Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ahahahahaha allah seni cok guldum sana yaa aman boşver takma yanii eşi ynında ya öyle diyordurr olmasında görücem onu ben..

allahım en sinir oldugum kvlerrr.. hala böyle şeylere inanıyorlarmı yaaa..bnm ablmda düğün günü 3 tane erkek oturdu kucagına ama kızı olduuu....

aha aklma geldiii bizim düşün bitti aile fotoları cektiyorzz kv.akrabaardan biri geldi kucagında bi erkek cocuk..al kızım oğlun olsun dedi yok teyzee ablm 3 tane aldı kızı oldu dedimmm:KK52::KK35: afalladı kadın döndü gitiii

ya yavasss olun annem hastymıs gel diyo ama siz böyleeykn bn nası gitcmm:KK53:
napayım kanıma dokundu sekerim:KK51:

ahahahahaha allah seni cok guldum sana yaa aman boşver takma yanii eşi ynında ya öyle diyordurr olmasında görücem onu ben..

allahım en sinir oldugum kvlerrr.. hala böyle şeylere inanıyorlarmı yaaa..bnm ablmda düğün günü 3 tane erkek oturdu kucagına ama kızı olduuu....

aha aklma geldiii bizim düşün bitti aile fotoları cektiyorzz kv.akrabaardan biri geldi kucagında bi erkek cocuk..al kızım oğlun olsun dedi yok teyzee ablm 3 tane aldı kızı oldu dedimmm:KK52::KK35: afalladı kadın döndü gitiii

ya yavasss olun annem hastymıs gel diyo ama siz böyleeykn bn nası gitcmm:KK53:

Hahaha oh iyi demissin bilsinler yani boyle seyler eskide kaldi ya hic inanmam boyle seylere
git canim annen hastaysa cagirmis yanina biz yine burdayiz cok gecmis olsun bu arada tatlim

ben nısana on gun falan ya var ya yok adamı terk ettım durduk yere kı keske barısmasaydım dıyorum durduk yere babamı kattı araya annm babmı cok severım kıyamm tekrar barıstım nısan tarıhımız ılerı attı faln neler neler yanı telfnlrnı acmdm annmle otryrdm o zmn annmı aramlr bnı ıstemler telfna fln yok cevp vermdm ama bazen dıyrmn keske o zmn bıtseydı:KK43:
öyle deme canım kısmet böyleymiş rabbim bundan sonrası güzel olur inşallah:KK16:

ay bızım sulaleye ceksın cocuk bunun sulalesı tıpsız hahahyayt :KK33:
ayy güldürdün allah seni de güldürsün:KK9::KK9::KK9:
Kizlar dun hic kayinvaldeme ugramadim vallabugunde ugramicam dun gorumcem yemege cagirdi esimle yicem dedim isterse alinsinlar esimle yiyorum ben mecbur degilim ya..
Hergun ugruyodum salaklik bende iyice alistilar
ugramayinca gonul koyuyolar
gitmicem..
gecen ay ikigun gitmedim gorumcemden mesajgeldi annemi ihmal etme diye inanirmisin???
sinirlerim tepeme cikti valla agzinin payini verdim

sen fena alıştırmışsın canım valla ben de kv ile aynı apartmandayım ama bazı zamanlar 4-5 gün yanına cıkmadığım görüşmediğim oluyor. başta bi garipsedi napıcaz senle böyle dedi ama şimdi alıştı:KK53::KK53: yüz verdikçe daha fazlasını istiyolar ondan bastan sınırımı çizdim:KK34:

inşallah bu ay denicez bakalım zaten eğer hamile kalırsam müjdeyi annemlerin yanındayken öğrenicem 1 şubat memlekete gidiyorum eşimle bi gün kalıp dönecek benim bat 3 şubat ayy inşallah rabbim nasip ederse çok güzel süpriz olucak eşime dönüşte söylerim yanındayken tel.den söylemem ben dönene kadar heyecanı ya geçmiş olursa :KK53::KK53: şu aman erkek bebek olsuncuları hiç anlamıyorum rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin cinsiyet önemli değil. ben var ya şu an kızım olursa diye isim düşündüm eşime de söyledim o da beğendi daha erkek ismi hiç aklıma bile getirmiyorum. bence kız çocuk daha vefalı oluyor:KK31:

ayyyyhhh bi an düşündüm de sanırım azıcık ucundan benzese aynını ben de yapardım:KK52::KK52:

OOOOOOOOOOOOOOOFF sayfalar karıstııııı

canm sen demi bekliyorsun yoksaaa anlamadım en son ne zmn regl oldunnn

hoobaaa iyi etmişsin cnm bn olsam niyeki annan 95 yasında bakıma muhtac yanlızmı derdimmm...sen bnm annemi aradınmı dyede eklerdim valla bu kocalar cok sinir bozucu...

çok şükr 1.ayımızda bnmkide öyleydi ama artık bahsetmiyo bile bn diyorum gidlm diye hep mi görüşcez özlesinler biraz diyoo:KK16:

Ay nekadar sanslisin canimmmm
degerini bil vallaaaa
ben senin annene arkadaslik edicek yasta degilim
kankalik edicek komsusu hele hic degilim dedim
oturdu oyle hahaha

Bende ayrilmistim nisanliydik ozaman
almanyadaydim ben tabi
hiiiic umursamiyomus gibi yapti whatsapp face ressim felan degismeler
nisanli durumunu silmeler vs vs
bende hic umursamadim bigun dayandi ertesigun sabah msj atmis ama ben hic orali olmadim
Sonra tutustu tabi ne yalvarmalar yakarmalar
deme oyle canim evlisiniz simdi her evlilikte sikintilar olur heleki ilk zamanlarda
ben daha yeni yeni kavgalari bir kenara biraktim bi ay once her ikinci gun kavga ediyoduk
gerci hala ediyoruz ama biraz daha toparladik gibi

valla ben kaprıs cekecek bır potansıyele sahıp degılım cok sabırsızım belkı cok kotu bır huy ama annemle konusuyorum canım o benım bu adam gelınce duzelmezse ben bunu bosarım valla bılla cekıyorum bırde ay ne manyagım dımı annemde bır bekle bakalım kızım bır gelsın bırsey yapmazsa artık dıyecek bırsey kalmaz aılem benım huyumu cok ıyı bılır o yuzden benı en ıyı onlar anlar esımede dun mesaj attım su dunyada tek tahammul ettıgım ınsan sensın ben kımseye katlanamam falan gıbı sıtem dolu bır mesaj attım hersey hemen olacak hersey zamanında olacak eksıksız oalcak cok takıntılı ve mukemmelıyetcıyım sanırım

öyle deme canım kısmet böyleymiş rabbim bundan sonrası güzel olur inşallah:KK16:

sen fena alıştırmışsın canım valla ben de kv ile aynı apartmandayım ama bazı zamanlar 4-5 gün yanına cıkmadığım görüşmediğim oluyor. başta bi garipsedi napıcaz senle böyle dedi ama şimdi alıştı:KK53::KK53: yüz verdikçe daha fazlasını istiyolar ondan bastan sınırımı çizdim:KK34:

Evet cnm ama bende nasil alistiracagmi bilmiyorum yavas yavas basladim iste haha
zaten ben gitmesem gorumcem aksam esim gelince yemege geliyo sanki benim yalniz kalma hakkim yokmus gibi
gecengun geldi biz yariciplagiz resmen kisa seyler var ustumde esimde shortla
anaaa siz niye soyundunuz boyle diyo utanmiyoda ha bunu sorarken
kendi evimiz bizim herzamanki halimiz dedim
artik yemegimide iki kisilik yapiyorum az yapiyorum valla
banane ya ozletsinler onlarda kendilerini bende seve seve cagirim

napayım yalan soyleyemem hayırlısı bakalım kızlar gelınce yazarım sıze gene ya hersey duzeldı sorun yok yada tası taragı topladım gıdıyorum dıye dualarınızı eksık etmeyın canlarım:KK54:

kızzzlarr sizinle bişi paylaşcam kv lerden şikayet ediyoruz yaa sanrım seda da söyledilerr..kvler nedn sevilmez fln diyee kadın da dedi kiii çünkü kayınvalide kaynının annesi olur onu öyle görüp öyle severler dedi bnm kaynım yok ya ondanmı iyi acba:26::KK53::KK53:

valla ben kaprıs cekecek bır potansıyele sahıp degılım cok sabırsızım belkı cok kotu bır huy ama annemle konusuyorum canım o benım bu adam gelınce duzelmezse ben bunu bosarım valla bılla cekıyorum bırde ay ne manyagım dımı annemde bır bekle bakalım kızım bır gelsın bırsey yapmazsa artık dıyecek bırsey kalmaz aılem benım huyumu cok ıyı bılır o yuzden benı en ıyı onlar anlar esımede dun mesaj attım su dunyada tek tahammul ettıgım ınsan sensın ben kımseye katlanamam falan gıbı sıtem dolu bır mesaj attım hersey hemen olacak hersey zamanında olacak eksıksız oalcak cok takıntılı ve mukemmelıyetcıyım sanırım

Durumunz cok iyi anliyabiliyorum benimkiler yan dairedeyken ben boyle kafayi yiyorumda
seni hic dusunemiyoru, valla canim
esin bi gelsinde bi cagresi bulunur elbet
benimde tek umidim gorumcelerimin evlenmemeleri yoksa kaynana bize gelir kesin
bu yastan sonra evlenmezler herhalde

kızzzlarr sizinle bişi paylaşcam kv lerden şikayet ediyoruz yaa sanrım seda da söyledilerr..kvler nedn sevilmez fln diyee kadın da dedi kiii çünkü kayınvalide kaynının annesi olur onu öyle görüp öyle severler dedi bnm kaynım yok ya ondanmı iyi acba:26::KK53::KK53:

Yokbeeee benimde kaynim yok ama benimki suluk gibi hahaha

haklısın canm iyi dayanıyorsun..ama erkekler ewlenince onların oluyoruz onlardan ayrılayamayız gibi düşünüyorlar bnce bu tavrını koru ve ayrıl onların yanından....eşinle ewlendin sen ailesiyle değil

Durumunz cok iyi anliyabiliyorum benimkiler yan dairedeyken ben boyle kafayi yiyorumda

görümcenler ewlncek olurlarsa bozarsın sen aralarını hheh kötü gelin olursunn:KK52:

svitt nerelersesin napıyon altlardaaa..

bn cıkıyorum kızlarr

haklısın canm iyi dayanıyorsun..ama erkekler ewlenince onların oluyoruz onlardan ayrılayamayız gibi düşünüyorlar bnce bu tavrını koru ve ayrıl onların yanından....eşinle ewlendin sen ailesiyle değil

görümcenler ewlncek olurlarsa bozarsın sen aralarını hheh kötü gelin olursunn:KK52:

svitt nerelersesin napıyon altlardaaa..

bn cıkıyorum kızlarr

Hahaha yok canim onlar fazla bi arada kaldigi zaman bana gerek kalmiyo zaten tahamulleri yok birbirlerine
bakma simdi beyefendi surekli iste
eve gelince bi on dk goruyo sonra kendi evine geciyo zaten bazen hic gormuyo hatta haha
tmm tatlim optum gorusuruz sonra

ishahsıztospaaa bişiii sordum görmedin sanırmmm en son ne zmn regl oldunnn bebekmi bekliyosunnn

durumunz cok iyi anliyabiliyorum benimkiler yan dairedeyken ben boyle kafayi yiyorumda

canım hıc bellı olmaz o ıs

durumunz cok iyi anliyabiliyorum benimkiler yan dairedeyken ben boyle kafayi yiyorumda

care bulamazsa bıter bu ıs cok sıkıldım artık

Svitt nerelersesin napıyon altlardaaa..

Bn cıkıyorum kızlarr

oylede benım odun anlasa bırde

OOOOOOOOOOOOOOOFF sayfalar karıstııııı

canm sen demi bekliyorsun yoksaaa anlamadım en son ne zmn regl oldunnn
yok canım henüz hamile değilim geçen ay denedik olmadı 3 ocaKta adet oldum bu ay bi daha denicez bakalım inşallah 3 şubatta kırmızılar değil bebiş gelecek:emir_bebek: o zaman da annemlerde olucam diyorum uğurlu gelir inşallah:KK16:
Evet cnm ama bende nasil alistiracagmi bilmiyorum yavas yavas basladim iste haha
zaten ben gitmesem gorumcem aksam esim gelince yemege geliyo sanki benim yalniz kalma hakkim yokmus gibi
gecengun geldi biz yariciplagiz resmen kisa seyler var ustumde esimde shortla
anaaa siz niye soyundunuz boyle diyo utanmiyoda ha bunu sorarken
kendi evimiz bizim herzamanki halimiz dedim
artik yemegimide iki kisilik yapiyorum az yapiyorum valla
banane ya ozletsinler onlarda kendilerini bende seve seve cagirim
anammm valla kriz geçiririm ben görümcen bekar mı? benimde görümcem var bi tane 18 yaşında ama hiç öyle yalnız başına kalkıp gelmez istemem de zaten bikaç kez gldi abisi ders çalıştırsın diye o kadar. dersane hocalarına git bana ne ben de kocamla akşamdan akşama yalnız kalabiliyorum sonuçta.
anlayışsız işte benim kv de ne zaman yıkansam tesadüf gelir kaç kez dedi ne çok yıkanıyorsun sen öyle en sonunda dayanamadım şaka yoluyla güler yüzle e napıyım anne oğlun rahat vermiyo dedim ne diceğini bilemedi:KK53::KK53::KK53: böyle oldu:KK53::KK53: kıskanıyo mu ne anlamadım:KK53::KK53:
napayım yalan soyleyemem hayırlısı bakalım kızlar gelınce yazarım sıze gene ya hersey duzeldı sorun yok yada tası taragı topladım gıdıyorum dıye dualarınızı eksık etmeyın canlarım:KK54:
dualarım seninlee:KK16:
ishahsıztospaaa bişiii sordum görmedin sanırmmm en son ne zmn regl oldunnn bebekmi bekliyosunnn

gördüm de teldeydim :KK1:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: CANIM O ZAMAN ADI BILE ITICI KY KP DAHA NE OLSUN:KK33:

:KK1::KK1::KK1:aman nazar degmesin :nazar:
kaşı bi taraflarını diyorum kızzzzzzz:nazar::nazar::KK53::KK53::KK53:

benimki tam tersiydi derdi zaten iyi bi sevgili olamıyorum ama iyi bi eş olucam inşallah. ben de hep inanırdım iyi bi eş olacağına daha tazeyiz evlilikte ama olsun memnunum. tabi ki tartışmalarımız oluyor ama benim eşimin en güzel huyu haklı da olsa haksız da olsa küs kalamaz trip yapamaz gelir özür diler konuşur anlaşırız zaten ben de dünden razı olduğum için iki sırnaşsa yumulurum:KK53::KK53:

aman canım allah o gitmeleri göstermesin elleriniz gönülleriniz hiç ayrılmasın. özellikle uzun süreli ilişkilerin evlilikle taçlanmasına bayılıyorum hiç bitmesin istiyorum:KK16::KK16:
:KK53::KK53:
kaşıyorum kaşıyorum
aman nazar degmesin :nazar:
ama cok dedim kaşınıyorum heralde :KK9:
kaynana bi an canavara dönüşüyomuş :KK60::KK60:

X