Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarrrrr:KK3::KK3:

evet kuzum eylul talihlilerindenim ama soz ile nisanim temmuzda olmustu 15gun arayla :-)

Evet babisin bi kac dr daha gorunsun sonra karar versn hadi insallah iyu sonuclar cikar,kocisle ne isi olur kotu kotu konustrma beni topikte kizzzz

Masallah masallah benden sana bi nazarlik hemserim, :-)aileniz koskovaman olsun ve mutluluk eksik olmasn canim

Sanada gecmisler olsun cnm ishale gazoz iyi gelir yada tuzlu bi ayran

Kiz tospik bi kesteneye yumusadnmi iyi ettn valla ben kocama hic kus kalamiyorum ki triplesemiorm bule eheheh agzmdan grio burnumdan cikio alio gonlumu 2dkada
en iyisini yapıyosun canım yaa küs kalmak iyi değil bizimde hiç uzun küslüklerimiz olmaz hoşş eşim zaten küsme huyu olan biri değil ama ben de biraz var işte ama o da gönlümü almaya çalıştığı için uzun sürmez hiç:nazar::KK16::KK16:
gunaydin kizlar napiyosunuz bakim
ges tatlim cok gecmis olsun

dün misafirlerim vardi yediler ictiler ama benim sirtim hala pert kizlar ya
yaptiklarimi cok begendiler tarifini istediler:KK70:
esime kizdim ama kizdigimi belli etmedim kizlar.
cunku artik cok yoruldum..belli ediyorumda noluyoki..degisen bir durum yok..
biliyosunuz esimin kendi dukkani oldugundan hafta sonlarida calisiyo
dugunumuzden 2 ay once almisti bu dukkani
e haliyle cok calisiyo yalniz oldugu icin..
ama bende bir insanin demi..sevgiliyken ayri ulkelerde oldugumuz icin gezip tozamadik zaten..
4 aydir bikere ciktik disari oda yilbasinda yemek yemeye..
ondan haric ne bi misafire gitmek ne cay icmeye gitmek ne bi gezmeye gitmek hicbisey yok..
e benim isim sadece mutfak ve yatakodasimi ya...
dün bunun amcasinin oglu rahatsizlanmis askerde amcasi gidip alalim dedi
burdan 3 saat mesafe var
aninda dukkana birini buldu gitti aksam gec geldi..
bana gelince dukkanda cok is var..
4 aydir bunlari duyuyorm..
hicmi degerim yok ya..
söz veriyor o gun gelincede bi mazeret buluyor
artik hicbir lafina inanmiyorum..
seviniyorum mutlu oluyorum heycan yapiyorum o gun gelincede hayal kirikligina ugruyorum..
biktim ya..

aslında ben seni anlıyorum çünkü beni en çok üzen şeylerden biridir bu. mesela bi söz verirdi eşim daha sevgilim şu tarihte gelicem yanına görüşücez derdi sonra bi şey çıkardı ya sınavı ya projeleri ertelerdik mecburen o kadar üzülürdüm ki resmen hayal kırıklığı. o yüzden bi söz verdim mi mutlaka tutmaya çalışırım.
dedin ya eşime belli etmiyorum diye aslında bu konudaki sıkıntını belli etsen iyi olur bence canım yoksa kendi başına aklına geleceğini sanmıyorum kaç ay geçmiş. atv de zahide yetişin programına bi kadın geliyo ilişkiler hakkında konuşuyor ben bi yandan pc kucağımda bi yandan tv ye baktığım için dinliyorum arada bi kadın hakkaten bu işlerden anlıyor. konuşun ince bi ses tonuyla cilveli bi şekilde eşinize temas ederek konuşun o sırada ağzınızdan küfür bil çıksa adama iltifatmış gibi gelir diyor. illa eliniz bi yerine değsin diyo. sen de bu şekilde konuşmayı dene eşinle:KK31:

günaydın kızlarrrrr:KK3::KK3:

en iyisini yapıyosun canım yaa küs kalmak iyi değil bizimde hiç uzun küslüklerimiz olmaz hoşş eşim zaten küsme huyu olan biri değil ama ben de biraz var işte ama o da gönlümü almaya çalıştığı için uzun sürmez hiç:nazar::KK16::KK16:

aslında ben seni anlıyorum çünkü beni en çok üzen şeylerden biridir bu. mesela bi söz verirdi eşim daha sevgilim şu tarihte gelicem yanına görüşücez derdi sonra bi şey çıkardı ya sınavı ya projeleri ertelerdik mecburen o kadar üzülürdüm ki resmen hayal kırıklığı. o yüzden bi söz verdim mi mutlaka tutmaya çalışırım.
dedin ya eşime belli etmiyorum diye aslında bu konudaki sıkıntını belli etsen iyi olur bence canım yoksa kendi başına aklına geleceğini sanmıyorum kaç ay geçmiş. atv de zahide yetişin programına bi kadın geliyo ilişkiler hakkında konuşuyor ben bi yandan pc kucağımda bi yandan tv ye baktığım için dinliyorum arada bi kadın hakkaten bu işlerden anlıyor. konuşun ince bi ses tonuyla cilveli bi şekilde eşinize temas ederek konuşun o sırada ağzınızdan küfür bil çıksa adama iltifatmış gibi gelir diyor. illa eliniz bi yerine değsin diyo. sen de bu şekilde konuşmayı dene eşinle:KK31:

nebilim canim ya bicokkez denedim aslinda ama ya cok yorgun oluyo dinlemiyo dogruduzgun yada isine gelmiyo..bide senin dedigin gibi denicem bakalim
oda diyoki: bende uzuluyorum sen boyle yaptikca aklim snde kaliyo zaten isim cok yogun vs vs
ama elinden geleni yapmiyosunki be adam..
elinden geleni yapsan zaten bana bi sekilde zaman ayirabilceksin..

kizlar ya bos yere umitlenmek istemiyorum ama heycan yaptim birdennn
kaynanam doktora gitti gorumcemle evde yoklar yani
uctane adam geldi kapiya vurdu
bu evdeki tum daireler bi kisiye ait
kaynanamlarinki haric
apartman sahibi kaynanamlarin dairesini bi arkadasinin uzerine yapmis sebebi herneyse artik sattimi hediyemi etti orasini bilmiyorum
o adamda bu daireyi hipotek gostermis bi sirket uzerine
bunlarda eve bakmak icin gelmisler
artik borc icinmi geldiler ne icin geldiler bilemicem
ama ne super olurdu varya kizlar umurim borc icin gelmislerdirde kaynanamlar tasinmak zorunda kalirlar:))))

nebilim canim ya bicokkez denedim aslinda ama ya cok yorgun oluyo dinlemiyo dogruduzgun yada isine gelmiyo..bide senin dedigin gibi denicem bakalim
oda diyoki: bende uzuluyorum sen boyle yaptikca aklim snde kaliyo zaten isim cok yogun vs vs
ama elinden geleni yapmiyosunki be adam..
elinden geleni yapsan zaten bana bi sekilde zaman ayirabilceksin..

ya illa ki zaman ayırabilir canım sen dediğim şekilde konusmayı dene bakalım inşllah ters tepmicektir. insan iki adım çıkıp el ele yürüse bile hoşuna gidiyor illa zaman harcatıcı ya da maddiyat gerektiren bi şey yapmasına gerek kalmıyo:KK31:

kaynanamlarinki haric
apartman sahibi kaynanamlarin dairesini bi arkadasinin uzerine yapmis sebebi herneyse artik sattimi hediyemi etti orasini bilmiyorum
ama ne super olurdu varya kizlar umurim borc icin gelmislerdirde kaynanamlar tasinmak zorunda kalirlar:))))

:KK53::KK53::KK53: ayyy ne fenayız biz yaa ben de diyorum aman bi şey olsa da bizimkiler de taşınsa gerçi ev onların olduğu için pek şansım yok benim anca biz gidicez bi şekilde:KK31: hadi bakalım gönlünden geçen olsun kafan da yuvanda rahatlasın canım:KK16:

Tünaydınn kızlar eşim ewde bna pc gelmz gelsede rahat vermz laf yapar

Gess gece bekledm ama gormdn gittin andm bnde cıktm.
BAcım sni ck ii anlıyorum bnde aynı durumdayım dısarı cıkmıyoruz sadece annelere gidiyoruz.ama o da yetiyor bna..biraz daha sıkıcm dışımı.ama senin durumun farklı hiç bitmez.işi buu.idda bayisi vardı dimi bn yanlış hatırlamıyorym? Eşin haftada2-3gunluk birini bulsun 2-3-4saat calışack birini ögrenci fln haşlığını verir sizde gezer başbaşa zmn geçirirsiniz misafirliğe gidersiniz vs.tospiğin dediği gibi konus bunuda söyle..

Son düzenleme:
günaydınlarrr canlarımmm :KK16:
haftasonunu bu saatte günaydın diyebidiğim için ayrı bi seviyorumm :KK76:
amaaa ev rezil durumda :KK17:
dip bucak bi temizlik yapmam gerek..normalde bugün misafir gelicekti ama ertelendi..
eşim beraber yapalım dedi ama o biraz sallamasyon yapıyor :KK31:
neysee bi kaç saat temizik yaparım sonra da gezmeye çıkarız..gerçi pazara da çıkmamız gerek..
PRENSES reyhan pazarına şu bizim milyonuncunun olduğu :KK9:

kızlaaarrr:KK5::KK5:
ölüyorumm:KK5::KK5: 3ten beri temizliğiydi yemeğiydi öldümmm:KK53::KK53:
yarınmisafirlerim var 1.30da gelceklerr:KK53::KK53:
pazartesi de baabam ameliyat olacakmış :26:
şimdi pasta yapmaya gidiyorumm belki gece bi uğrarım :KK5:

sağol nenoşummm:KK16: can sıkıntısına saçmalıyım azcık dedim baktım kimse yok:KK9::KK9:

katılsan ya tatlımmmmmm:KK52::KK52::KK52: oy atarız sanaoyyy:KK52::KK52: hatta eşinle katılınn ne güzel olurrr:KK52::KK52::KK52:

kesinliklee aşık olmak çok farklı bi duygu yaa:KK16::KK16:
bi süre sonra sevgiye dönüştüğüne inanıyorumm:KK76:

jet hızıyla evlenmişsiniz kuzu :KK52::KK52::KK52: bi bulmuşsun tam bulmuşsun kocayıı:nazar:
maşallah istemedin ama allah mutluluğunuzu bozmasın amin:nazar:

ellacaan yine diyeceğim o kii sen istediini elde eden hatunsun vesselamm:KK52::KK52::KK52:
çılgın seni yaa:KK52::KK52: allah mutluluğunuzu daim etsin cicimm aminn:nazar:

bende 4.5aylık evliyim tatlım bence eşinin ailesinin yapısına bağlı bi durum benimkilerde gidip gelmeyi çok severler birbirlerine hatta 2 günde 1 biz gidelim siz gelin muhabbeti oluyodu önceden ben baya bunaldım bu durumdan ama şuan direniyorum haftada 2 ye düşürmek için:KK52::KK52:
çalışıyosanız haftada 1 yeter bence en ideali :KK31: arayı çaktırmadan açmaya çalış haa baktın öyle açılmıyo ben evimde eşmle oturmak istiyorum diye belirt bence
bu arada hoşgeldin

canım baban için geçmiş olsun :KK50:
Allah şifa versin..dediğin gibi başka doktorlara göstersin de bazen gerek olmuyor doktorlara da ameliyat mı kolay geliyor ne :KK31:
saat 1:30 senin misafirler gelmiştir..
kolay gelsin asoşum :KK16:

kızlarr bn geldimm bi geldmm eşim gegllmişşşşşşşşş işte olması gerekiyorduuu kasıkalrında intihaplnma olmuşş ya 2 gün raporlu..hastnye fln gitmiş....

hoşgeldin canmm..

ewt cnm düşünüyorudm ama test negatif cıktı. ve sanrım regl oldum bi tatlı kası kadar geldi.....
regl tavimi var telde..onda tam bugun regl yazıyo ve geldii:KK53:

gess cok geçmiş olsun..hayırdır ne oldu babana?

canım geçmiş olsun eşine:KK50:
iyidir inşallah şimdi..
geçen hafta da izinliydi ya ne güzel 10 gündür berabersiniz :KK52:
naz yapıyor mu eşin ?
benimkini düşünemiyorum gerçi o gayet dirençli olup naz yapmadığını iddia etse de burnumdan geliyor :KK31:
hatta diyorum ki şu grip salgınında ben hasta olayım sen olma :KK9:

Bizim hikayemizde,aramızı yapmaya çalışan bir ablamızla başladı..kimseyi yeniden tanımak çabasına girmek istemiyordum kabul etmemiştim,eşimde önce o ne derse öyle olsun demiş..Sonra döndü dolaştı 5-6 ay sonra tekrar açıldı mevzuu..Bak tanışın valla sevgili olmanıza gerek yok,çok iyi arkadaş olursunuz,çok iyi anlaşırsınız,çok benziyor huylarınız diyordu :) Eşim yine o tamam desin ben sonra birşey yapabilirim böyle rahatsız etmem demiş..Söyleyim eklesin faceden dedi abla hiç de sevmem internet işlerini :) Peki dedim tamam,ama eve gittim arayacam ablayı kesinlikle eklemesin vazgeçtim ben diye,ama bir türlü arayamadım..
O arada eklemiş beni eşim kabul eettim ama hiç denk gelmedik 2-3 gün,fotoğrafımı gördüğünde 'bu kız biraz havalı gibi olmaz bu iş' demiş :))
Sonra bir akşam konuştuk,kendini anlatma çabası ya da bana yalakalık çabasında olmaması çok ilgimi çekti,sanki hep arkadaşmışız gb konuştuk..Sonra bir akşam daha..Buarada bana küçük bir hediye göndermiş bir fotoğraf,benim çok sevdiğim bir fotoğraf..
Buarada ufak tefek şeyler oluyor tabii,kim ne diyor ne oluyor muhabbetler fln ablayla dolaylı yoldan..
Günler ilerledi 2010 Kurban Bayramı son gecesi bir akrabamızın nişanı vardı,oraya gitmek için hazırlandım buarada o ablaylayız (akrabam)
haberi oldu tabi eşimin..Bende kısa dik yaka bir elbise,içimden diyorum ki bu çocuk şimdi gelir arkadaşıyla dikilir uzaktan bakar bende merdivenlerden çıkacam kısa etekle nasıl sinir olurum diyorum kesin öyle olursa başlamadan biter şansı diyorum :) Amaaaa taksiden iniyoruz pasajdan geçiyoruz anaaammm pasajda insan yok,bende bir sinir tabii nasıl gelmez beni görmeye diyee:KK9: Meğer benim düşünceli eşim ki beni bu ince düşünceleriyle tavladı diyebiliriz,yan cafenin nişan salonuna bakan masasını gündüzden ayırtmış oradaydı :KK16: Soğukta oturup beni izlemiş..Buarada ablayla mesajlaşıyorlar ama ben dahil değilim olaya hemen kaynaşmıcam ya :KK9:
Giderken nişanın olduğu toplantı salonunun kapısını açıp gayet şirin bir gülümsemeyle bana baktı ve dedim ki bu 'O'..
Ondan önce telefonunu almıştım ama hiç yazmamıştım tabii..o gece fotograf için teşekkür ettim,o gece 19 Kasım ve onu izleyen 2 gün sabah 5 e kadar msjlaşıp arada uyuyp sabah 8 de devam ettik :))) Senelerdir arkadaşmışız,birbirimizi hep tanıyormuşuz gb :KK16:
21 Kasım Pazar görüştük,hayatımda ilk defa dolabımdaki bütün kıyafetleri denedim,yanına giderken yaşadığım heyecanı hala eve geliş saatinde yaşadığıma şükürler olsun..
O gün görüştük ve benim içimden geçen tek şey onunla evlenebilirimdi..
Ben ve eşim gb neşeli iki deliden romantik cümleler teklifler beklemiyorsunuz herhalde :))))))
Zaten muhabbet,muhabbet aralarında olan küçük detaylar,hiç ara vermeden konuşuyor olmamızla başlamıştı herşey..
Beni bırakırken adettendir sorsam mı dedi :)))) Sordun say o zaman bende adettendir düşüneyim dedimm :))) Gülerek ayrıldık..Aslında tamamen birleştikk..Birsürüüü güzel anılarımız,neşeli geçen dolu dolu günlerimiz var..2 Haziran 2012 nişanımız,aynı zamanda doğum gnüm olan 16 Eylül'de de evlendikk :KK16:
Hayatımda olduğu için,her sabah onunla uyandığım için,böyle bir insanın sevdiği olduğum için her gün şükrediyorum..
Ve ikimizden küçücük birşey her günümüzü daha da neşeli kılıyor şimdi..
Rabbim eşimi,bebeğimi ve beni birbirimizden mahrum etmesin diye dualarım..

plojom ne güzel anlatmışsın yaa valla tüylerim diken diken oldu ...
Allah bozmasın hep daim etsin bebişinizle birlikte .. :nazar :

gunaydin kizlar napiyosunuz bakim
ges tatlim cok gecmis olsun

dün misafirlerim vardi yediler ictiler ama benim sirtim hala pert kizlar ya
yaptiklarimi cok begendiler tarifini istediler:KK70:
esime kizdim ama kizdigimi belli etmedim kizlar.
cunku artik cok yoruldum..belli ediyorumda noluyoki..degisen bir durum yok..
biliyosunuz esimin kendi dukkani oldugundan hafta sonlarida calisiyo
dugunumuzden 2 ay once almisti bu dukkani
e haliyle cok calisiyo yalniz oldugu icin..
ama bende bir insanin demi..sevgiliyken ayri ulkelerde oldugumuz icin gezip tozamadik zaten..
4 aydir bikere ciktik disari oda yilbasinda yemek yemeye..
ondan haric ne bi misafire gitmek ne cay icmeye gitmek ne bi gezmeye gitmek hicbisey yok..
e benim isim sadece mutfak ve yatakodasimi ya...
dün bunun amcasinin oglu rahatsizlanmis askerde amcasi gidip alalim dedi
burdan 3 saat mesafe var
aninda dukkana birini buldu gitti aksam gec geldi..
bana gelince dukkanda cok is var..
4 aydir bunlari duyuyorm..
hicmi degerim yok ya..
söz veriyor o gun gelincede bi mazeret buluyor
artik hicbir lafina inanmiyorum..
seviniyorum mutlu oluyorum heycan yapiyorum o gun gelincede hayal kirikligina ugruyorum..
biktim ya..

canım çok haklısın aslında..ama eşini dinlesek o da sen daha iyi şartlarda yaşayasın diye çok çalıştığını söyleyecektir ..
nişanlıyken de gezememişsiniz ya senin içinde kalmış tabi :KK31:
aslında haftada 1 gün bile olsa güvendiği birine bıraksın..
iddia bayisi var demiştin yanlış hatırlamıyorsam
h.içi sabah pek yoğun olmaz bence kahvaltıya gitseniz falan değişiklik olur

kaynanamlarinki haric

BA alemsin canım yaaa güldürdün beni :KK9: :KK9: :KK9:

bu aradaa annem rüyasında ikiz bebeklerim olduğunu görmüş biri kız biri erkek..dün söyledi..
ben de ondan mı etkilendim bilmiyorum,
gece rüyamda ikiz kız bebek gördüm
göksu ile nilsuydu adları çook tatlıydılar...
bu arada isimler hiç düşünmediğim isimler..
ama ben bebek istiyorum yaaa :KK14:
bu ay ne oldu bilmiyorum ..normalde reglim yaklaşınca panik olurdum ya gelmezse diye..
şimdi eşime dedim ki inşalllah gecikir de bi kaza olmuştur gerçi imkansız ama :KK50:
o da o kadar istiyorsan gel yapalım dedi :KK9:
o da yapma aşaması için mi heveslendi bilemedim :KK9:
ama ikimiz de çok istiyoruz..
dur bakalım neler olucak :KK52:.-

Tünaydınn kızlar eşim ewde bna pc gelmz gelsede rahat vermz laf yapar

Gess gece bekledm ama gormdn gittin andm bnde cıktm.
BAcım sni ck ii anlıyorum bnde aynı durumdayım dısarı cıkmıyoruz sadece annelere gidiyoruz.ama o da yetiyor bna..biraz daha sıkıcm dışımı.ama senin durumun farklı hiç bitmez.işi buu.idda bayisi vardı dimi bn yanlış hatırlamıyorym? Eşin haftada2-3gunluk birini bulsun 2-3-4saat calışack birini ögrenci fln haşlığını verir sizde gezer başbaşa zmn geçirirsiniz misafirliğe gidersiniz vs.tospiğin dediği gibi konus bunuda söyle..

nebilim canim ya
haziranda kuzeni geliyor askerden onu alcak yanina ama bakalim ben sabredebilecekmiyim..
bizde anasina gdiyoruz ama hic memnun degilim bu durumdan hahahha :KK70:
sabrediyorum bende tatlim:KK43: allah bize sabir versin:KK43:

dip bucak bi temizlik yapmam gerek..normalde bugün misafir gelicekti ama ertelendi..
neysee bi kaç saat temizik yaparım sonra da gezmeye çıkarız..gerçi pazara da çıkmamız gerek..

canım baban için geçmiş olsun :KK50:
Allah şifa versin..dediğin gibi başka doktorlara göstersin de bazen gerek olmuyor doktorlara da ameliyat mı kolay geliyor ne :KK31:
saat 1:30 senin misafirler gelmiştir..
kolay gelsin asoşum :KK16:

canım geçmiş olsun eşine:KK50:
iyidir inşallah şimdi..
geçen hafta da izinliydi ya ne güzel 10 gündür berabersiniz :KK52:
naz yapıyor mu eşin ?
benimkini düşünemiyorum gerçi o gayet dirençli olup naz yapmadığını iddia etse de burnumdan geliyor :KK31:
hatta diyorum ki şu grip salgınında ben hasta olayım sen olma :KK9:

Allah bozmasın hep daim etsin bebişinizle birlikte .. :nazar :

canım çok haklısın aslında..ama eşini dinlesek o da sen daha iyi şartlarda yaşayasın diye çok çalıştığını söyleyecektir ..
nişanlıyken de gezememişsiniz ya senin içinde kalmış tabi :KK31:
aslında haftada 1 gün bile olsa güvendiği birine bıraksın..
iddia bayisi var demiştin yanlış hatırlamıyorsam
h.içi sabah pek yoğun olmaz bence kahvaltıya gitseniz falan değişiklik olur

BA alemsin canım yaaa güldürdün beni :KK9: :KK9: :KK9:

evet tatlim idaa bayisi var
ben birgune raziyim 3 4 gun luks olur ona gore:)))
bakicaz artik..baskalarina gelince aninda adam buluyor
esimle zaman gecirebilmek icin illa hastanelik veya ameliyatmi olmam lazim-.-

bu aradaa annem rüyasında ikiz bebeklerim olduğunu görmüş biri kız biri erkek..dün söyledi..
bu ay ne oldu bilmiyorum ..normalde reglim yaklaşınca panik olurdum ya gelmezse diye..
şimdi eşime dedim ki inşalllah gecikir de bi kaza olmuştur gerçi imkansız ama :KK50:

oyyyy canim hadi bakalim hayirlisi
issimler fena sayilmaz aslinda
benim issimler hazir tohumu beklemede hahahha:KK70:

Günaydın svitcim. ... Hoşgeldin. ...
Ne oluuorrr yâa nnm eşimde bu gece üçüzz erkek görmüş tombul bombul diyo birinede tert yanıyomus napcm bn bunlarla diye hahah:KK52:
Sn daha regl olmadınmı kız bn oldm:KK53:

oyyyy canim hadi bakalim hayirlisi
issimler fena sayilmaz aslinda
benim issimler hazir tohumu beklemede hahahha:KK70:

bizim de kız olursa masal olucak ama eşim 2.isim de istiyor ece masal olabilir :KK52:
anneme anlattım o isimleri de göbek adına koy dedi :KK53:
sizin isimler nee?

Günaydın svitcim. ... Hoşgeldin. ...
Ne oluuorrr yâa nnm eşimde bu gece üçüzz erkek görmüş tombul bombul diyo birinede tert yanıyomus napcm bn bunlarla diye hahah:KK52:
Sn daha regl olmadınmı kız bn oldm:KK53:

ı ıh olmadım :KK53:
ama benim 35 günü bulur genelde..

ben şimdi kaçtım temizliğe gidiyoruum :KK14:

:KK54:

Allah bozmasın hep daim etsin bebişinizle birlikte .. :nazar:

Sallamasyon:KK9: Çok güldüm:KK9: Olsun sen kırma hevesini sonra yap deyince de beğenmiyorsun der:KK9:
Amin buarada,cümlemizinkini inşallah..
Rüyalarda çok güzelmiş,Allah hayır etsin..İsimlerde hazır ohh,hemde ikiz ne heyecanlı:KK52:
Biz bebeğe karar verdiğimizde hatrı sayılır 2 kişi rüyasında görmüştü,tabi o zaman inşallah diyoruzda sonra gülüyorduk eşimle ne oluyor yahu diye:KK9: İnşallahh en kısa zamanda haberlerinizi alalım sen,Just,Prenses ve Tospaaa istiyordu sanırım..

Benimde yarın akşam misafirim var geçen hafta acili boylayınca iptal etmiştik :KK9: Ev iyi ama bir tozumu al der gb duruyor:KK9: Yarına bıraksam eşim yardım eder ama o da bahçeyle ilgilenmeyi çok seviyor kıyamıyorum yarın zamanını çalmayım,bende çıkar bahçede otururum :KK24:

Buarada hikayemizi yazdığımı söyledim eşime akşam yatmadan,dinledi beni okudum sonunda gözyaşlarım süzülüyordu tabii,baktım onunda süzülüyorr,sarılıştık öylece:KK48: Ama en büyük şahidimizden hiç bahsetmemişsin dedi :KK9: O zamanlar eşimin arabası 'bis'ti,bilirsiniz şu küçücük araba,sedef beyazı ve tavanı siyah camdı,çok gülmüştüm ilk görüştüğümüzde arabaya binince,neşeli zamanlar geçirmemizde büyük katkısı vardır :KK9: Adınıda Osman koymuştuk 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' de ki Osman'ı çok seviyordum ben o zamanlar:KK9: Çok istemiştim gelin aranası olsun diye ama o zaman çok uzaklara gitmişti bile:KK31:Amaaann ne çok konuştum işimi bitireyim:KK23:

ben de istiyorumm bebekkkkkk:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: allah sana da evlat sahibi olmayı nasip etsin sweat:KK31:

Sallamasyon:KK9: Çok güldüm:KK9: Olsun sen kırma hevesini sonra yap deyince de beğenmiyorsun der:KK9:
Amin buarada,cümlemizinkini inşallah..
Rüyalarda çok güzelmiş,Allah hayır etsin..İsimlerde hazır ohh,hemde ikiz ne heyecanlı:KK52:
Biz bebeğe karar verdiğimizde hatrı sayılır 2 kişi rüyasında görmüştü,tabi o zaman inşallah diyoruzda sonra gülüyorduk eşimle ne oluyor yahu diye:KK9: İnşallahh en kısa zamanda haberlerinizi alalım sen,Just,Prenses ve Tospaaa istiyordu sanırım..

Benimde yarın akşam misafirim var geçen hafta acili boylayınca iptal etmiştik :KK9: Ev iyi ama bir tozumu al der gb duruyor:KK9: Yarına bıraksam eşim yardım eder ama o da bahçeyle ilgilenmeyi çok seviyor kıyamıyorum yarın zamanını çalmayım,bende çıkar bahçede otururum :KK24:

Buarada hikayemizi yazdığımı söyledim eşime akşam yatmadan,dinledi beni okudum sonunda gözyaşlarım süzülüyordu tabii,baktım onunda süzülüyorr,sarılıştık öylece:KK48: Ama en büyük şahidimizden hiç bahsetmemişsin dedi :KK9: O zamanlar eşimin arabası 'bis'ti,bilirsiniz şu küçücük araba,sedef beyazı ve tavanı siyah camdı,çok gülmüştüm ilk görüştüğümüzde arabaya binince,neşeli zamanlar geçirmemizde büyük katkısı vardır :KK9: Adınıda Osman koymuştuk 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' de ki Osman'ı çok seviyordum ben o zamanlar:KK9: Çok istemiştim gelin aranası olsun diye ama o zaman çok uzaklara gitmişti bile:KK31:Amaaann ne çok konuştum işimi bitireyim:KK23:
iyi ki de uzun yazmışsın canım ne de güzel yazmışsın :KK16: rabbim bebeğini korusun evinize yuvanıza aşkınıza aşk katsın :KK16: birbirine aşık insanları çok seviyorum:KK1:

iyi ki de uzun yazmışsın canım ne de güzel yazmışsın :KK16: rabbim bebeğini korusun evinize yuvanıza aşkınıza aşk katsın :KK16: birbirine aşık insanları çok seviyorum:KK1:

Amiiiinnnn,size de bebiiş katsıınn:KK52:
İstediğini en azından beklediğini dile getirenlere dua ediyorum sen,sivitt,prensess,justt aklımdasınızz..

Prenseess 3 tane maşallaah :) Galiba insanın bi dert yanası gelir gerçekten :KK9: Hayır olsun..

Kizlar nasilsiniz? Ben bugun spor yaptim 3.gunum 10km yol yurudum dietiminde 6.gunu bugun ki yuruyusum 1.5saat surdu evi ayiptr soylemesi b.k goturuo cok yoruldum ama is yapamiyorim napicam ki:-(

Amiiiinnnn,size de bebiiş katsıınn:KK52:
İstediğini en azından beklediğini dile getirenlere dua ediyorum sen,sivitt,prensess,justt aklımdasınızz..

Prenseess 3 tane maşallaah :) Galiba insanın bi dert yanası gelir gerçekten :KK9: Hayır olsun..

eksik olma canım benim:KK16: benim eşim 5 tane istiyor kızlar:KK52::KK52: şimdiden başlamak lazım 24 yaşındayım iki yıl arayla off geç bile kaldık:KK53::KK53:

minik yeğenim dua etmiş iki gün önce benim için allahım tospik teyzemin bi sürü bebeği olsun demiş:KK16::KK16: yerim totosunu yaaa:KK53::KK53:

Kizlar nasilsiniz? Ben bugun spor yaptim 3.gunum 10km yol yurudum dietiminde 6.gunu bugun ki yuruyusum 1.5saat surdu evi ayiptr soylemesi b.k goturuo cok yoruldum ama is yapamiyorim napicam ki:-(

yaa ne mutlu sana ben de spor yapmak istiyorum ama kendimi de yorasım yok bebiş düşünüyoruz diye:KK31:

X