Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
O değil de,akşama ne yemek yapıcaaaz? :KK52:
ben karar verdim bugün tavuk çorba, brokoli, pilav yanına köfte:KK53::KK53: :KK53: tatlım bile var bikaç hafta önce şekerpare yapmıştım ama çok gelir diye hepsini ıslatmamıştım bugün onlarada şerbet hazırlayıp dökücem ohh dertsizim bugün:KK53::KK53:
yok yok o kadar da degildir :KK34::KK9:

aynen ya var mı farklı bi fikrin :KK56:

inşallah şekerim:KK31:

bizde seni özledikk...
sanırım o bni ikna etti cnm..bebek iiçin çalışmalara başldık kısmett baklım yakın zmnda haber alabilirsinizzzz:KK52:
kızlar gelince yazarlar ama bn bildiğim kdr özetliğimmm..
amaya nerdeyse senle beraber gitti gelmedi birdaha henüz bbk habri yok..
beauty rejimi bırktı detoks yapmıyor ama spora dvm...
ella ve gess hep burdalar :nazar: iyiler çok şükürr
plojoo en sonra rahatıszlanmıstı canm tansiyonu düşmüş gelmedi birdahhaaa..
sviti unutmussun :) o da iyi ama kafası karısık iş yerine rest çekti ya bni yükseltin yada istifa dediiii
aminnn.inş. sağlıklı olsun daaa yeterr
günaydınnn:KK3: hoşgeldinn

teşekkürler özetlediğin için tatlımm :)
siviti unutmadım aslında o yazmıştı sabah bende istifa mı edeceksin diye cevap yazmıştım ona ondan sormamıştım :)
tünaydın kızçelerimmm :KK16:

oku oku bitmedi yahu maaşallah size :nazar:
tam yazıcam yemeğe çıktık geldim yine yazışmışsınız..
kv'ler çekiştirilmiş yineeeee :KK52:
hep diyorum ya benim kv kp nin bana hiç zararı yok karışmazlar,laf sokma vb yok ayda 1 kez açğırsan gelirler,biz 10 günde 1 gideriz falan..amaaa bi yararları da yok..neyse böylesi mi iyi bilemedim..

anamm hamişler topiği olucaz galiba..ben bu gidişle 1 yıl daha ertelicem gibi :KK31:

prenses ve pembe gelin sizdenn çok güzel haberler bekliyorum..prenses sağlık ocağıına ne zamann gidiceksin?

deva şafak kaç? bi de eşin gelince ne kadar kalıcak tekrar dönücek mi?

bizayrılamayız ben de kıskancımdır ama çok belli edip teşvik etmeyelim..aklına düşürmeyelim olmadık şeyler...
senin eşinin işi süper hiç gözün arkada kalmaz kiiii :KK52: Allah dağına göre kar veriyor ..

majör hoşgeldin ama bak yılsonu bitti daha sık gel..
kvle durumlar nasıl düzelmiş sanırım :KK8:

bana gelinceeeeeeeee
eşimle iyice konuştuk...önemli olan senin mutluluğun diyor..tazminat zaten borçları kapatıyor..maddi açıdan bi sıkıntı yok da 4 senelik bi üzen işte..bi anda gemileri yıkmak zor :KK50: ama istifa edicem 1 şubata kadar burdayım ama yükseltirlerse etmem..halal kararlıyım..kpss ye çalışıcam beauty geldi aklıma beauty nerdesin kuzu gözükmüyon ne zmandır zayıflama taktiklerinden sonra kpss taktiklerine başlayalım...

öptüm şimdilik hepinizi..akşama kadar 600 sayfa olur heralde :KK9:

kpss rehber diye bir site var onu takip edin bence kızçeler :KK66:

KAYNANAlara gelincede kaynanasıyla aynı evde yaşayan bir gelin olarak ne çektiğimi ben çok iyi biliyorum kızlar :KK50: :KK36:

Kizlar bende evi sildim supurdum ortaligi topladim
Bende bugun domates corbasi makarna ve firinda patates var
aslinda dün yapicaktim ama kocisim karnim tok demin biseyler yemistim acikmam hemen dedi sagolsun dusunceli kocisim gelirkende cigkofte getirmistiiii

tatlışkolarrrr:KK52::KK52:
yine çeneler düşmüş :KK9::KK9:
okuyayım dedim ama vaktim yok akşam gelince hepiciğini okuyup alıntılıcam:KK52::KK52:
çünküüüü bugün kv günüüü:KK52::KK52::KK52: bayadır gitmiyorum en son persembe ordaydımm:KK52::KK52: özledim bu sefer:nazar: maşallah:KK52::KK52::KK52:
öpüyorum sizi çokk:KK54: çok kaynatmayın okuyamıyorum sonraa:KK54:

Kılzar hıc keyfım yok :KK43:bugun esımın gelmesıne cok az bır zaman kaldı ama sankı hıc bırsey degısmeyecek:KK43: Hersey hep sımdı oldugu gıbı boka saracak mıs gıbı hıssedıyorum:KK43: Cok karamsarım bugun lutfen kız<lar yorumlarınıza ıhtıyacım var:KK43:UMUDUMU KAYBETTIM SANIRIM AARTIK COK STRESLİYİM COK NAPACAGIMI BILMIYORUM BUGUN HEP BOSANIP GERI GITMEK GECIYO AKLIMDN

Son düzenleme:
Kılzar hıc keyfım yok :KK43:bugun esımın gelmesıne cok az bır zaman kaldı ama sankı hıc bırsey degısmeyecek:KK43: Hersey hep sımdı oldugu gıbı boka saracak mıs gıbı hıssedıyorum:KK43: Cok karamsarım bugun lutfen kız<lar yorumlarınıza ıhtıyacım var:KK43:

Canim sakin oyle dusunme esine mesaj atmistin nededi sana?olumsuzluga kapilma tatlim bunalmissin galiba biraz
bak esinim gelmesine az kaldi ben eminimki esinde geldiginde anlayis gostericektir ve bu duruma bir care bulacaktir uzulme sen
biraz daha sık disini :KK43:
Canim benim ya:KK43:

canim sakin oyle dusunme esine mesaj atmistin nededi sana?olumsuzluga kapilma tatlim bunalmissin galiba biraz
bak esinim gelmesine az kaldi ben eminimki esinde geldiginde anlayis gostericektir ve bu duruma bir care bulacaktir uzulme sen
biraz daha sık disini :KK43:
canim benim ya:KK43:

hıc dayanacak halım kalmadı su ruh halıyle gelse elını bıle surmesınıı ıstemyrm bna

Kılzar hıc keyfım yok :KK43:bugun esımın gelmesıne cok az bır zaman kaldı ama sankı hıc bırsey degısmeyecek:KK43: Hersey hep sımdı oldugu gıbı boka saracak mıs gıbı hıssedıyorum:KK43: Cok karamsarım bugun lutfen kız<lar yorumlarınıza ıhtıyacım var:KK43:UMUDUMU KAYBETTIM SANIRIM AARTIK COK STRESLİYİM COK NAPACAGIMI BILMIYORUM BUGUN HEP BOSANIP GERI GITMEK GECIYO AKLIMDN

Kızlar senle ilgili bişeyler konuşuyolardı topicte ama yakalayamadım neyin var neden kötüsün?

Ben de kötüyüm ya dertleşsek mi napsak :KK43:

Kizlar noldu size neyiniz var ? :KK43:
Deva tatlim uzme kendini bukadar kuzum ya noldu bi olaymi olduda bukadar karamsarlastin birden?:KK43: az kalmis guzelim esinin gelmesine uzun uzun konusur bir cozum bulursunuz esinde rahatsiz olacaktir orda kalmaktan

kizlar noldu size neyiniz var ? :KK43:
deva tatlim uzme kendini bukadar kuzum ya noldu bi olaymi olduda bukadar karamsarlastin birden?:KK43: az kalmis guzelim esinin gelmesine uzun uzun konusur bir cozum bulursunuz esinde rahatsiz olacaktir orda kalmaktan

yok hıc brsy olmadı bunlm modd dayım cok karamsar cok umutsuzum

zaman azaldı artık hıc gucum klmdı sankı cok yorgn hssdyrm kndmı cok umutsuz evllkden sogumus olblr mıyım

Hayir canim esin yaninda olmadigi icin boyle hissediyorsun
benim esim haftanin 7 günü sabah 8 aksam 10 calisiyo yani bizde hic zaman geciremiyoruz eve uyumaya geliyo dusunsene..
bende zaman zaman karamsarlasiyorum ama toparlamamiz lazim kendimizi guzelim uzulme :KK43:

zaman azaldı artık hıc gucum klmdı sankı cok yorgn hssdyrm kndmı cok umutsuz evllkden sogumus olblr mıyım

Önceki sayfalarda canım deva nerde iyi mi filan diyorlardı da ben anlama verememiştim bir sıkkıntın var demek nedir paylaşır mısın bizle :KK43: zaman zaman ben de yoruluyorum ya :KK43: problemler bitmiyo ki bizim aramızda bitse dışardakilerden geliyo dert bela :KK43:

hayir canim esin yaninda olmadigi icin boyle hissediyorsun
benim esim haftanin 7 günü sabah 8 aksam 10 calisiyo yani bizde hic zaman geciremiyoruz eve uyumaya geliyo dusunsene..
Bende zaman zaman karamsarlasiyorum ama toparlamamiz lazim kendimizi guzelim uzulme :KK43:

hıc bna gore degıl hıc dayansım yok artık

Kizlar noldu size neyiniz var ? :KK43:
Deva tatlim uzme kendini bukadar kuzum ya noldu bi olaymi olduda bukadar karamsarlastin birden?:KK43: az kalmis guzelim esinin gelmesine uzun uzun konusur bir cozum bulursunuz esinde rahatsiz olacaktir orda kalmaktan

Ya beni aldatıyosa :18: Ya geçmişte aldattıysa ne bileyim şuraya buraya gidiyorum deyip başka kadınlarla görüştüyse uf komik gelcek size ama taktım ya aklıma nerden girdi bilmiyorum halasına dayısına gitmişti mesela şehir dışına tüm gün aramamıştı :18: eşim de anlam veremiyor niye ağlıyosun deyip duruyo ya :KK43:

Bebnde 1 yillik evliyim.7 aylik.bebegim.var bosaniyoruz gorucu usulu evlendik gorduk begendik.sevdik birbirimizi ama ne sevgiymis beee 6aydir annemin evindeyim.hala.cocugunu gormeye gelmedi yolda.gorse oglunu tanimaz :KK43:

X