Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

ah canım benim olsun sen kendini biliyorsundur eşinde orda sıkıntı yapacak birşeyt yok ortada eşin kıskanıyordur kız insan karısını kıskanmaz mi benim eşim yurt dışından resim attıda bana gemideki arkadaşlarıyla çıkmışlar resimde arka masada oturan kadının burnu çıkmış ben tabi vay efendim o masada kadın var diye ver yansın ettim ama tabi bağar çağar adamın günahını aldım ama lazım bunlara böylesi erkek milleti herşey beklenir

günaydin kizlar ozledim sizi yahuuu canlarim telefondan girdigim icin teker teker cevap atamiyorum size yanlis anlamayin sakin olurmu hepiniz aklimdasiniz ayprensesi deva beauty geldimsonunda opuyorum hepinizi cevaplariniz icin cok sagolun
saymadigim unuttugum birisi varsa affedinnn suan telefondan yazinca aklimda kalan bunlar:)))
uzatmadim olayi aksam yataga yatinca sarildi bana bnde bisey demedim senide anliyorum senin icinde kolay degil biliyorum vs gibi seyler konustu..
bide bende nedense asiri derecede kiskanclik basladi kizlar ya yoktu bende eskiden boyle bisey cunku esim oyle fazla yakisikli biri degildir ben dis gorunusune bakmadim zaten hicbizaman ama benim gozumde dunyanin en yakisikli erkegidir
genellikle herkes sen nasil bununla evlendin derdi:)))
ama nedende cok kiskanclik yapiyorum ya aklima sacma sapan seyler getiriyorum ve bunlarla ikimizi huzursuz ediyorum offff kendime gelmem lazim canlarim ya
evde otura otura boyle oldum(((
is bulmam lazim

ay canım benim kocada çok yakışıklı değil bende çok kıskanırım sevgiden ileri geliyo emin ol bende sevmesem kıskanmam diyip oturtuyorum adamı sana olan sevgimden ileri geliyo diyorumbende bakmadım aman güzel adamın kahrını çekemem banada annem bile bu senin yanına hç yakışıyo mu derdi arkadaşlarım herkes yani anlayacağın biz yakışıklı adamla uğraşacağımıza onlar güzel hatunlarıyla uğraşşınhepbiz mi kuduracağız

boşver uzatma zaten erkekler kadınlara oranla daha geç olgunlaşıyo kocamda bana çok dır dır ediyorsun der ama senbenim istediklerimi yap o zaman dır dır edersem sıkıntılı sorunlu benim diyorum tabi bakalım yapsında bir dırdır etmem gerekmedikçe tabi:)

gerçi ben eşimi o yakışıklılara değişmem çünkü küçük bir yerde büyümüş kötülük nedir görmemiş onun kadar temiz bir i,nsanla evlendiğim için aslında şanslıyım ne zibidiler var başımızdakilere şükredelim

aynen canim bizimkilerde sen bunla nasil evleniyosun derdi arkadas cevrem hicbirzaman anlamamistir haha
dedigin gibi sevgiden geliyor iste..evet ya bende oyle dusundum yakisikli kocayla insanin basi beladan kurtulmaz be..surekli bakislariyla yiyen hatunlar..amaaan kim ugrascak:))
dügünden once vermistim canim 10 kilo simdi 4 kilo geri almisim:))) rahatsiz ediyo beni:))cok zorlaniyorum ama bogazimi tutmayi ogrenicem!!
benimkide oyle diyo nekadar cok dirdir ediyosun diyo. sanki keyifimizden ediyoz😒

onlarda ettirtmesin dır dır anaları gibi herşeye tamam herif mi diyeceğiz hala hala yok öyle bir dünya dırdırda ederim kavgada ederim anlayış tek taraflı birşey değil

Tabiside beni ubuttun haketmisim unutulmayi vayyy anasini hihhhh kustum iste sana,saka bi yana esinle aranizin duzelmesine cok mutlu oldum erkek iste basta dusunmeden knusur sonra totomuzdan ayrilmazlar:)))

Tabiside beni ubuttun haketmisim unutulmayi vayyy anasini hihhhh kustum iste sana,saka bi yana esinle aranizin duzelmesine cok mutlu oldum erkek iste basta dusunmeden knusur sonra totomuzdan ayrilmazlar:)))

oyyyy canim benim seni nasil unutmusum beeeeen!!! küsme sen banaaa bidaha unutmamm
aynen oyle pis kocalar nolcak!

içtin mi naptın günün nasıl geçti dünden beri

He ya octim dun pis keyf yapasm vardi devacim ama kocis bnden once sarhos oldu o pek alisik degil icmeue 1tane icti baktm saf saf siritio sonra is pisirdik sarhoskende tadi baskayms derken uyuya kaldk ahahaj

He ya octim dun pis keyf yapasm vardi devacim ama kocis bnden once sarhos oldu o pek alisik degil icmeue 1tane icti baktm saf saf siritio sonra is pisirdik sarhoskende tadi baskayms derken uyuya kaldk ahahaj

ay canım alemsin valla ahahahhaahahah

saol canm da anlamaıyorum bn bu işi ya ne zmn belli oluyor ndn uzun sürüyor yok reglden önce yok 10gün sonra yok kese yok bilmem nee filmlerde ne kolay yaa 1gece sonra hooopp miğdesi bulanıyor
canım bebiş istiyorsunda, sürekli takvime bakmasan, hani biraz oluruna bıraksanız... tez vakitte bebiş haberleriniz alırız inş...

bu arada anneminde benimde falımda bebiş çıkmış, anneme imkansız diyorum, korunuyoruz şu an

nasıl kırdınız pc ekranını ay, ultrasonda onun el sallamasını görmek kadar güzel bir duygu yoktur bence allah hepimize istediğimiz vakitte nasip etsin...

canım çok yanlış düşünüyorsun, biz kadınlar , kocamız için mi kendimize bakıyoruz öncelikle bu düşünceyi atmalısın, ky ve kp ile birlikte yaşıyormuşsun ama olsun bu kendine bakman için engel değil ki... ben fiziğime dikkat ediyorum mesela, diet yapıyorum vs... kocam için mi, hyr en başta kendim için , kendi mutluluğum için yapıyorum, bunları

kızlar dün yazdıklarınızı okudum, cvp da yazacaktım ama kociş laptopu kucağımdan aldı ve beni kucaklayıp yatak odasına götürdü dün bir de bize ky ler geldi... ama çok garip oldu... ky eşimi aramış, akşama çaya müsaitseniz biz gelicez diye, ama eşim söylemedi bunu bana... tesadüf eseri ben ky aradığımda öğrendim neyse eşime de bir şey demedim, kırk yılın başında annesigil geliyor, problem çıkartan konumuna düşmek istemedim.... eşim toplantıdan çıktı, konuşuyoruz telde ama hala söylemiyor, en sonunda dayanamadım, senin bana bir şey söylemen gerekmiyormuydu, annenler geliyormuş bu akşam diyerek...
orda başladı bizimki; aşkım vallahi unuttum, istersen yarın gelsinler , falan filan....yok dedim gelsinler, neyse marketten kuruyemiş, meyve falan aldık... eve gittiğimizde koştur koştur evi topladık, sabah eşimle çıkmıştım evden , yatağımı bile düzeltememiştim yani koşuşturmacalı bir geceydi benim için yani...
ortalığı eşim süpürdü falan derken, hazırlandık işte...

ay canım bunalımda olduğum için olabilir bu durum gelmeseler miş bosver fırsat bilirdin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…