Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

prenses tatlım sana katılıyorum BA hakkında söylediklerin için

atlattım kuzumm ama öldüm hala her yerim ağrıyo
evi cillop gibi yapmıştım bugün yine b.k

ne bu eşinin tavrı yahu kaç sene beraberdiniz siz bu adamla
senin türkiyede tek olduğunu biliyo ondan mı böyle yapıyo ya daha çok yeni evlisiniz tatlım cicim aylarında olanız gerekir daha 4 aylıkken böyleyse bu adam seneler sonra ne yapacak acaba
ailen her zaman arkanda durur mu :26: acaba annenle konuşsan ve o eşine bi ayar çekse :26: babanı karıştırma ama şimdilik
eğer hala devam ederse b tavrı ciddi olduğunu belirtirsin ayrılık olayını genelde erkekler yumurta kapıya gelmeden bazı şeylerin farkına varmıyo

canım o kadar üzüldüm ki..
bi yuvayı yıkmak bu kadar kolay olmamaı
herkes kavga ediyor ara sıra ama her kavgada ayrılmayı dile getirmek,sevmediğini söylemek ilişkiyi yıpratır..
konuş eşinle biran önce..
GESe katılıyorum annene konuş,kvle konuş...ama bi çözüm bulun
sana da yazık canımıniçi..o işe gidiyor kafa dağıtıyor sen bi başına evde sorunlarla boğuluyorsun..
sıkıdıkça gel buraya yaz..yanındayız hepimiz..

bizim de öle gescan yaaa dün temizlik yaptık bu gün her yer tekrar kirlenmiş gibi geliyor..
eşime dedim de temizlik hastası kadınlar gibi oldun başıma diyor

Kızla ben geldım naslsınız dun ıs yerı cok yogundu eve gıder gıtmezde dus alıp yattım yazdıklaınızın hepsını okudum orktgm kadar sayfa bırıkmemıs sevındım bizayrılamayız kalbınle degıl aklınla dusun derım sana yorm yapmak ıstemıyorum en dogr kakarı kendın ver mantıgına ama esın yan tarafda annesı Oldug surece degısmeyecek herkesın kandılı mubarek olsun

Son düzenleme:
bu arada bızımkılerın basına saksı dust galıba ev falan bakmaa gıttık beraber hala cok saskınım hala ortada bırse yok ama bakmakla kalmasalar ıyı ederler tabı ozledım sızı ama uc gun gırmesem unutulacakmısım

aynen öyle oluyo canımmm yap yap yine kirleniyoamaann yaaa evini kontrole gelen mi var allah aşkına haftadan haftaya yeter tatlışkom ya dinlen birazda

hoşgeldin devaa iyiyiz sen nasılsınn

bu arada bende herkesin kandilini kutluyorumm
Rabbim bugünün hürmetine tüm dualarımızı kabul etsinn amin :26:

devaaaaaa kız bu en son mu söylenirrr
olsun bence gelişme var ay inşallaah eşin gelirse herşey yoluna girer yaa şafak kaç şafaaak

Seni tetiklemek gb olmasın ama bende yerinde olsam ya bir büyüğümü çağırır onunla beraber dönerdim,sen böyle susup durdukça eşinin tavrı bence değişmeyecek..Çünkü yalnızlığını biliyor muhtaç olduğunu zannediyor sen sustukça..Aklı başına getirilmeli!!

Hayırlı olsuun kızçeee,gözünaydıınn..Kızacam ama şimdide neye üzülüyorsun :) Unutulmazdın azcık daha gelmesen konuşurduk merak etme,aklımızdasın :))

plojoların bis'i varmışşşş bilmiyodumnasıl bişi olduğunuu ama bu recep ivediktede mi vardıı plojocaan

Artık bizimle değil ama...

Eklentiler

• $Osman.JPG
    33,6 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
bilmiyorum kizlar..hicbisey bilmiyorum tek bildigim artik gercekten tukendigim..alttan ala ala eziliyorum artik..
gorumcelerimle konustum bugun..
bu boyle devam edemez dedim..
onlarda biz seni cok seviyoruz ypma boyle vs vs dediler sagolsunlar
konusulur hallolur fln dediler
konusulur hallolur ama bidaki kavgada yine aynisi olur..
neyse ya bakalim nolcak aksam olsun konuscam..
kafam cok dolu iyi degilim..
opuyorum sizi cok sagolun desteginiz icin canlarim

slm kızlarrr nasılsınız..bn çok kötüyüm midem bulanıyo sanrım istifra edicemm..ellerimde titriyo..yatıcam simdi ama yazmadn geçiim dedim..

BA cım cok üzüldüm bu duruma hala devm ediyor yanii bncede konuş ama öfkeyle kalkma sakın iyice düşün iyice ölçüp tart.öyle karar ver..

svittt cok iyi etmişsin uyumamısın fln..inş. bebk hayırlısıyla olur...isteyen herezinn

yeni gelen hamiş arkdas hoşgelimişş...

deva gess ella plojo ve diğerleri öpüyorm sizi gidiyormmm

bu gün pek aktif değil topiğimiz
herkesin kandili kutlu,duaları kabul olsun..
yeni arkadaşlar da hoşgelmişler..
her zaman bekleriz...

biz de kandillik annemlere gittik..ordan dolaştık biraz..indirimden 2 tane hırka aldım..aslında indirim olmasa amıcaktım
sanırım bu indirim kötü bir şey

şimdi eve geldik kociş sınavları okuyor..ben de yeteneksizsize bakıyorum..başka bişey yokki tvde

haydi gelin gariii

Svitt hoşgeldin bn buralardayım. Bnde kanal d izliyorum.
Midem bulanıyor.üşüttümü acaba ..
Herkezin kandili kutlu olsun.

ben geldimmm
baya yorgundumama kalktımm kv lere gittik ordan babanemlere geçtik ordan annemlere geçtik 1 saat oldu evdeyiz tatlışkolaar
hiç ilerlememiş maşallah sayfalar
napıyosunuz bakalımm
sattınız mııı çok tatlıymış plojooo bunu hayatından çıkarmakzor olmuştur
küçük ya bi de çok sevimlii vos voslarıda çok seviyorum been

meraba millet bende yeni gelin sayilirim katilabilirmiyim
hoşgeldin tatlım sayılırsın sayılırsın herkese kapımız açık

prenses hayırdır :44: bişi mi dokundu acaba sana yaa :26: geçmezse doktora git mutlaka :26:

ben de 7 aylık evliyim,grup çok ilgimi çekti. insan dertleşecek halden anlayan birilerini arıyo yeni evliyken sanırım :)
hoşgeldin tatlımm:)

sivitoşşşşşşş kız seni alıntılayamamışımm napıyosunnn

Son düzenleme:
Saol cnm bnde şüphelenmedim değil..lekelenmemi acba dedm ama ishal dde vardı kuru kahve içtim.pek yok halsizlik ama yatınca daha iyi hissediyorum

eğer adetin kesilirse erkenden bi kan tahlili yaptır istersen canım..
acaba zehirlenme falan mı oldu?
herşeyin başı sağlık ama kilo vermişindir kesin

ben de baktım ges beni alıntılamamış tam surat yapıcaktım kiii en sonda unutmamış
napıyım kuzucan yeteneksizsiniz karşısında kk keyfi..
bir derdim vara falan bakıyorum

BA Naptı acaba aklım onda

Ya ba'cim cok uzuldum ne kadr cok kalbni kirio senn acaba buyuk bir derdi mi var acaba sana farkli yoldan catiyo,seninle alip veremedgi ne almanyadan seni gtrirken iyidi uyuz oldum smdi kocana gt bnce ailenin yanina belki akillanr ama bosnma hemen bi tepkilerni olc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…