Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
tabı cok uzulecegım ama boylede mutsuz huzursuz sıkıntı sıkıntı canımdan oalcagım en sonunda burda bır kac arkadasım var aılesı gerızekalı oldugu ıcın onlara bıle pek gıdıp gelmyrm cok bunaldım alalhm ya ızdırap benımkı acı cekıyrm ya:KK43:

off çok zor bir durum benim eşimin kuzeni şu an boşanma aşamasında 4 yıllık evliydiler şimdi kız annesinin evinde.
neler yaptı kocası için ama olmayınca olmuyor işte. sorumsuz, içkici, eve geç gelen çocuk istemeyen bir adamla daha fazla devam edemedi. malesef ikiside üniversite mezunu iyi konumlarda yüksek mevkilerde çalışan insanlar ama geçim olmayınca sorumluluk olmayınca zor. peki senin eşin nasıl bu konuda sorumluluk yönünden? aranızdaki tek sorun eşinin ailesi mi? eğer öyleyse ve eşinin annesi babası çocuklarını mutlu görmek istiyorsa buna bir çözüm bulurlar heralde.

ahhh yaa cok fena oldum okuuyunca :26: gerçekten zor bi durum yani evliliğin ilk zamanlarında senden gizlediği bi şeyi öğreniyosun. yaptıgı yanlış evet ama bi yanımda onun açısından bakınca ne biliyim içim cız etti seni kaybedeceğini düşündü belli ki ve söyleyemedi allah şifa versin. artık sara bildiğim kadarıyla ilaçla kontrol edilebiliyo ışık ses falan tetikliyo diye biliyorum hoş siz benden daha çok biliyosunuzdur inşallah mutluluğunuz daim olur:KK16: bi de benim kv görse ya da bilse kıskanırdı heralde kadın yıkandığımı görünce kuduruyo:KK53::KK53: değil duştan beraber çıktığımızı görecek:KK53::KK53:

canım yaa sen de çok üzülüyosun ama kim bilir nasıl kahroluyodur adam oralarda bak sen eşine oynamalısın bence tabiki yaşadıklarını bilmeli ama boşanıcam falan demekle olmazzz onlarsız sadece size ait bi evde yaşayacağınız mutlu günlere onu inandırmalısın gelince oturun konusun cilve naz avcunun içine al bi şekilde bi sürü kadın öyle yapıyo eşini yatakta ikna ediyo ne istiyorsa savaşta her yol mübahtır :KK34:

görümcem çok korkmuştu boşanmayı düşündüğümü sanmıştı. Ne yapacaksın ne düşünüyorsun diyordu sürekli. ne yapayım sorularıma cevaplar aradım. sonuçta evlenirken hastalıkta sağlıkta demiştim herşey insanlar için. bugün kontrolü vardı doktor uyku eeg'si istemiş randevu ayarlayayıp haber vereceklermiş.

Yeni gelenlerr hoşgeldiniizzz:KK3:
Tosppaa Allah gönlüne göre versin canım,aratmasın inşallah:KK16:

hıc elle tutulur bırsey goremıyrm artık ortada cok umudumu kaybettım :18: Cok huzursuzum ıkı gundur uyuyamyrm sabah bahsetmıstım belkı oklumussundur ıse gelmek ıcın erken cıkıyorum ordan cok huzurrsuzum eve gıdesım yok ısde yatmayı bıle dusunuyorum kımsenın yuzunu gormek ıstemyrm artık aılesnın yanı benm uykulkarım kacarken onların rahat rahat fosur fosur yuyumalarına vs cok fazla sınır oluyrm:KK47:

Birikimin çok..Zor dayanmak tabii..En azından seni telkin edecek cümleler duymak istiyorsun belki eşinden o da bunu da yapmıyor sanırım..Ama bir insana ondan vazgeçebileceğini göstermek her zaman seni kaybetmemek için uğraşmasını sağlamaz canım,bazen ters teper..Şahsen ben bana tercih sunan insanı silerim ilk,çünkü aksi tercihimde beni gözden çıkarmayı zaten düşünmüştür..Çok az zamanın kaldı,başkaları için aranızdaki saygıyı yitirme derim:26: Hiç sana eşlik edebilecek,azcık kafanı dağıtabileceğin,görüşeceğin birşeyler yapabileceğin kimsecik yok mu?Yanına gelebilecek fln:26:

hoşgeldin canım aramıza

ges şubatta atamalar var mı?

var tatlımmm:KK52::KK52::KK52: heyecanla ocak sonunu bekliyorummm:KK52::KK52: size müjde vercem atandım diye inşallaaahhh :KK16:

valla canım biz duştayken onun yüzünü göremiyorum ama çıktıktan sonra mutlu olduğunu görüyorum :KK1:

eşim'in rahatsızlığını hatırlıyor musunuz bilmiyorum sara hastası benim eşim hani evlenen kadar bilmiyordumda evlendikten sonra öğrenmiştim :KK50:

galiba o yüzden oğlunu mutlu görmek kv'nin hoşuna gidiyor.
biliyorum tatlımm:26: bak annesini sevebilirsin bence yaa laf da dokundurmuyosa ön yargıları yıkmak lazım o zaman :KK16:

yanlışlıkla yapmayı deniyim dicem ama o nasıl olucaksaaa:KK53::KK53:

24 yaşındayım canım evet geçen ay karar verdik inşallah olur bakalım kısmet:KK16: sen kaç yaşındasın bebiş düşünceniz var mı?

devacım bence kendini boşanıcaz diye şartlandırma bekle eşin gelsin konuşursunuz başbaşa baktın olmuyo anlaşmaya gelmiyo o zmaan boşanmak istediğini söylersin. evliliklerin ilk ayları çok tehlikeli derler o yüzden dilerim çabucak atlatırsınz bu zor günleri. kolay değil biliyorum ben kv ile aynı apartmandayım ona bile katlanamıyorum sen aynı evi paylaşıyosun rabbim kolaylık versin.

bizde 24 yaşındayız eşimle aynı yaştayız tatlım ama ben şartlarımı oturtamadım daha o yüzden 2 sene sonra inşallahh :KK16:

böyle fevri davranma canım eşinden soğutma kendini. severek evlenmedin mi evlenirken hayaller kurmadın mı?
o hayallerinden bu kadar çabuk vazgeçmek yanlış bence. evlilik zor bir şey yürütmek çok zor gerçekten sevgiliyken, nişanlıyken olduğu gibi olmuyor hiç birşey. Kv kp falan onlar onun annesi babası senin bir anda aileni bırakıp onların yanına yerleşmen yeni bir düzen eşinin uzakta olması falan mutlakaki kötü etkiliyordur seni ama biraz kafanı dağıtacak şeyler bul bence kendine. bende sorunlar yaşadım bende kv ile oturuyorum görümcem var yanımızda mesela ama söyleye söyleye çözüyoruz bazı şeyleri. mesela ben eşimin sara hastası olduğunu bilmeyerek evlendim daha iki haftalık evliyken gözümün önünde nöbet geçirene kadar bilmiyordum ve hayatımın yıkımıydı. mesela ailemle bu konuyu hala paylaşmadım ne kadar içim içimi yesede anneme babama söyleyip onlarında üzülmesini istemedim. belki benim yaşadığımı bir gün onlarda yaşayacaklar ama çok üzüleceklerini bildiğim bir şeyi bile bile onlarla paylaşamıyorum işte :KK50:

bende çocuk doğurmaktan korkuyorum mesela ya çocuklarımda sara hastası olursa diye
bana söylemediği için benden sakladığı için çok kzıdım kırıldım bana güvenmediği ondan vazgeçeceğimi düşündüğü için söylemediği barizdi çünkü. ama yinede nöbet geçirdikten sonraki o hali o halindeyken bile bana olan sevgisini gzlerinin içine bakınca görebilmiştim ben. şimdi artık alıştım gibi bazen sorguluyorum ama onunrahatsız olmayacağı şekilde davranıyorum. akşamalrı erken uyuyoruz, gürültülü ortamlara girmiyoruz, sinir stres yaptırmıyoruz gibii gibii yani.

tatlım benm dayım da teyzemde sara hastasıydı. sana şöyle söyleyim önce sara hastalığı bi kere bulaşıcı olduğunu düşünmüyorumçünkü benm dayım sara hastasıydı kızı öyle değil gayet sağlıklı. fakat kesinlikle stres üzülmek ona yasak eğer ilaçlarını da kullanması lazım ki bence kv nin yanınızda olması bencede avantaj bu durumda canımm:26: benim dayım ilaçlarını aksatır kullanmazdı o yüzden daha çok atak geçiriyodu kullanınca atakları duruyodu dayım evde yalnız yaşadığı için haplarınıda hiç doğru düzgün kullanmadığı için müdahale eden olmamış vefat etti geçen sene :26: ama teyzem hiç aksatmaz haplarını ve hiç atak geçirmedi :26:
eşini stresten uzak tut tatlım ve hap kullanıyosa onları takip et :26:

var tatlımmm:KK52::KK52::KK52: heyecanla ocak sonunu bekliyorummm:KK52::KK52: size müjde vercem atandım diye inşallaaahhh :KK16:

biliyorum tatlımm:26: bak annesini sevebilirsin bence yaa laf da dokundurmuyosa ön yargıları yıkmak lazım o zaman :KK16:

bizde 24 yaşındayız eşimle aynı yaştayız tatlım ama ben şartlarımı oturtamadım daha o yüzden 2 sene sonra inşallahh :KK16:

tatlım benm dayım da teyzemde sara hastasıydı. sana şöyle söyleyim önce sara hastalığı bi kere bulaşıcı olduğunu düşünmüyorumçünkü benm dayım sara hastasıydı kızı öyle değil gayet sağlıklı. fakat kesinlikle stres üzülmek ona yasak eğer ilaçlarını da kullanması lazım ki bence kv nin yanınızda olması bencede avantaj bu durumda canımm:26: benim dayım ilaçlarını aksatır kullanmazdı o yüzden daha çok atak geçiriyodu kullanınca atakları duruyodu dayım evde yalnız yaşadığı için haplarınıda hiç doğru düzgün kullanmadığı için müdahale eden olmamış vefat etti geçen sene :26: ama teyzem hiç aksatmaz haplarını ve hiç atak geçirmedi :26:

inşallah bekliyoruz müjdeli haberlerini :KK16:

ilaç kullanmıyor benim eşim canım daha önce kullanmış doktor ilaçlarını azalttıkça ilaç kullanmasına rağmen nöbet geçirmiş öyle oluncada eşim ilaç kullanmayı bırakmış. zaten kendiside farkında aslında dikkat ederse ilaç kullanmasına gerek yok. tek avantajımız eşim nöbet geçireceğini anlıyor ve yere yüz üstü uzanıyor kendini kontrol edebiliyor tabi nöbet geçirene kadar :KK50: nöbet geçirirken ve nöbetten sonraki ilk yarım saati hatırlamıyor kendine gelmeside çok zaman alıyor. genlerden geçebiliyormuş ama bilmiyorum tabi.

canım cok ugrastım ıyıde konustum uzakdan uzaga da olsak ama olmazsa yapacak bırseyıım yok artık mutsuzum mutsuzluguma daha fazla mutsuzluk eklemek ıstemyrm yada su sartlar duzelmeden aılesının cocuk ıstemesı vs bunları aklıma getryrmda cok sınır bozucu bır durum kı oyle brsy dıyeemzler bana ıalca basladıım bugun kesınlıkle cocuk ıstemyrm
tabi ki bu durumda çocuk düşünmeyin kimi insanlar çocuğu çare olarak görüyo ama daha kötü oluyo olan çocuğa oluyo. ne diyim canım rabbim tez vakitte feraha çıkartsın:KK31:
görümcem çok korkmuştu boşanmayı düşündüğümü sanmıştı. Ne yapacaksın ne düşünüyorsun diyordu sürekli. ne yapayım sorularıma cevaplar aradım. sonuçta evlenirken hastalıkta sağlıkta demiştim herşey insanlar için. bugün kontrolü vardı doktor uyku eeg'si istemiş randevu ayarlayayıp haber vereceklermiş.
tabi ki canım insanın başına ne gelecği belli olmaz şimdi sağlıklıyız kim bilebilir ki allahtan başka yarına sağlam kalkacağımızı. hem zaten birbirinizi seviyomuşsunuz daha ne olsun:KK34: inşallah sonuçlar da iyi çıkar:KK16:

Yeni gelenlerr hoşgeldiniizzz:KK3:
Tosppaa Allah gönlüne göre versin canım,aratmasın inşallah:KK16:

Birikimin çok..Zor dayanmak tabii..En azından seni telkin edecek cümleler duymak istiyorsun belki eşinden o da bunu da yapmıyor sanırım..Ama bir insana ondan vazgeçebileceğini göstermek her zaman seni kaybetmemek için uğraşmasını sağlamaz canım,bazen ters teper..Şahsen ben bana tercih sunan insanı silerim ilk,çünkü aksi tercihimde beni gözden çıkarmayı zaten düşünmüştür..Çok az zamanın kaldı,başkaları için aranızdaki saygıyı yitirme derim:26: Hiç sana eşlik edebilecek,azcık kafanı dağıtabileceğin,görüşeceğin birşeyler yapabileceğin kimsecik yok mu?Yanına gelebilecek fln:26:

teşekkür ederim amin :KK16::KK16: kızz bizde eşimle aynı yaştayız:KK1::KK1: hatta benim eşim daha askerliğini yapmadı mezun olduktan iki yıl sonra evlendik hatta tam 6. yılımıza girdiğimizin ertesi günüydü düğünümüz:KK16::KK16: askerlik sorun bizim için ama ertelemeye çalışıyorum hep yüksek lisansa başlıcak inşallah eylülde yaşı yakalasak bedelli yapsın istiyorum ama daha yaşı küçük:KK14::KK14: ayy neyse askerliği unutuyorum şimdilik yoksa ruhum daralıyo:KK25:

inşallah bekliyoruz müjdeli haberlerini :KK16:

ilaç kullanmıyor benim eşim canım daha önce kullanmış doktor ilaçlarını azalttıkça ilaç kullanmasına rağmen nöbet geçirmiş öyle oluncada eşim ilaç kullanmayı bırakmış. zaten kendiside farkında aslında dikkat ederse ilaç kullanmasına gerek yok. tek avantajımız eşim nöbet geçireceğini anlıyor ve yere yüz üstü uzanıyor kendini kontrol edebiliyor tabi nöbet geçirene kadar :KK50: nöbet geçirirken ve nöbetten sonraki ilk yarım saati hatırlamıyor kendine gelmeside çok zaman alıyor. genlerden geçebiliyormuş ama bilmiyorum tabi.

o zaman evde yalnız bırakmamaya gayret edin tatlım:KK50: gerçekten dikkat etmezsen çok kötü hala dayım aklımdadır allah rahmet eylesin...
ev olaylarını eşine olduğunca yansıtma tatlım kv ile sen etkileşime geç gerektiği yerlerde.
kimin başına ne geleceği belli değil allah hepimize eşlerimize ve ailelerimize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallaaah amin:nazar:

tabi ki bu durumda çocuk düşünmeyin kimi insanlar çocuğu çare olarak görüyo ama daha kötü oluyo olan çocuğa oluyo. ne diyim canım rabbim tez vakitte feraha çıkartsın:KK31:

tabi ki canım insanın başına ne gelecği belli olmaz şimdi sağlıklıyız kim bilebilir ki allahtan başka yarına sağlam kalkacağımızı. hem zaten birbirinizi seviyomuşsunuz daha ne olsun:KK34: inşallah sonuçlar da iyi çıkar:KK16:

teşekkür ederim amin :KK16::KK16: kızz bizde eşimle aynı yaştayız:KK1::KK1: hatta benim eşim daha askerliğini yapmadı mezun olduktan iki yıl sonra evlendik hatta tam 6. yılımıza girdiğimizin ertesi günüydü düğünümüz:KK16::KK16: askerlik sorun bizim için ama ertelemeye çalışıyorum hep yüksek lisansa başlıcak inşallah eylülde yaşı yakalasak bedelli yapsın istiyorum ama daha yaşı küçük:KK14::KK14: ayy neyse askerliği unutuyorum şimdilik yoksa ruhum daralıyo:KK25:

bizimki geçen aralıkta gitti mayısta geldi ağustosta evlendik :KK16: zor oluyo askerlik talım ama geçiyo bi şekilde gidiyo bence sende çocuktan önce gönderseydin keşke çocuk olunca çok zor oluur:26:
benim babam izin vermedi askerlik olmadan evlenmemizee :KK52:

o zaman evde yalnız bırakmamaya gayret edin tatlım:KK50: gerçekten dikkat etmezsen çok kötü hala dayım aklımdadır allah rahmet eylesin...
ev olaylarını eşine olduğunca yansıtma tatlım kv ile sen etkileşime geç gerektiği yerlerde.
kimin başına ne geleceği belli değil allah hepimize eşlerimize ve ailelerimize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallaaah amin:nazar:

bizimki geçen aralıkta gitti mayısta geldi ağustosta evlendik :KK16: zor oluyo askerlik talım ama geçiyo bi şekilde gidiyo bence sende çocuktan önce gönderseydin keşke çocuk olunca çok zor oluur:26:

ne güzel ama bizim nişan dönemimiz de çok kısa sürdü 5 ay da evlendik. zaten farklı şehirlerdeydik nasıl oldu aileleri nasıl ikna ettik söz nişan düğün hiç anlamadık bile:KK31: şimdilik erteliyoruz bakalım ne olucak gitmesin benim kocam askere almasınlar kocamı yanımda kalsın hepp :KK14: evlendikten sonra hiç ayrı kalmadık ama 1 şubatta annemlere gidicem memlekete beni götürcek bi gün kalıp dönücek bi hafta ayrı kalıcaz nasıl yapıcaz bilmiyorum şimdiden o bi haftayı düşünüyorum. ben yine ailemin yanındayım ama o napıcak evde bensiz, çok zor gelicek:KK25:

ne güzel ama bizim nişan dönemimiz de çok kısa sürdü 5 ay da evlendik. zaten farklı şehirlerdeydik nasıl oldu aileleri nasıl ikna ettik söz nişan düğün hiç anlamadık bile:KK31: şimdilik erteliyoruz bakalım ne olucak gitmesin benim kocam askere almasınlar kocamı yanımda kalsın hepp :KK14: evlendikten sonra hiç ayrı kalmadık ama 1 şubatta annemlere gidicem memlekete beni götürcek bi gün kalıp dönücek bi hafta ayrı kalıcaz nasıl yapıcaz bilmiyorum şimdiden o bi haftayı düşünüyorum. ben yine ailemin yanındayım ama o napıcak evde bensiz, çok zor gelicek:KK25:

allah başka ayrılık vermesin tatlışımm:nazar:
biz de eşimle 7.5 yıldır beraberiz askerlik dışında hiç ayrı kalmadık tatlım lisede ünide hep beraberdik ondan seni anlayabiliyorumm:26:

allah başka ayrılık vermesin tatlışımm:nazar:
biz de eşimle 7.5 yıldır beraberiz askerlik dışında hiç ayrı kalmadık tatlım lisede ünide hep beraberdik ondan seni anlayabiliyorumm:26:

en iyisi konuyu değiştirmek çünkü cidden ruhum daralıyo düşünmek istemiyorum:26:

ee akşama ne yemek var sizin evde:KK31: çalışıyo musun ya da ?

ayy kızlarr saat kaç olmuş yeni fark ettim eşim gelir 10 dk ya masayı hazırlıyım salatayı doğrıcam daha sirkeli suda bekletiyodum :18::18: kaçtım ben yarın görüşmek üzere inşallah:KK54:

Son düzenleme:
Kızlar mesajlarınızın hepsını okudum cok sagolun ınsalah geloınce artık hersey yoluna gırer benımde tek ıstegım bu ınanın bende ayruılmayı ıstemem ama olmayıncada ınsan daha cok uzuluyo:2::KK43:

Insan kocasını sevince mutluluk oluyor :)
Gerçekten takılmıyorum artık

en iyisi konuyu değiştirmek çünkü cidden ruhum daralıyo düşünmek istemiyorum:26:

ee akşama ne yemek var sizin evde:KK31: çalışıyo musun ya da ?
atama bekliyorum tatlım sınıföğretmeniyim şubatta atancam inşallaaaahh:nazar:
sende sofranı hazırla madeemm biz yedik şimdi koca dışardan söyledi bugün çok tembelim :KK53::KK53:

Insan kocasını sevince mutluluk oluyor :)
Gerçekten takılmıyorum artık

takılma tatlımm:KK16: bence de eşinden değer görmek ve eşini sevmek kadar güzel bi duygu yok herşeyle başa çıkabiliriz bu hayatta en büyük desteimiz eşimiz inşallahh:nazar::nazar:

:KK52:

:KK52::KK52: Hayırlı haberlerle gel inşallah..
BEn reglime 4 gün kala yapmıştım negatifti sonraki 3-2 gün kala çok çok silik çıkmıştı,günümün geçtiği 3. gün kan testi yaptırdım direk sonuç 2052 idi :)) Dün gb hala..Eşim sonucu alınca bakma beni bekle olur mu demişti,alıp bakmadan beklemiştim 2-3 dkya gelmişti zaten birlikte baktık,doktorun yanına girmek için bekliyorduk ama ikimizde sırıtıyordukk:KK48:
Ben olumlu düşünüyorum sonucunu:KK52: Rabbim güzel haberler nasip etsin..

Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için sağol :KK34: :KK16:

X