- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #5.781
sabahtan beri öyle bi pinekledim kiiihiç iş yapmadım yatak toplamak ve kahvaltı dışında tatlım hala pinekliyorumm
sen naptın tatlım napıyosun kv den ses varmıııı
hoşgeldin tatlım
Selammmmm gelin değilim ama geleyim dedim heheheh
Ay çok iğrencimm
Yine mi sen niye takılıyon peşime çatlakk
Canım çekti yaa profilimde sürekli yeni gelinler fln
İyi gidiyorum iştee gelin değilim diye hem ben yeni de değilim ki
Seninkini getir kıyıverek hemen
Hahaha dimi ya sürekli yorum atıyom
Kıyamam gel hepimizin gönlü geniş
Yok biz free iyiyiz daha cooll oluyor böyle boy friendimle
Oyy yine kıyamadı bana
Ben biliyorum sizi kuzum siz zaten Maşallahlıksınız nazar değmesin
ges ella altta napıyosunuz bebislerim
Yok yok bnmkilern eline su dokemezler die dahada inatlasacam hahahha,kiyamam sana ya sende kp amma sikinti duyosn esin gelsnde otur adam akilli knus oele bosanma mosanma duymocam senden dahayok hayatım asıl bnmkılerın elıne su dokemezler anca gotu serıp yıyıp ıcsınler baska bır coplerını gormedım ben allah tepelerınden baksın allaha havale edıyorum omru bıllah gormedım onlar gıbısını
Oyyy yesin teyzesi onu yaramaz olsun tabi pitircikAmiinn,sağolun,Rabbim size de yardımcı olsun..En korktuğum şeydi benimde anlaşmazlık ama Allah razı olsun tek bir kırgınlık yok içimde bunca zamandır,bambaşkalar..İnşallah hep böyle gider..Bazen zaman gerekiyor herkes bir değil,alıştıkça birbirinize,kişilikler öğrenildikçe inşallah oturur ilişkileriniz..
İyiyimm,miniğin maşallah uçan tekmeler modunda hiç durmuyorBöyle giderse önümzdeki aylarda şekilden şekile girecem Yaramaz olsun ama di mi
Au cnm hadi hyrlisi bide kan testine baktr bakalim cok heyecanlandim:)))Pazartesi İzmire dönüyorum cicim ondan burda yaptıramam bi de sabah denicem onda da silik çıkarsa ufaktan dans etmeye başlayabilirim
Anca okuyorum vala gs napim yani yetisemiyorum ki hele tabletle dahada zorella kız çık aşağıdaaaaaaann
ges ella altta napıyosunuz bebislerim
sıkılıyorummm :111::111::111::84::84:
yapcak hiç bişi yok yaa yeminle içim geçti bugün
sen napıyosun tatlım
Yok yok bnmkilern eline su dokemezler die dahada inatlasacam hahahha,kiyamam sana ya sende kp amma sikinti duyosn esin gelsnde otur adam akilli knus oele bosanma mosanma duymocam senden daha
Oyyy yesin teyzesi onu yaramaz olsun tabi pitircik
Au cnm hadi hyrlisi bide kan testine baktr bakalim cok heyecanlandim:)))
Anca okuyorum vala gs napim yani yetisemiyorum ki hele tabletle dahada zor
Altta napim cenelerinize yeismeye calismiyorum yazik bana,((atlaya ziplaya okuyorum ne okudgmuda bilmiorum
Bnde edemiyorum ama merakta edoyorum bi goz atip gecyrm napim :)))Ben artık saldım çayıra takip edemiyorum
sabahtan beri öyle bi pinekledim kiiihiç iş yapmadım yatak toplamak ve kahvaltı dışında tatlım hala pinekliyorumm
sen naptın tatlım napıyosun kv den ses varmıııı
hoşgeldin tatlım
ellacim kimse yuvasini dagitmak.istemez bende istemiyorum ama boylede bir omur gecmez ki
Yok yok bnmkilern eline su dokemezler die dahada inatlasacam hahahha,kiyamam sana ya sende kp amma sikinti duyosn esin gelsnde otur adam akilli knus oele bosanma mosanma duymocam senden daha
Oyyy yesin teyzesi onu yaramaz olsun tabi pitircik
Au cnm hadi hyrlisi bide kan testine baktr bakalim cok heyecanlandim:)))
Anca okuyorum vala gs napim yani yetisemiyorum ki hele tabletle dahada zor
Altta napim cenelerinize yeismeye calismiyorum yazik bana,((atlaya ziplaya okuyorum ne okudgmuda bilmiorum
tatlım o resimdekni netten buldum alakam yok yaniiHiç öyle dolanıyorum kocis gelsin diye bekliyorumges o avatarındaki bebiş kimindir ya kaçtır sorucam soramadım çok şekerr
canim bende oyle basim oylebi agriyoduki
yatip uyumusum kalktigimda saat altiydi
evi toparladm simdi yemek yapiyorum esim gelir birazdan
sende en guzelini yapmissin tatlim
amaaan kv hep basimda bugunde rahat brakmadi..
kizlar nasilsiniz
Haklison canimda illaki bi oluru vardor bi kocacin gelsin sen net kararini belirt tasinmamiz gerektgi knusunda he hic oluru yoksa ayrilin