- 2 Kasım 2012
- 132
- 5
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.721
biz de eşimle ne kendi ailemin olduğu sehirdeyiz ne de onun ailesinin olduğu sehirde bambaska bi sehirde yapayalnızız ne kavga edicek kayınvalide var ne de dertleşicek anne bu yüzden de birbirimize sarıyoruz :ddd
prenses, ella, gs, swit nerdesinizgezentiler sizi
bugün yemek yapmadım beneşime de msj attım , yemek yapmadım diyerek, her gün her gün yemek mi yapılır ya makarna yapar kendine ya da dışarıdan pizza sipariş ederiz
Ben kısır yaptım
tatlışkomm ben geldim kiiiprenses, ella, gs, swit nerdesinizgezentiler sizi
bugün yemek yapmadım beneşime de msj attım , yemek yapmadım diyerek, her gün her gün yemek mi yapılır ya makarna yapar kendine ya da dışarıdan pizza sipariş ederiz
Simit,kısır,mercimek köftesi,ayran ve tost hayatımda hayır demeyeceğim şeyler,iyi ki tiskinmedim çok üzülürdüm
Ay kimseler yok
Simit,kısır,mercimek köftesi,ayran ve tost hayatımda hayır demeyeceğim şeyler,iyi ki tiskinmedim çok üzülürdüm
huhuuu tatlışkolaaarr ben geldimm
bugün kocayı satmak suretiyle annemle babamın yanına gittimm
bi güzel özlem giderdimmananeme de gittik onu da özlemiştimmm sonra kocişko geldi oturduk biraz dahaa vee evimize geldiiikk
tatlışkomm ben geldim kiii
ohh sen çabuk bıkmışsın ama yemek yapmaktan
ben geldimkiiiiii
keşke tatlımkızlar eski kocamış gelin olsak bile devam ettirelim muhabetimizi kocamış gelinler diye topic açarız o zaman da
bıktım değil de bugün hiç bir şey yapmak istemedi canım, sabah da geç kalktım, bir mahmurluk var üstümde... gene de domates soslu makarna yaptım... sözde eşim yapacaktı amaneyse kızlar biz film izleyeceğiz kocişle, zamanda aşk adı
ben geldimmm beni hic ozlememissiniz ask olsun sizeee
bende bugun kayinvaldedeydim tum gun -.- gerci yeni bisey sayilmaz bu ama neyse
deva senin isin zor canim yauzuluyorum sana esinde yaninda degil..ben bile ikigunde bunaliyorum kv den-.-
valla bende hemencik bi yesilfasulye yaptim yanina pilav ve yogurtlu corba
ohhh mis
kendimde dunyalar kadar cigkofte yedim bugun o yuzden bana aksam yemegi yok
simdide esimle tv izliyoruz dünkü konuyu hic acmadim..umarim bidaha tekrarlanmaz..
kizlar ya bizim daire anayolda..ve suan yolbakimi oldugu icin internetim yok evde bu yuzden anca telefondan giriyorum
bilgisayardan girsem hepinize ayri ayri cevap atarim
ama takipteyimmm
opuyorum sizi cooook
keşke tatlımama su koyverenler var şimdideeenn baksana kimsecikler yokkk
oooo ellerine sağlık tatlımmmşaka yaptım zaten benim arkadaşım hamaraat
iyi seyirler tatlışş
canım yalnızlık da çok zor inan..emin ol durumun çok iyi
Slm arkadaşlar bende bir yıldır evliyim görücü usulüyle evlendim eşimi hiç görmedn sadece telefonla ailem çok istiyor diye kabul ettim çok seviyorum ama hiç mutlu değilim kaynanamla oturuyorum çünkü yoksa eşim çok mükemmel biri ayrıca kızlar neden çalışıyorsunuz kendinize ek iki iş yapıyorsunuz eşiniz size bak zorunda zaten siz evinizde işinizi yapın kocalar da dışarda böyle olursa herşey daha iyi olur ayrıca bu hayatta herşey para değil insanın huzuru olmadığı sürece bir ise yaramaz para