• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
hmmm e o zmn bnce kıskanmana gerk yokk iddaa bayisine ne kdr kız gelir kii :)
bncede iş bul yada kek pasta börek yapp:52: bn bi araa cok takmıştım kek yapmaya..

Dogru diyosun aslinda o yondende bakmak lazim demi:)))
ohoooo neler yaptim bir bilsen cnm bende surekli kek pasta tatlilar yaptim kaynanamlarda afiyetle yedi
biraktim artik yemesinler hahahaha
gina geldi artik

hmm evimin kadını çocuklarımın anası olsam yeter diyosun :9:
bazen bende istemiyor değilim aslında :21:
artık kısmet doğum iznime inşallah bi bebiş olursa :23::23:

hyr cnm öyle demiyorum..hayatımda hep bişeyler oldu işe başlayamadım ewlendim..4ay olduu hemen işe başlamk istemedim kiiii ztn oturdugum yerden dolayı pat diye hayalimdeki işi bulamıyorum...iş aramaya başladığım zmnda bebek kararı aldık..kısmet artık bebek olmaz iş bulursam çalışırım..

inş.bebek sahibi olursun...allah isteyen herkeze nasip etsin

prenses siz ne yaptınız bebek işni eşini ikna edebildin mi?
beauty kaç kilo verdi en son ne oldu :)
amayaa nasıl ondan bebek haberi yok mu?
pekii ella ve ges neler yapıyorlar ?
plojovic'in kızı nasılmış :)
ayy herkesi çok özlemişim ben yokken başka arkadaşlar katılmış aramıza hoşgelmişler :16:

hyr cnm öyle demiyorum..hayatımda hep bişeyler oldu işe başlayamadım ewlendim..4ay olduu hemen işe başlamk istemedim kiiii ztn oturdugum yerden dolayı pat diye hayalimdeki işi bulamıyorum...iş aramaya başladığım zmnda bebek kararı aldık..kısmet artık bebek olmaz iş bulursam çalışırım..

inş.bebek sahibi olursun...allah isteyen herkeze nasip etsin

hmm anladım canım allah gönlümüzden geceni versin hepimize :13:
insallah bulursun istedigin zaman güzel bi iş
amin inş canım hepimiz tadalım annelik duygusunu hayırlı zamanda inş :16:

bizayrılamayz takip edemedim ama sonra naptınız hallettiniz mi inşallah eşinle sorunları?

Hallettik tatlim
sirnasmalar sevmeler yalvarmalar ozurdilemeler vs vs
Gidiyordum aslinda cantami aldim binanin ognunde kucagina aldigi gibi eve goturdu:D
konustuk hallettik bi sekilde iste umarim tekrari olmaz:(
sen nasilsin cnm?

günaydin kizlar
dün uyumusum ya bi iyigeceler bile diyemeden:(
sweat tatlim takma bukadar kafana herseyde bir hayir vardir uzulme tatlim istifa etsen bile yine guzel bir is bulacagindan eminim
stress yapma kndine canim.

Kizlar ya baksaniza ben herseyden suphe eder bir es oldum neolduysa evlendikten sonra oldu bana asiri kiskanclik vs vs
ondan önce neguzel ozguvenim vardi simdi bana neoldugunu anliyamadim
esim dün eve geldi elinde bi posetle hediyepaketi yapilmis
o ne dedim tabi bana aldigini zannettim ama bosuna sevinmisim mord olurum öyle-.-
mustafa abi aldi dedi mustafa abisini cok sever esim kendi abisi gibi gorur herseyimizede kosar sagolsun bende tanirim
guya o almis esime bende aslinda inandim ama nebilim ya kafamda soru isaretleri kalmadida degil yani
ceket almis siyah bitane
of ya ben hic boyle bir es olmaz istemezken nasil boyle oldum ya ben:(
herseyi kiskanan esni sorularla bunaltan:( zaman zaman telefon karistiran
sadece benmi boyleyim ya?:(
simdi ben calismaya alismisim birden buraya gelince bir bosluga dusmus gibi oldum calismayinca
esimde sabah aksam dukkanda
acaba o yuzdenmi boyle oldum ben offf yaaa:(((
hep boyle yapan kadinlara kizardim:(((

canım cok normal boyle bır dusunceye kapılman cunku bız evlenınce kocaalrımızı daha cok sahıplenıyoruz ve bu sebepden dolayı kıskanclıklar artıyo bızım evlılıkden beklentımız adamların sen ve ben olarak dunyayı gormesı ama erkeklerde ıse tamamıyle bır rahatlık baslıyo bunun sebebını ben mı anlayamadım anlayan varsa bır banada anlatsın:19:

Kizlar buarada bunu size dun anlaticaktim aslinda ama uyuyakalmisim:D
dün esimin telefonunu karistirirken not lara girdim
ikigun once bir not yazmis
bu yeni yilda esime daima bir omur boyu bagli kalicagima
onu her gecen gun daha cok sevip yeniden asik olucagima
Haftada bir gun bir garibani sevindirecegime söz veriyorum
vs gibi seyler yazmis
Yerim onu yaaa:D

günaydin canim
kesinlikle öyle ya acayip bunaldim surekli dört duvar arasinda kalmaktan biktim ya..
Esimin idaa bayisi var kuzum orasida erkek dolu oldugu icin benim gitmem munasip olmaz:(
nisanlisi var oda karsida oturuyor avrupa yakasinda uzak oluyo bize henuz tanisamadik bile onunla:(
zamana biraktim artik bi ise girsem en iyisi olucak sanirim

eşin izin veriyorsa gir canım

dogru diyosun aslinda o yondende bakmak lazim demi:)))
ohoooo neler yaptim bir bilsen cnm bende surekli kek pasta tatlilar yaptim kaynanamlarda afiyetle yedi
biraktim artik yemesinler hahahaha
gina geldi artik

ay hıc gerek yok bence oyle seylere yaparsam kocaam yaparım kendımı yoramam onlar ıcın :47:

canım cok normal boyle bır dusunceye kapılman cunku bız evlenınce kocaalrımızı daha cok sahıplenıyoruz ve bu sebepden dolayı kıskanclıklar artıyo bızım evlılıkden beklentımız adamların sen ve ben olarak dunyayı gormesı ama erkeklerde ıse tamamıyle bır rahatlık baslıyo bunun sebebını ben mı anlayamadım anlayan varsa bır banada anlatsın:19:

Deva fistigim neguzelde yazmissim icimden gecenleri bende sadece benim evliligim boyle saniyorum
neyse rahatladim simdi :D
cok rahatlar ya anlamadim gitti bende ya
cok beklentilerim vardi benim hic bekledigim gibi degilmis evlilik
dizilerde olurya hani surekli gezmek tozmak kaynanasiz olmak rahat yasamak desteklenmek
cicekler guller hediyeler vs
hahahaha :D

Back
X