Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Erkek olursa : Güney Ege
Kiz olursa: Şura Tanem. :))))

insallah birgun olur
regl olmadim kizlar panik oldum ya suanda dusunmuyoruz cunku

Kizlar nasilsiniz? Ben bugun spor yaptim 3.gunum 10km yol yurudum dietiminde 6.gunu bugun ki yuruyusum 1.5saat surdu evi ayiptr soylemesi b.k goturuo cok yoruldum ama is yapamiyorim napicam ki:-(

iyiyiz canim sen nasilsin
oyyy kiyamam bende gecen hafta basladim ertesi gun biraktim hahah hep esim yuzunden napim aksam yiyo onca seyi benimde canim cekiyo
bugun 3 uncu gunum benimde zorlaniyorum ama azicik ya
benim dun misafirim geldigi icin evim piril piril hicbisey yapmicam valla:)sende cok yorgunsan yarina ertele canim

kızlar morlm bozuk yaa sinir oldum eşimee bnsiz kahvaltı yapmıs hap içicem diye.bn onusuz yemek yemiyorum..insan uyandırır..
hala yemek yemedim küstüm..bide laf yapıyo bana nedn surat asıyosun ewde durmiimi diyoo sanki bn onu ewde istemiyorum bn onunla yemek içmek istiyorumm

tatlım bu kadar büyütme derim ben.. haklısın insan sevdiceği olmadan yemek yemek istemiyor,seni anlıyorum ancak bu kadar surat asman eşini yıldırır:44: öncelikle neden bu kadar üzüldüğünü dile getir güzellikle bir daha tekrar etmemesini rica et ve barışın değmez böyle şeylere surat asmana inan ki ben olsam bende bunalırım basit bir şeye surat assa eşim

yaa ne mutlu sana ben de spor yapmak istiyorum ama kendimi de yorasım yok bebiş düşünüyoruz diye
Valla ben 3gundr speor yapiyorum en az 1saat yuruyorum yazavkadar 10kg hedefm var ulasmam lazim yedklermide baya kestm az yiorum,sende aslnda turumek istiosan her gun 20dkka yeter hem yorulmazsn hem bi bakmssn az az kglar gdio
Ya valla ben p.tesi gunu bi kestim dahada abur cubur yemedm onlarszda hayat oluomus yani gerci cok yemiodm ama smdi hc yemiyorum

ay alinmis bizim prenses erkekler oyle guya seni dusundugun uyandirmamistr halbuki uyandrsa beraber yesenz bazen bnm kociste onu tapiyor:)))

hayatimda olmazsan sanirim kendimi daha iyi hissederim...
bu lafi dedi bana..
nasil bir askmis sevgimis..
cok kotuyum..hepsinden herseyden nefret ediyorum..
surekli bir dertle burdayim demi..
napim kimsem yokki burda..

Kizlar nasilsiniz? Ben bugun spor yaptim 3.gunum 10km yol yurudum dietiminde 6.gunu bugun ki yuruyusum 1.5saat surdu evi ayiptr soylemesi b.k goturuo cok yoruldum ama is yapamiyorim napicam ki:-(

Alkışlarr Ellayaa Seni bravoo Ev halledilir ama spordan vazgeçme

yaa ne mutlu sana ben de spor yapmak istiyorum ama kendimi de yorasım yok bebiş düşünüyoruz diye

Allah kabul etsin miniğin duasını :) Bende çocuk severim ama şuanlık en azından 1 kardeşi olursa ne mutlu diyebiliyorum 3.4. fln bilemedim :) Allah gönlünüze göre versin..Sporuda bence yap bebiş için daha çok yapman gerekir :) Daha sağlıklı bir anne hepsinin hakkı :) Ben biara yürüyemedim halsizlik oluyordu uyku fln ama artık yürüyorum yanımda biri gerekiyor tabii,eşim sağolsun :) Şimdi arttıra arttıra devam edecem gittiği yere kadar

Oyy kıyamamm Belki sen regl dönemindesin ya belki kızmak istemişsindir olabilir mi? Sen bir güzel yee,eşinide karşına oturt yemişsede eşlik etsin :) Masa muhabbeti ayrı bir keyifli oluyor..Hatta sana ceza de onunda ağzına at bir iki lokma öğrensin seni beklemeyi :)))) Gününü boşa geçirme prenses,yakala neşeni :))

bu lafi dedi bana..

Olur mu öyle şey,tabi kii anlatacaksın..
Ne oldu nasıl oldu bilmiyorum ama :26: Kullanılmayacak cümleleri için pişman olmasını sağlamalısın..
:113:

bana yazdigi mesaj:

nebicim insansin sen zamanim olsada ayirmam sana sen boyle oldukca.yoklugu ogreniceksin.yalandan ask hikayesine gerek yok ablasamiyorum ben seninle senle ben anlasamiyoruz istedigib kriterler yok bende olmicakta.benim calisma hayatim bu 2 3 sene boyleyim ben.sen bunu kaldirmadigin icin benle kalma benim esim olma
hayatimda olmazsan sanirim kendimi daha iyi hissederim

deminde zile basti kapiyi actim vazoda cicek verdi elime bende bana aldi sandim..
sert bi sekilde sana almadim ablamin bunlar dedi gitti...
cok zorma gitti nasil bir duygu anlatamam ben cok sevinmistim o cicekleri gorunce..
bunun muhasebecisi ablasinin arkadasi o yollamis..kartda yaziyodu..

bu mesaj beni beynimden vurdu..
aglamaktan gozlerin oylebi sistiki..
artik sevdigim adam ugruna okadar seyden vazgecip burda yalnizligi sectigim adam yok karsimda..
bu laflardan sonra yapayalnizm..
cok zoruma gitti kizlar cok...

Son düzenleme:

:26: Yokluk öğrenilebilir,zaman yoksa kabullenilir ama bunları düşünmek senin hakkın,olmuyorsada zaman ya da fırsat bunu sana güzel bir dille açıklaması gerekir..Tabii sen neyi nasıl yazdın bilmiyorum,gayet normal birşeye böyle sinirli cevap vermişse çok cahillik etmiş..Belki başka sorundandır tepkisi bile desek insan eşine iş işten geçtikten sonra eşim olma diyemez,dememeli..Onu değiştiren senin yaptığın fedakarlıklar aslında..Vazgeçmeyeceğine onu sevdiğine o kadar emin ki,ne söylesem yine geçer diyor kendince sanırım..Tepkilerinde kararlı olmalısın!Ah enişte ahh

dogru diyosun canim..bende ona allaha yakin bana uzak ol dedim az bile demisim!
yemek yapmicam ona bugun..suratina bakmicam..

dogru diyosun canim..bende ona allaha yakin bana uzak ol dedim az bile demisim!
yemek yapmicam ona bugun..suratina bakmicam..

Herşey daha kötü olmadan,seni ne kadar kırdığını anlar umarım..
Aslında üzüldüğümüz ciddi şeyleri mesajlar,karşıdakinin farklı anlamasına sebep oluyor,iyi şeylerde de..
Kendine oyalanacak birşeyler bulmalısın,kurslar var gidebilirsin,eşinede o kadar yoğunlaşmamış olur,yeni arkadaşlar edinebilirsin..Yeni şeyler paylaşmak,farklı konuları konuşmak,paylaşımlarınızı çoğaltır,iyi gelebilir ikinizede..Seni ondan,yaşadığın hayattan sıkılmış gb görmek onunda canını sıkıyor olabilir..

ben geldiim ama hemen gidicem
eşimle beraber evimizi pırıl pırıl yaptıkk
şimdi duşumuzu aldık gezmeyi hakettik

canımm eşime tabiki demedim sallamayon yapıon diye yoksa küser bi daha yardım etmezdi dediğin gibi.
ben dipbucak yapıcam sen yorulma dedim
ama o ben de yaparım senin gibi dedi vee yaptı daa
isteyince yapamıcakları yok şu erkeklerin

burada plojocum biz bebiş istiyoruz ama çalışmalara başlamadık ..
yani lafta istiyoruz..
yaz gibi çalışmalara başlarız heralde..haziranda tüm borçlarımız biticek..
hem de yıllık evli olucaz..
umarım sabrederiz o zamana kadar
senin de1 yıl sonra olmuştu dimi?

ellam süpersin kiiii

canım minikerin duası kabul olur..
Allah en yakın zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah...

kuzum erkekler açlığa dayanamıyor ki..
boş ver kızma sen...
senle oturur bi daha yer
bu lafi dedi bana..

canımm tabiki paylaşıcaksın bizle..
ama yüzyüze sakince konuşun..
ben bi orta yol bulabilceğinize inanıyorum..
yemek yapmaz,konuşmazsan onla olaylar daha da büyür
kocalara küsülmez kiiii

bu lafi dedi bana..
esin neden boyle davranio canim acaaba sen fazla mi ustune gdiyosun surekli sana tepkili

hayir spordan vazgecmicem canim gayet keyfli bugun 10km yurudum

Bilmiyorum bu msja kim olsa bozulur ve surekli seni terslio anlamadm esasen sen daha detayli anlatsan bize belki daha net cozum bulabilirz yanisen ona surekli ne diosin da adam senden sikilmis onemli olan bu

Esinle sana aferin size ya btrmissinz isleri bicida yapmissinz gezin tozun usutmeyn

Bravo enişteye,öyle aferin iyi baksın sivitimize
Sevindim borçların bitmesine,gerçekten borç bitince rahatlıyor insan..İstiyorsanızda ilk zamanlarda seni maddi yoracak birşey olmayacaktır bebekle ilgili Özel hastaneye gidiyorum ben,o da masraf sayılmaz nelere veriyoruz o kadarcık parayı..
8. ayımız flndı karar verdiğimizde,yani geçen Mayıs gb artık küçük misafirimiz olabilir dedik ama planımız Ağustosta idi..Yani ben Ağustosta son regl oldum sonraa süpriissMayıs doğumlu olsun en azından o zamanlara denk gelsin istemiştik.. Tam senemizde bizimle olduğunu öğrendik miniğimizin Eylül'de,1. yılımızdı ya o 6 haftalık flndı Sarımsaklı,Cunda,İzmir gezdi bizimle
Rabbim kabul etti dualarımızı,nasip etti tabii herşeyden önce..Şanslıyız biraz bu konuda hemen oldu çok şükür Rabbim aratmasın gönülden diliyorum..

kızlaarr ben geldimm
ölüyorumm
sabah 1.30 da başladı misafirler gece 10a kadar full ayaktaydım
bi misafirlerim geldi yedik içtik onlar gitti kvler geldi annemler felan yemek yedik sonra annemn dayısı ve ananemleri çağırdık onlarla pasta börek çay çok yoruldumm duşumu aldım şimdi yazdıklarınızı okumaya gidiyorumm

hepiciiniii okudummmm ve özet geçtim kendimeee
şöylekiiii

prensescan eşine triplenmiş eşi onsuz kahvaltı yaptı diyee bence bu durum regl den dolayı oluyo duygusallık hat safhadaa

plojoların bis'i varmışşşş bilmiyodumnasıl bişi olduğunuu ama bu recep ivediktede mi vardıı plojocaan

sivitoşş tümm gün kocasıyla temizlik yapmışşş gezmeyi haketmiş sanırım hala sokaklardalaarhaaa bide ikiz çocuğu oluyomuş göksuyla nilsumuyduu:44: sivitoşş doğur hemeen

ellaaacan 10 km yol yürümüşşş ama evi b.k götürüyomuşş

iştahsıztospağada 5 çocuk istiyomuşşş

bizayrılamayız eşiyle tartışmış tatlım eşin biraz pire için yorgan yakan bi tip sanırım hemen alevleniyo bence düşündüklerinde çok haklısın haftanın 7 günü çalışıyo ve akşam10da geliyo senin arkadaşın yok ve çok sıkılıyosun:26: birisi daha demiş kurslara felan git diye :26: gerçekten halk eğitimde felan güzel kurslar açılıyo onlara felan gitsen hani arkadaş ortamı oluşturmak için sırf:26:sadece kv ve görümceni görüyosun ben sana çok hak veriyorum:26:
eşine gelince o dakendine göre haklı :26: çünkü ev o parayla dönüyo ve yeni devralmış :26:
bu arada benim eşimde 1-2 ay önce iddaa bayisi satın alcaktı :26: fiyatta anlaşamayınca kaldı:26: seni görünce gerçekten iyiki almamış diyorum :26: ama kesinlikle bi kursa yazıl ve arkadaş edinnn:26::26:

Merhaba kızlar yada günaydın..siz okudugunuzda sbh olmış olur ztn.biZ kv kahvaltıya gidicez o yuzden uyumadan yazayım ddim.

BAcım herkez sana ve eşine hak vrmiş tatlm ama bn öyle dusunmuyorum seni almanyadn gelin alırkn dusuncekti nasıl geçineceğini.hadi onu da gectim daha gecen hafta seni kapıdan döndürdü nedn böyle her fırsTta sana yolu gösteriyor anlam veremiyorum ne olursa olsun bi erkek sürekli eşim değilsin olamazsın fln diyemez.tartısın küsün ama buu olmamalı ymk yapmamk fln sizin sorunu çözmez cnm bnce sen eşini al karşına adam akıllı sor bni istemiyormusun neden sürekli git diyorsun diye.umarım tez zmnda sorununz hallolur.mutlu olursunuz

Svitt snde basla calısmalraaa berabr bekleylm yineee bbk

Son düzenleme:
ben de prenses gibi iyi geceler yerine günaydın diyerek başlıyım
gecenin 3ü ve sivit ayakta
c.tesi gecesinin keyfini sürmekte
eşimle dışarıda gezdik geldik..
tv karşısında bol kalorili keyif yaptık
ella prenses ve beauty kızın bana iradesizliğime

GESCANIM geçmiş olsun atlatmışın misafirlerini..yarın keyif yap bütün gün ..akşama kadar uyu
PRENSES , gerçekten eşimle beraber ağzımızdan bebiş lafını düşürmüyoruz
kısmet..hayırlısı diyelim ...ama çok az daha beklicez..
önce senin haberini alıcaz inşallaahhh...
bu arada BA için de çok gerçekçi yaklaşmışsın..umarım onlar da çözmüştür problemlerini..
senin gibi mantıklı biri lazım bu topiğe
çoğumuz duygu ağırlıklı düşünüyoruz..başta sivit

yatarız biz de birazdan..bu ctesi gecesini o kadar seviyorum ki bitmesin diye uyumuyorum..manyak mıyım ne

gunaydin kizlar yazdiklariniz icin cok sagolun
telefondan giriyorum hepinize cevap atamicam
esim dun aksam eve geldi icti..benimle muhattap olmadi kulakligini takti muzik dinledi bende yemegini koydum iki kasik yedi birakti
bende topladim yukari ciktim yatmaya
gece yatakta bana sarildi ama o sarhos haliyle sarilmasinin bi anlami yoktu yani..
sbah kahvaltisini hazirladim yapti cikti gitti bisey dmeden
deminde mesajla yine bi ton laf saydi senden sogdum ilerde dokunmak bile istemicem sna vs vs
aksam geldignde bu isi noktalicam..
bi oncesnde beni evden kovmustu smdi yine aynsni yapti.
aksam konuscam esyalarmi toplayip memlekete gidicem
ordanda bosanma davasi acicam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…