Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

off çok zor bir durum benim eşimin kuzeni şu an boşanma aşamasında 4 yıllık evliydiler şimdi kız annesinin evinde.
neler yaptı kocası için ama olmayınca olmuyor işte. sorumsuz, içkici, eve geç gelen çocuk istemeyen bir adamla daha fazla devam edemedi. malesef ikiside üniversite mezunu iyi konumlarda yüksek mevkilerde çalışan insanlar ama geçim olmayınca sorumluluk olmayınca zor. peki senin eşin nasıl bu konuda sorumluluk yönünden? aranızdaki tek sorun eşinin ailesi mi? eğer öyleyse ve eşinin annesi babası çocuklarını mutlu görmek istiyorsa buna bir çözüm bulurlar heralde.

görümcem çok korkmuştu boşanmayı düşündüğümü sanmıştı. Ne yapacaksın ne düşünüyorsun diyordu sürekli. ne yapayım sorularıma cevaplar aradım. sonuçta evlenirken hastalıkta sağlıkta demiştim herşey insanlar için. bugün kontrolü vardı doktor uyku eeg'si istemiş randevu ayarlayayıp haber vereceklermiş.

Yeni gelenlerr hoşgeldiniizzz
Tosppaa Allah gönlüne göre versin canım,aratmasın inşallah

Birikimin çok..Zor dayanmak tabii..En azından seni telkin edecek cümleler duymak istiyorsun belki eşinden o da bunu da yapmıyor sanırım..Ama bir insana ondan vazgeçebileceğini göstermek her zaman seni kaybetmemek için uğraşmasını sağlamaz canım,bazen ters teper..Şahsen ben bana tercih sunan insanı silerim ilk,çünkü aksi tercihimde beni gözden çıkarmayı zaten düşünmüştür..Çok az zamanın kaldı,başkaları için aranızdaki saygıyı yitirme derim:26: Hiç sana eşlik edebilecek,azcık kafanı dağıtabileceğin,görüşeceğin birşeyler yapabileceğin kimsecik yok mu?Yanına gelebilecek fln:26:

hoşgeldin canım aramıza

ges şubatta atamalar var mı?

var tatlımmm heyecanla ocak sonunu bekliyorummm size müjde vercem atandım diye inşallaaahhh

biliyorum tatlımm:26: bak annesini sevebilirsin bence yaa laf da dokundurmuyosa ön yargıları yıkmak lazım o zaman

bizde 24 yaşındayız eşimle aynı yaştayız tatlım ama ben şartlarımı oturtamadım daha o yüzden 2 sene sonra inşallahh

tatlım benm dayım da teyzemde sara hastasıydı. sana şöyle söyleyim önce sara hastalığı bi kere bulaşıcı olduğunu düşünmüyorumçünkü benm dayım sara hastasıydı kızı öyle değil gayet sağlıklı. fakat kesinlikle stres üzülmek ona yasak eğer ilaçlarını da kullanması lazım ki bence kv nin yanınızda olması bencede avantaj bu durumda canımm:26: benim dayım ilaçlarını aksatır kullanmazdı o yüzden daha çok atak geçiriyodu kullanınca atakları duruyodu dayım evde yalnız yaşadığı için haplarınıda hiç doğru düzgün kullanmadığı için müdahale eden olmamış vefat etti geçen sene :26: ama teyzem hiç aksatmaz haplarını ve hiç atak geçirmedi :26:
eşini stresten uzak tut tatlım ve hap kullanıyosa onları takip et :26:

inşallah bekliyoruz müjdeli haberlerini

ilaç kullanmıyor benim eşim canım daha önce kullanmış doktor ilaçlarını azalttıkça ilaç kullanmasına rağmen nöbet geçirmiş öyle oluncada eşim ilaç kullanmayı bırakmış. zaten kendiside farkında aslında dikkat ederse ilaç kullanmasına gerek yok. tek avantajımız eşim nöbet geçireceğini anlıyor ve yere yüz üstü uzanıyor kendini kontrol edebiliyor tabi nöbet geçirene kadar nöbet geçirirken ve nöbetten sonraki ilk yarım saati hatırlamıyor kendine gelmeside çok zaman alıyor. genlerden geçebiliyormuş ama bilmiyorum tabi.

tabi ki bu durumda çocuk düşünmeyin kimi insanlar çocuğu çare olarak görüyo ama daha kötü oluyo olan çocuğa oluyo. ne diyim canım rabbim tez vakitte feraha çıkartsın
tabi ki canım insanın başına ne gelecği belli olmaz şimdi sağlıklıyız kim bilebilir ki allahtan başka yarına sağlam kalkacağımızı. hem zaten birbirinizi seviyomuşsunuz daha ne olsun inşallah sonuçlar da iyi çıkar

teşekkür ederim amin kızz bizde eşimle aynı yaştayız hatta benim eşim daha askerliğini yapmadı mezun olduktan iki yıl sonra evlendik hatta tam 6. yılımıza girdiğimizin ertesi günüydü düğünümüz askerlik sorun bizim için ama ertelemeye çalışıyorum hep yüksek lisansa başlıcak inşallah eylülde yaşı yakalasak bedelli yapsın istiyorum ama daha yaşı küçük ayy neyse askerliği unutuyorum şimdilik yoksa ruhum daralıyo

o zaman evde yalnız bırakmamaya gayret edin tatlım gerçekten dikkat etmezsen çok kötü hala dayım aklımdadır allah rahmet eylesin...
ev olaylarını eşine olduğunca yansıtma tatlım kv ile sen etkileşime geç gerektiği yerlerde.
kimin başına ne geleceği belli değil allah hepimize eşlerimize ve ailelerimize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallaaah amin

bizimki geçen aralıkta gitti mayısta geldi ağustosta evlendik zor oluyo askerlik talım ama geçiyo bi şekilde gidiyo bence sende çocuktan önce gönderseydin keşke çocuk olunca çok zor oluur:26:
benim babam izin vermedi askerlik olmadan evlenmemizee

ne güzel ama bizim nişan dönemimiz de çok kısa sürdü 5 ay da evlendik. zaten farklı şehirlerdeydik nasıl oldu aileleri nasıl ikna ettik söz nişan düğün hiç anlamadık bile şimdilik erteliyoruz bakalım ne olucak gitmesin benim kocam askere almasınlar kocamı yanımda kalsın hepp evlendikten sonra hiç ayrı kalmadık ama 1 şubatta annemlere gidicem memlekete beni götürcek bi gün kalıp dönücek bi hafta ayrı kalıcaz nasıl yapıcaz bilmiyorum şimdiden o bi haftayı düşünüyorum. ben yine ailemin yanındayım ama o napıcak evde bensiz, çok zor gelicek

allah başka ayrılık vermesin tatlışımm
biz de eşimle 7.5 yıldır beraberiz askerlik dışında hiç ayrı kalmadık tatlım lisede ünide hep beraberdik ondan seni anlayabiliyorumm:26:

allah başka ayrılık vermesin tatlışımm
biz de eşimle 7.5 yıldır beraberiz askerlik dışında hiç ayrı kalmadık tatlım lisede ünide hep beraberdik ondan seni anlayabiliyorumm:26:

en iyisi konuyu değiştirmek çünkü cidden ruhum daralıyo düşünmek istemiyorum:26:

ee akşama ne yemek var sizin evde çalışıyo musun ya da ?

ayy kızlarr saat kaç olmuş yeni fark ettim eşim gelir 10 dk ya masayı hazırlıyım salatayı doğrıcam daha sirkeli suda bekletiyodum :18::18: kaçtım ben yarın görüşmek üzere inşallah

Son düzenleme:
Kızlar mesajlarınızın hepsını okudum cok sagolun ınsalah geloınce artık hersey yoluna gırer benımde tek ıstegım bu ınanın bende ayruılmayı ıstemem ama olmayıncada ınsan daha cok uzuluyo:2:

Insan kocasını sevince mutluluk oluyor :)
Gerçekten takılmıyorum artık

en iyisi konuyu değiştirmek çünkü cidden ruhum daralıyo düşünmek istemiyorum:26:

ee akşama ne yemek var sizin evde çalışıyo musun ya da ?
atama bekliyorum tatlım sınıföğretmeniyim şubatta atancam inşallaaaahh
sende sofranı hazırla madeemm biz yedik şimdi koca dışardan söyledi bugün çok tembelim

Insan kocasını sevince mutluluk oluyor :)
Gerçekten takılmıyorum artık

takılma tatlımm bence de eşinden değer görmek ve eşini sevmek kadar güzel bi duygu yok herşeyle başa çıkabiliriz bu hayatta en büyük desteimiz eşimiz inşallahh

Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için sağol

Selammmmm gelin değilim ama geleyim dedim heheheh
Ay çok iğrencimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…