Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
sen ne tatlı çıkmışsın oyle ellacaaann:KK16: yerim seniii:KK54: çok yakışıyosunuz kocanlaa cicimmm:KK52: bide o cilveli hallerini gördüm fotolarda çılgın senii:KK52::KK52:

harika olmuş tatlışım şu banyo olayını en kısa zamanda bende yapcam kiii:KK52::KK52::KK52:

evet cnm dizime izanmisti bende oyle siritinca neye guldugumu merak etti tabi :KK70:

:KK17::KK17::KK17: utandım kızz :18::18: bişi dedimi :18::18: topiğin ilk potuuu :KK52::KK52::KK52:

kızlar şu iş -istifa olayını çok kafama taktim moralim biraz bozuk..
o yüzden katılamadım aranıza pek..
destekleriniz için sağolun cansınız ki hepiniz :KK16:

bu arada ella süper fotolar süpersiniz
biz ayrılamayız sizde çok yakışmışsınız valla çirkin kız yok bizde..

kendimi toparlıyım tekrar foto koyarım ben de silmiştim de albümü....

en yakın zamanda aranıza dönmem dileğiyle öpüyorum hepiniziiiii

ressimler sahane cnm bayildim cok tatlisiniz nekadar yakismissiniz
allahim nazarlardan korusun
bu aksam kimse yok nedense:KK70: bizim hatunlar kocalarindan ayrilamiyorlar herhalde:p
Cok saol BA cim senide gs gbi kislatcm vala mapayim:))
sen ne tatlı çıkmışsın oyle ellacaaann:KK16: yerim seniii:KK54: çok yakışıyosunuz kocanlaa cicimmm:KK52: bide o cilveli hallerini gördüm fotolarda çılgın senii:KK52::KK52:

harika olmuş tatlışım şu banyo olayını en kısa zamanda bende yapcam kiii:KK52::KK52::KK52:
Bebek mi sevion kiz bnde sni yerm cnm gsim:)))ya bnm kocaya cilve yapilmazmi adami her gordgmde icom gdio cok seviyorum cok asigim cok begeniyorim kocami napayimki:))
eşin gördümü kızz yazdığımııı:KK17::KK17::KK17::18::18:

Ne yazmistinki

Tatlim uzme kndini oyle istifa edicem modunada grme her sey zamnla duzelicek birazck sabret banka bu alin teryle kolay terfi edezsn torpililer olgu surece ama yonede sira gelcektr sana eminim

Tatlim uzme kndini oyle istifa edicem modunada grme her sey zamnla duzelicek birazck sabret banka bu alin teryle kolay terfi edezsn torpililer olgu surece ama yonede sira gelcektr sana eminim

senin de öylemiydi ella istifa etmeden?
ikilemde olmak istifa ediyim etmiyim ikilemi çok zor dimi?

haha hayir kafa salladi kustu gbi oldu ama sonra toparladi kendini hahah

aman iyi o zaman:18::18:
demem demem diyeceğim tuttu:KK52::KK52:

Cok saol BA cim senide gs gbi kislatcm vala mapayim:))

Bebek mi sevion kiz bnde sni yerm cnm gsim:)))ya bnm kocaya cilve yapilmazmi adami her gordgmde icom gdio cok seviyorum cok asigim cok begeniyorim kocami napayimki:))

Ne yazmistinki

tatlış görümcesi hakkında yazmıştımkocası görmüş:KK9::KK9:

Hayatm ben bu konuda senin yonlendiremem ben kendmivgarantye aldm ole istfa ettm gecen bahsettm cok bi odememiz yok esim rahatca cekip cevirecgi icin istifami verdm bnm sebebim cok is yapiodum hakkim olan parayi almiodum ben onun gbi is her zamn bulurum ki daha iyisinide bulurum ,sen kurumsal bi yerde calisiosun yasam standardnz hangi kalitede bilemem sana dogru yolu esin gosterr oturun knusun ben birakmayi dusunrken oturduk 1hafta boyunca her aksam knustik birakirsam kaybimz ne olir birakmazsam bnm ruh halim ne olur die en sonunda esim ben seni kaybetmek istmyrm cok kafan takilio huzurszsn bnde kendime guvenyrm sen cik deid oyle oldu bnmki
aman iyi o zaman:18::18:
demem demem diyeceğim tuttu:KK52::KK52:

tatlış görümcesi hakkında yazmıştımkocası görmüş:KK9::KK9:
Aa eyvah eyvah kotu yakalanmissin

sagol tatlimmmm fazla kafana takma cnim benim hersey hayirlisiyla yoluna girecektir eminim iyigeceler tatlim

bizdeee seni cok özledik ve merk etiik nerdeydiiinnnnn:KK20: piyango sanamı cıktı yoksaa:KK30:

merk ettik sni hoşgeldinnn:KK16:

Yine bennnn :KK16: günaydıınnnnn
sanırım şu ara her şey yolunda olduğundan gelemiyorum aranıza :KK9:
şaka şaka çok yoğundum yıl sonu dolayısıyla hiç boş zamanım kalmıyordu iş yerinde giremiyordum bide araya yılbaşı girdi perşembe gününden beride ehliyet kursuna gidiyorum çok yoruluyorum bu ara sizi çok ihmal ettim kızçelerim :KK50:
neler konuştunuz neler yaptınız ben yokken bakalım çok merak ediyorum :KK52:

tatlım ne oldu ya istifa mı ettin :KK50:

dün nerdeyse bende istifa edecektim ya çok sinir oldum. yıl sonuyla birlikte zamlar yapıldı tabi bende gittim İK müdürüyle konuştum beğenmedim zammı diye çok kızdırdı beni ama çalışmaya ihtiyacım olmasa gerçekten istifa ederdim :KK50:

nikah tarihinin dolmasına kadar sürem var nasılsa iş arayacağım

günaydin kizlar
dün uyumusum ya bi iyigeceler bile diyemeden:KK43:
sweat tatlim takma bukadar kafana herseyde bir hayir vardir uzulme tatlim istifa etsen bile yine guzel bir is bulacagindan eminim
stress yapma kndine canim.

kizlar ya baksaniza ben herseyden suphe eder bir es oldum neolduysa evlendikten sonra oldu bana asiri kiskanclik vs vs
ondan önce neguzel ozguvenim vardi simdi bana neoldugunu anliyamadim
esim dün eve geldi elinde bi posetle hediyepaketi yapilmis
o ne dedim tabi bana aldigini zannettim ama bosuna sevinmisim mord olurum öyle-.-
mustafa abi aldi dedi mustafa abisini cok sever esim kendi abisi gibi gorur herseyimizede kosar sagolsun bende tanirim
guya o almis esime bende aslinda inandim ama nebilim ya kafamda soru isaretleri kalmadida degil yani
ceket almis siyah bitane
of ya ben hic boyle bir es olmaz istemezken nasil boyle oldum ya ben:KK43:
herseyi kiskanan esni sorularla bunaltan:KK43: zaman zaman telefon karistiran
sadece benmi boyleyim ya?:KK43:
simdi ben calismaya alismisim birden buraya gelince bir bosluga dusmus gibi oldum calismayinca
esimde sabah aksam dukkanda
acaba o yuzdenmi boyle oldum ben offf yaaa:KK43:((
hep boyle yapan kadinlara kizardim:KK43:((

böyle yapmamıza tek neden evlilikten yüksek beklentilerimizin olması evlenincede amann bumuymuş evlilik dememiz bence :)
zamanla geçer bunlar diye düşünüyorum canım.
bazen bende eşimin telefonunda mesaj görünce hemen açıp okuyorum valla yalan değil :)
ama bunun eşime güvenmemekle alakası yok sadece merak :KK52:

günaydınnn kızlarrr...uyucaktm bu sabh öğlene kdr ama 10kez uyadım bi türlü uyuyamadım başım kazan gibi oldu..

svittt ellaya katılıyorum canm eşinle konuşup karar vermen gerekir en önemliside senin ne istediğin..sonuçtaa yeni bi iş bulma imkanın cok (merkezde yaşıyorsun ulaşım sorunun vs yok) mesleğin var elinde...ama maddi sıkıntı yeni iş bulana kdr idare edebilcekmisin bnce dısarı cıkmaazsanız bi süre hallolur tabii giderlerinizi bilemem....ama en kötüsünü düşünmemek lazm belkii terfi edersin :) inş.

majorr sende sakin oll..ehtliyetin hayırlı olsun şimdiden...ama boşlama biziii:KK20:

bizayrılamayız.. cnm bncee sen kötüyü düşünüyorsun...eşin ne iş yapıyordu?? hep ewde kv görümcenle dip dibe oturmak seni bunaltmış sanırm bnce arada cık dısarı.arkadasım yok demiştin ama süslen püslen git dolaş tek başına hava al..eşinin yanına git bi kahve çay iç hem eşinede süpriz olur..o mustafa abinin eşi yada kardeşi yokmu onunla tanıstırsnlar sizi takıln..

buuu aradaa gecen aylarda esra erola bi kız gelmişti şmdi bna herşey yakısırdaa aseneya benziyo kızz:KK53:

Son düzenleme:
böyle yapmamıza tek neden evlilikten yüksek beklentilerimizin olması evlenincede amann bumuymuş evlilik dememiz bence :)
zamanla geçer bunlar diye düşünüyorum canım.
bazen bende eşimin telefonunda mesaj görünce hemen açıp okuyorum valla yalan değil :)
ama bunun eşime güvenmemekle alakası yok sadece merak :KK52:

insallah tatlim ya bazen kendimi hic taniyamiyorum..

günaydınnn kızlarrr...uyucaktm bu sabh öğlene kdr ama 10kez uyadım bi türlü uyuyamadım başım kazan gibi oldu..

svittt ellaya katılıyorum canm eşinle konuşup karar vermen gerekir en önemliside senin ne istediğin..sonuçtaa yeni bi iş bulma imkanın cok (merkezde yaşıyorsun ulaşım sorunun vs yok) mesleğin var elinde...ama maddi sıkıntı yeni iş bulana kdr idare edebilcekmisin bnce dısarı cıkmaazsanız bi süre hallolur tabii giderlerinizi bilemem....ama en kötüsünü düşünmemek lazm belkii terfi edersin :) inş.

majorr sende sakin oll..ehtliyetin hayırlı olsun şimdiden...ama boşlama biziii:KK20:

bizayrılamayız.. cnm bncee sen kötüyü düşünüyorsun...eşin ne iş yapıyordu?? hep ewde kv görümcenle dip dibe oturmak seni bunaltmış sanırm bnce arada cık dısarı.arkadasım yok demiştin ama süslen püslen git dolaş tek başına hava al..eşinin yanına git bi kahve çay iç hem eşinede süpriz olur..o mustafa abinin eşi yada kardeşi yokmu onunla tanıstırsnlar sizi takıln..

buuu aradaa gecen aylarda esra erola bi kız gelmişti şmdi bna herşey yakısırdaa aseneya benziyo kızz:KK53:

Günaydin canim
kesinlikle öyle ya acayip bunaldim surekli dört duvar arasinda kalmaktan biktim ya..
esimin idaa bayisi var kuzum orasida erkek dolu oldugu icin benim gitmem munasip olmaz:KK43:
nisanlisi var oda karsida oturuyor avrupa yakasinda uzak oluyo bize henuz tanisamadik bile onunla:KK43:
zamana biraktim artik bi ise girsem en iyisi olucak sanirim

Günaydin canim
kesinlikle öyle ya acayip bunaldim surekli dört duvar arasinda kalmaktan biktim ya..
esimin idaa bayisi var kuzum orasida erkek dolu oldugu icin benim gitmem munasip olmaz:KK43:
nisanlisi var oda karsida oturuyor avrupa yakasinda uzak oluyo bize henuz tanisamadik bile onunla:KK43:
zamana biraktim artik bi ise girsem en iyisi olucak sanirim

hmmm e o zmn bnce kıskanmana gerk yokk iddaa bayisine ne kdr kız gelir kii :)
bncede iş bul yada kek pasta börek yapp:KK52: bn bi araa cok takmıştım kek yapmaya..

X