- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.701
canım bebiş istiyorsunda, sürekli takvime bakmasan, hani biraz oluruna bıraksanız... tez vakitte bebiş haberleriniz alırız inş...
bu arada anneminde benimde falımda bebiş çıkmış, anneme imkansız diyorum, korunuyoruz şu an
nasıl kırdınız pc ekranınıay, ultrasonda onun el sallamasını görmek kadar güzel bir duygu yoktur bence allah hepimize istediğimiz vakitte nasip etsin...
canım çok yanlış düşünüyorsun, biz kadınlar , kocamız için mi kendimize bakıyoruzöncelikle bu düşünceyi atmalısın, ky ve kp ile birlikte yaşıyormuşsun ama olsun bu kendine bakman için engel değil ki... ben fiziğime dikkat ediyorum mesela, diet yapıyorum vs... kocam için mi, hyr en başta kendim için , kendi mutluluğum için yapıyorum, bunları
kızlar dün yazdıklarınızı okudum, cvp da yazacaktım ama kociş laptopu kucağımdan aldı ve beni kucaklayıp yatak odasına götürdüdün bir de bize ky ler geldi... ama çok garip oldu... ky eşimi aramış, akşama çaya müsaitseniz biz gelicez diye, ama eşim söylemedi bunu bana... tesadüf eseri ben ky aradığımda öğrendim neyse eşime de bir şey demedim, kırk yılın başında annesigil geliyor, problem çıkartan konumuna düşmek istemedim.... eşim toplantıdan çıktı, konuşuyoruz telde ama hala söylemiyor, en sonunda dayanamadım, senin bana bir şey söylemen gerekmiyormuydu, annenler geliyormuş bu akşam diyerek...
orda başladı bizimki; aşkım vallahi unuttum, istersen yarın gelsinler , falan filan....yok dedim gelsinler, neyse marketten kuruyemiş, meyve falan aldık... eve gittiğimizde koştur koştur evi topladık, sabah eşimle çıkmıştım evden , yatağımı bile düzeltememiştim yanikoşuşturmacalı bir geceydi benim için yani...
ortalığı eşim süpürdü falan derken, hazırlandık işte...
Kızlar neden bugün kimsede ses seda yok?:2:
öhöö öhöö :) Cumartesi ya bugün ondandır
biz çalışanlara her gün hafta içi gibimoralim bozuldu gene
Ohooo bozma moralini hemencik..Çalışmakta ayrı güzelİzinlerin ne zaman haftaiçi mi?
bebegim çalışmak moralimi bozmuyo eşimde ailesi gibi rahat demin konustuk ev bakıyorum ınternetden bır ara sor baban gıtsın baksın falan dedım ben bakmadan ev almam gönder babanı dedım kapora falan duru belkı dıye ama nerde benim kocada ailesi gibi rahat olmaya başladı bir gün mü mutlu olamıycam ben artık evlendiğim günden beri bu kadar mutsuz olmadım bir gün yüzümü güldürmedi ailesi sağolsun ailesinin bu halide kocamın elini ayağını bağladı ama ya huyundan ya suyundan demişler oda gittikçe onlara benziyo rahat insanlar ya sinir ediyolar insanı ağlıycam sinirimden ya offff
bebegim çalışmak moralimi bozmuyo eşimde ailesi gibi rahat demin konustuk ev bakıyorum ınternetden bır ara sor baban gıtsın baksın falan dedım ben bakmadan ev almam gönder babanı dedım kapora falan duru belkı dıye ama nerde benim kocada ailesi gibi rahat olmaya başladı bir gün mü mutlu olamıycam ben artık evlendiğim günden beri bu kadar mutsuz olmadım bir gün yüzümü güldürmedi ailesi sağolsun ailesinin bu halide kocamın elini ayağını bağladı ama ya huyundan ya suyundan demişler oda gittikçe onlara benziyo rahat insanlar ya sinir ediyolar insanı ağlıycam sinirimden ya offff
oyy kıyamamm..bakmasın babası boşver daha iyi,iyice olayın içine girmesin,sen ayır bak eşin gelince kendiniz halledin..siz kendi düzeninizi kurduğunuzda birbirinize benzemeye başlarsınız merak etme,alışacaktır.boşver demicem tabi ama en azından çalışıyorsun olsun,hep evde de olabilirdin..zaten sıkıntın var eşin yok yanında,herşeye daha fazla takılma..ne yapacan takılırsanda sadece kendini üzüp içinde biriktirdiğinle kalacan..fazla düşünme ki yapılanları zamanı geldiğinde silmek,yeni düzen kurduğunda hep aynı şeyleri konuşmak düşünmek zorunda kalma
Satın almak için bakıyoruz görende yüz ikiyüz milyarlık ev bakyrm o kadar mütevazi rakamlara bakıyorum ki gene olmuyo gene olmuyo lanet insanlar ya nerden buldum bunları başıma dert ettim bilmiyorum kahrımdan ölücemm en sonunda
onlar mı alacak evi? Bence sen araştır şimdilik yanlış hatırlamıyorsam 5 ay daha var eşinin gelmesine..şimdi alırsanda bütün herşeyiyle ilgilenmeye kalkacan bu sefer yine karışacaklar al bir sıkıntı daha,sonra en ufak birşeyde eine kızacan ben ilgilendim herşeyle diye..acele etme eşinin gelmesine yakkın hallet geldiği gb bakın alın inşallah,kimse karışmamı olur eşinde sorumluluğunu hemen almış olur..öyle hazıra gelip sonra benim hatun herşeyi halleder nasılsa diye sıyrılmasın her zaman olaylardan
Babasıyla eşim yarı yarıya alacak ailesine kıyamıyo benim odun yok bir tanem 40 gün falan kaldı gelmesine eşimin
olsun canım önemli değil yapmak zorunda karışacak oğluysa onun oğlu ben doğurmadım ya yapsın her gün içmesini biliyo ay sinirden elim ayağım titriyo artık yaÖzür dilerim karıştırdım o zaman:26: Ama dediğim gb ben olsam zaten bu kadar sıkıntı yaşattılarsa bu ev işine sokmazdım
olsun canım önemli değil yapmak zorunda karışacak oğluysa onun oğlu ben doğurmadım ya yapsın her gün içmesini biliyo ay sinirden elim ayağım titriyo artık ya
Yapsıınn ama bakmaya fln gitmesin yahuu siz beğenin önce..Sakin ol sakin,kendi sağlığından olduktan sonra hiçbirşeyin manası yok canım..Aman diyorum çok şükür sağlığın yerinde en azından buna sebep olmasın kimse.
bir sağlık kaldı iyi bu kadar üzüntüye oda gidecek artık elimden hepsi rahat edecek benim odun onu bile kabul etmiyo çıldırıyorum ya
Enişte inşallah biliyordur ne kadar dolduğunu,üzüldüğünü,gelince halleder inşallah önce yüreğindeki kırgınlıkları..Zor gerçekten..