Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
vallaha korkmuşş ama korksun ewlendık diyee sanmasın gitmicem :)) kaybetme korkusu olunca daha kıymetli oluyor insan...

bnm düdüklüde duruyor. hiç kullanmadımm korkuyorm bnde... birdee güvenç tenceresi ocakta kullanılmıyormu yaa bnm cilalıydı çatlamışş ablmda cilalıysa çatlar ocakda dedi:26:

tatlım alışınca o kadar kolay kii hiç sıkıntısı yook:KK56: hem hızlıca pişiyo ikide bir karıştırma dedi yok misss:KK56:
güvecim yok benim tatlışkoo:KK25::KK25: bilmiyorumo yüzdeen:44:

tatlım alışınca o kadar kolay kii hiç sıkıntısı yook:KK56: hem hızlıca pişiyo ikide bir karıştırma dedi yok misss:KK56:
güvecim yok benim tatlışkoo:KK25::KK25: bilmiyorumo yüzdeen:44:

bnde ilk fırsatta kullanıcam ama tavuk et fln yaparım herhalde düdüklüdee..

bu arada bn cıkıyorum kızlar pek muhabet yok

Kızlar yaptgm mamalar ve kocişim için süslediğim banyo aynada yazılarda vardı.evin bütün ışıklarını kapatmıştım sadece banyoda mumlar yanıodu benım kocıs eve gelır gelmez banyo ya gırer el yuz yıkardı banyoya bı gırdı şokkkk çok hosuna gttı bana bı sarıldı görmnız lazm baya keyflıydi.... Bıde ayrıca album yaptım gırın bakın yoksa silerim haaaa

Eklentiler

• $2014-01-06 15.15.49.jpg
    $2014-01-06 15.15.49.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 20
  • $2014-01-06 18.35.06.jpg
    $2014-01-06 18.35.06.jpg
    13,3 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar yaptgm mamalar ve kocişim için süslediğim banyo aynada yazılarda vardı.evin bütün ışıklarını kapatmıştım sadece banyoda mumlar yanıodu benım kocıs eve gelır gelmez banyo ya gırer el yuz yıkardı banyoya bı gırdı şokkkk çok hosuna gttı bana bı sarıldı görmnız lazm baya keyflıydi.... Bıde ayrıca album yaptım gırın bakın yoksa silerim haaaa

ellaaa baktım kızmaa:KK52: maşallahınız var saçını çok beğendimmm gelinliğinidee..mutluluğunuzu allah bozmasın..

bu arda pastalar cok lezzetli görünüyooo ama bn rejimdyimmm:KK53: eline sağlık

ellaaa baktım kızmaa:KK52: maşallahınız var saçını çok beğendimmm gelinliğinidee..mutluluğunuzu allah bozmasın..

bu arda pastalar cok lezzetli görünüyooo ama bn rejimdyimmm:KK53: eline sağlık

çoook teşekkürler preensesim sagol,eşmle aramzda ck boy farkı var ama bellı olmuo dımı hihihihihih,ya bende yemedm pastalardan sadece piyanonun tadına baktm esımın tabagndan bı parca alarak okadar yani

çoook teşekkürler preensesim sagol,eşmle aramzda ck boy farkı var ama bellı olmuo dımı hihihihihih,ya bende yemedm pastalardan sadece piyanonun tadına baktm esımın tabagndan bı parca alarak okadar yani

yook belli olmuyor..merk etmee ama olsun bnce kız ile erkeğin arasında fark olmalı ztn

canim sildinmi ressimleriiiibende gorseydim yaaa:KK43:mum olayina cok sevinmistir kim sevinmezki neguzel iste tatlim tadini cikarin bu aksaminnn

kızlar sımdı album yapıyorum haberınız olsun en gec 10 dkya hazır olur umarım:KK9:
sen ne tatlı çıkmışsın oyle ellacaaann:KK16: yerim seniii:KK54: çok yakışıyosunuz kocanlaa cicimmm:KK52: bide o cilveli hallerini gördüm fotolarda çılgın senii:KK52::KK52:

harika olmuş tatlışım şu banyo olayını en kısa zamanda bende yapcam kiii:KK52::KK52::KK52:

o zaman sıkıntıların sebebi düdüklü tencere :KK9::KK9: çok üstüne gitme :KK9::KK9:

hahahhaha canim ya supersin ayyy ne guldum varya esim telefonu elimden aldi tvir yapti azcik hahahhaha ayyy hala guluyorum yaaa

eşin gördümü kızz yazdığımııı:KK17::KK17::KK17::18::18:

sen ne tatlı çıkmışsın oyle ellacaaann:KK16: yerim seniii:KK54: çok yakışıyosunuz kocanlaa cicimmm:KK52: bide o cilveli hallerini gördüm fotolarda çılgın senii:KK52::KK52:

harika olmuş tatlışım şu banyo olayını en kısa zamanda bende yapcam kiii:KK52::KK52::KK52:

eşin gördümü kızz yazdığımııı:KK17::KK17::KK17::18::18:

evet cnm dizime izanmisti bende oyle siritinca neye guldugumu merak etti tabi :KK70:

X