- 27 Mart 2013
- 746
- 217
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.121
bizim de kız olursa masal olucak ama eşim 2.isim de istiyor ece masal olabilir
anneme anlattım o isimleri de göbek adına koy dedi
sizin isimler nee?
ı ıh olmadım
ama benim 35 günü bulur genelde..
ben şimdi kaçtım temizliğe gidiyoruum
Kizlar nasilsiniz? Ben bugun spor yaptim 3.gunum 10km yol yurudum dietiminde 6.gunu bugun ki yuruyusum 1.5saat surdu evi ayiptr soylemesi b.k goturuo cok yoruldum ama is yapamiyorim napicam ki:-(
kızlar morlm bozuk yaa sinir oldum eşimee bnsiz kahvaltı yapmıs hap içicem diye.bn onusuz yemek yemiyorum..insan uyandırır..
hala yemek yemedim küstüm..bide laf yapıyo bana nedn surat asıyosun ewde durmiimi diyoo sanki bn onu ewde istemiyorum bn onunla yemek içmek istiyorumm
Valla ben 3gundr speor yapiyorum en az 1saat yuruyorum yazavkadar 10kg hedefm var ulasmam lazim yedklermide baya kestm az yiorum,sende aslnda turumek istiosan her gun 20dkka yeter hem yorulmazsn hem bi bakmssn az az kglar gdioyaa ne mutlu sana ben de spor yapmak istiyorum ama kendimi de yorasım yok bebiş düşünüyoruz diye
Ya valla ben p.tesi gunu bi kestim dahada abur cubur yemedm onlarszda hayat oluomus yani gerci cok yemiodm ama smdi hc yemiyorumiyiyiz canim sen nasilsin
oyyy kiyamam bende gecen hafta basladim ertesi gun biraktim hahah hep esim yuzunden napim aksam yiyo onca seyi benimde canim cekiyo
bugun 3 uncu gunum benimde zorlaniyorum ama azicik ya
benim dun misafirim geldigi icin evim piril piril hicbisey yapmicam valla:)sende cok yorgunsan yarina ertele canim
kızlar morlm bozuk yaa sinir oldum eşimee bnsiz kahvaltı yapmıs hap içicem diye.bn onusuz yemek yemiyorum..insan uyandırır..
hala yemek yemedim küstüm..bide laf yapıyo bana nedn surat asıyosun ewde durmiimi diyoo sanki bn onu ewde istemiyorum bn onunla yemek içmek istiyorumm
Kizlar nasilsiniz? Ben bugun spor yaptim 3.gunum 10km yol yurudum dietiminde 6.gunu bugun ki yuruyusum 1.5saat surdu evi ayiptr soylemesi b.k goturuo cok yoruldum ama is yapamiyorim napicam ki:-(
eksik olma canım benimbenim eşim 5 tane istiyor kızlar şimdiden başlamak lazım 24 yaşındayım iki yıl arayla off geç bile kaldık
minik yeğenim dua etmiş iki gün önce benim için allahım tospik teyzemin bi sürü bebeği olsun demişyerim totosunu yaaa
yaa ne mutlu sana ben de spor yapmak istiyorum ama kendimi de yorasım yok bebiş düşünüyoruz diye
hayatimda olmazsan sanirim kendimi daha iyi hissederim...
bu lafi dedi bana..
nasil bir askmis sevgimis..
cok kotuyum..hepsinden herseyden nefret ediyorum..
surekli bir dertle burdayim demi..
napim kimsem yokki burda..
bana yazdigi mesaj:Alkışlarr EllayaaSeni bravoo Ev halledilir ama spordan vazgeçme
Allah kabul etsin miniğin duasını :) Bende çocuk severim ama şuanlık en azından 1 kardeşi olursa ne mutlu diyebiliyorum 3.4. fln bilemedim :) Allah gönlünüze göre versin..Sporuda bence yap bebiş için daha çok yapman gerekir :) Daha sağlıklı bir anne hepsinin hakkı :) Ben biara yürüyemedim halsizlik oluyordu uyku fln ama artık yürüyorum yanımda biri gerekiyor tabii,eşim sağolsun :) Şimdi arttıra arttıra devam edecem gittiği yere kadar
Oyy kıyamammBelki sen regl dönemindesin ya belki kızmak istemişsindir olabilir mi? Sen bir güzel yee,eşinide karşına oturt yemişsede eşlik etsin :) Masa muhabbeti ayrı bir keyifli oluyor..Hatta sana ceza de onunda ağzına at bir iki lokma öğrensin seni beklemeyi :)))) Gününü boşa geçirme prenses,yakala neşeni :))
Olur mu öyle şey,tabi kii anlatacaksın..
Ne oldu nasıl oldu bilmiyorum ama :26: Kullanılmayacak cümleleri için pişman olmasını sağlamalısın..
:113:
bana yazdigi mesaj:
nebicim insansin sen zamanim olsada ayirmam sana sen boyle oldukca.yoklugu ogreniceksin.yalandan ask hikayesine gerek yok ablasamiyorum ben seninle senle ben anlasamiyoruz istedigib kriterler yok bende olmicakta.benim calisma hayatim bu 2 3 sene boyleyim ben.sen bunu kaldirmadigin icin benle kalma benim esim olma
hayatimda olmazsan sanirim kendimi daha iyi hissederim
deminde zile basti kapiyi actim vazoda cicek verdi elime bende bana aldi sandim..
sert bi sekilde sana almadim ablamin bunlar dedi gitti...
cok zorma gitti nasil bir duygu anlatamam ben cok sevinmistim o cicekleri gorunce..
bunun muhasebecisi ablasinin arkadasi o yollamis..kartda yaziyodu..
bu mesaj beni beynimden vurdu..
aglamaktan gozlerin oylebi sistiki..
artik sevdigim adam ugruna okadar seyden vazgecip burda yalnizligi sectigim adam yok karsimda..
bu laflardan sonra yapayalnizm..
cok zoruma gitti kizlar cok...
:26: Yokluk öğrenilebilir,zaman yoksa kabullenilir ama bunları düşünmek senin hakkın,olmuyorsada zaman ya da fırsat bunu sana güzel bir dille açıklaması gerekir..Tabii sen neyi nasıl yazdın bilmiyorum,gayet normal birşeye böyle sinirli cevap vermişse çok cahillik etmiş..Belki başka sorundandır tepkisi bile desek insan eşine iş işten geçtikten sonra eşim olma diyemez,dememeli..Onu değiştiren senin yaptığın fedakarlıklar aslında..Vazgeçmeyeceğine onu sevdiğine o kadar emin ki,ne söylesem yine geçer diyor kendince sanırım..Tepkilerinde kararlı olmalısın!Ah enişte ahh
dogru diyosun canim..bende ona allaha yakin bana uzak ol dedim az bile demisim!
yemek yapmicam ona bugun..suratina bakmicam..
SallamasyonÇok güldüm Olsun sen kırma hevesini sonra yap deyince de beğenmiyorsun der
Amin buarada,cümlemizinkini inşallah..
Rüyalarda çok güzelmiş,Allah hayır :etsin..İsimlerde hazır ohh,hemde ikiz ne heyecanlı
Biz bebeğe karar verdiğimizde hatrı sayılır 2 kişi rüyasında görmüştü,tabi o zaman inşallah diyoruzda sonra gülüyorduk eşimle ne oluyor yahu diyeİnşallahh en kısa zamanda haberlerinizi alalım sen,Just,Prenses ve Tospaaa istiyordu sanırım..
Benimde yarın akşam misafirim var geçen hafta acili boylayınca iptal etmiştikEv iyi ama bir tozumu al der gb duruyor Yarına bıraksam eşim yardım eder ama o da bahçeyle ilgilenmeyi çok seviyor kıyamıyorum yarın zamanını çalmayım,bende çıkar bahçede otururum
Buarada hikayemizi yazdığımı söyledim eşime akşam yatmadan,dinledi beni okudum sonunda gözyaşlarım süzülüyordu tabii,baktım onunda süzülüyorr,sarılıştık öyleceAma en büyük şahidimizden hiç bahsetmemişsin dedi O zamanlar eşimin arabası 'bis'ti,bilirsiniz şu küçücük araba,sedef beyazı ve tavanı siyah camdı,çok gülmüştüm ilk görüştüğümüzde arabaya binince,neşeli zamanlar geçirmemizde büyük katkısı vardır Adınıda Osman koymuştuk 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' de ki Osman'ı çok seviyordum ben o zamanlar Çok istemiştim gelin aranası olsun diye ama o zaman çok uzaklara gitmişti bile Amaaann ne çok konuştum işimi bitireyim
eksik olma canım benimbenim eşim 5 tane istiyor kızlar şimdiden başlamak lazım 24 yaşındayım iki yıl arayla off geç bile kaldık
minik yeğenim dua etmiş iki gün önce benim için allahım tospik teyzemin bi sürü bebeği olsun demişyerim totosunu yaaa
hayatimda olmazsan sanirim kendimi daha iyi hissederim...
bu lafi dedi bana..
esin neden boyle davranio canim acaaba sen fazla mi ustune gdiyosun surekli sana tepkilihayatimda olmazsan sanirim kendimi daha iyi hissederim...
bu lafi dedi bana..
hayir spordan vazgecmicem canim gayet keyfli bugun 10km yurudumAlkışlarr EllayaaSeni bravoo Ev halledilir ama spordan vazgeçme
Allah kabul etsin miniğin duasını :) Bende çocuk severim ama şuanlık en azından 1 kardeşi olursa ne mutlu diyebiliyorum 3.4. fln bilemedim :) Allah gönlünüze göre versin..Sporuda bence yap bebiş için daha çok yapman gerekir :) Daha sağlıklı bir anne hepsinin hakkı :) Ben biara yürüyemedim halsizlik oluyordu uyku fln ama artık yürüyorum yanımda biri gerekiyor tabii,eşim sağolsun :) Şimdi arttıra arttıra devam edecem gittiği yere kadar
Oyy kıyamammBelki sen regl dönemindesin ya belki kızmak istemişsindir olabilir mi? Sen bir güzel yee,eşinide karşına oturt yemişsede eşlik etsin :) Masa muhabbeti ayrı bir keyifli oluyor..Hatta sana ceza de onunda ağzına at bir iki lokma öğrensin seni beklemeyi :)))) Gününü boşa geçirme prenses,yakala neşeni :))
Olur mu öyle şey,tabi kii anlatacaksın..
Ne oldu nasıl oldu bilmiyorum ama :26: Kullanılmayacak cümleleri için pişman olmasını sağlamalısın..
:113:
Bilmiyorum bu msja kim olsa bozulur ve surekli seni terslio anlamadm esasen sen daha detayli anlatsan bize belki daha net cozum bulabilirz yanisen ona surekli ne diosin da adam senden sikilmis onemli olan bubana yazdigi mesaj:
nebicim insansin sen zamanim olsada ayirmam sana sen boyle oldukca.yoklugu ogreniceksin.yalandan ask hikayesine gerek yok ablasamiyorum ben seninle senle ben anlasamiyoruz istedigib kriterler yok bende olmicakta.benim calisma hayatim bu 2 3 sene boyleyim ben.sen bunu kaldirmadigin icin benle kalma benim esim olma
hayatimda olmazsan sanirim kendimi daha iyi hissederim
deminde zile basti kapiyi actim vazoda cicek verdi elime bende bana aldi sandim..
sert bi sekilde sana almadim ablamin bunlar dedi gitti...
cok zorma gitti nasil bir duygu anlatamam ben cok sevinmistim o cicekleri gorunce..
bunun muhasebecisi ablasinin arkadasi o yollamis..kartda yaziyodu..
bu mesaj beni beynimden vurdu..
aglamaktan gozlerin oylebi sistiki..
artik sevdigim adam ugruna okadar seyden vazgecip burda yalnizligi sectigim adam yok karsimda..
bu laflardan sonra yapayalnizm..
cok zoruma gitti kizlar cok...
ben geldiim ama hemen gidicem
eşimle beraber evimizi pırıl pırıl yaptıkk
şimdi duşumuzu aldık gezmeyi hakettik
canımm eşime tabiki demedim sallamayon yapıon diye yoksa küser bi daha yardım etmezdi dediğin gibi.
ben dipbucak yapıcam sen yorulma dedim
ama o ben de yaparım senin gibi dedi vee yaptı daa
isteyince yapamıcakları yok şu erkeklerin
burada plojocum biz bebiş istiyoruz ama çalışmalara başlamadık ..
yani lafta istiyoruz..
yaz gibi çalışmalara başlarız heralde..haziranda tüm borçlarımız biticek..
hem de yıllık evli olucaz..
umarım sabrederiz o zamana kadar
senin de1 yıl sonra olmuştu dimi?
ellam süpersin kiiii
canım minikerin duası kabul olur..
Allah en yakın zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah...
kuzum erkekler açlığa dayanamıyor ki..
boş ver kızma sen...
senle oturur bi daha yer
canımm tabiki paylaşıcaksın bizle..
ama yüzyüze sakince konuşun..
ben bi orta yol bulabilceğinize inanıyorum..
yemek yapmaz,konuşmazsan onla olaylar daha da büyür
kocalara küsülmez kiiii
ben geldiim ama hemen gidicem
eşimle beraber evimizi pırıl pırıl yaptıkk
şimdi duşumuzu aldık gezmeyi hakettik
canımm eşime tabiki demedim sallamayon yapıon diye yoksa küser bi daha yardım etmezdi dediğin gibi.
ben dipbucak yapıcam sen yorulma dedim
ama o ben de yaparım senin gibi dedi vee yaptı daa
isteyince yapamıcakları yok şu erkeklerin
burada plojocum biz bebiş istiyoruz ama çalışmalara başlamadık ..
yani lafta istiyoruz..
yaz gibi çalışmalara başlarız heralde..haziranda tüm borçlarımız biticek..
hem de yıllık evli olucaz..
umarım sabrederiz o zamana kadar
senin de1 yıl sonra olmuştu dimi?