Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

hımmmmm...bence sen çocuk istiyorsun

şaka bi yana gescanım arabayla 10 dk ise çok uzak değil ki..5 dk daha kısalsın diye bozma derim düzenini..çünkü ben sizin evi çok beğenyorum..özellikle de mutfak o yüzden yanlı konuşuyorum evi bırakmayın diye
taciz olayına gelince zaten çok uzak değilsiniz sürekli gelicek olsalar şimdi de gelebilirler..çok etkilemez..zaten çocuk da onlarda olucağı için sürekli birlikte olcaksınız zaten..
sen en düşünüyorsun?

canım hoşgeldin ve güle güle

sorma yaa öyle biri geldi gitti ama içim soğumadı hala..nerdeyse banlanıcam kendimi tutmasam
sen zaten fıstık gibisindir kiiii
ama bak sporun faydaları..kocişinle yediğin halde almadın kilo
film aklımızda bulunsun aranınca bulunmuyor bazen ne izleyelim diye düşünürken hiç bişey izlememiş oluyoruz
iyi gecelerrrr yarın görüşürüzzzz ...

aaa ellayı görüyorum aşağılarda...saat 12yi de geçti ellacanla topiği banlatmasak bari sapıtıklar olarak

Ewt cnm aynn orda ck buyuk bi yer.
Miğdem bulanıyor birkac gundur hayırlısı artk

Cnm bn anneme 5dk hatta hızlı yuruyunce 3dk kvlre yuruyerk 25-30dk. Taciz durumu aileye bağlı kiaşilik meselesi bnm annmler gelmez bile bn zorla dvt ediyorum eğer yakın olucksan annene yakn ol.eşin kabul edermi bunu snra kv yakın olup pişmn olma.iyi düşün

bu arada swit kilo vermişsin , tebrik ediyorum
gs valla ben olsam taşınmazdım... hani ky ne de bağlı bu durum açıkcası... benimkisi eli boş, sürekli gelmek ister, hele dün biz yoldaydık, siz biraz geç çıkın diye aradığımızda, eşime ne var canım , anahtar var bizde, açıp kapıyı,otururuz dedi ky böyleyse uzak dur derim... hem 10 dk arabayla demişsin , uzak değil bence.... çocuğun bakımı için çok iyi olur ama senin huzurun kaçabilir

tatlımmm gitmeee zamanda aşk gece belki izleyebilirizz uykuum gelsin diyee kocaya söyleyimde açsnn

ya çocuk her daim isterimm ama şartlar şartlaar düzen tertipp keşke olsa
sağol tatlım çok teşekkür ederimm düşüncelerin için doğru diyosun aslında çocuğu nasıl paylaştıracağımı da düşünüyorum ikiside ben bkarım diyo çünkü
bende bugün annemelerdeyken bizde burda mı otursaydık diye içimden geçirdim bütün akrabalarım annem kvler hep aynı mahallede bide annemlerin 2 yanında ev var işte yeni yapıldı o da sitee :26: canım istedi bi ama işte evi sat yenisini al sonra yok ben burayı beğenmedim sat uzaktan al eşim bu kadar nazımı çekmez en iyisi dizimi kırıp oturayım

benim de annemler yürüyerek 5 dk kvler arabayla yarım saat
ama benim annemler de ısrar etmesem gelmezler..gescanın da kendi ailesi zırtpırt gitmez ama kv'sinden emin olamadım

mide bulantıların beni heyecanlandırıyorrrr

sağol bautycim farkında olmadan oldu ama gaza geldim yemicem işteee

neee anahtarmı varmış kv deee
hakkatten rahatmış kv..Allahtan mesafeli davranıyorsun yoksa yandınn

valla benm annemlerde pek öyle yapmazlar ama kvler alışkınlar hergün biri birinde oturmaya taciz durumu olması %100 hele bi de çocuk olunca hergün gelenim gidenim bitmez
amacocuğa zaten onlar bakcak diyorum ay bilemedim:26:

benmkinin de eli boş kv de boş kp de yokk vazgeçtim
ay ne ayıp yaptıkları yaa en nefret ettiğim olay ev de seni bekliyodu dicen

aynen tatlım benmkiler gelmez ama onlar hergün uğrarlar yakın olsak hatta her allahın günü yemeğe çağırırlar sevmediğimden değil onlarda beni seviyo ama bi sınır olmalı mutlaka arada

bu arada bizim kp dede var anahtar 3 anahtar varmış kp birini kendine almış hatta benm hala üst kilidin anahtarı bende yok kp de var artık bişi demedim öyle habersiz gelmedikleri için

aynen canım dediğin gibi bi sınır olmalı..hergün hergün çekilmez olur ya..
kalabalık güzel ama kocişle başbaşa olmak da paha biçilemez
biz de annemlere verdik 3.anahtarı unutursak çilingir çağırmayalım diye..
onlar da asla gelmez habersiz..babam arabayı bizim otoparka bırakır bizim evin önünden alır bi yere giderler de haberimiz olmaz..
o yüzden habersiz gelmezlerse sorun yok..
bence de otur oturduğun yerde gescan..bu kadar sık araba bile değiştirilmez

dimi rahat battı bana raaaaahhhaaat manyak mıyım neyim
benmkileride çağırırım zor bela gelirler
mesela perşembe gelmişlerdi kv lerle annemler ssonra cumaakşamı aradım dedimki yarın gelsenize size yemek yapayım bbam dioki niye hergün sizemi gelcez
kız ailesi biraz daha kendini uzak tutuyo sanırım :26: erkek ailesi daha çok kendi evi gibi davranıyo

Kizlagrrrrr selamlarrrrr ben geldimmmm kvlerdeydijk,ordan ciktik arabayla sahil turu attik,sonra medcezrin dizosnn cekildgi yere gttk cok guzeldi ama cekim yoktu bugun snracgm medcezrdekilern dizsnn cekildgi kahvalti sahnelrnn oldgu kafeye gttk kayincomun arkdsnn gece gece nsyler yedk geldkkkk :))))

Yüzüm aynen böyleydi iş konusunu okurken..
Çalışmak bütün sebeplerin dışında çok güzel birşey,kaldı ki her insan farklı sebeplerle çalışabilir,istiyorsa çalışmayadabilir ama fikir kabaca geldi biraz kusura bakma arkadaşım..Erkek çalışmak kadın ev işi yapmak zorunda değildir.Bu evdeki herşey benim değil bizimdir.Sağolsun eşimde böyle yetişmiş kendini farklı düşüncelerle kapatmış biri değil,yardımda eder,ilgilenirde,bende çalışırken böyleydi şimdi çalışmıyorum hala aynıdır çünkü seviyor ilgilenmeyi..Erkek eşine bakıyorsa bu onun bir ikramı kadın evine bakıyorsa bu da onun ikramıdır,mecburiyet olarak görülen herşey huzursuzluk verir Bende çalışıyorsam bu bizim için güzel birşeydir,eşimde bana evde yardım ediyorsa yine evimize huzur neşe veren birşeydir..Amannn..

anommm bende simite bayılırım 3 öğün yiyebilirimmm simit ayran, tost ayran iklisine de bayılırımm tatlımm
bide hamilelikte tiksinme olayı oluyo dmii:18::18:
Ohh ne güzel geçmiş günün :))
Oluyor malesef bende çok olmadı ama kırmızı biberi hayatımdan çıkardım ki çok severdim,biara türk kahvesi içemedim ama çok şükür şimdi içebiliyorum..

Biz ona gevrek diyoruz kızııııııııııııııım

hoşgeldin ges

Çok gevreğini sevmem ben tok tok olanı seviyorum Burası Sakarya,Ankara değil ismi böyle Ankara'da da yedim tabiiiii Burda da güzeldir ama simitCanım istedi valla yakalayım sabah simitçiyi

Sweatttt
gördük miniği çok şükür herşey yolunda..El salladı teyzelerine selam söyledi

Alıntılamadan yazıyorum kızlar
Bizimde 3anahtr vardı 1tnesi kp deydi balayından gelince eşime aldırttım hepsi bizde şimdi

bence heriki tarafta aynı anlayışta olmalı..gerçi benim kv'ler çok sık gelmezler çalışıyorum diye..biz gideriz genelde...
hiç bişeye karışmazlar,çok severer beni...görünüşte süperler dimi ama evlenirken de komşunun oğlunu evlendirdiler sanki
neyse bende ellacan gibi bu konuda dertli olsam da şimdi bi sorun yok ya ona şükrediyorum..

ellacık iyi gezmişin bu gece
misss gibi..kvden sonra sahil turu iyi gelmiştir

canımmm biz de öpücükler gönderiyoruz yeğenimize
bu arada hay ağazını öpeyim mükemmel bi cevap olmuş..altına imzamı atar seni de öperim

annemm türk kahvesi içememek mii eğer bendede olursa kesinlikle tiksinme olayının gerçek olduğuna inanırım kahve benim hayatım yahu
bu arada kıyamammm bebişeeee teyzeleride onu çok seviyoo merakla bekliyoo
isimmm düşünüyomusunuz tatlışşş

Bizimde 3anahtr vardı 1tnesi kp deydi balayından gelince eşime aldırttım hepsi bizde şimdi
en iyisini yapmışsın tatlım valla bende atanınca aileme de kendi anahtarımı bırakcam ikisindede olsun o zaman dimi

bencede ya hani herkes ister çocuğuyla görüşmek ama bi sınırı olmalı dimi bide sen bu eve eşya aldıysan benm ailemde aldı e evi de eşim aldı zaten neden senin evin gibi oluyo ki
aman yaa tatlım boşver o onların ayıbı geçti gitti sana karışmasınlar da gerisi boşş

ben de öyle teselli buluyorum tatlışş..
bu arada sen hiç bildirimlerine bakmıyomusun

aşağısı kalabalık ama yazan yokkkk

Bizim evin yedek anahtarıda annemde,evlerimiz yakın,ben çalışırken birşey olursa diye vermiştim duruyor hala Şimdide yalnızım birşey olursa diye duruyor..

Ohh ella keyfin yerindee maşallahh :)) En güzelini yapmışsınızz..

Çocuklar kumsalda oynar ya kovaya kumlu su dolar aynı öyleydi kahve Allahtan artık içebiliyorum
Valla bende çok inanmıyordum,çok olmadı tiksinme ya da aşerme ama inanıyorum artık,geçen yattık eşime sarıldım durdum durdum aynı ramazan pidesi gb kokuyorsun dedim,başladık gülmeye Korkuyorum benide yakında yiyecen dedi Ciddi anlamda evde varmış gb kokuyor o şey,ne canın çekiyorsa..
İsim düşünüyoruz evet ama düşünüyoruz sadecedaha bulamadık,değişiyor sürekli yahuu

evet gezdim hava aldim iyi oldu vallahi ne bu herkes uyanik bu saatte :)))

Evet cnm cok sukur keyfler yernde alah kimsenn agiz tadni bozmasin:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…