Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Tospikkkk inanmiyorum ne denir yildas mi denir ikimzde tam5,senemzde evlenmsz nasil denk gelmis tarhlermz ayni :)))

kaderim bu boyle yazilmis yazim ,hic kimsenin askinda yoktur gozum,bir yalnizlik sarkisi calar sazim,ben yalnizim ben yalnizim yalnizimmmmm

Ellaaa sende eylül talihlilerindenmişsin çok sevindim,çok severim Eylül'ü,şimdiden minişin ismide hayırlı olsun :)
Benim doğum tarihim 16 Eylül aynı zamanda da evlilik tarihim Doğum günümde evlendim kii bennn:124:

geldimmmmmmm ama öldümmmmmmmm
biraz uyuşuk bi insan olduğumu bugün anladım ama benn işim bitmedi kii

bu arada kızlar tesekkür ederim geçmiş olsun diyenlerr
babam başka bi doktora daha göstercekmiş sonuçlaını ona göre amelyat olmaya karar vermiş şimdilik ameliyat askıda yanii:26:
vee prensess sseninde eşine geçmiş olsun tatlıışımm:26:

Heyo heyo ben geldim ama siz kactiniz kocisle isomiz vardi oda da heheh
kızz ne işiniz vardı bakimm

Ben ges gibi kendi kendime konusyom is mi simdi bu bi dunya arkdsm piyasada yok beni kaderime terkedenler utansin hihh

dimiiiii konuş ellocaan dök içinii buraya zevkli oluyo saçmalamak

Bizim hikayemizde,aramızı yapmaya çalışan bir ablamızla başladı..kimseyi yeniden tanımak çabasına girmek istemiyordum kabul etmemiştim,eşimde önce o ne derse öyle olsun demiş..Sonra döndü dolaştı 5-6 ay sonra tekrar açıldı mevzuu..Bak tanışın valla sevgili olmanıza gerek yok,çok iyi arkadaş olursunuz,çok iyi anlaşırsınız,çok benziyor huylarınız diyordu :) Eşim yine o tamam desin ben sonra birşey yapabilirim böyle rahatsız etmem demiş..Söyleyim eklesin faceden dedi abla hiç de sevmem internet işlerini :) Peki dedim tamam,ama eve gittim arayacam ablayı kesinlikle eklemesin vazgeçtim ben diye,ama bir türlü arayamadım..
O arada eklemiş beni eşim kabul eettim ama hiç denk gelmedik 2-3 gün,fotoğrafımı gördüğünde 'bu kız biraz havalı gibi olmaz bu iş' demiş :))
Sonra bir akşam konuştuk,kendini anlatma çabası ya da bana yalakalık çabasında olmaması çok ilgimi çekti,sanki hep arkadaşmışız gb konuştuk..Sonra bir akşam daha..Buarada bana küçük bir hediye göndermiş bir fotoğraf,benim çok sevdiğim bir fotoğraf..
Buarada ufak tefek şeyler oluyor tabii,kim ne diyor ne oluyor muhabbetler fln ablayla dolaylı yoldan..
Günler ilerledi 2010 Kurban Bayramı son gecesi bir akrabamızın nişanı vardı,oraya gitmek için hazırlandım buarada o ablaylayız (akrabam)
haberi oldu tabi eşimin..Bende kısa dik yaka bir elbise,içimden diyorum ki bu çocuk şimdi gelir arkadaşıyla dikilir uzaktan bakar bende merdivenlerden çıkacam kısa etekle nasıl sinir olurum diyorum kesin öyle olursa başlamadan biter şansı diyorum :) Amaaaa taksiden iniyoruz pasajdan geçiyoruz anaaammm pasajda insan yok,bende bir sinir tabii nasıl gelmez beni görmeye diyee Meğer benim düşünceli eşim ki beni bu ince düşünceleriyle tavladı diyebiliriz,yan cafenin nişan salonuna bakan masasını gündüzden ayırtmış oradaydı Soğukta oturup beni izlemiş..Buarada ablayla mesajlaşıyorlar ama ben dahil değilim olaya hemen kaynaşmıcam ya
Giderken nişanın olduğu toplantı salonunun kapısını açıp gayet şirin bir gülümsemeyle bana baktı ve dedim ki bu 'O'..
Ondan önce telefonunu almıştım ama hiç yazmamıştım tabii..o gece fotograf için teşekkür ettim,o gece 19 Kasım ve onu izleyen 2 gün sabah 5 e kadar msjlaşıp arada uyuyp sabah 8 de devam ettik :))) Senelerdir arkadaşmışız,birbirimizi hep tanıyormuşuz gb
21 Kasım Pazar görüştük,hayatımda ilk defa dolabımdaki bütün kıyafetleri denedim,yanına giderken yaşadığım heyecanı hala eve geliş saatinde yaşadığıma şükürler olsun..
O gün görüştük ve benim içimden geçen tek şey onunla evlenebilirimdi..
Ben ve eşim gb neşeli iki deliden romantik cümleler teklifler beklemiyorsunuz herhalde :))))))
Zaten muhabbet,muhabbet aralarında olan küçük detaylar,hiç ara vermeden konuşuyor olmamızla başlamıştı herşey..
Beni bırakırken adettendir sorsam mı dedi :)))) Sordun say o zaman bende adettendir düşüneyim dedimm :))) Gülerek ayrıldık..Aslında tamamen birleştikk..Birsürüüü güzel anılarımız,neşeli geçen dolu dolu günlerimiz var..2 Haziran 2012 nişanımız,aynı zamanda doğum gnüm olan 16 Eylül'de de evlendikk
Hayatımda olduğu için,her sabah onunla uyandığım için,böyle bir insanın sevdiği olduğum için her gün şükrediyorum..
Ve ikimizden küçücük birşey her günümüzü daha da neşeli kılıyor şimdi..
Rabbim eşimi,bebeğimi ve beni birbirimizden mahrum etmesin diye dualarım..

Son düzenleme:

plojooo bişi diyim mi
çok duygulandımmm
allah ayırmasın aminn

Plojommm sende zorla tanıstırlımışsın bnm gbi...Allah mutluluğunuzu daim etsin inş.
16 eylul 2012 gunu bnmde iki ardsm ewlndi.biri nizi tanıştıran 5aylık hamile diğeri de nikah şahidm 7aylık kızı var...
Darısı hepimizin başına

İyi ki de tanıştırılmışız Amiinn canım inşallah en kısa zamanda..

plojooo bişi diyim mi
çok duygulandımmm
allah ayırmasın aminn

Amiinnn,cümlemizi inşallahh..

Ben yatıyoruuumm
İnşallah yarın burdayıımm,görüşürüzz..

Kizlar esim 10 bucuga dogru geldi tabi ben yine suratsiz ama uzun surmedi beni bi kestaneyle tabladi sabaha gorusuruz insallah iyi geceler herkese

evet kuzum eylul talihlilerindenim ama soz ile nisanim temmuzda olmustu 15gun arayla

Evet babisin bi kac dr daha gorunsun sonra karar versn hadi insallah iyu sonuclar cikar,kocisle ne isi olur kotu kotu konustrma beni topikte kizzzz
Masallah masallah benden sana bi nazarlik hemserim, aileniz koskovaman olsun ve mutluluk eksik olmasn canim
Teşekkürler cnm..naz yapıyo resmn ya.
Bnde söylemesi ayıp ishal oldm yaaa

Gesss sana ve plojo sizede tesekkür ederm canlarm
Sanada gecmisler olsun cnm ishale gazoz iyi gelir yada tuzlu bi ayran
Kizlar esim 10 bucuga dogru geldi tabi ben yine suratsiz ama uzun surmedi beni bi kestaneyle tabladi sabaha gorusuruz insallah iyi geceler herkese

Kiz tospik bi kesteneye yumusadnmi iyi ettn valla ben kocama hic kus kalamiyorum ki triplesemiorm bule eheheh agzmdan grio burnumdan cikio alio gonlumu 2dkada

gunaydin kizlar napiyosunuz bakim
ges tatlim cok gecmis olsun

dün misafirlerim vardi yediler ictiler ama benim sirtim hala pert kizlar ya
yaptiklarimi cok begendiler tarifini istediler
esime kizdim ama kizdigimi belli etmedim kizlar.
cunku artik cok yoruldum..belli ediyorumda noluyoki..degisen bir durum yok..
biliyosunuz esimin kendi dukkani oldugundan hafta sonlarida calisiyo
dugunumuzden 2 ay once almisti bu dukkani
e haliyle cok calisiyo yalniz oldugu icin..
ama bende bir insanin demi..sevgiliyken ayri ulkelerde oldugumuz icin gezip tozamadik zaten..
4 aydir bikere ciktik disari oda yilbasinda yemek yemeye..
ondan haric ne bi misafire gitmek ne cay icmeye gitmek ne bi gezmeye gitmek hicbisey yok..
e benim isim sadece mutfak ve yatakodasimi ya...
dün bunun amcasinin oglu rahatsizlanmis askerde amcasi gidip alalim dedi
burdan 3 saat mesafe var
aninda dukkana birini buldu gitti aksam gec geldi..
bana gelince dukkanda cok is var..
4 aydir bunlari duyuyorm..
hicmi degerim yok ya..
söz veriyor o gun gelincede bi mazeret buluyor
artik hicbir lafina inanmiyorum..
seviniyorum mutlu oluyorum heycan yapiyorum o gun gelincede hayal kirikligina ugruyorum..
biktim ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…