- 2 Nisan 2013
- 4.066
- 28
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.101
günaydın kızlarrrrr
aslında ben seni anlıyorum çünkü beni en çok üzen şeylerden biridir bu. mesela bi söz verirdi eşim daha sevgilim şu tarihte gelicem yanına görüşücez derdi sonra bi şey çıkardı ya sınavı ya projeleri ertelerdik mecburen o kadar üzülürdüm ki resmen hayal kırıklığı. o yüzden bi söz verdim mi mutlaka tutmaya çalışırım.
dedin ya eşime belli etmiyorum diye aslında bu konudaki sıkıntını belli etsen iyi olur bence canım yoksa kendi başına aklına geleceğini sanmıyorum kaç ay geçmiş. atv de zahide yetişin programına bi kadın geliyo ilişkiler hakkında konuşuyor ben bi yandan pc kucağımda bi yandan tv ye baktığım için dinliyorum arada bi kadın hakkaten bu işlerden anlıyor. konuşun ince bi ses tonuyla cilveli bi şekilde eşinize temas ederek konuşun o sırada ağzınızdan küfür bil çıksa adama iltifatmış gibi gelir diyor. illa eliniz bi yerine değsin diyo. sen de bu şekilde konuşmayı dene eşinle
en iyisini yapıyosun canım yaa küs kalmak iyi değil bizimde hiç uzun küslüklerimiz olmaz hoşş eşim zaten küsme huyu olan biri değil ama ben de biraz var işte ama o da gönlümü almaya çalıştığı için uzun sürmez hiçevet kuzum eylul talihlilerindenim ama soz ile nisanim temmuzda olmustu 15gun arayla
Evet babisin bi kac dr daha gorunsun sonra karar versn hadi insallah iyu sonuclar cikar,kocisle ne isi olur kotu kotu konustrma beni topikte kizzzz
Masallah masallah benden sana bi nazarlik hemserim, aileniz koskovaman olsun ve mutluluk eksik olmasn canim
Sanada gecmisler olsun cnm ishale gazoz iyi gelir yada tuzlu bi ayran
Kiz tospik bi kesteneye yumusadnmi iyi ettn valla ben kocama hic kus kalamiyorum ki triplesemiorm bule eheheh agzmdan grio burnumdan cikio alio gonlumu 2dkada
gunaydin kizlar napiyosunuz bakim
ges tatlim cok gecmis olsun
dün misafirlerim vardi yediler ictiler ama benim sirtim hala pert kizlar ya
yaptiklarimi cok begendiler tarifini istediler
esime kizdim ama kizdigimi belli etmedim kizlar.
cunku artik cok yoruldum..belli ediyorumda noluyoki..degisen bir durum yok..
biliyosunuz esimin kendi dukkani oldugundan hafta sonlarida calisiyo
dugunumuzden 2 ay once almisti bu dukkani
e haliyle cok calisiyo yalniz oldugu icin..
ama bende bir insanin demi..sevgiliyken ayri ulkelerde oldugumuz icin gezip tozamadik zaten..
4 aydir bikere ciktik disari oda yilbasinda yemek yemeye..
ondan haric ne bi misafire gitmek ne cay icmeye gitmek ne bi gezmeye gitmek hicbisey yok..
e benim isim sadece mutfak ve yatakodasimi ya...
dün bunun amcasinin oglu rahatsizlanmis askerde amcasi gidip alalim dedi
burdan 3 saat mesafe var
aninda dukkana birini buldu gitti aksam gec geldi..
bana gelince dukkanda cok is var..
4 aydir bunlari duyuyorm..
hicmi degerim yok ya..
söz veriyor o gun gelincede bi mazeret buluyor
artik hicbir lafina inanmiyorum..
seviniyorum mutlu oluyorum heycan yapiyorum o gun gelincede hayal kirikligina ugruyorum..
biktim ya..
aslında ben seni anlıyorum çünkü beni en çok üzen şeylerden biridir bu. mesela bi söz verirdi eşim daha sevgilim şu tarihte gelicem yanına görüşücez derdi sonra bi şey çıkardı ya sınavı ya projeleri ertelerdik mecburen o kadar üzülürdüm ki resmen hayal kırıklığı. o yüzden bi söz verdim mi mutlaka tutmaya çalışırım.
dedin ya eşime belli etmiyorum diye aslında bu konudaki sıkıntını belli etsen iyi olur bence canım yoksa kendi başına aklına geleceğini sanmıyorum kaç ay geçmiş. atv de zahide yetişin programına bi kadın geliyo ilişkiler hakkında konuşuyor ben bi yandan pc kucağımda bi yandan tv ye baktığım için dinliyorum arada bi kadın hakkaten bu işlerden anlıyor. konuşun ince bi ses tonuyla cilveli bi şekilde eşinize temas ederek konuşun o sırada ağzınızdan küfür bil çıksa adama iltifatmış gibi gelir diyor. illa eliniz bi yerine değsin diyo. sen de bu şekilde konuşmayı dene eşinle