Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarrrrr

en iyisini yapıyosun canım yaa küs kalmak iyi değil bizimde hiç uzun küslüklerimiz olmaz hoşş eşim zaten küsme huyu olan biri değil ama ben de biraz var işte ama o da gönlümü almaya çalıştığı için uzun sürmez hiç

aslında ben seni anlıyorum çünkü beni en çok üzen şeylerden biridir bu. mesela bi söz verirdi eşim daha sevgilim şu tarihte gelicem yanına görüşücez derdi sonra bi şey çıkardı ya sınavı ya projeleri ertelerdik mecburen o kadar üzülürdüm ki resmen hayal kırıklığı. o yüzden bi söz verdim mi mutlaka tutmaya çalışırım.
dedin ya eşime belli etmiyorum diye aslında bu konudaki sıkıntını belli etsen iyi olur bence canım yoksa kendi başına aklına geleceğini sanmıyorum kaç ay geçmiş. atv de zahide yetişin programına bi kadın geliyo ilişkiler hakkında konuşuyor ben bi yandan pc kucağımda bi yandan tv ye baktığım için dinliyorum arada bi kadın hakkaten bu işlerden anlıyor. konuşun ince bi ses tonuyla cilveli bi şekilde eşinize temas ederek konuşun o sırada ağzınızdan küfür bil çıksa adama iltifatmış gibi gelir diyor. illa eliniz bi yerine değsin diyo. sen de bu şekilde konuşmayı dene eşinle

nebilim canim ya bicokkez denedim aslinda ama ya cok yorgun oluyo dinlemiyo dogruduzgun yada isine gelmiyo..bide senin dedigin gibi denicem bakalim
oda diyoki: bende uzuluyorum sen boyle yaptikca aklim snde kaliyo zaten isim cok yogun vs vs
ama elinden geleni yapmiyosunki be adam..
elinden geleni yapsan zaten bana bi sekilde zaman ayirabilceksin..

kizlar ya bos yere umitlenmek istemiyorum ama heycan yaptim birdennn
kaynanam doktora gitti gorumcemle evde yoklar yani
uctane adam geldi kapiya vurdu
bu evdeki tum daireler bi kisiye ait
kaynanamlarinki haric
apartman sahibi kaynanamlarin dairesini bi arkadasinin uzerine yapmis sebebi herneyse artik sattimi hediyemi etti orasini bilmiyorum
o adamda bu daireyi hipotek gostermis bi sirket uzerine
bunlarda eve bakmak icin gelmisler
artik borc icinmi geldiler ne icin geldiler bilemicem
ama ne super olurdu varya kizlar umurim borc icin gelmislerdirde kaynanamlar tasinmak zorunda kalirlar:))))

ya illa ki zaman ayırabilir canım sen dediğim şekilde konusmayı dene bakalım inşllah ters tepmicektir. insan iki adım çıkıp el ele yürüse bile hoşuna gidiyor illa zaman harcatıcı ya da maddiyat gerektiren bi şey yapmasına gerek kalmıyo

ayyy ne fenayız biz yaa ben de diyorum aman bi şey olsa da bizimkiler de taşınsa gerçi ev onların olduğu için pek şansım yok benim anca biz gidicez bi şekilde hadi bakalım gönlünden geçen olsun kafan da yuvanda rahatlasın canım

Tünaydınn kızlar eşim ewde bna pc gelmz gelsede rahat vermz laf yapar

Gess gece bekledm ama gormdn gittin andm bnde cıktm.
BAcım sni ck ii anlıyorum bnde aynı durumdayım dısarı cıkmıyoruz sadece annelere gidiyoruz.ama o da yetiyor bna..biraz daha sıkıcm dışımı.ama senin durumun farklı hiç bitmez.işi buu.idda bayisi vardı dimi bn yanlış hatırlamıyorym? Eşin haftada2-3gunluk birini bulsun 2-3-4saat calışack birini ögrenci fln haşlığını verir sizde gezer başbaşa zmn geçirirsiniz misafirliğe gidersiniz vs.tospiğin dediği gibi konus bunuda söyle..

Son düzenleme:
günaydınlarrr canlarımmm
haftasonunu bu saatte günaydın diyebidiğim için ayrı bi seviyorumm
amaaa ev rezil durumda
dip bucak bi temizlik yapmam gerek..normalde bugün misafir gelicekti ama ertelendi..
eşim beraber yapalım dedi ama o biraz sallamasyon yapıyor
neysee bi kaç saat temizik yaparım sonra da gezmeye çıkarız..gerçi pazara da çıkmamız gerek..
PRENSES reyhan pazarına şu bizim milyonuncunun olduğu

canım baban için geçmiş olsun
Allah şifa versin..dediğin gibi başka doktorlara göstersin de bazen gerek olmuyor doktorlara da ameliyat mı kolay geliyor ne
saat 1:30 senin misafirler gelmiştir..
kolay gelsin asoşum

canım geçmiş olsun eşine
iyidir inşallah şimdi..
geçen hafta da izinliydi ya ne güzel 10 gündür berabersiniz
naz yapıyor mu eşin ?
benimkini düşünemiyorum gerçi o gayet dirençli olup naz yapmadığını iddia etse de burnumdan geliyor
hatta diyorum ki şu grip salgınında ben hasta olayım sen olma

plojom ne güzel anlatmışsın yaa valla tüylerim diken diken oldu ...
Allah bozmasın hep daim etsin bebişinizle birlikte .. :nazar :

canım çok haklısın aslında..ama eşini dinlesek o da sen daha iyi şartlarda yaşayasın diye çok çalıştığını söyleyecektir ..
nişanlıyken de gezememişsiniz ya senin içinde kalmış tabi
aslında haftada 1 gün bile olsa güvendiği birine bıraksın..
iddia bayisi var demiştin yanlış hatırlamıyorsam
h.içi sabah pek yoğun olmaz bence kahvaltıya gitseniz falan değişiklik olur

BA alemsin canım yaaa güldürdün beni

bu aradaa annem rüyasında ikiz bebeklerim olduğunu görmüş biri kız biri erkek..dün söyledi..
ben de ondan mı etkilendim bilmiyorum,
gece rüyamda ikiz kız bebek gördüm
göksu ile nilsuydu adları çook tatlıydılar...
bu arada isimler hiç düşünmediğim isimler..
ama ben bebek istiyorum yaaa
bu ay ne oldu bilmiyorum ..normalde reglim yaklaşınca panik olurdum ya gelmezse diye..
şimdi eşime dedim ki inşalllah gecikir de bi kaza olmuştur gerçi imkansız ama
o da o kadar istiyorsan gel yapalım dedi
o da yapma aşaması için mi heveslendi bilemedim
ama ikimiz de çok istiyoruz..
dur bakalım neler olucak .-

nebilim canim ya
haziranda kuzeni geliyor askerden onu alcak yanina ama bakalim ben sabredebilecekmiyim..
bizde anasina gdiyoruz ama hic memnun degilim bu durumdan hahahha
sabrediyorum bende tatlim allah bize sabir versin

evet tatlim idaa bayisi var
ben birgune raziyim 3 4 gun luks olur ona gore:)))
bakicaz artik..baskalarina gelince aninda adam buluyor
esimle zaman gecirebilmek icin illa hastanelik veya ameliyatmi olmam lazim-.-

oyyyy canim hadi bakalim hayirlisi
issimler fena sayilmaz aslinda
benim issimler hazir tohumu beklemede hahahha

Günaydın svitcim. ... Hoşgeldin. ...
Ne oluuorrr yâa nnm eşimde bu gece üçüzz erkek görmüş tombul bombul diyo birinede tert yanıyomus napcm bn bunlarla diye hahah
Sn daha regl olmadınmı kız bn oldm

oyyyy canim hadi bakalim hayirlisi
issimler fena sayilmaz aslinda
benim issimler hazir tohumu beklemede hahahha

bizim de kız olursa masal olucak ama eşim 2.isim de istiyor ece masal olabilir
anneme anlattım o isimleri de göbek adına koy dedi
sizin isimler nee?

Günaydın svitcim. ... Hoşgeldin. ...
Ne oluuorrr yâa nnm eşimde bu gece üçüzz erkek görmüş tombul bombul diyo birinede tert yanıyomus napcm bn bunlarla diye hahah
Sn daha regl olmadınmı kız bn oldm

ı ıh olmadım
ama benim 35 günü bulur genelde..

ben şimdi kaçtım temizliğe gidiyoruum

Sallamasyon Çok güldüm Olsun sen kırma hevesini sonra yap deyince de beğenmiyorsun der
Amin buarada,cümlemizinkini inşallah..
Rüyalarda çok güzelmiş,Allah hayır etsin..İsimlerde hazır ohh,hemde ikiz ne heyecanlı
Biz bebeğe karar verdiğimizde hatrı sayılır 2 kişi rüyasında görmüştü,tabi o zaman inşallah diyoruzda sonra gülüyorduk eşimle ne oluyor yahu diye İnşallahh en kısa zamanda haberlerinizi alalım sen,Just,Prenses ve Tospaaa istiyordu sanırım..

Benimde yarın akşam misafirim var geçen hafta acili boylayınca iptal etmiştik Ev iyi ama bir tozumu al der gb duruyor Yarına bıraksam eşim yardım eder ama o da bahçeyle ilgilenmeyi çok seviyor kıyamıyorum yarın zamanını çalmayım,bende çıkar bahçede otururum

Buarada hikayemizi yazdığımı söyledim eşime akşam yatmadan,dinledi beni okudum sonunda gözyaşlarım süzülüyordu tabii,baktım onunda süzülüyorr,sarılıştık öylece Ama en büyük şahidimizden hiç bahsetmemişsin dedi O zamanlar eşimin arabası 'bis'ti,bilirsiniz şu küçücük araba,sedef beyazı ve tavanı siyah camdı,çok gülmüştüm ilk görüştüğümüzde arabaya binince,neşeli zamanlar geçirmemizde büyük katkısı vardır Adınıda Osman koymuştuk 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' de ki Osman'ı çok seviyordum ben o zamanlar Çok istemiştim gelin aranası olsun diye ama o zaman çok uzaklara gitmişti bileAmaaann ne çok konuştum işimi bitireyim

ben de istiyorumm bebekkkkkk allah sana da evlat sahibi olmayı nasip etsin sweat

iyi ki de uzun yazmışsın canım ne de güzel yazmışsın rabbim bebeğini korusun evinize yuvanıza aşkınıza aşk katsın birbirine aşık insanları çok seviyorum

iyi ki de uzun yazmışsın canım ne de güzel yazmışsın rabbim bebeğini korusun evinize yuvanıza aşkınıza aşk katsın birbirine aşık insanları çok seviyorum

Amiiiinnnn,size de bebiiş katsıınn
İstediğini en azından beklediğini dile getirenlere dua ediyorum sen,sivitt,prensess,justt aklımdasınızz..

Prenseess 3 tane maşallaah :) Galiba insanın bi dert yanası gelir gerçekten Hayır olsun..

Kizlar nasilsiniz? Ben bugun spor yaptim 3.gunum 10km yol yurudum dietiminde 6.gunu bugun ki yuruyusum 1.5saat surdu evi ayiptr soylemesi b.k goturuo cok yoruldum ama is yapamiyorim napicam ki:-(

eksik olma canım benim benim eşim 5 tane istiyor kızlar şimdiden başlamak lazım 24 yaşındayım iki yıl arayla off geç bile kaldık

minik yeğenim dua etmiş iki gün önce benim için allahım tospik teyzemin bi sürü bebeği olsun demiş yerim totosunu yaaa

Kizlar nasilsiniz? Ben bugun spor yaptim 3.gunum 10km yol yurudum dietiminde 6.gunu bugun ki yuruyusum 1.5saat surdu evi ayiptr soylemesi b.k goturuo cok yoruldum ama is yapamiyorim napicam ki:-(

yaa ne mutlu sana ben de spor yapmak istiyorum ama kendimi de yorasım yok bebiş düşünüyoruz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…