya da bana yalakalık çabasında olmaması çok ilgimi çekti,sanki hep arkadaşmışız gb konuştuk..Sonra bir akşam daha..Buarada bana küçük bir hediye göndermiş bir fotoğraf,benim çok sevdiğim bir fotoğraf..
Buarada ufak tefek şeyler oluyor tabii,kim ne diyor ne oluyor muhabbetler fln ablayla dolaylı yoldan..
Günler ilerledi 2010 Kurban Bayramı son gecesi bir akrabamızın nişanı vardı,oraya gitmek için hazırlandım buarada o ablaylayız (akrabam)
haberi oldu tabi eşimin..Bende kısa dik yaka bir elbise,içimden diyorum ki bu çocuk şimdi gelir arkadaşıyla dikilir uzaktan bakar bende merdivenlerden çıkacam kısa etekle nasıl sinir olurum diyorum kesin öyle olursa başlamadan biter şansı diyorum :) Amaaaa taksiden iniyoruz pasajdan geçiyoruz anaaammm pasajda insan yok,bende bir sinir tabii nasıl gelmez beni görmeye diyee:KK9: Meğer benim düşünceli eşim ki beni bu ince düşünceleriyle tavladı diyebiliriz,yan cafenin nişan salonuna bakan masasını gündüzden ayırtmış oradaydı :KK16: Soğukta oturup beni izlemiş..Buarada ablayla mesajlaşıyorlar ama ben dahil değilim olaya hemen kaynaşmıcam ya :KK9:
Giderken nişanın olduğu toplantı salonunun kapısını açıp gayet şirin bir gülümsemeyle bana baktı ve dedim ki bu 'O'..
Ondan önce telefonunu almıştım ama hiç yazmamıştım tabii..o gece fotograf için teşekkür ettim,o gece 19 Kasım ve onu izleyen 2 gün sabah 5 e kadar msjlaşıp arada uyuyp sabah 8 de devam ettik :))) Senelerdir arkadaşmışız,birbirimizi hep tanıyormuşuz gb :KK16:
21 Kasım Pazar görüştük,hayatımda ilk defa dolabımdaki bütün kıyafetleri denedim,yanına giderken yaşadığım heyecanı hala eve geliş saatinde yaşadığıma şükürler olsun..
O gün görüştük ve benim içimden geçen tek şey onunla evlenebilirimdi..
Ben ve eşim gb neşeli iki deliden romantik cümleler teklifler beklemiyorsunuz herhalde :))))))
Zaten muhabbet,muhabbet aralarında olan küçük detaylar,hiç ara vermeden konuşuyor olmamızla başlamıştı herşey..
Beni bırakırken adettendir sorsam mı dedi :)))) Sordun say o zaman bende adettendir düşüneyim dedimm :))) Gülerek ayrıldık..Aslında tamamen birleştikk..Birsürüüü güzel anılarımız,neşeli geçen dolu dolu günlerimiz var..2 Haziran 2012 nişanımız,aynı zamanda doğum gnüm olan 16 Eylül'de de evlendikk :KK16:
Hayatımda olduğu için,her sabah onunla uyandığım için,böyle bir insanın sevdiği olduğum için her gün şükrediyorum..
Ve ikimizden küçücük birşey her günümüzü daha da neşeli kılıyor şimdi..
Rabbim eşimi,bebeğimi ve beni birbirimizden mahrum etmesin diye dualarım..

BA'cım canım, okudukarıma gerçekten çok üzüldüm. ama sonrası iyi bitmiş çok şükür.... kızlara bende katılıyorum, iş veya kurs ne olursa, bul bi şey ve çık evden.... evde kalmak hiç iyi bi şey değil.... ben ameliyat oldum diye 20 gün kadar evde kaldım, fazla bile geldi bana.... evde kalmak moral olarak yıpratıyor insanı , benim yapımdaki hatunlar için tabi.... ben biraz hiperaktif sayılırım... evde iş kalmıyo yapcak bütün gün..... e insan da boş kalınca kuruyo.... eşinin de işi zor, sabahın kaçından gecenin kaçına kadar dükkanda, kim bilir kaç hesap yapıyo, evin geçimi, dükkanın giderleri..... erkekler için para çok önemli bir sorundur bence.... tabi yanlış anlaşılmak istemem, bunların hiç biri eşinin tavırlarına kılıf olmaz.... inşallah şimdiden sonra değişir tavrı.

tünaydın kızlarr...maşallah bugun herkez burada...

kimseyi alıntılamadım kusura bakmayın...duşa giricem kahvaltı yapıcam iyi olursam aksma dısarı cıkıcazz:KK8:

bu arda test yaptım yine negatif sanırım ben kendi kendime kurdum..sonuç belli..

kimseyi alıntılamadım kusura bakmayın...duşa giricem kahvaltı yapıcam iyi olursam aksma dısarı cıkıcazz:KK8:

bu arda test yaptım yine negatif sanırım ben kendi kendime kurdum..sonuç belli..

Tünaydın canım..
hayırlısı canımm takma kafana böyle yaptıkça olumsuzluk çekersin üstüne evrenin çekim yasası yani :KK34:

gunaydin canimmm
rejimdemiydin sen ? yanlis hatirlamiyorsam :))
spor iyidir ya bende dietdeyim kac gundur ama sporla aram yok yaaa sadece youtubede leslie yapiyorum iyi oluyo valla
evet tatlim cozduk durumu umarim tekrarlanmaz:KK43:
ya evet bugun 8.gunum rejmdeym yanivrejm derken dikkatli besleniorum hamurisi yok,tatli-tuzlu yok onun disinda yiorum sebze meyve bulgr pilavi yapiorum pirinci ve makarnayi cikardm haytmdan oyle yani gayette memnunum alistimda guzel gdio sporda iyi gelio en az 1,5saat yapiyorum iyi oluo

Prenses uzulme sen bebek knusunu cok taktin oluruna birak kafanda kurma bebis gelicegi zamani bilir;-)

ya evet bugun 8.gunum rejmdeym yanivrejm derken dikkatli besleniorum hamurisi yok,tatli-tuzlu yok onun disinda yiorum sebze meyve bulgr pilavi yapiorum pirinci ve makarnayi cikardm haytmdan oyle yani gayette memnunum alistimda guzel gdio sporda iyi gelio en az 1,5saat yapiyorum iyi oluo

Prenses uzulme sen bebek knusunu cok taktin oluruna birak kafanda kurma bebis gelicegi zamani bilir;-)

bnm rejimde aynı ella.ama bnde yürüyüş yok bol su içiyorum.et de ye eti çıkarma hayatından sadece hamur ve pirinçi cıkart

üzülmüyorum tamam..başka yorum yapmıyorum artık rahatıszlık verdiysem kusura bakmayınnnn

bnm rejimde aynı ella.ama bnde yürüyüş yok bol su içiyorum.et de ye eti çıkarma hayatından sadece hamur ve pirinçi cıkart

üzülmüyorum tamam..başka yorum yapmıyorum artık rahatıszlık verdiysem kusura bakmayınnnn

Et mi ben hic et yemiyorum aklima gelmioki et yemek sadece regliyken ariorun eti hmm dur dikate alim seni yarin et yapim bugunluk menum hazir ,bol su iciosan iyi ben en fazla 1litre bazen 1,5litre iciyorum cok cisim gelio o yuzden icmiom iseniom her dkka tuvalete gtmeye hehehhe,ay yok kiz ne rahatsz olucaz sen uzuluosun die dedim uzme sikma canini biz nie rahatsz olalim bizim ixin iyide oluo sennle ayni anda heyecan yasioruz

tünaydınlaarrr :KK16:
ptesi gününü de yarıladık çok şükür..başlayan şey bitmiş sayılır dimi ?:KK52:

BA'cım aranızın düzelmesine sevinsdim..umarım tekrarı yaşanmaz....bahaneyle görümcelerinle kanka olmuşsunuz ne güzel :KK53:

ELLAA tartılıyor musun peki?kilo verebildin mi?

PRENSESssss rahatsızlık verdim mi dedinnn :KK47:
ben okumamış olayım öyle şey...aşkolsun yaaaa :KK50:
canım hiç üzülme daha ilk aydı zaten..
diyorum ya bi dahaki ay daha çok çalışırsınız :KK34:

Et mi ben hic et yemiyorum aklima gelmioki et yemek sadece regliyken ariorun eti hmm dur dikate alim seni yarin et yapim bugunluk menum hazir ,bol su iciosan iyi ben en fazla 1litre bazen 1,5litre iciyorum cok cisim gelio o yuzden icmiom iseniom her dkka tuvalete gtmeye hehehhe,ay yok kiz ne rahatsz olucaz sen uzuluosun die dedim uzme sikma canini biz nie rahatsz olalim bizim ixin iyide oluo sennle ayni anda heyecan yasioruz

tünaydınlaarrr :KK16:
ptesi gününü de yarıladık çok şükür..başlayan şey bitmiş sayılır dimi ?:KK52:

BA'cım aranızın düzelmesine sevinsdim..umarım tekrarı yaşanmaz....bahaneyle görümcelerinle kanka olmuşsunuz ne güzel :KK53:

ELLAA tartılıyor musun peki?kilo verebildin mi?

PRENSESssss rahatsızlık verdim mi dedinnn :KK47:
ben okumamış olayım öyle şey...aşkolsun yaaaa :KK50:
canım hiç üzülme daha ilk aydı zaten..
diyorum ya bi dahaki ay daha çok çalışırsınız :KK34:

üzülmüyorum cunku hep hayırlısı ne ise o olsun diyorum.. ve herkez üzülme diyor. o yüzden bahsetmicem artık..neyse bn gidiyorum 30dk ya gelirm sanrım:KK3:

Bizde iyiyiz canim:) merakla kontrolu bekliyoruz,cumartesi:KK31::KK49:

O heyecan hiç bitmiyor :KK31: Bende akşam diyordum daha 15 günümüz var kızım diye :KK31: Allah'tan hareketlerini hissetmek biraz daha katlanır kılıyor randevu aralarını :KK16: İnşallah güzel haberler duyarsınız..

günaydın kızlarrrr :)))))

okumak bayaaaa zaman aldı, merak içindeydim..... plojooooo hikayeniz çok güzelmiş, bende başta istemeye istemeye gitmiştim ama dediğin gibi, her gece Rabbime şükürler ediyorum, çok duygulandımmmmm :)))) inşallah sonumuzda benzesin, bebişli olıyım bende:KK16::KK16::KK16:

Teşekkür ederim canım,amin inşallah Rabbim gönlünüze göre versin :KK16:

Kendimi gördüm bi an :KK53: Hani demiştim ya okumuşsundur,bebeğe Mayıs gb karar vermiştik Ağustos'ta yaparız demiştik:KK9: O Mayıs benim regl 1 hafta gecikti ve normalde düzenlidir,sanırım psikolojikti canım..Seninkide vücudunun bi tepkisi olabilir,alışıyor demek ki :) Sen yine de kan testini ihmal etme derim,hem kontrol olmuş olur..Tabii inşallah idrar testi yanıltıyordur,hiç sevmiyorum onları:KK19:

Son düzenleme:
prensess çok kızdım şimdi sana bebiş istiyorsan herhangi bir problemde yoksa olur sabırsız gelin :)
dün bizde eşimle biraz kıyafet alışverişine çıktık hamile kıyafetlerini görünce dayanamadım saldırdım
üstüme tutup sanki karnım şişmiş gibi yaptım eşimde bana güldü :)
sen bebiş mi istiyorsun diye :KK9:
cumartesi günüde kotonda kız bebek elbisesi görmüştüm onu söyledimde alsaydın kenara koyardın dedi eşim ortada fol yok yumurta yok ben 2 yaş kız çocuğu için elbise alıcam bakar mısınız bi :KK52:

şaka maka bende istiyorum galiba :44: ama daha çok erken en azından 1 yılımız dolmalı evliliğe alışmalıyım

X