- 27 Mart 2013
- 746
- 217
- Konu Sahibi ayprensesii
- #5.161
ne dersiniz bizdemi böyle olucazz
hahahha ay cok komik yaaaa
insallah boyle olmayiz 😩
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aksam atmaya calisocam insallah bi aksilik olmazsa ama atamazsam ilaki aticam tabletle cektm yani:)))
Ben oyle pratik bsy yapicaksam patates yaparim firinda cojta lezzetli patatese goz karari hepsini bulayacak sekilde patatesleri elma dilimi kes,zeytn yagi sonra yine pul biber,kekik ve tuzu ekliyorim ellerimler hepsi birbirine karisacak sekilde buluyorum sonra borcama yayiyorum at firina yarim saate citir citir yaninada bol salata yap ohh nefis,bu saatte baska ne yapican
evet guzel fikir allahtan benim esim o konuda dirdirci degildir salcali makarnaya bayilir mesela sirf o olsa ona yeter
sagol tatlim fikrin icin bakicaz artik ben genellikle bu saatde yaparim zaten yemekleri aksam kaynananin yaninda oturmamak icin hahah
Kizlar sizden kiskandim banyonun camina kociskoma bsyler yazdm aksam gorunce cok duygulanicak ve mutlu olucak eminim bide lavabonun etrafina,lavabonun dolabina ,c.makinanin uzerine ve yerlere mumlar koydum onun gelmesine 5dakika kala yakicam hepsini smdiden beni heyecan basti:)))
oyyy iyi yapmissin canim cok sevinicektir
bendemi biseyler yapsam aceeeep
o degilde kizlar ya gecen esimin ayagi cok agriyordu ayagimi sicak suda yikarmisin askm dedi
ama oylebi sorduki sanki boyle boynu bukuk kucuk emrah gibi
yani istedigi buyuk biseymis gibi sordu
tabi yikarim neden yikamim dedim bende yikadim
bunuda yaptinya askim kurban olurum sana dedi uzun uzun bakti hana
cok duygulandi minnosum
Hahaha bende evlendikten 1ay sonra yikamistm ayaklari cok agriyordu yikarmsn demsti ezik buzuk bi sekilde:)))bnm kocamda cok duygulnmisti sen nasil bi kadinsin ne fedakarsin demsti baktm gozlerden boncuk boncuk yas gelio ,aslinda bakma erkekler cok duygusalda onlari canavar yapan bizib isteklerimz arzularmz surekli bir talep halinde olmamiz onlari yoruo ve yetisemedikleri icin agresif oliyorlar aslnda kocalar bnce melek yada en azindan bnmki bana melek tanrinin lutfu
evet canim neguzel anlatmissin gercekten dusunuyorumda bazen cok dirdir ediyorum ama keyfimden etmiyorum
erkekler bazi konularda cok rahat olduklari icin insani cileden cikarabiliyorlar bazen
en azindan benimki oyle
Evet erkeklerin rahatligi sinir bozuo bnmkide rahattir beni cileden cikartio ama onlarda napsin baslarnda zaten kadin var her seyleri biz organize ediyoruz her seyd esunu soyle bunu boyle yap die operate ediyoruz onlarda buna alisik nasilsa yapan var biz kendmizi kasmayalim modundalar onlarn rahatlgni esasen biz sagliyoruz kabaha bzde
evet canim valla senin gazinla nerdeyse bitirdim utuyu cok sagol tatlimmm
canim aslinda benimde kurufasulye yapasim var ama ben dudukluyu hic kullanmadim biliyomusun🙈 öyle dolapta duruyo korkuyorum yoksa bende yapardim
evet aynen nefret ederim utuden ya bide benim esim gomlek giymeyi cok sever 😩
o gomlekleri utulemekte tam bir izdirap yaaaa
Evet aksam atmaya calisocam insallah bi aksilik olmazsa ama atamazsam ilaki aticam tabletle cektm yani:)))
Ben oyle pratik bsy yapicaksam patates yaparim firinda cojta lezzetli patatese goz karari hepsini bulayacak sekilde patatesleri elma dilimi kes,zeytn yagi sonra yine pul biber,kekik ve tuzu ekliyorim ellerimler hepsi birbirine karisacak sekilde buluyorum sonra borcama yayiyorum at firina yarim saate citir citir yaninada bol salata yap ohh nefis,bu saatte baska ne yapican
evet tatlim kesinlikle oyle benimkini bide cok simartmis annesi
halada oyle ya..asiri sekilde pofpofluyo kucuk cocuk sanki-.-
kızçeler ben geldim ama çok iş olduğu için geçmişi pek okuyadım
en nefret ettiğim şeyi kendim yapıp hiç alıntı yapmadan kendimle ilgili bişey anlatıcam çok kısa
çok heyecanlıyım da..
4 yıldır aynı bankanın aynı şubesinde çalışıyorum..ve 4 yıldır yükselmeyi beklerken geçen yıl başlayan bi kızı-tabiki torpili olduğu için-
benim istediğim pozisyona geçirmişler...delirdim bunu duyunca veee müdürün odasına gittim ya istediğim pozisyona yükselirim ya da istifa ediyorum dedim...adam şok ben zevkten 4 köşe
bölg müdürlüğüyle görüşücek bakalım..eşim de tam destek sağolsun..tazminatımı alır kpss çalışırım...cumaya kadar belicem bakalım ne olucak...yükselirsem 500 tl falan maaşım artıcak..istifa edersem param olmıcak ama gururum olucak
şimdi yine bu saçma iş yeri için çalışmam gerek..teftişler mi ne gelicekmiş dosya hazırlıyoruz...7ye kadar burdayız
geçmişe yönelik dönücem ben size
düdüklü çok kolay alışınca aslındaa tatlım ben şu yeni modelleri kullanamıyorum eski klasik düdüklüm var bideşu yeni modellerden yeni modeli hiç kullanmadım klasik olanı sürekli herşeyi onda yaparım ıspanağı bile
evett helekumaş pantolon en nefret ettiğimdir
:
He ozaman baya simariktr bnm erkek kardemsde ole halam,annem,babanem,kiz kardesm hepsi etrafnda pervane bnde oyleydmde artk evlendm bizim cocukta acaip simarik:))ama kocam ole degil kv pek umursamaz bnmkini aramaz sorma rahat bi kadin bnm kocami ben simartiorum can feda ona
kızçeler ben geldim ama çok iş olduğu için geçmişi pek okuyadım
en nefret ettiğim şeyi kendim yapıp hiç alıntı yapmadan kendimle ilgili bişey anlatıcam çok kısa
çok heyecanlıyım da..
4 yıldır aynı bankanın aynı şubesinde çalışıyorum..ve 4 yıldır yükselmeyi beklerken geçen yıl başlayan bi kızı-tabiki torpili olduğu için-
benim istediğim pozisyona geçirmişler...delirdim bunu duyunca veee müdürün odasına gittim ya istediğim pozisyona yükselirim ya da istifa ediyorum dedim...adam şok ben zevkten 4 köşe
bölg müdürlüğüyle görüşücek bakalım..eşim de tam destek sağolsun..tazminatımı alır kpss çalışırım...cumaya kadar belicem bakalım ne olucak...yükselirsem 500 tl falan maaşım artıcak..istifa edersem param olmıcak ama gururum olucak
şimdi yine bu saçma iş yeri için çalışmam gerek..teftişler mi ne gelicekmiş dosya hazırlıyoruz...7ye kadar burdayız
geçmişe yönelik dönücem ben size
slm kızlar bn geldimmm
svitt hakkında hayırlı olsun inş.umarım istediğin yere gelirsin canm..
ayak yıkma konusu geçmiş geçen gün eşimde bna dedi yıkarmısn diye öyle durup duruken dedm ne yıkıcam kalk yıka..vayy tamam fln dedi.bnde dedm hasta olsan p..nuda yıkarım dedim ama şimdi kalk yıka ddm çokmu kötüyümm
slm kızlar bn geldimmm
svitt hakkında hayırlı olsun inş.umarım istediğin yere gelirsin canm..
ayak yıkma konusu geçmiş geçen gün eşimde bna dedi yıkarmısn diye öyle durup duruken dedm ne yıkıcam kalk yıka..vayy tamam fln dedi.bnde dedm hasta olsan p..nuda yıkarım dedim ama şimdi kalk yıka ddm çokmu kötüyümm
prenses cok fenasın kuzum ya denılırmı hıc öyleeee bence sen bu aksam elıne kocaman bır kova al mum ısıgında romantık romantık kocanın ayaklarını yıka