Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
prenses, ella, gs, swit nerdesiniz :KK52: gezentiler sizi :KK9:
bugün yemek yapmadım ben :KK53: eşime de msj attım , yemek yapmadım diyerek, her gün her gün yemek mi yapılır ya :KK53: makarna yapar kendine ya da dışarıdan pizza sipariş ederiz :KK56:

Sabah bi geldim gittim sonra temizlik yaptım kvler geldi yemk kahve fln. Bide bn kp ve görümcemşn yanında eşime bağırdım yAa kızdı bnde üzüldm ama konuşmadık o konuda hiç.kvler gidince bnm koca mutfĞA toparlamış bulşk.mak boçaltmıs bardkları yerleştirmiş balım yA

Bu arada yeni gelen Arkadaşlar hoşgeldiniz geldn yazıyorum tek tek yazamıyorum k.bakmayın

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar bende bir yıldır evliyim görücü usulüyle evlendim eşimi hiç görmedn sadece telefonla ailem çok istiyor diye kabul ettim çok seviyorum ama hiç mutlu değilim kaynanamla oturuyorum çünkü yoksa eşim çok mükemmel biri ayrıca kızlar neden çalışıyorsunuz kendinize ek iki iş yapıyorsunuz eşiniz size bak zorunda zaten siz evinizde işinizi yapın kocalar da dışarda böyle olursa herşey daha iyi olur ayrıca bu hayatta herşey para değil insanın huzuru olmadığı sürece bir ise yaramaz para

Hosgeldin yasın kac acaba

kız ben su koyverir miyim hiç tatlı şeyy sunumum var onla uğraşıyorum öpüyorum seni de kocaman neler yaptın anlat bakalımm :KK54:
kolay gelsin tatlımm:KK16:
bugünn annişim vee babişimlee süper bi gün geçirdimm dopingimi aldım bi hafta sırtım yere gelmez:KK52::KK52::KK52:

Slm arkadaşlar bende bir yıldır evliyim görücü usulüyle evlendim eşimi hiç görmedn sadece telefonla ailem çok istiyor diye kabul ettim çok seviyorum ama hiç mutlu değilim kaynanamla oturuyorum çünkü yoksa eşim çok mükemmel biri ayrıca kızlar neden çalışıyorsunuz kendinize ek iki iş yapıyorsunuz eşiniz size bak zorunda zaten siz evinizde işinizi yapın kocalar da dışarda böyle olursa herşey daha iyi olur ayrıca bu hayatta herşey para değil insanın huzuru olmadığı sürece bir ise yaramaz para
tatlım ilk olarak kayınvalideyle oturmak zor olmalı allah kolaylık versin
2.side çalışıp çalışmamak kişinin kendi tercihidir. kimsenin kocası kimseyi işe zorla yollamıyo:KK20:
ve insan sadece para için çalışmaz sosyalleşmek için çalışır , ayaklarının üzerinde durmak için çalışır ve isterse eşine yardım için çalışır önce bu zihniyetten çıkmak gerekir.
ayrıca iki iş yapmak istemeyen kendine bir temizlikçi tutar ki bu da kişinin kendi tercihidir :KK52:

:KK43::KK43:Ah ah unutulmusum kimse beni görmüyor:KK43::KK43:

unutmadık tatlım hoşgeldin:KK3: nasılsınn:KK3:

efsane geri döndüüü sivitoş 1 gün aradan sonra aranızdaa :KK52:
ben yokken yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş..
çok da kaynatmışsınız..
şöyle bi bakayım yetişebilirsem okuyayım..bu gece aranızdayım kii..
1 gün oldu ama çok özledim siziiii :KK53:

kizlar naslsiniz esime derdimi anlatmakla ugrastigim.icin.yazamadim ona oLem duydugum onunla yapmak.istedigim seyleri yqzdim sabret sabret bakalm.bir ay daha sabredecegiz nolcak bilmiyorum bu arada siDe ne var ne yok benim.gun cok kotu gecti esimin davranislari.dan dolayi

nerelerdesin sivitoşş:2::2: özlettin yahu kendiniiiii:KK5::KK5:

ben de sizi nasıl özledim bilseniz..
dün eşim sınav sorularını hazırlıyordu diğer pcde kafayı yedi format lazım giremedim :KK50:
ben de kendimi temizliğe verdim akşam saat 9da mutfağa bi girdim buzdolabı dolapla ne varsa sildim pırıl pırıl yaptım :KK53:sonra da uyuyakalmışım bünye alışık değil ki :KK52:
bu gün de eşim yine bi sınavda görevliydi ben de senin gibi ana baba günü ilan ettim bütün gün onlarlaydım annemle çarşıya gittik şu milyoncular varya gerekli gereksiz bisürü ıvır zıvır aldım :KK52:
sonra evcilik oynadık annemler bize geldi şimdi gittiler..
ben de hemen size koştum..ama geçmiş kabarık :KK53:

gescaaann 3 adam başladııı...:KK8:

şöyle bi geçmişe bakayım derken yazdıklarınla şok yaşadım :KK53:
bu devirde hala böyle düşünen insanlar var demek..
düşüncene saygılıyım ama "geldim sonunda"arkadaşımın dediği gibi kimse kimseyi zorla işe göndermiyor..eşim öğretmen çok şükür maaşı iyi...bazen her çalışan gibi şikayet etsem de hem çalışıp hem de evi idare edebildiğim için kendimle gurur duyuyorum.çünkü hem maddi hem manevi anlamda kimseye bağımlı değilim..çok şükür eşimle "yalnızca ikimiz"olarak evi de bütçeyi de idare ediyoruz...kv kp ile bi bağımız yok...sen de bu şekide mutuysan sorun yok...

kizlar naslsiniz esime derdimi anlatmakla ugrastigim.icin.yazamadim ona oLem duydugum onunla yapmak.istedigim seyleri yqzdim sabret sabret bakalm.bir ay daha sabredecegiz nolcak bilmiyorum bu arada siDe ne var ne yok benim.gun cok kotu gecti esimin davranislari.dan dolayi
sabret gerçekten tatlım 1 ay daha sadece:KK25: sıkıntı olmadan şu 1 ayı atlatabilirsin:26::26:

ben de sizi nasıl özledim bilseniz..
dün eşim sınav sorularını hazırlıyordu diğer pcde kafayı yedi format lazım giremedim :KK50:
ben de kendimi temizliğe verdim akşam saat 9da mutfağa bi girdim buzdolabı dolapla ne varsa sildim pırıl pırıl yaptım :KK53:sonra da uyuyakalmışım bünye alışık değil ki :KK52:
bu gün de eşim yine bi sınavda görevliydi ben de senin gibi ana baba günü ilan ettim bütün gün onlarlaydım annemle çarşıya gittik şu milyoncular varya gerekli gereksiz bisürü ıvır zıvır aldım :KK52:
sonra evcilik oynadık annemler bize geldi şimdi gittiler..
ben de hemen size koştum..ama geçmiş kabarık :KK53:

gescaaann 3 adam başladııı...:KK8:

anommm neler aldın tatlışkomm:KK52::KK52::KK52: bende çok severim hele şu herşey 3.5 çulara bayılıyorummm:KK52::KK52: ama burda pek yok:KK31:

ahah sen gittin onalr geldi ha :KK53: süpersiniz tatlım:KK1::KK1: hasret gidermişsiniz ne güzeeel:KK16:
bu arada düzeldimi pc ? artık aramızdamısınnn:KK16:
evettt 3 adamı seviyorum ya been:KK9::KK9: hediye muhabbeti var şuan:KK9::KK9:

efsane geri döndüüü sivitoş 1 gün aradan sonra aranızdaa :KK52:
ben yokken yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş..
çok da kaynatmışsınız..
şöyle bi bakayım yetişebilirsem okuyayım..bu gece aranızdayım kii..
1 gün oldu ama çok özledim siziiii :KK53:

Hosgeldin svitcim nadılsn bn yine telden yazıyorum yaa

Cnm kusura bakma ya ben karıstırdım snin eşin gemicimiydi offf ya

şöyle bi geçmişe bakayım derken yazdıklarınla şok yaşadım :KK53:
bu devirde hala böyle düşünen insanlar var demek..
düşüncene saygılıyım ama "geldim sonunda"arkadaşımın dediği gibi kimse kimseyi zorla işe göndermiyor..eşim öğretmen çok şükür maaşı iyi...bazen her çalışan gibi şikayet etsem de hem çalışıp hem de evi idare edebildiğim için kendimle gurur duyuyorum.çünkü hem maddi hem manevi anlamda kimseye bağımlı değilim..çok şükür eşimle "yalnızca ikimiz"olarak evi de bütçeyi de idare ediyoruz...kv kp ile bi bağımız yok...sen de bu şekide mutuysan sorun yok...

aynen tatlım bu zihniyet nerden kalmış anlamadım dönüp dönüp yeni şeyler yazasım var kendimi tutuyorum:KK53:
çalışana da çalışmayana da saygım var yalnız sanki kocalar zorla gönderiyo gibi bu muhabbet ne yahuu:KK53::KK53:

geçmişten aklımda kalanlar
BİZ AYRILAMAYIZ: suların durulmasına sevindim..umarım bi daha benzer sorunlar yaşamazsın..en önemlisi yaşasanız bile kv ye falan belli etmeyin..dost var düşman var :KK53:

DEVACIM: senin durumuna ayrı bi üzüldüm..keşke eşin yanında olsa daha bi çekilebilir olabilir ama eşin de uzak olunca:KK50:
ama azıcık kalmış gelmesine..gel burda her gün şafak sayalım beraber..burda her türlü dert azalıyor birlikteyken..eşin gelince de onu otelde ikna edebilirsin belki :KK17:

GESCANNN:eek:tel demişken aklıma geldi akşam ellacanla beni çekiştirmişiniz :KK52:kız ellanın yanında benim lafım olmaz..ben de ella gibi çılgınlıklar yok ama eşimle yaptığım herşeyi seviyorum o "aktivite" de ondan biri :KK53: amaaa sen de sessiz kaldığına göre bu konuda yavaş atın çifftesi pek olur derler dimi ELLACAN :KK9::KK9:

PRENSES: geçen ay beraber yaşadğımız bebiş geriliminde ikimizinde risksiz zamandaydı..ama bu ay farklı :KK53:
yine de çok kafaya takma akışına bırakın :KK8: ama nedense benim de içimde bi kıpırtı var teyze olma konusunda :KK52:
haftaya bi test yap..inşallah sizce de çift çizgi mi deyip çift çizgili foto koyarsın buraya :KK76:

PLOJO kontrole gittim demişin gördün mü bebişimizi iyi miymiş?

BEAUTY bazen benim de tembellik yapasım geliyor...batsın bu dünya modumu da seviyorum :KK8:
bu arada bozdun mu rejimi durumlar nasıl?ben tesadüfi bi 1.5 kilo vermişim gaza geldim daha da vericem..
sabret gerçekten tatlım 1 ay daha sadece:KK25: sıkıntı olmadan şu 1 ayı atlatabilirsin:26::26:

inşallah kimseyi unutmamışımdır..

anommm neler aldın tatlışkomm:KK52::KK52::KK52: bende çok severim hele şu herşey 3.5 çulara bayılıyorummm:KK52::KK52: ama burda pek yok:KK31:

ahah sen gittin onalr geldi ha :KK53: süpersiniz tatlım:KK1::KK1: hasret gidermişsiniz ne güzeeel:KK16:
bu arada düzeldimi pc ? artık aramızdamısınnn:KK16:
evettt 3 adamı seviyorum ya been:KK9::KK9: hediye muhabbeti var şuan:KK9::KK9:

aynen kuzu biz de 3.5 daydık bi de ne alırsan 1 tl ci var oraya da gitik daha basit şeyler vardı..
aldığım şeyler : yumurta akı-sarısı ayırıcı,porselen değişik bi limon sıkacağı,çerçeve,bulaşık teli-4 tanesi 1tl-,renkli peçete,gırgır...

böyle saçma sapan şeyler aldım...ama çok eğlenceliydi..bi gün bursaya gelirsen senle de gezeriz :KK52:

Hosgeldin svitcim nadılsn bn yine telden yazıyorum yaa

Cnm kusura bakma ya ben karıstırdım snin eşin gemicimiydi offf ya

hoşbulduk prensescan..senle de özleştik yav karşılaşamadık ne zamandır..

devanın eşi gemici evet...

aynen tatlım bu zihniyet nerden kalmış anlamadım dönüp dönüp yeni şeyler yazasım var kendimi tutuyorum:KK53:
çalışana da çalışmayana da saygım var yalnız sanki kocalar zorla gönderiyo gibi bu muhabbet ne yahuu:KK53::KK53:

sorma kuzu kalp kırmadan yazıcam diye çok zorladım kendimi :KK53:
bu arada yazdığım pc sağlam diğer benim eski emektar pc bozuk...kocam sınav sorularını hazırlama-not girme krizine girmediği sürece burdayımEn Büyük KK

BİZ AYRILAMAYIZ: suların durulmasına sevindim..umarım bi daha benzer sorunlar yaşamazsın..en önemlisi yaşasanız bile kv ye falan belli etmeyin..dost var düşman var :KK53:

DEVACIM: senin durumuna ayrı bi üzüldüm..keşke eşin yanında olsa daha bi çekilebilir olabilir ama eşin de uzak olunca:KK50:
ama azıcık kalmış gelmesine..gel burda her gün şafak sayalım beraber..burda her türlü dert azalıyor birlikteyken..eşin gelince de onu otelde ikna edebilirsin belki :KK17:

GESCANNN:eek:tel demişken aklıma geldi akşam ellacanla beni çekiştirmişiniz :KK52:kız ellanın yanında benim lafım olmaz..ben de ella gibi çılgınlıklar yok ama eşimle yaptığım herşeyi seviyorum o "aktivite" de ondan biri :KK53: amaaa sen de sessiz kaldığına göre bu konuda yavaş atın çifftesi pek olur derler dimi ELLACAN :KK9::KK9:

PRENSES: geçen ay beraber yaşadğımız bebiş geriliminde ikimizinde risksiz zamandaydı..ama bu ay farklı :KK53:
yine de çok kafaya takma akışına bırakın :KK8: ama nedense benim de içimde bi kıpırtı var teyze olma konusunda :KK52:
haftaya bi test yap..inşallah sizce de çift çizgi mi deyip çift çizgili foto koyarsın buraya :KK76:

BEAUTY bazen benim de tembellik yapasım geliyor...batsın bu dünya modumu da seviyorum :KK8:
bu arada bozdun mu rejimi durumlar nasıl?ben tesadüfi bi 1.5 kilo vermişim gaza geldim daha da vericem..

aynen kuzu biz de 3.5 daydık bi de ne alırsan 1 tl ci var oraya da gitik daha basit şeyler vardı..
aldığım şeyler : yumurta akı-sarısı ayırıcı,porselen değişik bi limon sıkacağı,çerçeve,bulaşık teli-4 tanesi 1tl-,renkli peçete,gırgır...

böyle saçma sapan şeyler aldım...ama çok eğlenceliydi..bi gün bursaya gelirsen senle de gezeriz :KK52:
ahaha yok kızzz ben öyle alengirler yapamam kocaya :KK9::KK9: yapsam zaten benim koca ohooo:KK17::KK17:
elini veren kolunu alamaz misali:KK17::KK17::KK9::KK9:

anoomm güle güle kullan tatlımm aldıklarını :KK52: bende çok severimm takıl tukul şeyleri almayıı:KK52: ayy keşke gelsemde beni ikeayı gezdirseeennn:KK52::KK52::KK52::KK52:
kilo mu verdin tatlımmm gitsin kilolaarr ohh ohhh:KK76::KK76:

hoşbulduk prensescan..senle de özleştik yav karşılaşamadık ne zamandır..

devanın eşi gemici evet...

sorma kuzu kalp kırmadan yazıcam diye çok zorladım kendimi :KK53:
bu arada yazdığım pc sağlam diğer benim eski emektar pc bozuk...kocam sınav sorularını hazırlama-not girme krizine girmediği sürece burdayımEn Büyük KK

aynen tatlım bende uğraştım ama şoka da girmedim değil:KK52::KK52:
burda olll özlüyoruzzz:KK16::KK16:

ahaha yok kızzz ben öyle alengirler yapamam kocaya :KK9::KK9: yapsam zaten benim koca ohooo:KK17::KK17:
elini veren kolunu alamaz misali:KK17::KK17::KK9::KK9:

anoomm güle güle kullan tatlımm aldıklarını :KK52: bende çok severimm takıl tukul şeyleri almayıı:KK52: ayy keşke gelsemde beni ikeayı gezdirseeennn:KK52::KK52::KK52::KK52:
kilo mu verdin tatlımmm gitsin kilolaarr ohh ohhh:KK76::KK76:

ilk kez rejim yapmadan kilo verdimm :KK52:
yoksa tartı mı bozuldu :KK53::KK9:

ayy senle ikeaya girsek sabahtan akşama çıkamayız..benim kocişin başı dönüyor orda..üst katı geziyoruz alt kata geldiğimizde sadece amaçsızca çıkışa doğru koşuyoruz...sen gel üst katı gezelim sonra sana yemek sımarlıyım alt kata geçelim..ordan -biraz uzak ama-seni milyonculara götürürüm..ordan kahve içeriz..bize geliriz sen piyano kek yaparsın :KK52:ayy ne fena ev sahibiyim misafire iş yaptırıyorum :KK9::KK9:

bu arada ben de hiç alengirler yapmadığım halde kolumu kaptırmış durumdayım kocaya.bi de yapsam ...:KK17:
neyse konu kötü yerlere gidiyor ben susayım ella gelince zaten bu konulara döneriz :KK1:

Aynn cnm inş kısmet bakalm 2kez yumurtlama zamanında oldu:KK17: tutummu bilmiyorm olmmıs gibi düşünüyorm stres yapmıyorm:KK51:

Çarsının içinde pazar varrya cumh.cd.den şehreküstüne gidrkn pazarın içinde var öyle bi yer bn orayı ck seviyorum

Aynn cnm inş kısmet bakalm 2kez yumurtlama zamanında oldu:KK17: tutummu bilmiyorm olmmıs gibi düşünüyorm stres yapmıyorm:KK51:

Çarsının içinde pazar varrya cumh.cd.den şehreküstüne gidrkn pazarın içinde var öyle bi yer bn orayı ck seviyorum

en iyisini yapıyorsun canım..olmazsa üzülmeyelim olursa uçarız havalara :KK76:

aa biz de tam tarif ettiğin yerdeydik galiba ..şu yüncüler falan var hani çevresinde orası dimi?
bi de sönmez var ya onun arasındakileri seviyorum ben..oben falan var ya..çeyizimdeki ıvırzıvırız çoğu oralardan:KK52:

ilk kez rejim yapmadan kilo verdimm :KK52:
yoksa tartı mı bozuldu :KK53::KK9:

ayy senle ikeaya girsek sabahtan akşama çıkamayız..benim kocişin başı dönüyor orda..üst katı geziyoruz alt kata geldiğimizde sadece amaçsızca çıkışa doğru koşuyoruz...sen gel üst katı gezelim sonra sana yemek sımarlıyım alt kata geçelim..ordan -biraz uzak ama-seni milyonculara götürürüm..ordan kahve içeriz..bize geliriz sen piyano kek yaparsın :KK52:ayy ne fena ev sahibiyim misafire iş yaptırıyorum :KK9::KK9:

bu arada ben de hiç alengirler yapmadığım halde kolumu kaptırmış durumdayım kocaya.bi de yapsam ...:KK17:
neyse konu kötü yerlere gidiyor ben susayım ella gelince zaten bu konulara döneriz :KK1:

yok yok doğrudur o tartı :KK53::KK53::KK56: yememişsindir sen çokkk:KK23::KK23:
ay valla süper olur tatlım yaa hayalimde canlandı da bayıldımmmmm:KK52::KK52::KK52::KK16:
zaten ikeaya gitme hayalim var(hayale bakarmısın ) seninle olursa daha güzel olurrr:KK16::KK16: prenseside ararızz:KK16: ben sana kışlık piyanı kekini yapar giderim :KK9::KK9::KK9:
senin kocada benimki gibi demekki:KK1::KK1: neyse çıktım konudan:KK52::KK52:

bu arada bişi paylaşacam yaa senden ve diğer kızlardan akıl istiyorumm:KK55::KK55:şimdi daha erken ama aklıma takıldı bu akşam...
benm annemle kv bana arabayla 10 dk mesafede oturuyolar ikiside aynı mahallede ve merkezdeler. bizim ev de yeni yapılanma olan yerde çarşıya biraz uzak... evimiz güzel site içinde çocuğun rahatça yaşayabileceği ortamda fakat ben çalışacağım için çocuğa kv ve annem bakcak bu akşam içimden annemlerin oturduğu mahalleye taşınmak geçti oralardan ev alıp. annemlerin orda 3 bloklu site yapıldı dedim şurda otursam annem 2dk kv 5 dk çocuğuma daha rahat bakarlar ama rahat mı olmaz acaba dedim sürekli taciz halimi olur :44::44: çok erken böyle bişey için ama işte hem muhabbet olsun hemde aklımda bbulunsun :KK52::KK52:

iyigeceler kızlar, ella hariç herkes gelmiş herhalde :KK34:
herkes tahmin ettiğim gibi gezmelerdeymiş bugün :KK52: swit bir sürü şey almış evine, prenses ufak bir tartışma yaşamış ama evliliğin tadı tuzu biberi bunlar :KK34:

hiç tanımadığım biri kadınların çalışması ile ilgili birşeyler yazmış :KK47: hangi çağda yaşıyoruz, bu nasıl bir zihniyet diyorum ya... neyse herhalde uğrayıp gitmiş topikten :KK9: gs ve swit gibi çok şey yazasım var da işte, anladınız siz beni :KK34:

swit bu arada reglden sonra 59 da kaldım, bu aralar sadece spor yapıyorum... kilom aynı, bir 4-5 kilo versem çıtır olacam da şu aralar detokslara ara verdim :KK9:

bu arada zmnda aşk diye film izledik, süper, kesinlikle izleyin :KK53: ben yatıyorum kızlar, çok kaynatmayın sizde, hepinize iyigeceler :KK34:

X