Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
kizlar buarada bunu size dun anlaticaktim aslinda ama uyuyakalmisim:d
dün esimin telefonunu karistirirken not lara girdim
ikigun once bir not yazmis
bu yeni yilda esime daima bir omur boyu bagli kalicagima
onu her gecen gun daha cok sevip yeniden asik olucagima
haftada bir gun bir garibani sevindirecegime söz veriyorum
vs gibi seyler yazmis
yerim onu yaaa:d

afferin ona seninki akıllanıyo galiba:KK52:

prenses siz ne yaptınız bebek işni eşini ikna edebildin mi?
beauty kaç kilo verdi en son ne oldu :)
amayaa nasıl ondan bebek haberi yok mu?
pekii ella ve ges neler yapıyorlar ?
plojovic'in kızı nasılmış :)
ayy herkesi çok özlemişim ben yokken başka arkadaşlar katılmış aramıza hoşgelmişler :KK16:

bizde seni özledikk...
sanırım o bni ikna etti cnm..bebek iiçin çalışmalara başldık kısmett baklım yakın zmnda haber alabilirsinizzzz:KK52:
kızlar gelince yazarlar ama bn bildiğim kdr özetliğimmm..
amaya nerdeyse senle beraber gitti gelmedi birdaha henüz bbk habri yok..
beauty rejimi bırktı detoks yapmıyor ama spora dvm...
ella ve gess hep burdalar :nazar: iyiler çok şükürr
plojoo en sonra rahatıszlanmıstı canm tansiyonu düşmüş gelmedi birdahhaaa..
sviti unutmussun :) o da iyi ama kafası karısık iş yerine rest çekti ya bni yükseltin yada istifa dediiii

hmm anladım canım allah gönlümüzden geceni versin hepimize :13:
insallah bulursun istedigin zaman güzel bi iş
amin inş canım hepimiz tadalım annelik duygusunu hayırlı zamanda inş :KK16:

aminnn.inş. sağlıklı olsun daaa yeterr

günaydın tazecikler, keyifler nasıl?

günaydınnn:KK3: hoşgeldinn

deva fistigim neguzelde yazmissim icimden gecenleri bende sadece benim evliligim boyle saniyorum
neyse rahatladim simdi :d
cok rahatlar ya anlamadim gitti bende ya
cok beklentilerim vardi benim hic bekledigim gibi degilmis evlilik
dizilerde olurya hani surekli gezmek tozmak kaynanasiz olmak rahat yasamak desteklenmek
cicekler guller hediyeler vs
hahahaha :d

ay canım bu yüzden onlar film bizimkisi gerçek hayat pat diye suratımıza VURUYO ACI GERÇEKLERİbir aydan sonra adamların gerçek hali çarpıyo silkelenip lan ben nereye düştüm dediğim oldu vay anasını bu nasıl evlilik dediğim abi ben gidiyorum diye arkadaşlarıma dert yanmalarım vs hepsi oldu ay bu kayannalarımızı toplayıp kazana mı atsak napsak bilemedim hahahayt:KK52::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK56:

Son düzenleme:
aaa kimler gelmiş :KK1:
nasılsın tospik naptın dün yaptın mı alışverişini :21:
yaptım ama kıyafet alışverişi yaptım:KK1::KK1: cicileri netten alıcam utanıyorum öyle inceleyemiyorum rahat rahat pembem yaa:KK53::KK53:
Hallettik tatlim
sirnasmalar sevmeler yalvarmalar ozurdilemeler vs vs
Gidiyordum aslinda cantami aldim binanin ognunde kucagina aldigi gibi eve goturdu:KK70:
konustuk hallettik bi sekilde iste umarim tekrari olmaz:KK43:
sen nasilsin cnm?

ohh çok sevindim rabbim tekrarını yaşatmasın:KK16: ben de iyiyim çok şükür kv ile uğraşıyorum dün yine sinir etti beni boşboğazlığıyla:KK19: bi tanıdığın doğumu vardı onu sordum yaptı mı doğumunu evet dedi artık darısı önce eltine sonra sana dedi :KK15::KK15: sanki benim önce olursa değeri düşer onun :KK19: ben de istiyorum allahım ne zaman yazmışsa o zaman olacak isterse benden önce evlenmiş olsun ne yani:KK19:

ay canım bu yüzden onlar film bizimkisi gerçek hayat pat diye suratımıza VURUYO ACI GERÇEKLERİbir aydan sonra adamların gerçek hali çarpıyo silkelenip lan ben nereye düştüm dediğim oldu vay anasını bu nasıl evlilik dediğim abi ben gidiyorum diye arkadaşlarıma dert yanmalarım vs hepsi oldu ay bu kayannalarımızı toplayıp kazana mı atsak napsak bilemedim hahahayt:KK52::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK56:

benimkini en dibe atabiliriz:KK52::KK52::KK53::KK53:

yaptım ama kıyafet alışverişi yaptım:KK1::KK1: Cicileri netten alıcam utanıyorum öyle inceleyemiyorum rahat rahat pembem yaa:KK53::KK53:

Ohh çok sevindim rabbim tekrarını yaşatmasın:KK16: Ben de iyiyim çok şükür kv ile uğraşıyorum dün yine sinir etti beni boşboğazlığıyla:KK19: Bi tanıdığın doğumu vardı onu sordum yaptı mı doğumunu evet dedi artık darısı önce eltine sonra sana dedi :KK15::KK15: Sanki benim önce olursa değeri düşer onun :KK19: Ben de istiyorum allahım ne zaman yazmışsa o zaman olacak isterse benden önce evlenmiş olsun ne yani:KK19:

:KK55: Süpürgeleri yok birtek bunların aman onlar kendilerine baksın doğurmuşlarda nolmuş adamalrı biz eğitiyoruz.:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

benimkini en dibe atabiliriz:KK52::KK52::KK53::KK53:

yok canım yok en alt benımkının hepımız bırer odun atsak altların ahayalı bıle cok guzel mukemmel hatta :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:uc dilek hakkı dıye bır durum varya kocaların aılelerınden kurtulmak olabılır benımkı evenmeden once aman kocamla kumesdede yasarım dıyen ben bıldıgınız 360 derece dusuncelerim degıstı cok farklı bırsey mıs

Bende dun arkadasıma oturmaya gıttım ondan gıremedım aksam ay adam 5-6 ay olmus evlenelı kız dıyo ben olmadan balıga bıle gıtmıyo bır kudurdum bır kudurdum soracaktım altın mı senınkı dıyede kocası vardı utandım hıhıhı:KK35:

:KK55: Süpürgeleri yok birtek bunların aman onlar kendilerine baksın doğurmuşlarda nolmuş adamalrı biz eğitiyoruz.:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

kız benim eşimi kesin o doğurmamıştır o derece yani o doğurmuşsa hayatında yaptığı en doğru şey olmuş maşallah diyeyim:nazar::nazar::KK53::KK53: allah razı olsun ben kocamdan memnunum sevgiliyken atlattık eğitimi şimdi tam pişti çok şükür e 6 yıl az değil isterse pişmesin:KK53::KK53:

kız benim eşimi kesin o doğurmamıştır o derece yani o doğurmuşsa hayatında yaptığı en doğru şey olmuş maşallah diyeyim:nazar::nazar::KK53::KK53: Allah razı olsun ben kocamdan memnunum sevgiliyken atlattık eğitimi şimdi tam pişti çok şükür e 6 yıl az değil isterse pişmesin:KK53::KK53:

bende dusunmuyo degılım acıkcası yok allahdan huylarının cogu benzemıyo :KK9: Benzese adamı bogarım ben

yaptım ama kıyafet alışverişi yaptım:KK1::KK1: cicileri netten alıcam utanıyorum öyle inceleyemiyorum rahat rahat pembem yaa:KK53::KK53:

ohh çok sevindim rabbim tekrarını yaşatmasın:KK16: ben de iyiyim çok şükür kv ile uğraşıyorum dün yine sinir etti beni boşboğazlığıyla:KK19: bi tanıdığın doğumu vardı onu sordum yaptı mı doğumunu evet dedi artık darısı önce eltine sonra sana dedi :KK15::KK15: sanki benim önce olursa değeri düşer onun :KK19: ben de istiyorum allahım ne zaman yazmışsa o zaman olacak isterse benden önce evlenmiş olsun ne

amin tatlim
ay bu kayinvaldelerim bos laflarindan biktim usandim yaaa varya ilkonce sen hamile kalsan ne super olur valla mord olur kalir oyle sende lafi sokarsin ilk once ben torun vericem size degeri dusmez umarim dersin
siparis uzeri sanki boyle seyler...
bizim cocugumuz olursada ilk erkek olacakmis esimin kucagina hep erkekler bebekler oturuyomus KESIN mis kayinvalde oyle diyo
delimi ne ya nasil sinir oluyorum kizdim zaten gecen gun allahin isine karisilmaz diye..
nekadar sinirler yaaaa

yok canım yok en alt benımkının hepımız bırer odun atsak altların ahayalı bıle cok guzel mukemmel hatta :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:uc dilek hakkı dıye bır durum varya kocaların aılelerınden kurtulmak olabılır benımkı evenmeden once aman kocamla kumesdede yasarım dıyen ben bıldıgınız 360 derece dusuncelerim degıstı cok farklı bırsey mıs
o öyle olmuyo hakkaten ben de dört duvarımız olsun yeter derdim iş geldi ev alışverişine bi şey beğenmez oldum bi de şehir dışından geliyorum evimizin eşyalarını seçmek için ayrıca çalışıyorum izin almak da sıkıntı zaman kısıtlı ama yok yani gez dolaş gez dolaş ne çileler çektim ama çok şükür en sonunda her şey içime sindi aldık:KK53::KK53: düğünden sonra eşim hatırlattı utandım tabisi:KK17::KK17:
hmm anladım şekerim :KK12:
güle güle kullan o zaman aldıklarını :KK34:

teşekkür ederim pembişgelinim:KK54:

siz böyle bahsettikçe ben süphelenmeye basladım ha acep benım kayınvalidemde mi bişey var:KK53: :KK9:
bana gıcıklık yapmıyo :nazar::KK53::KK53:

ohh çok sevindim rabbim tekrarını yaşatmasın:KK16: ben de iyiyim çok şükür kv ile uğraşıyorum dün yine sinir etti beni boşboğazlığıyla:KK19: bi tanıdığın doğumu vardı onu sordum yaptı mı doğumunu evet dedi artık darısı önce eltine sonra sana dedi :KK15::KK15: sanki benim önce olursa değeri düşer onun :KK19: ben de istiyorum allahım ne zaman yazmışsa o zaman olacak isterse benden önce evlenmiş olsun ne

amin tatlim
ay bu kayinvaldelerim bos laflarindan biktim usandim yaaa varya ilkonce sen hamile kalsan ne super olur valla mord olur kalir oyle sende lafi sokarsin ilk once ben torun vericem size degeri dusmez umarim dersin
siparis uzeri sanki boyle seyler...
bizim cocugumuz olursada ilk erkek olacakmis esimin kucagina hep erkekler bebekler oturuyomus KESIN mis kayinvalde oyle diyo
delimi ne ya nasil sinir oluyorum kizdim zaten gecen gun allahin isine karisilmaz diye..
nekadar sinirler yaaaa

LİKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:KK52:AY BU KAYNANALARIMIZI HANGI FABRIKA URETTIYSE GERI GONDERSEK YA URETIM HATASI VAR BUNLARDA HAHAHAYT:KK33:

Hahaha evet cnm bencede ama onlar o kazandanda bize seslenirler nebicim kazan daha guzeli yokmuydu diye hahahaha

Bende dun arkadasıma oturmaya gıttım ondan gıremedım aksam ay adam 5-6 ay olmus evlenelı kız dıyo ben olmadan balıga bıle gıtmıyo bır kudurdum bır kudurdum soracaktım altın mı senınkı dıyede kocası vardı utandım hıhıhı:KK35:

Ayyy mayasi ozeldir o adamin valla bana oylesi denk gelmedi malesef :KK70:

o öyle olmuyo hakkaten ben de dört duvarımız olsun yeter derdim iş geldi ev alışverişine bi şey beğenmez oldum bi de şehir dışından geliyorum evimizin eşyalarını seçmek için ayrıca çalışıyorum izin almak da sıkıntı zaman kısıtlı ama yok yani gez dolaş gez dolaş ne çileler çektim ama çok şükür en sonunda her şey içime sindi aldık:KK53::KK53: Düğünden sonra eşim hatırlattı utandım tabisi:KK17::KK17:

Teşekkür ederim pembişgelinim:KK54:

boyle olması gerekıyomus demekkı normal demekkkı bende cok zor begenıyorum onceden daha kolaydı ama sımdı en ınce ayrıntı bıle bırseyden vazgecmeme sebep oluyo ben esımle tanıstıgımda unı 1deydım okul bıttı bır sene sonra nısanlandık sonrada evvlendık ıste bes sene peh be dıle kolay vallla benım adam unı farklı bır yaratııkdı yagmurda yurumelere salıncaga bınmeler kendı kkusmesıne gelınce pek kudurdu bızımkı hatta ben bunu unı terk ettım arkadası aradaı yalvar yakar cagardı anam bır gıttım duvarlara bıle benım oduncuk cıcek yapıstırmıs mumlar buket cıcekler hedıyeler lan okuz dedım o gunde ıcımden ılla terk etmem mı lazımdı yanı :KK51: Ay ama artık aynı taktık ıslemez sanırım evlendık gıdersem donmem cok pıs guru yaparım:KK35:

X