- 14 Aralık 2013
- 613
- 9
- 34
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.161
eğer adetin kesilirse erkenden bi kan tahlili yaptır istersen canım..
acaba zehirlenme falan mı oldu?
herşeyin başı sağlık ama kilo vermişindir kesin
ben de baktım ges beni alıntılamamış tam surat yapıcaktım kiii en sonda unutmamış
napıyım kuzucan yeteneksizsiniz karşısında kk keyfi..
bir derdim vara falan bakıyorum
BA Naptı acaba aklım onda
unutur muyum tatlışkommmaşkolsunnn
bende bir derdim var fanıyımher gün mutlaka okurumm atlamam
bende yetenek sizsinizz izliyorum cicimmm
ellada gelmişş
bu arada bende BA yı merak ediyorum
Nbr kuzu ya ben sitedeymde cok bakamiorm misafirim var kocamn arkdsi oturuoruz arada sizi okuyorun heheh
unutur muyum tatlışkommmaşkolsunnn
bende bir derdim var fanıyımher gün mutlaka okurumm atlamam
bende yetenek sizsinizz izliyorum cicimmm
ellada gelmişş
bu arada bende BA yı merak ediyorum
Teldn yazıyorum maalesef alıntılayamdım.
Svit zehirlenme sanmıyorum eşimde aynı şeyleri yedi...
Hamişş aradaşlara soruyorum bu lekelenme nasıl oluyor. 2gun az geldi bugun yok ama wcde idrarla hafif kırmızılık geliyor
Nbr kuzu ya ben sitedeymde cok bakamiorm misafirim var kocamn arkdsi oturuoruz arada sizi okuyorun
heheh
iyilik yivrummm senden naberr
bende tv telefon netbook arasında iletişim halindeyim
canım sıkılıyookonu bulunda konuşakk
gesim adam nasıl resim yaptı dimi hayran kaldım yaa
aa çok garip prensess yaa..
hamişlik bölümüne konumu açsan
ellacan herşarrta bizimsin süpersin ellaaa
ben de çamaşırları astım..asmak değil de toplayıp yerleştirmekten nefret ediyorummm
neyseki kociş yardım ediyor ben mızlayınca
şimdi de yemek yapmaya gidiyorumm
kurufasulye ıslamıştım öğlen onu yapayım pilavla...
beni soğanımla başbaşa bırakın
Valla ben ne camadsr asmayi seviorum ne toplamai ne utulemeyi isin enteresan tarafi makinaya atip calistrmayi bile sevmiorum hahhaha,faslyeye zam gelmis kiz bende nohut ialatmistm dun bugn posirdm yedik
gesim adam nasıl resim yaptı dimi hayran kaldım yaa
aa çok garip prensess yaa..
hamişlik bölümüne konumu açsan
ellacan herşarrta bizimsin süpersin ellaaa
ben de çamaşırları astım..asmak değil de toplayıp yerleştirmekten nefret ediyorummm
neyseki kociş yardım ediyor ben mızlayınca
şimdi de yemek yapmaya gidiyorumm
kurufasulye ıslamıştım öğlen onu yapayım pilavla...
beni soğanımla başbaşa bırakın
İyi ya nolsun kocisimin can dostu bzde gerci bnmde arkdsm oluoda heheh adamlar inglzce knusuo ben cakmiom mal mal bakiorum uyuz oldum icim sikildi uykumda geldi of offf
neyseki ben zamdan önce almıştım ella
2 ay önce aldım..heralde bu kış başka almam..bi küçük su bardağı yapıyorum 2 akşam yiyoruz
saat 11 olmuş bu sefer gittim ben pişerken gelirim yanınıza..
bu arada arkadaşı ingiliz mi ella?
slm kızlar, nasılsınız bakalım... öncelikle herkesin kandili mübarek olsun...
ben 2 gündür giremeyince sayfalar ilerlemiş valla hepsini okuyamadım, şu tanışma hikayelerinizi bir kısmını okuyabildimbenim çoğunuzun ki gibi ilginç bir tanışma hikayem yok malesef
neyse yarın sabah 6 da kalkacağım, yolculuk var malum, yarın da okullar açılıyor... kızlar malum okul kapanıyor ki bizim de en yoğun olduğumuz hafta...çok giremeyebilirim... bir de benim tercih haftam... okul vs araştıracam...
prenses hayırdır, zehirlenme falan demişsin...
ella, hırslı gördüm seni, yürümeye başlamışsın
şu an ben pudingle mücadele veriyorum resmen, eşim yaptı, ama yemeyeceğim, gidip yatacağım... bu saatte yersem löp löp et-yağ olur onlar bananeyse kızlar hepinize iyigeceler...
eveett adam harika sivitoşş98 aldı zaten maşallah
bende hiç yetenek yokki çöp adamı zor çizerim
bende ütüden nefret ediyorum sivitoşş
ben kocaya sabah kahvaltıyı sen hazırlasana diyorum bana dediğine bakben kahvaltımı hazırlayıp öpüp uyandıran eş istiyorum diyo uyuz hep annelerin suçu bu yahuu anası hiç yattığı yerden kaldırmamış ki alışsın
git soğanını doğra cicim ağlama vaktin gelmiş senin
kızz evde niye ingilizce konuşuyolaar
ellacan arttı faiz oranlarııSivitps ya bsy sprucam,konut kredisi faiz oranlari ne kadar oldu
slm kızlar, nasılsınız bakalım... öncelikle herkesin kandili mübarek olsun...
ben 2 gündür giremeyince sayfalar ilerlemiş valla hepsini okuyamadım, şu tanışma hikayelerinizi bir kısmını okuyabildimbenim çoğunuzun ki gibi ilginç bir tanışma hikayem yok malesef
neyse yarın sabah 6 da kalkacağım, yolculuk var malum, yarın da okullar açılıyor... kızlar malum okul kapanıyor ki bizim de en yoğun olduğumuz hafta...çok giremeyebilirim... bir de benim tercih haftam... okul vs araştıracam...
prenses hayırdır, zehirlenme falan demişsin...
ella, hırslı gördüm seni, yürümeye başlamışsın
şu an ben pudingle mücadele veriyorum resmen, eşim yaptı, ama yemeyeceğim, gidip yatacağım... bu saatte yersem löp löp et-yağ olur onlar bananeyse kızlar hepinize iyigeceler...
kızlaaar bülent ersoy tesettüre girmiş programında tövbe estağfirullahh tövbe
beauty hoş geldinnn son gidişin olsun inşallahhtercihler ne zaman sizinnnn hadi senin tayinin olsunda sıra bana gelsin yahuu
yemekleri ocağa koydummm huzurla oturdum pc karşısınaaa
senin koca da çok kurnaz gescanım..hazırlamam demiyor ama sen hazırlarsan daha iyi olur diyor süper
ben çalışmasam benimki dişlerini bile bana fırçalatabilir
ay ne iğrenç abartı bi örnek oldu yaaa
çalıştığım için mecbur yapıyor garibim..
zaten arada neden ben öğretmenle evlenmedim bankacı aldım deyip dalga geçiyor benle
ellacan arttı faiz oranlarıı
yazın 0.60 lardayken şimdi 0.93 falandı
niyetiniz var mı ev almaya?
canım hoşgeldin...
eşim de yoğun bu hafta sınav okuyor şimdi
inşalah atanırsın eşinin yanına..
ne zaman belli olcakk?
ayyhh sorma gesss yemeği yaptım tv karşısına bi oturdum benimki de açmış showu aynen böle oldum
hemen kanal değiştirdim...korktum vala be
ay bu erkeklerin hepsimi aynı yaahepsi üşengeç bunlar nerdeyse üşengeçlikten anne karnından çıkmayacaklarmış
hakikaten sen,n kocaya yazık yavrum o senden baya erken geliyodur heralde
kızz valla şu mubarek günde bayramlık ağzımı açmayım diye kanalı nasıl değiştirdim bi görsen
allah akıl fikir versin bu insanlara yaa
yemeinde hazır maşallahiyi yetiştiriyosun haa
Ya sivitosum niyet var da faiz oranlari ucmus nasil alacaz bilmiyorum,konut fiyatlarida cok artti banklarda faizleri ucurdu isimiz cok zor ama almakta lazim bilemiyoruz ki
aynen canikom aa çok üşengeçler..
mesela canı meyve istiyor yaa üşeniyor mutfağa gidip almaya o derece
öğenci oldu bu sene 1-5 arası dersleri...benden 4 saat sonra gitmesine rağmen 1-2 saat önce evde oluyor..
kuzu mecbur yetiştiriyorum..
sık sık dışarıda yemek yiyince hem çok para gidiyor hem sağlıksız
haftada bi gün de eşim yapıyor ..1 gün annemler bi gün kv..geçip gidiyor günler..
mecburrr
sen bavulu yapmaya başladınmı ondan haber ver