Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Aminn canım,Allah gönlünüze göre versin..
Valla biri üzerine mi oturdu ne yaptı nasıl oldu hiç bilmiyorum,eşimin yeğenleri biara benim gelinliği denediler o ara yatağın üzerindeydi pc ama oturan fln olmadı sonradan birşey olmuş :) Cana gelmesin ne yapalım..

Ohooo bozma moralini hemencik..Çalışmakta ayrı güzel İzinlerin ne zaman haftaiçi mi?

bebegim çalışmak moralimi bozmuyo eşimde ailesi gibi rahat demin konustuk ev bakıyorum ınternetden bır ara sor baban gıtsın baksın falan dedım ben bakmadan ev almam gönder babanı dedım kapora falan duru belkı dıye ama nerde benim kocada ailesi gibi rahat olmaya başladı bir gün mü mutlu olamıycam ben artık evlendiğim günden beri bu kadar mutsuz olmadım bir gün yüzümü güldürmedi ailesi sağolsun ailesinin bu halide kocamın elini ayağını bağladı ama ya huyundan ya suyundan demişler oda gittikçe onlara benziyo rahat insanlar ya sinir ediyolar insanı ağlıycam sinirimden ya offff

bence haftasonu da kendin çık gez, dolaş, ne bileyim kuaföre falan git... alışverişe çık ama o ailenin yanında durma psikolojini bozuyorlar, kira için mi ev bakıyorsun, satın almak için mi... ya al bir arkadaşını yanına git kendin bak eve, böyle şeyler için mutsuz olmaaya değmez canım... hem niye ailesinin yanında kalıyorsun anlayamadım ben , eşin dışarda çalışıyorda, ev niye döşemediniz, evlenmeden önce :44:

Gerçekden dayanamıyorum artık kocamın hasreti ayrı canıma tak ediyo anne baba hasreti ayrı ailesi zaten ayrı birde insanın kocası böyle yapınca deli oluyo artık insan yemin ederim şuanda şuraya içimdekileri yazarken gözyaşlarımı tutamıyourm kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama çildircam artık ya

Oyy kıyamamm..Bakmasın babası boşver daha iyi,iyice olayın içine girmesin,sen ayır bak eşin gelince kendiniz halledin..Siz kendi düzeninizi kurduğunuzda birbirinize benzemeye başlarsınız merak etme,alışacaktır.Boşver demicem tabi ama en azından çalışıyorsun olsun,hep evde de olabilirdin..Zaten sıkıntın var eşin yok yanında,herşeye daha fazla takılma..Ne yapacan takılırsanda sadece kendini üzüp içinde biriktirdiğinle kalacan..Fazla düşünme ki yapılanları zamanı geldiğinde silmek,yeni düzen kurduğunda hep aynı şeyleri konuşmak düşünmek zorunda kalma

Satın almak için bakıyoruz görende yüz ikiyüz milyarlık ev bakyrm o kadar mütevazi rakamlara bakıyorum ki gene olmuyo gene olmuyo lanet insanlar ya nerden buldum bunları başıma dert ettim bilmiyorum kahrımdan ölücemm en sonunda

gerçekden artık kaldıramıyorum hiç birşeyiya bunların hepsi odun biraz insan karısını düşünmez mi bir ara sor diyorum ona bile ık mık yetti canıma artık delirtiyo beni

Onlar mı alacak evi? Bence sen araştır şimdilik yanlış hatırlamıyorsam 5 ay daha var eşinin gelmesine..Şimdi alırsanda bütün herşeyiyle ilgilenmeye kalkacan bu sefer yine karışacaklar al bir sıkıntı daha,sonra en ufak birşeyde eine kızacan ben ilgilendim herşeyle diye..Acele etme eşinin gelmesine yakkın hallet geldiği gb bakın alın inşallah,kimse karışmamı olur eşinde sorumluluğunu hemen almış olur..Öyle hazıra gelip sonra benim hatun herşeyi halleder nasılsa diye sıyrılmasın her zaman olaylardan

Zaten çalışmasaydım iyice kafayı yerdim allahdan işim var ama gerçekden allah düşmanıma yaşatmasın şu günleri şu acıları ya

Babasıyla eşim yarı yarıya alacak ailesine kıyamıyo benim odun yok bir tanem 40 gün falan kaldı gelmesine eşimin

Son düzenleme:
Babasıyla eşim yarı yarıya alacak ailesine kıyamıyo benim odun yok bir tanem 40 gün falan kaldı gelmesine eşimin

Özür dilerim karıştırdım o zaman:26: Ama dediğim gb ben olsam zaten bu kadar sıkıntı yaşattılarsa bu ev işine sokmazdım

Özür dilerim karıştırdım o zaman:26: Ama dediğim gb ben olsam zaten bu kadar sıkıntı yaşattılarsa bu ev işine sokmazdım
olsun canım önemli değil yapmak zorunda karışacak oğluysa onun oğlu ben doğurmadım ya yapsın her gün içmesini biliyo ay sinirden elim ayağım titriyo artık ya

olsun canım önemli değil yapmak zorunda karışacak oğluysa onun oğlu ben doğurmadım ya yapsın her gün içmesini biliyo ay sinirden elim ayağım titriyo artık ya

Yapsıınn ama bakmaya fln gitmesin yahuu siz beğenin önce..Sakin ol sakin,kendi sağlığından olduktan sonra hiçbirşeyin manası yok canım..Aman diyorum çok şükür sağlığın yerinde en azından buna sebep olmasın kimse.

bir sağlık kaldı iyi bu kadar üzüntüye oda gidecek artık elimden hepsi rahat edecek benim odun onu bile kabul etmiyo çıldırıyorum ya

bir sağlık kaldı iyi bu kadar üzüntüye oda gidecek artık elimden hepsi rahat edecek benim odun onu bile kabul etmiyo çıldırıyorum ya

Enişte inşallah biliyordur ne kadar dolduğunu,üzüldüğünü,gelince halleder inşallah önce yüreğindeki kırgınlıkları..Zor gerçekten..

Enişte inşallah biliyordur ne kadar dolduğunu,üzüldüğünü,gelince halleder inşallah önce yüreğindeki kırgınlıkları..Zor gerçekten..

hayır ben mi artık abartıyorum diyorum ama kendimde hata bulamıyorum onların pişkinlikleri yüzünden buu kadar rahat olunmaz ya çıldırmamak elde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…