Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Yok değilsin canım tabii ki de eli ayağı tutuyorken neden böyle bir şey ypasın ya da o sana yapıyor mu gereksiz bir şey ama her şey bi yana da eşim beni mutlu ettiği sürece ben ayaklarını da yıkardım öperdim de altına kırmızı halı da sererim yeter ki o iyi bi eş baba olsun sadık olsun sevgi şefkat dolu olsun dimi kadınlar olarak vefalıyız zaten :KK31:

öyledeee ayak yıkamak bna garip geliyor kiii yıkatmam yıkatamamm çok piss gıdık alırm :))

prenses cok fenasın kuzum ya denılırmı hıc öyleeee bence sen bu aksam elıne kocaman bır kova al mum ısıgında romantık romantık kocanın ayaklarını yıka :p

allah seniiii mum ışığında mıı sonra o kova yıkılsın her yer su olsun dimii:KK9: ya şaka maka da yıkatmaz ztn ayagında tırnak batması var korkar bişey yaprım diye..çektirdi gerçidee neyseee...

bu aksm dizim fln yok ne izlicezz pc bnde kumanda bndee.eşim yattı köşeye arba bakıyo kuzum yaa:KK16:

Hahaha sonra mumları cıslatıver ayağında :KK70:

Ya aklıma bişey geldi ben bi kere sigara içiyoduk ahaha bak şimdi yakıyomuşum diye şeyine yaklaştırmıştım bi zıpladı bağırdı :KK17: Ne bileyim yakmaz diye düşündüm uzaktan dedim uff çok kötüydü ya kırk kere özür dilemiştim :KK60:

hahahahaha ay süperssin yaaa hahahahahahaha cok güldüm buna:KK70:
bende bikere cay dökmüstüm tam orasına hahaha ay nasıl sıcramıstı zavallım:KK70:
cok kızmıstı hahaha ben gülmekten yerlere yatmıstım ama:KK70:

hahahahaha ay süperssin yaaa hahahahahahaha cok güldüm buna:KK70:
bende bikere cay dökmüstüm tam orasına hahaha ay nasıl sıcramıstı zavallım:KK70:
cok kızmıstı hahaha ben gülmekten yerlere yatmıstım ama:KK70:

Kendi elimizle mahvediyomuşuz şekerim az daha :KK53:
Bence o an arkasını dönüp kaçmalıydı benden :KK1:

Ben arada kızınca vuruyorum ordan elimle pıt diye alttan zıplıyo :KK52: hihohoho cani kadınlar :KK52:

öyledeee ayak yıkamak bna garip geliyor kiii yıkatmam yıkatamamm çok piss gıdık alırm :))

allah seniiii mum ışığında mıı sonra o kova yıkılsın her yer su olsun dimii:KK9: ya şaka maka da yıkatmaz ztn ayagında tırnak batması var korkar bişey yaprım diye..çektirdi gerçidee neyseee...

bu aksm dizim fln yok ne izlicezz pc bnde kumanda bndee.eşim yattı köşeye arba bakıyo kuzum yaa:KK16:

valla ben suan bılgısayar basındayım zaten televızyonda sacma sapan haberler var suan sinir oluyorum.
benim kocisin gelmesine daha 2 saat var :KK43: bende birazdan biseyler hazırlarım fazla zahmetli bisey yapmam zaten

Ayak yıkamayın canım duş yapın daha fantezik :KK53:

kızçeler ben geldim ama çok iş olduğu için geçmişi pek okuyadım :KK31:
en nefret ettiğim şeyi kendim yapıp hiç alıntı yapmadan kendimle ilgili bişey anlatıcam çok kısa
çok heyecanlıyım da..

4 yıldır aynı bankanın aynı şubesinde çalışıyorum..ve 4 yıldır yükselmeyi beklerken geçen yıl başlayan bi kızı-tabiki torpili olduğu için-
benim istediğim pozisyona geçirmişler...delirdim bunu duyunca veee müdürün odasına gittim ya istediğim pozisyona yükselirim ya da istifa ediyorum dedim...adam şok :KK53: ben zevkten 4 köşe :KK52:
bölg müdürlüğüyle görüşücek bakalım..eşim de tam destek sağolsun..tazminatımı alır kpss çalışırım...cumaya kadar belicem bakalım ne olucak...yükselirsem 500 tl falan maaşım artıcak..istifa edersem param olmıcak ama gururum olucak :KK9:

şimdi yine bu saçma iş yeri için çalışmam gerek..teftişler mi ne gelicekmiş dosya hazırlıyoruz...7ye kadar burdayız :KK50:

geçmişe yönelik dönücem ben size :KK9:

sivitoşşşşş hakkını savunmana çok sevindimmm:KK52::KK52::KK52: torpili olan heryede maşallah:KK47::KK47:
inşallah müdürün kafasına dank etmiştir de seni o pozisyona alır gıcık şey:KK47:
hakkında hayırlısı olsun tatlımm her iki türlü dee :KK16: :26:

benim kaynanada kullanmıyormus bikere kullanmis gorumcemin kafasına patlamıs:KK70:
neyse ogrenirim bende bi ara :KK70:
cok kolay oluyo annemde sürekli kullan diyor ama bende cesaret yok:KK70:
evet yaaa bende nefret ederim!
offf:KK52::KK52: bi sıkıntı var mı görümcende tatlım:KK9::KK9:
öğrenirsin tatlışko ama kolay iştee aklında olsunn:KK52::KK52:

slm kızlar bn geldimmm

svitt hakkında hayırlı olsun inş.umarım istediğin yere gelirsin canm..

ayak yıkma konusu geçmiş geçen gün eşimde bna dedi yıkarmısn diye öyle durup duruken :KK53: dedm ne yıkıcam kalk yıka..vayy tamam fln dedi.bnde dedm hasta olsan p..nuda yıkarım dedim ama şimdi kalk yıka ddm çokmu kötüyümm:KK53:

bende aynı şeyi derdim prenses :KK52::KK52:
ne o öyle bi ayak yıkamadığımız kaldı zaten:KK52::KK52:

sivitoşşşşş hakkını savunmana çok sevindimmm:KK52::KK52::KK52: torpili olan heryede maşallah:KK47::KK47:
inşallah müdürün kafasına dank etmiştir de seni o pozisyona alır gıcık şey:KK47:
hakkında hayırlısı olsun tatlımm her iki türlü dee :KK16: :26:

offf:KK52::KK52: bi sıkıntı var mı görümcende tatlım:KK9::KK9:
öğrenirsin tatlışko ama kolay iştee aklında olsunn:KK52::KK52:

Var bebem var olmazmı onda sıkıntı cooook:KK70:

kızlarr yaa bnm eşim bu gece rüyasında onu terk etiğimi görmüşşş yaa..mazlum mazlum bakıyorr etmicen dimi terk etmicen dimi bndi diyoo

o zaman sıkıntıların sebebi düdüklü tencere :KK9::KK9: çok üstüne gitme :KK9::KK9:

yazık korkmuş çocuk prenses :KK9::KK9:

vallaha korkmuşş ama korksun ewlendık diyee sanmasın gitmicem :)) kaybetme korkusu olunca daha kıymetli oluyor insan...

bnm düdüklüde duruyor. hiç kullanmadımm korkuyorm bnde... birdee güvenç tenceresi ocakta kullanılmıyormu yaa bnm cilalıydı çatlamışş ablmda cilalıysa çatlar ocakda dedi:26:

düdüklü çok kolay alışınca aslındaa tatlım:KK1: ben şu yeni modelleri kullanamıyorum eski klasik düdüklüm var bideşu yeni modellerden yeni modeli hiç kullanmadım klasik olanı sürekli herşeyi onda yaparım ıspanağı bile :KK9::KK9:
evett helekumaş pantolon en nefret ettiğimdir :KK47::KK47:

ahahah prenses çok hoş yaa çok güldüüüümm:KK9::KK9::KK52:

bende çok yapıom onu ellaa:KK52: benmkv çok yapardıı baktım koca seviyoo bende yapmaya başladım sürekli :KK52: çok güzel oluyo hakkattenn:KK56:
Aynen ya pratik ve lezzetli:))
sorma ya bildigin paşa paşaaa aksam esim gelmeden once kaynanamlara gecerdım hep esım gelınce cay ıcıp eve gecerdık
son zamanlarda kadın esıme sureklı sunu ye bunu ye yemekte su var bu var dıyo
sanki bana inat yapıyo anlamadım gitti ya benım yemek yaptıgımı bılmıyo sankı
bende artık gıtmıyorum esımde hemen eve gelıyo onlara ugramadan :KK70:
E sana inat yapio bncede sekerim ay bu kvlere cok uyiz olmaya basladm gttkce hijhh
slm kızlar bn geldimmm

svitt hakkında hayırlı olsun inş.umarım istediğin yere gelirsin canm..

ayak yıkma konusu geçmiş geçen gün eşimde bna dedi yıkarmısn diye öyle durup duruken :KK53: dedm ne yıkıcam kalk yıka..vayy tamam fln dedi.bnde dedm hasta olsan p..nuda yıkarım dedim ama şimdi kalk yıka ddm çokmu kötüyümm:KK53:
Cok guldurdun beni bildgn sesli kahkaha attim
prenses cok fenasın kuzum ya denılırmı hıc öyleeee bence sen bu aksam elıne kocaman bır kova al mum ısıgında romantık romantık kocanın ayaklarını yıka :p
Hahaha bizayrilamayiz alem kadinsin cok guldum sanada
Hahaha sonra mumları cıslatıver ayağında :KK70:

Ya aklıma bişey geldi ben bi kere sigara içiyoduk ahaha bak şimdi yakıyomuşum diye şeyine yaklaştırmıştım bi zıpladı bağırdı :KK17: Ne bileyim yakmaz diye düşündüm uzaktan dedim uff çok kötüydü ya kırk kere özür dilemiştim :KK60:
:)))bnm hic bole seylerim yokya pit pitta vurmadm sigara zaten icmiyoruz :)))yakma durumum da yok,ama dus knusunda sana katiliyrm dus cok romantikkkkk:))surekli yaptgmz sey :))) bide ayak yikamaya gelince ben yikarmda operimde kizzzz nolcakki hic gocunmam kocam o benim ya yavrusumu yerim yer:)))

Kizlar esimin pcsine atmaya caliscm spfrada cekmedim cunku pastalari alip anneme gtik esim onlarla kalabalik kutlamamizi istedi annemler gelse babanem gelemioduki babanemsz olmaz mecbur biz gttk yaptklarimi gostericem sadece salatanin resmini cekmeyi unutum ama bldgnz salataydi iste bide atablrsem esimle bnm fotolarmi cektm albumden onlarida aticam insallah bakarsnz szde,tabletm aksam oldgi icin cok guzel cekmedi ama anlarsnz iste umarm yukleyeblrm

X