- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.701
canım bebiş istiyorsunda, sürekli takvime bakmasan, hani biraz oluruna bıraksanız... tez vakitte bebiş haberleriniz alırız inş...
bu arada anneminde benimde falımda bebiş çıkmış, anneme imkansız diyorum, korunuyoruz şu an
nasıl kırdınız pc ekranını ay, ultrasonda onun el sallamasını görmek kadar güzel bir duygu yoktur bence allah hepimize istediğimiz vakitte nasip etsin...
canım çok yanlış düşünüyorsun, biz kadınlar , kocamız için mi kendimize bakıyoruz öncelikle bu düşünceyi atmalısın, ky ve kp ile birlikte yaşıyormuşsun ama olsun bu kendine bakman için engel değil ki... ben fiziğime dikkat ediyorum mesela, diet yapıyorum vs... kocam için mi, hyr en başta kendim için , kendi mutluluğum için yapıyorum, bunları
kızlar dün yazdıklarınızı okudum, cvp da yazacaktım ama kociş laptopu kucağımdan aldı ve beni kucaklayıp yatak odasına götürdü dün bir de bize ky ler geldi... ama çok garip oldu... ky eşimi aramış, akşama çaya müsaitseniz biz gelicez diye, ama eşim söylemedi bunu bana... tesadüf eseri ben ky aradığımda öğrendim neyse eşime de bir şey demedim, kırk yılın başında annesigil geliyor, problem çıkartan konumuna düşmek istemedim.... eşim toplantıdan çıktı, konuşuyoruz telde ama hala söylemiyor, en sonunda dayanamadım, senin bana bir şey söylemen gerekmiyormuydu, annenler geliyormuş bu akşam diyerek...
orda başladı bizimki; aşkım vallahi unuttum, istersen yarın gelsinler , falan filan....yok dedim gelsinler, neyse marketten kuruyemiş, meyve falan aldık... eve gittiğimizde koştur koştur evi topladık, sabah eşimle çıkmıştım evden , yatağımı bile düzeltememiştim yani koşuşturmacalı bir geceydi benim için yani...
ortalığı eşim süpürdü falan derken, hazırlandık işte...
Aminn canım,Allah gönlünüze göre versin..
Valla biri üzerine mi oturdu ne yaptı nasıl oldu hiç bilmiyorum,eşimin yeğenleri biara benim gelinliği denediler o ara yatağın üzerindeydi pc ama oturan fln olmadı sonradan birşey olmuş :) Cana gelmesin ne yapalım..