- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.741
prenses, ella, gs, swit nerdesinizgezentiler sizi
bugün yemek yapmadım beneşime de msj attım , yemek yapmadım diyerek, her gün her gün yemek mi yapılır ya makarna yapar kendine ya da dışarıdan pizza sipariş ederiz
Slm arkadaşlar bende bir yıldır evliyim görücü usulüyle evlendim eşimi hiç görmedn sadece telefonla ailem çok istiyor diye kabul ettim çok seviyorum ama hiç mutlu değilim kaynanamla oturuyorum çünkü yoksa eşim çok mükemmel biri ayrıca kızlar neden çalışıyorsunuz kendinize ek iki iş yapıyorsunuz eşiniz size bak zorunda zaten siz evinizde işinizi yapın kocalar da dışarda böyle olursa herşey daha iyi olur ayrıca bu hayatta herşey para değil insanın huzuru olmadığı sürece bir ise yaramaz para
kolay gelsin tatlımmkız ben su koyverir miyim hiç tatlı şeyy sunumum var onla uğraşıyorum öpüyorum seni de kocaman neler yaptın anlat bakalımm
tatlım ilk olarak kayınvalideyle oturmak zor olmalı allah kolaylık versinSlm arkadaşlar bende bir yıldır evliyim görücü usulüyle evlendim eşimi hiç görmedn sadece telefonla ailem çok istiyor diye kabul ettim çok seviyorum ama hiç mutlu değilim kaynanamla oturuyorum çünkü yoksa eşim çok mükemmel biri ayrıca kızlar neden çalışıyorsunuz kendinize ek iki iş yapıyorsunuz eşiniz size bak zorunda zaten siz evinizde işinizi yapın kocalar da dışarda böyle olursa herşey daha iyi olur ayrıca bu hayatta herşey para değil insanın huzuru olmadığı sürece bir ise yaramaz para
Ah ah unutulmusum kimse beni görmüyor
efsane geri döndüüü sivitoş 1 gün aradan sonra aranızdaa
ben yokken yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş..
çok da kaynatmışsınız..
şöyle bi bakayım yetişebilirsem okuyayım..bu gece aranızdayım kii..
1 gün oldu ama çok özledim siziiii
nerelerdesin sivitoşş:2::2: özlettin yahu kendiniiiii
Slm arkadaşlar bende bir yıldır evliyim görücü usulüyle evlendim eşimi hiç görmedn sadece telefonla ailem çok istiyor diye kabul ettim çok seviyorum ama hiç mutlu değilim kaynanamla oturuyorum çünkü yoksa eşim çok mükemmel biri ayrıca kızlar neden çalışıyorsunuz kendinize ek iki iş yapıyorsunuz eşiniz size bak zorunda zaten siz evinizde işinizi yapın kocalar da dışarda böyle olursa herşey daha iyi olur ayrıca bu hayatta herşey para değil insanın huzuru olmadığı sürece bir ise yaramaz para
sabret gerçekten tatlım 1 ay daha sadecekizlar naslsiniz esime derdimi anlatmakla ugrastigim.icin.yazamadim ona oLem duydugum onunla yapmak.istedigim seyleri yqzdim sabret sabret bakalm.bir ay daha sabredecegiz nolcak bilmiyorum bu arada siDe ne var ne yok benim.gun cok kotu gecti esimin davranislari.dan dolayi
ben de sizi nasıl özledim bilseniz..
dün eşim sınav sorularını hazırlıyordu diğer pcde kafayı yedi format lazım giremedim
ben de kendimi temizliğe verdim akşam saat 9da mutfağa bi girdim buzdolabı dolapla ne varsa sildim pırıl pırıl yaptımsonra da uyuyakalmışım bünye alışık değil ki
bu gün de eşim yine bi sınavda görevliydi ben de senin gibi ana baba günü ilan ettim bütün gün onlarlaydım annemle çarşıya gittik şu milyoncular varya gerekli gereksiz bisürü ıvır zıvır aldım
sonra evcilik oynadık annemler bize geldi şimdi gittiler..
ben de hemen size koştum..ama geçmiş kabarık
gescaaann 3 adam başladııı...
efsane geri döndüüü sivitoş 1 gün aradan sonra aranızdaa
ben yokken yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş..
çok da kaynatmışsınız..
şöyle bi bakayım yetişebilirsem okuyayım..bu gece aranızdayım kii..
1 gün oldu ama çok özledim siziiii
kizlar naslsiniz esime derdimi anlatmakla ugrastigim.icin.yazamadim ona oLem duydugum onunla yapmak.istedigim seyleri yqzdim sabret sabret bakalm.bir ay daha sabredecegiz nolcak bilmiyorum bu arada siDe ne var ne yok benim.gun cok kotu gecti esimin davranislari.dan dolayi
şöyle bi geçmişe bakayım derken yazdıklarınla şok yaşadım
bu devirde hala böyle düşünen insanlar var demek..
düşüncene saygılıyım ama "geldim sonunda"arkadaşımın dediği gibi kimse kimseyi zorla işe göndermiyor..eşim öğretmen çok şükür maaşı iyi...bazen her çalışan gibi şikayet etsem de hem çalışıp hem de evi idare edebildiğim için kendimle gurur duyuyorum.çünkü hem maddi hem manevi anlamda kimseye bağımlı değilim..çok şükür eşimle "yalnızca ikimiz"olarak evi de bütçeyi de idare ediyoruz...kv kp ile bi bağımız yok...sen de bu şekide mutuysan sorun yok...
sabret gerçekten tatlım 1 ay daha sadecesıkıntı olmadan şu 1 ayı atlatabilirsin:26::26:
inşallah kimseyi unutmamışımdır..
anommm neler aldın tatlışkommbende çok severim hele şu herşey 3.5 çulara bayılıyorummm ama burda pek yok
ahah sen gittin onalr geldi hasüpersiniz tatlım hasret gidermişsiniz ne güzeeel
bu arada düzeldimi pc ? artık aramızdamısınnn
evettt 3 adamı seviyorum ya beenhediye muhabbeti var şuan
Hosgeldin svitcim nadılsn bn yine telden yazıyorum yaa
Cnm kusura bakma ya ben karıstırdım snin eşin gemicimiydi offf ya
aynen tatlım bu zihniyet nerden kalmış anlamadım dönüp dönüp yeni şeyler yazasım var kendimi tutuyorum
çalışana da çalışmayana da saygım var yalnız sanki kocalar zorla gönderiyo gibi bu muhabbet ne yahuu
ahaha yok kızzz ben öyle alengirler yapamam kocayageçmişten aklımda kalanlar
BİZ AYRILAMAYIZ: suların durulmasına sevindim..umarım bi daha benzer sorunlar yaşamazsın..en önemlisi yaşasanız bile kv ye falan belli etmeyin..dost var düşman var
DEVACIM: senin durumuna ayrı bi üzüldüm..keşke eşin yanında olsa daha bi çekilebilir olabilir ama eşin de uzak olunca
ama azıcık kalmış gelmesine..gel burda her gün şafak sayalım beraber..burda her türlü dert azalıyor birlikteyken..eşin gelince de onu otelde ikna edebilirsin belki
GESCANNNtel demişken aklıma geldi akşam ellacanla beni çekiştirmişiniz kız ellanın yanında benim lafım olmaz..ben de ella gibi çılgınlıklar yok ama eşimle yaptığım herşeyi seviyorum o "aktivite" de ondan biri amaaa sen de sessiz kaldığına göre bu konuda yavaş atın çifftesi pek olur derler dimi ELLACAN
PRENSES: geçen ay beraber yaşadğımız bebiş geriliminde ikimizinde risksiz zamandaydı..ama bu ay farklı
yine de çok kafaya takma akışına bırakınama nedense benim de içimde bi kıpırtı var teyze olma konusunda
haftaya bi test yap..inşallah sizce de çift çizgi mi deyip çift çizgili foto koyarsın buraya
PLOJO kontrole gittim demişin gördün mü bebişimizi iyi miymiş?
BEAUTY bazen benim de tembellik yapasım geliyor...batsın bu dünya modumu da seviyorum
bu arada bozdun mu rejimi durumlar nasıl?ben tesadüfi bi 1.5 kilo vermişim gaza geldim daha da vericem..
aynen kuzu biz de 3.5 daydık bi de ne alırsan 1 tl ci var oraya da gitik daha basit şeyler vardı..
aldığım şeyler : yumurta akı-sarısı ayırıcı,porselen değişik bi limon sıkacağı,çerçeve,bulaşık teli-4 tanesi 1tl-,renkli peçete,gırgır...
böyle saçma sapan şeyler aldım...ama çok eğlenceliydi..bi gün bursaya gelirsen senle de gezeriz
hoşbulduk prensescan..senle de özleştik yav karşılaşamadık ne zamandır..
devanın eşi gemici evet...
sorma kuzu kalp kırmadan yazıcam diye çok zorladım kendimi
bu arada yazdığım pc sağlam diğer benim eski emektar pc bozuk...kocam sınav sorularını hazırlama-not girme krizine girmediği sürece burdayım
ahaha yok kızzz ben öyle alengirler yapamam kocayayapsam zaten benim koca ohooo
elini veren kolunu alamaz misali
anoomm güle güle kullan tatlımm aldıklarınıbende çok severimm takıl tukul şeyleri almayıı ayy keşke gelsemde beni ikeayı gezdirseeennn
kilo mu verdin tatlımmm gitsin kilolaarr ohh ohhh
geçmişten aklımda kalanlar
BİZ AYRILAMAYIZ: suların durulmasına sevindim..umarım bi daha benzer sorunlar yaşamazsın..en önemlisi yaşasanız bile kv ye falan belli etmeyin..dost var düşman var
DEVACIM: senin durumuna ayrı bi üzüldüm..keşke eşin yanında olsa daha bi çekilebilir olabilir ama eşin de uzak olunca
ama azıcık kalmış gelmesine..gel burda her gün şafak sayalım beraber..burda her türlü dert azalıyor birlikteyken..eşin gelince de onu otelde ikna edebilirsin belki
GESCANNNtel demişken aklıma geldi akşam ellacanla beni çekiştirmişiniz kız ellanın yanında benim lafım olmaz..ben de ella gibi çılgınlıklar yok ama eşimle yaptığım herşeyi seviyorum o "aktivite" de ondan biri amaaa sen de sessiz kaldığına göre bu konuda yavaş atın çifftesi pek olur derler dimi ELLACAN
PRENSES: geçen ay beraber yaşadğımız bebiş geriliminde ikimizinde risksiz zamandaydı..ama bu ay farklı
yine de çok kafaya takma akışına bırakınama nedense benim de içimde bi kıpırtı var teyze olma konusunda
haftaya bi test yap..inşallah sizce de çift çizgi mi deyip çift çizgili foto koyarsın buraya
PLOJO kontrole gittim demişin gördün mü bebişimizi iyi miymiş?
BEAUTY bazen benim de tembellik yapasım geliyor...batsın bu dünya modumu da seviyorum
bu arada bozdun mu rejimi durumlar nasıl?ben tesadüfi bi 1.5 kilo vermişim gaza geldim daha da vericem..
aynen kuzu biz de 3.5 daydık bi de ne alırsan 1 tl ci var oraya da gitik daha basit şeyler vardı..
aldığım şeyler : yumurta akı-sarısı ayırıcı,porselen değişik bi limon sıkacağı,çerçeve,bulaşık teli-4 tanesi 1tl-,renkli peçete,gırgır...
böyle saçma sapan şeyler aldım...ama çok eğlenceliydi..bi gün bursaya gelirsen senle de gezeriz
Aynn cnm inş kısmet bakalm 2kez yumurtlama zamanında oldututummu bilmiyorm olmmıs gibi düşünüyorm stres yapmıyorm
Çarsının içinde pazar varrya cumh.cd.den şehreküstüne gidrkn pazarın içinde var öyle bi yer bn orayı ck seviyorum
ilk kez rejim yapmadan kilo verdimm
yoksa tartı mı bozuldu
ayy senle ikeaya girsek sabahtan akşama çıkamayız..benim kocişin başı dönüyor orda..üst katı geziyoruz alt kata geldiğimizde sadece amaçsızca çıkışa doğru koşuyoruz...sen gel üst katı gezelim sonra sana yemek sımarlıyım alt kata geçelim..ordan -biraz uzak ama-seni milyonculara götürürüm..ordan kahve içeriz..bize geliriz sen piyano kek yaparsınayy ne fena ev sahibiyim misafire iş yaptırıyorum
bu arada ben de hiç alengirler yapmadığım halde kolumu kaptırmış durumdayım kocaya.bi de yapsam ...
neyse konu kötü yerlere gidiyor ben susayım ella gelince zaten bu konulara döneriz