- 14 Aralık 2013
- 613
- 9
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.141
Merhaba kızlar yada günaydın..siz okudugunuzda sbh olmış olur ztn.biZ kv kahvaltıya gidicez o yuzden uyumadan yazayım ddim.
BAcım herkez sana ve eşine hak vrmiş tatlm ama bn öyle dusunmuyorum seni almanyadn gelin alırkn dusuncekti nasıl geçineceğini.hadi onu da gectim daha gecen hafta seni kapıdan döndürdü nedn böyle her fırsTta sana yolu gösteriyor anlam veremiyorum ne olursa olsun bi erkek sürekli eşim değilsin olamazsın fln diyemez.tartısın küsün ama buu olmamalı ymk yapmamk fln sizin sorunu çözmez cnm bnce sen eşini al karşına adam akıllı sor bni istemiyormusun neden sürekli git diyorsun diye.umarım tez zmnda sorununz hallolur.mutlu olursunuz
Svitt snde basla calısmalraaa berabr bekleylm yineee bbk
prenses tatlım sana katılıyorum BA hakkında söylediklerin için
ben de prenses gibi iyi geceler yerine günaydın diyerek başlıyım
gecenin 3ü ve sivit ayakta
c.tesi gecesinin keyfini sürmekte
eşimle dışarıda gezdik geldik..
tv karşısında bol kalorili keyif yaptık
ella prenses ve beauty kızın bana iradesizliğime
GESCANIM geçmiş olsun atlatmışın misafirlerini..yarın keyif yap bütün gün ..akşama kadar uyu
PRENSES , gerçekten eşimle beraber ağzımızdan bebiş lafını düşürmüyoruz
kısmet..hayırlısı diyelim ...ama çok az daha beklicez..
önce senin haberini alıcaz inşallaahhh...
bu arada BA için de çok gerçekçi yaklaşmışsın..umarım onlar da çözmüştür problemlerini..
senin gibi mantıklı biri lazım bu topiğe
çoğumuz duygu ağırlıklı düşünüyoruz..başta sivit
yatarız biz de birazdan..bu ctesi gecesini o kadar seviyorum ki bitmesin diye uyumuyorum..manyak mıyım ne
atlattım kuzumm ama öldüm hala her yerim ağrıyo
evi cillop gibi yapmıştım bugün yine b.k
gunaydin kizlar yazdiklariniz icin cok sagolun
telefondan giriyorum hepinize cevap atamicam
esim dun aksam eve geldi icti..benimle muhattap olmadi kulakligini takti muzik dinledi bende yemegini koydum iki kasik yedi birakti
bende topladim yukari ciktim yatmaya
gece yatakta bana sarildi ama o sarhos haliyle sarilmasinin bi anlami yoktu yani..
sbah kahvaltisini hazirladim yapti cikti gitti bisey dmeden
deminde mesajla yine bi ton laf saydi senden sogdum ilerde dokunmak bile istemicem sna vs vs
aksam geldignde bu isi noktalicam..
bi oncesnde beni evden kovmustu smdi yine aynsni yapti.
aksam konuscam esyalarmi toplayip memlekete gidicem
ordanda bosanma davasi acicam..
ne bu eşinin tavrı yahu kaç sene beraberdiniz siz bu adamla
senin türkiyede tek olduğunu biliyo ondan mı böyle yapıyo ya daha çok yeni evlisiniz tatlım cicim aylarında olanız gerekir daha 4 aylıkken böyleyse bu adam seneler sonra ne yapacak acaba
ailen her zaman arkanda durur mu :26: acaba annenle konuşsan ve o eşine bi ayar çekse :26: babanı karıştırma ama şimdilik
eğer hala devam ederse b tavrı ciddi olduğunu belirtirsin ayrılık olayını genelde erkekler yumurta kapıya gelmeden bazı şeylerin farkına varmıyo