- 14 Aralık 2013
- 613
- 9
- 34
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.141
Merhaba kızlar yada günaydın..siz okudugunuzda sbh olmış olur ztn.biZ kv kahvaltıya gidicez o yuzden uyumadan yazayım ddim.
BAcım herkez sana ve eşine hak vrmiş tatlm ama bn öyle dusunmuyorum seni almanyadn gelin alırkn dusuncekti nasıl geçineceğini.hadi onu da gectim daha gecen hafta seni kapıdan döndürdü nedn böyle her fırsTta sana yolu gösteriyor anlam veremiyorum ne olursa olsun bi erkek sürekli eşim değilsin olamazsın fln diyemez.tartısın küsün ama buu olmamalı ymk yapmamk fln sizin sorunu çözmez cnm bnce sen eşini al karşına adam akıllı sor bni istemiyormusun neden sürekli git diyorsun diye.umarım tez zmnda sorununz hallolur.mutlu olursunuz
Svitt snde basla calısmalraaa berabr bekleylm yineee bbk
ben de prenses gibi iyi geceler yerine günaydın diyerek başlıyım
gecenin 3ü ve sivit ayakta
c.tesi gecesinin keyfini sürmekte
eşimle dışarıda gezdik geldik..
tv karşısında bol kalorili keyif yaptık
ella prenses ve beauty kızın bana iradesizliğime
GESCANIM geçmiş olsun atlatmışın misafirlerini..yarın keyif yap bütün gün ..akşama kadar uyu
PRENSES , gerçekten eşimle beraber ağzımızdan bebiş lafını düşürmüyoruz
kısmet..hayırlısı diyelim ...ama çok az daha beklicez..
önce senin haberini alıcaz inşallaahhh...
bu arada BA için de çok gerçekçi yaklaşmışsın..umarım onlar da çözmüştür problemlerini..
senin gibi mantıklı biri lazım bu topiğe
çoğumuz duygu ağırlıklı düşünüyoruz..başta sivit
yatarız biz de birazdan..bu ctesi gecesini o kadar seviyorum ki bitmesin diye uyumuyorum..manyak mıyım ne
gunaydin kizlar yazdiklariniz icin cok sagolun
telefondan giriyorum hepinize cevap atamicam
esim dun aksam eve geldi icti..benimle muhattap olmadi kulakligini takti muzik dinledi bende yemegini koydum iki kasik yedi birakti
bende topladim yukari ciktim yatmaya
gece yatakta bana sarildi ama o sarhos haliyle sarilmasinin bi anlami yoktu yani..
sbah kahvaltisini hazirladim yapti cikti gitti bisey dmeden
deminde mesajla yine bi ton laf saydi senden sogdum ilerde dokunmak bile istemicem sna vs vs
aksam geldignde bu isi noktalicam..
bi oncesnde beni evden kovmustu smdi yine aynsni yapti.
aksam konuscam esyalarmi toplayip memlekete gidicem
ordanda bosanma davasi acicam..
esim dun aksam eve geldi icti..benimle muhattap olmadi kulakligini takti muzik dinledi bende yemegini koydum iki kasik yedi birakti
gece yatakta bana sarildi ama o sarhos haliyle sarilmasinin bi anlami yoktu yani..
deminde mesajla yine bi ton laf saydi senden sogdum ilerde dokunmak bile istemicem sna vs vs
prenses tatlım sana katılıyorum BA hakkında söylediklerin için
atlattım kuzummama öldüm hala her yerim ağrıyo
evi cillop gibi yapmıştım bugün yine b.k
ne bu eşinin tavrı yahukaç sene beraberdiniz siz bu adamla
senin türkiyede tek olduğunu biliyo ondan mı böyle yapıyo yadaha çok yeni evlisiniz tatlım cicim aylarında olanız gerekir daha 4 aylıkken böyleyse bu adam seneler sonra ne yapacak acaba
ailen her zaman arkanda durur mu :26: acaba annenle konuşsan ve o eşine bi ayar çekse :26: babanı karıştırma ama şimdilik
eğer hala devam ederse b tavrı ciddi olduğunu belirtirsin ayrılık olayınıgenelde erkekler yumurta kapıya gelmeden bazı şeylerin farkına varmıyo
canım o kadar üzüldüm ki..
bi yuvayı yıkmak bu kadar kolay olmamaı
herkes kavga ediyor ara sıra ama her kavgada ayrılmayı dile getirmek,sevmediğini söylemek ilişkiyi yıpratır..
konuş eşinle biran önce..
GESe katılıyorum annene konuş,kvle konuş...ama bi çözüm bulun
sana da yazık canımıniçi..o işe gidiyor kafa dağıtıyor sen bi başına evde sorunlarla boğuluyorsun..
sıkıdıkça gel buraya yaz..yanındayız hepimiz..
bizim de öle gescan yaaa dün temizlik yaptık bu gün her yer tekrar kirlenmiş gibi geliyor..
eşime dedim de temizlik hastası kadınlar gibi oldun başıma diyor
Kızla ben geldım naslsınız dun ıs yerı cok yogundu eve gıder gıtmezde dus alıp yattım yazdıklaınızın hepsını okudum orktgm kadar sayfa bırıkmemıs sevındım bizayrılamayız kalbınle degıl aklınla dusun derım sana yorm yapmak ıstemıyorum en dogr kakarı kendın ver mantıgına ama esın yan tarafda annesı Oldug surece degısmeyecek herkesın kandılı mubarek olsun
bu arada bızımkılerın basına saksı dust galıba ev falan bakmaa gıttık beraber hala cok saskınım hala ortada bırse yok ama bakmakla kalmasalar ıyı ederler tabı ozledım sızı ama uc gun gırmesem unutulacakmısım
bu arada bızımkılerın basına saksı dust galıba ev falan bakmaa gıttık beraber hala cok saskınım hala ortada bırse yok ama bakmakla kalmasalar ıyı ederler tabı ozledım sızı ama uc gun gırmesem unutulacakmısım
plojoların bis'i varmışşşşbilmiyodumnasıl bişi olduğunuu ama bu recep ivediktede mi vardıı plojocaan
meraba millet bende yeni gelin sayilirim katilabilirmiyim
evet orasi kesin... hosbulduk cnmHooşşgeldiiinnnYeni sayılmayız ama tazeyiz olsun
Svitt hoşgeldin bn buralardayım. Bnde kanal d izliyorum.
Midem bulanıyor.üşüttümü acaba ..
Herkezin kandili kutlu olsun.
Canım adet olmasaydın kesin hamişsin dicektim..
başka şikayetin varmı halsizlik falan?
sattınız mıııSeni tetiklemek gb olmasın ama bende yerinde olsam ya bir büyüğümü çağırır onunla beraber dönerdim,sen böyle susup durdukça eşinin tavrı bence değişmeyecek..Çünkü yalnızlığını biliyor muhtaç olduğunu zannediyor sen sustukça..Aklı başına getirilmeli!!
Hayırlı olsuun kızçeee,gözünaydıınn..Kızacam ama şimdide neye üzülüyorsun :) Unutulmazdın azcık daha gelmesen konuşurduk merak etme,aklımızdasın :))
Artık bizimle değil ama...
hoşgeldin tatlımmeraba millet bende yeni gelin sayilirim katilabilirmiyim
slm kızlarrr nasılsınız..bn çok kötüyüm midem bulanıyo sanrım istifra edicemm..ellerimde titriyo..yatıcam simdi ama yazmadn geçiim dedim..
BA cım cok üzüldüm bu duruma hala devm ediyor yanii bncede konuş ama öfkeyle kalkma sakın iyice düşün iyice ölçüp tart.öyle karar ver..
svittt cok iyi etmişsin uyumamısın fln..inş. bebk hayırlısıyla olur...isteyen herezinn
yeni gelen hamiş arkdas hoşgelimişş...
deva gess ella plojo ve diğerleri öpüyorm sizi gidiyormmm
hoşgeldin tatlımm:)ben de 7 aylık evliyim,grup çok ilgimi çekti. insan dertleşecek halden anlayan birilerini arıyo yeni evliyken sanırım :)
Saol cnm bnde şüphelenmedim değil..lekelenmemi acba dedm ama ishal dde vardı kuru kahve içtim.pek yok halsizlik ama yatınca daha iyi hissediyorum
ben geldimmm
baya yorgundumama kalktımm kv lere gittik ordan babanemlere geçtik ordan annemlere geçtik 1 saat oldu evdeyiz tatlışkolaar
hiç ilerlememiş maşallah sayfalar
napıyosunuz bakalımm
sattınız mıııçok tatlıymış plojooo bunu hayatından çıkarmakzor olmuştur
küçük ya bi de çok sevimliivos voslarıda çok seviyorum been
hoşgeldin tatlımsayılırsın sayılırsın herkese kapımız açık
prenses hayırdır :44: bişi mi dokundu acaba sana yaa :26: geçmezse doktora git mutlaka :26:
hoşgeldin tatlımm
sivitoşşşşşşş kız seni alıntılayamamışımm napıyosunnn