Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
amin tatlim
ay bu kayinvaldelerim bos laflarindan biktim usandim yaaa varya ilkonce sen hamile kalsan ne super olur valla mord olur kalir oyle sende lafi sokarsin ilk once ben torun vericem size degeri dusmez umarim dersin
siparis uzeri sanki boyle seyler...
bizim cocugumuz olursada ilk erkek olacakmis esimin kucagina hep erkekler bebekler oturuyomus KESIN mis kayinvalde oyle diyo
delimi ne ya nasil sinir oluyorum kizdim zaten gecen gun allahin isine karisilmaz diye..
nekadar sinirler yaaaa
inşallah bu ay denicez bakalım zaten eğer hamile kalırsam müjdeyi annemlerin yanındayken öğrenicem 1 şubat memlekete gidiyorum eşimle bi gün kalıp dönecek benim bat 3 şubat ayy inşallah rabbim nasip ederse çok güzel süpriz olucak eşime dönüşte söylerim yanındayken tel.den söylemem ben dönene kadar heyecanı ya geçmiş olursa :KK53::KK53: şu aman erkek bebek olsuncuları hiç anlamıyorum rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin cinsiyet önemli değil. ben var ya şu an kızım olursa diye isim düşündüm eşime de söyledim o da beğendi daha erkek ismi hiç aklıma bile getirmiyorum. bence kız çocuk daha vefalı oluyor:KK31:
bende dusunmuyo degılım acıkcası yok allahdan huylarının cogu benzemıyo :KK9: Benzese adamı bogarım ben
ayyyyhhh bi an düşündüm de sanırım azıcık ucundan benzese aynını ben de yapardım:KK52::KK52:

ayyy mayasi ozeldir o adamin valla bana oylesi denk gelmedi malesef :d

ay bılmıyorum valla canımda kanıma dokundu ne yalan dıyım ama musaıt olunca sorcam altınmıs mı dıye bırtde adam oyle mantıklıkı borclarımız var nıye cıkım dısarı falan uc senede bıtecegıne bır senede bıtsın falan fılan kudurdum kudurdum bırde bızden kucuk bunlar evlenenler:KK53:

inşallah bu ay denicez bakalım zaten eğer hamile kalırsam müjdeyi annemlerin yanındayken öğrenicem 1 şubat memlekete gidiyorum eşimle bi gün kalıp dönecek benim bat 3 şubat ayy inşallah rabbim nasip ederse çok güzel süpriz olucak eşime dönüşte söylerim yanındayken tel.den söylemem ben dönene kadar heyecanı ya geçmiş olursa :KK53::KK53: şu aman erkek bebek olsuncuları hiç anlamıyorum rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin cinsiyet önemli değil. ben var ya şu an kızım olursa diye isim düşündüm eşime de söyledim o da beğendi daha erkek ismi hiç aklıma bile getirmiyorum. bence kız çocuk daha vefalı oluyor:KK31:

ayyyyhhh bi an düşündüm de sanırım azıcık ucundan benzese aynını ben de yapardım:KK52::KK52:

Insallah tatlim hadi bakalim hayirlisi olsun
valla ya bende anlamadim gitti bi ara erkek olursa babasinin ismi koyma fikri gecti bunlarin arasinda ben hemen araya girdim kizda olsa erkekte olsa biz issimlerini belirlemistik iki issimleri olcak ikisinide belirledik zaten
Tamam babasj vefat etmis olabilir ama benim babam yokmu?
sacma insanlar iste anlamiyorum biturlu mantiklarini..

ay bılmıyorum valla canımda kanıma dokundu ne yalan dıyım ama musaıt olunca sorcam altınmıs mı dıye bırtde adam oyle mantıklıkı borclarımız var nıye cıkım dısarı falan uc senede bıtecegıne bır senede bıtsın falan fılan kudurdum kudurdum bırde bızden kucuk bunlar evlenenler:KK53:

Kiskandim simdi yaaaa:KK43: benimkiside bana harcatmaz kendisi harcar ise bakarmisin ya
ama ben altinda kalirmiyimmmm calismiyorsam parami vericeksin arkadas!
Helebi vermesinnn

ınsallah tatlim hadi bakalim hayirlisi olsun
valla ya bende anlamadim gitti bi ara erkek olursa babasinin ismi koyma fikri gecti bunlarin arasinda ben hemen araya girdim kizda olsa erkekte olsa biz issimlerini belirlemistik iki issimleri olcak ikisinide belirledik zaten
tamam babasj vefat etmis olabilir ama benim babam yokmu?
Sacma insanlar iste anlamiyorum biturlu mantiklarini..

ay cok guzel bır nokatya parmak bastın bende kesınlıkle ıstemedıgımı dıle getırdım zaten hıc haz etmıyorum cocugumdan tıksınmek ıstemıyorum

siz böyle bahsettikçe ben süphelenmeye basladım ha acep benım kayınvalidemde mi bişey var:KK53: :KK9:
bana gıcıklık yapmıyo :nazar::KK53::KK53:
kaşı bi taraflarını diyorum kızzzzzzz:nazar::nazar::KK53::KK53::KK53:
boyle olması gerekıyomus demekkı normal demekkkı bende cok zor begenıyorum onceden daha kolaydı ama sımdı en ınce ayrıntı bıle bırseyden vazgecmeme sebep oluyo ben esımle tanıstıgımda unı 1deydım okul bıttı bır sene sonra nısanlandık sonrada evvlendık ıste bes sene peh be dıle kolay vallla benım adam unı farklı bır yaratııkdı yagmurda yurumelere salıncaga bınmeler kendı kkusmesıne gelınce pek kudurdu bızımkı hatta ben bunu unı terk ettım arkadası aradaı yalvar yakar cagardı anam bır gıttım duvarlara bıle benım oduncuk cıcek yapıstırmıs mumlar buket cıcekler hedıyeler lan okuz dedım o gunde ıcımden ılla terk etmem mı lazımdı yanı :KK51: Ay ama artık aynı taktık ıslemez sanırım evlendık gıdersem donmem cok pıs guru yaparım:KK35:

benimki tam tersiydi derdi zaten iyi bi sevgili olamıyorum ama iyi bi eş olucam inşallah. ben de hep inanırdım iyi bi eş olacağına daha tazeyiz evlilikte ama olsun memnunum. tabi ki tartışmalarımız oluyor ama benim eşimin en güzel huyu haklı da olsa haksız da olsa küs kalamaz trip yapamaz gelir özür diler konuşur anlaşırız zaten ben de dünden razı olduğum için iki sırnaşsa yumulurum:KK53::KK53:

aman canım allah o gitmeleri göstermesin elleriniz gönülleriniz hiç ayrılmasın. özellikle uzun süreli ilişkilerin evlilikle taçlanmasına bayılıyorum hiç bitmesin istiyorum:KK16::KK16:

kiskandim simdi yaaaa:KK43: benimkiside bana harcatmaz kendisi harcar ise bakarmisin ya
ama ben altinda kalirmiyimmmm calismiyorsam parami vericeksin arkadas!
Helebi vermesinnn

en dogrusu canım seve seve yapacak paranı verme ısını ekonomık gucunu elınden alıyorsa kımse kusura bakmasın kadın ev temızlıgı ve yatkdan ıbaret degıl :KK8:

kaşı bi taraflarını diyorum kızzzzzzz:nazar::nazar::KK53::KK53::KK53:

Benimki tam tersiydi derdi zaten iyi bi sevgili olamıyorum ama iyi bi eş olucam inşallah. Ben de hep inanırdım iyi bi eş olacağına daha tazeyiz evlilikte ama olsun memnunum. Tabi ki tartışmalarımız oluyor ama benim eşimin en güzel huyu haklı da olsa haksız da olsa küs kalamaz trip yapamaz gelir özür diler konuşur anlaşırız zaten ben de dünden razı olduğum için iki sırnaşsa yumulurum:KK53::KK53:

Aman canım allah o gitmeleri göstermesin elleriniz gönülleriniz hiç ayrılmasın. özellikle uzun süreli ilişkilerin evlilikle taçlanmasına bayılıyorum hiç bitmesin istiyorum:KK16::KK16:

ay ben cok fenayım valla cok gozu karayım napcam bılmıyorum :KK45:

Insallah tatlim hadi bakalim hayirlisi olsun
Tamam babasj vefat etmis olabilir ama benim babam yokmu?
sacma insanlar iste anlamiyorum biturlu mantiklarini..

ben de istemem hiç hiç istemem hem de iki isim istiyorum ama baba ismi olmamalı uygun değil el kadar bebeğime:KK53::KK53:

bi yandan iyi canım bu huyun adam korkar şimdi ne yaparsa yapsın gitmeyeceğini bilse daha kötü şimdi ayağını denk alır:KK34:

ben nısana on gun falan ya var ya yok adamı terk ettım durduk yere kı keske barısmasaydım dıyorum durduk yere babamı kattı araya annm babmı cok severım kıyamm tekrar barıstım nısan tarıhımız ılerı attı faln neler neler yanı telfnlrnı acmdm annmle otryrdm o zmn annmı aramlr bnı ıstemler telfna fln yok cevp vermdm ama bazen dıyrmn keske o zmn bıtseydı:KK43:

Kizlar dun hic kayinvaldeme ugramadim vallabugunde ugramicam dun gorumcem yemege cagirdi esimle yicem dedim isterse alinsinlar esimle yiyorum ben mecbur degilim ya..
Hergun ugruyodum salaklik bende iyice alistilar
ugramayinca gonul koyuyolar
gitmicem..
gecen ay ikigun gitmedim gorumcemden mesajgeldi annemi ihmal etme diye inanirmisin???
sinirlerim tepeme cikti valla agzinin payini verdim

Bende dun arkadasıma oturmaya gıttım ondan gıremedım aksam ay adam 5-6 ay olmus evlenelı kız dıyo ben olmadan balıga bıle gıtmıyo bır kudurdum bır kudurdum soracaktım altın mı senınkı dıyede kocası vardı utandım hıhıhı:KK35:

ahahahahaha allah seni cok guldum sana yaa aman boşver takma yanii eşi ynında ya öyle diyordurr olmasında görücem onu ben..

amin tatlim
ay bu kayinvaldelerim bos laflarindan biktim usandim yaaa varya ilkonce sen hamile kalsan ne super olur valla mord olur kalir oyle sende lafi sokarsin ilk once ben torun vericem size degeri dusmez umarim dersin
siparis uzeri sanki boyle seyler...
bizim cocugumuz olursada ilk erkek olacakmis esimin kucagina hep erkekler bebekler oturuyomus KESIN mis kayinvalde oyle diyo
delimi ne ya nasil sinir oluyorum kizdim zaten gecen gun allahin isine karisilmaz diye..
nekadar sinirler yaaaa

allahım en sinir oldugum kvlerrr.. hala böyle şeylere inanıyorlarmı yaaa..bnm ablmda düğün günü 3 tane erkek oturdu kucagına ama kızı olduuu....

aha aklma geldiii bizim düşün bitti aile fotoları cektiyorzz kv.akrabaardan biri geldi kucagında bi erkek cocuk..al kızım oğlun olsun dedi yok teyzee ablm 3 tane aldı kızı oldu dedimmm:KK52::KK35: afalladı kadın döndü gitiii

ya yavasss olun annem hastymıs gel diyo ama siz böyleeykn bn nası gitcmm:KK53:

kizlar dun hic kayinvaldeme ugramadim vallabugunde ugramicam dun gorumcem yemege cagirdi esimle yicem dedim isterse alinsinlar esimle yiyorum ben mecbur degilim ya..
gitmicem..
Gecen ay ikigun gitmedim gorumcemden mesajgeldi annemi ihmal etme diye inanirmisin???
Sinirlerim tepeme cikti valla agzinin payini verdim

aman gerekiyo bunlara canım bosver cok yuz vermeyecen bız elız bunu unutma :KK52:

ben nısana on gun falan ya var ya yok adamı terk ettım durduk yere kı keske barısmasaydım dıyorum durduk yere babamı kattı araya annm babmı cok severım kıyamm tekrar barıstım nısan tarıhımız ılerı attı faln neler neler yanı telfnlrnı acmdm annmle otryrdm o zmn annmı aramlr bnı ıstemler telfna fln yok cevp vermdm ama bazen dıyrmn keske o zmn bıtseydı:KK43:

Bende ayrilmistim nisanliydik ozaman
almanyadaydim ben tabi
hiiiic umursamiyomus gibi yapti whatsapp face ressim felan degismeler
nisanli durumunu silmeler vs vs
bende hic umursamadim bigun dayandi ertesigun sabah msj atmis ama ben hic orali olmadim
Sonra tutustu tabi ne yalvarmalar yakarmalar
deme oyle canim evlisiniz simdi her evlilikte sikintilar olur heleki ilk zamanlarda
ben daha yeni yeni kavgalari bir kenara biraktim bi ay once her ikinci gun kavga ediyoduk
gerci hala ediyoruz ama biraz daha toparladik gibi

Kizlar dun hic kayinvaldeme ugramadim vallabugunde ugramicam dun gorumcem yemege cagirdi esimle yicem dedim isterse alinsinlar esimle yiyorum ben mecbur degilim ya..
gitmicem..
gecen ay ikigun gitmedim gorumcemden mesajgeldi annemi ihmal etme diye inanirmisin???
sinirlerim tepeme cikti valla agzinin payini verdim

hoobaaa iyi etmişsin cnm bn olsam niyeki annan 95 yasında bakıma muhtac yanlızmı derdimmm...sen bnm annemi aradınmı dyede eklerdim valla bu kocalar cok sinir bozucu...

çok şükr 1.ayımızda bnmkide öyleydi ama artık bahsetmiyo bile bn diyorum gidlm diye hep mi görüşcez özlesinler biraz diyoo:KK16:

X