- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.761
yok yok doğrudur o tartıyememişsindir sen çokkk
ay valla süper olur tatlım yaa hayalimde canlandı da bayıldımmmmm
zaten ikeaya gitme hayalim var(hayale bakarmısın ) seninle olursa daha güzel olurrrprenseside ararızz ben sana kışlık piyanı kekini yapar giderim
senin kocada benimki gibi demekkineyse çıktım konudan
bu arada bişi paylaşacam yaa senden ve diğer kızlardan akıl istiyorummşimdi daha erken ama aklıma takıldı bu akşam...
benm annemle kv bana arabayla 10 dk mesafede oturuyolar ikiside aynı mahallede ve merkezdeler. bizim ev de yeni yapılanma olan yerde çarşıya biraz uzak... evimiz güzel site içinde çocuğun rahatça yaşayabileceği ortamda fakat ben çalışacağım için çocuğa kv ve annem bakcak bu akşam içimden annemlerin oturduğu mahalleye taşınmak geçti oralardan ev alıp. annemlerin orda 3 bloklu site yapıldı dedim şurda otursam annem 2dk kv 5 dk çocuğuma daha rahat bakarlar ama rahat mı olmaz acaba dedim sürekli taciz halimi olur :44::44: çok erken böyle bişey için ama işte hem muhabbet olsun hemde aklımda bbulunsun
iyigeceler kızlar, ella hariç herkes gelmiş herhalde
herkes tahmin ettiğim gibi gezmelerdeymiş bugünswit bir sürü şey almış evine, prenses ufak bir tartışma yaşamış ama evliliğin tadı tuzu biberi bunlar
hiç tanımadığım biri kadınların çalışması ile ilgili birşeyler yazmışhangi çağda yaşıyoruz, bu nasıl bir zihniyet diyorum ya... neyse herhalde uğrayıp gitmiş topikten gs ve swit gibi çok şey yazasım var da işte, anladınız siz beni
swit bu arada reglden sonra 59 da kaldım, bu aralar sadece spor yapıyorum... kilom aynı, bir 4-5 kilo versem çıtır olacam da şu aralar detokslara ara verdim
bu arada zmnda aşk diye film izledik, süper, kesinlikle izleyinben yatıyorum kızlar, çok kaynatmayın sizde, hepinize iyigeceler
en iyisini yapıyorsun canım..olmazsa üzülmeyelim olursa uçarız havalara
aa biz de tam tarif ettiğin yerdeydik galiba ..şu yüncüler falan var hani çevresinde orası dimi?
bi de sönmez var ya onun arasındakileri seviyorum ben..oben falan var ya..çeyizimdeki ıvırzıvırız çoğu oralardan
zaten ikeaya gitme hayalim var(hayale bakarmısın ) seninle olursa daha güzel olurrrprenseside ararızz ben sana kışlık piyanı kekini yapar giderim
bu arada bişi paylaşacam yaa senden ve diğer kızlardan akıl istiyorummşimdi daha erken ama aklıma takıldı bu akşam...
benm annemle kv bana arabayla 10 dk mesafede oturuyolar ikiside aynı mahallede ve merkezdeler. bizim ev de yeni yapılanma olan yerde çarşıya biraz uzak... evimiz güzel site içinde çocuğun rahatça yaşayabileceği ortamda fakat ben çalışacağım için çocuğa kv ve annem bakcak bu akşam içimden annemlerin oturduğu mahalleye taşınmak geçti oralardan ev alıp. annemlerin orda 3 bloklu site yapıldı dedim şurda otursam annem 2dk kv 5 dk çocuğuma daha rahat bakarlar ama rahat mı olmaz acaba dedim sürekli taciz halimi olur :44::44: çok erken böyle bişey için ama işte hem muhabbet olsun hemde aklımda bbulunsun
tatlımmm gitmeeeiyigeceler kızlar, ella hariç herkes gelmiş herhalde
herkes tahmin ettiğim gibi gezmelerdeymiş bugünswit bir sürü şey almış evine, prenses ufak bir tartışma yaşamış ama evliliğin tadı tuzu biberi bunlar
hiç tanımadığım biri kadınların çalışması ile ilgili birşeyler yazmışhangi çağda yaşıyoruz, bu nasıl bir zihniyet diyorum ya... neyse herhalde uğrayıp gitmiş topikten gs ve swit gibi çok şey yazasım var da işte, anladınız siz beni
swit bu arada reglden sonra 59 da kaldım, bu aralar sadece spor yapıyorum... kilom aynı, bir 4-5 kilo versem çıtır olacam da şu aralar detokslara ara verdim
bu arada zmnda aşk diye film izledik, süper, kesinlikle izleyinben yatıyorum kızlar, çok kaynatmayın sizde, hepinize iyigeceler
hımmmmm...bence sen çocuk istiyorsun
şaka bi yana gescanım arabayla 10 dk ise çok uzak değil ki..5 dk daha kısalsın diye bozma derim düzenini..çünkü ben sizin evi çok beğenyorum..özellikle de mutfako yüzden yanlı konuşuyorum evi bırakmayın diye
taciz olayına gelince zaten çok uzak değilsiniz sürekli gelicek olsalar şimdi de gelebilirler..çok etkilemez..zaten çocuk da onlarda olucağı için sürekli birlikte olcaksınız zaten..
sen en düşünüyorsun?
Ewt cnm aynn orda ck buyuk bi yer.
Miğdem bulanıyor birkac gundur hayırlısı artk
Cnm bn anneme 5dk hatta hızlı yuruyunce 3dk kvlre yuruyerk 25-30dk. Taciz durumu aileye bağlı kiaşilik meselesi bnm annmler gelmez bile bn zorla dvt ediyorum eğer yakın olucksan annene yakn ol.eşin kabul edermi bunu snra kv yakın olup pişmn olma.iyi düşün
bu arada swit kilo vermişsin , tebrik ediyorum
gs valla ben olsam taşınmazdım... hani ky ne de bağlı bu durum açıkcası... benimkisi eli boş, sürekli gelmek ister, hele dün biz yoldaydık, siz biraz geç çıkın diye aradığımızda, eşime ne var canım , anahtar var bizde, açıp kapıyı,otururuz dediky böyleyse uzak dur derim... hem 10 dk arabayla demişsin , uzak değil bence.... çocuğun bakımı için çok iyi olur ama senin huzurun kaçabilir
Ewt cnm aynn orda ck buyuk bi yer.
Miğdem bulanıyor birkac gundur hayırlısı artk
Cnm bn anneme 5dk hatta hızlı yuruyunce 3dk kvlre yuruyerk 25-30dk. Taciz durumu aileye bağlı kiaşilik meselesi bnm annmler gelmez bile bn zorla dvt ediyorum eğer yakın olucksan annene yakn ol.eşin kabul edermi bunu snra kv yakın olup pişmn olma.iyi düşün
bu arada swit kilo vermişsin , tebrik ediyorum
gs valla ben olsam taşınmazdım... hani ky ne de bağlı bu durum açıkcası... benimkisi eli boş, sürekli gelmek ister, hele dün biz yoldaydık, siz biraz geç çıkın diye aradığımızda, eşime ne var canım , anahtar var bizde, açıp kapıyı,otururuz dediky böyleyse uzak dur derim... hem 10 dk arabayla demişsin , uzak değil bence.... çocuğun bakımı için çok iyi olur ama senin huzurun kaçabilir
benim de annemler yürüyerek 5 dk kvler arabayla yarım saat
ama benim annemler de ısrar etmesem gelmezler..gescanın da kendi ailesi zırtpırt gitmez ama kv'sinden emin olamadım
mide bulantıların beni heyecanlandırıyorrrr
sağol bautycim farkında olmadan oldu ama gaza geldim yemicem işteee
neee anahtarmı varmış kv deee
hakkatten rahatmış kv..Allahtan mesafeli davranıyorsun yoksa yandınn
aynen tatlım benmkiler gelmez ama onlar hergün uğrarlar yakın olsak hatta her allahın günü yemeğe çağırırlarsevmediğimden değil onlarda beni seviyo ama bi sınır olmalı mutlaka arada
bu arada bizim kp dede var anahtar3 anahtar varmış kp birini kendine almış hatta benm hala üst kilidin anahtarı bende yok kp de var artık bişi demedim öyle habersiz gelmedikleri için
aynen canım dediğin gibi bi sınır olmalı..hergün hergün çekilmez olur ya..
kalabalık güzel ama kocişle başbaşa olmak da paha biçilemez
biz de annemlere verdik 3.anahtarı unutursak çilingir çağırmayalım diye..
onlar da asla gelmez habersiz..babam arabayı bizim otoparka bırakır bizim evin önünden alır bi yere giderler de haberimiz olmaz..
o yüzden habersiz gelmezlerse sorun yok..
bence de otur oturduğun yerde gescan..bu kadar sık araba bile değiştirilmez
Ohh ne güzel geçmiş günün :))anommm bende simite bayılırım 3 öğün yiyebilirimmmsimit ayran, tost ayran iklisine de bayılırımm tatlımm
bide hamilelikte tiksinme olayı oluyo dmii:18::18:
Biz ona gevrek diyoruz kızııııııııııııııım
hoşgeldin ges
dimirahat battı bana raaaaahhhaaat manyak mıyım neyim
benmkileride çağırırım zor bela gelirler
mesela perşembe gelmişlerdi kv lerle annemler ssonra cumaakşamı aradım dedimki yarın gelsenize size yemek yapayımbbam dioki niye hergün sizemi gelcez
kız ailesi biraz daha kendini uzak tutuyo sanırım :26: erkek ailesi daha çok kendi evi gibi davranıyo
Kizlagrrrrr selamlarrrrr ben geldimmmm kvlerdeydijk,ordan ciktik arabayla sahil turu attik,sonra medcezrin dizosnn cekildgi yere gttk cok guzeldi ama cekim yoktu bugun snracgm medcezrdekilern dizsnn cekildgi kahvalti sahnelrnn oldgu kafeye gttk kayincomun arkdsnn gece gece nsyler yedk geldkkkk :))))
Yüzüm aynen böyleydi iş konusunu okurken..
Çalışmak bütün sebeplerin dışında çok güzel birşey,kaldı ki her insan farklı sebeplerle çalışabilir,istiyorsa çalışmayadabilir ama fikir kabaca geldi biraz kusura bakma arkadaşım..Erkek çalışmak kadın ev işi yapmak zorunda değildir.Bu evdeki herşey benim değil bizimdir.Sağolsun eşimde böyle yetişmiş kendini farklı düşüncelerle kapatmış biri değil,yardımda eder,ilgilenirde,bende çalışırken böyleydi şimdi çalışmıyorum hala aynıdır çünkü seviyor ilgilenmeyi..Erkek eşine bakıyorsa bu onun bir ikramı kadın evine bakıyorsa bu da onun ikramıdır,mecburiyet olarak görülen herşey huzursuzluk verirBende çalışıyorsam bu bizim için güzel birşeydir,eşimde bana evde yardım ediyorsa yine evimize huzur neşe veren birşeydir..Amannn..
Ohh ne güzel geçmiş günün :))
Oluyor malesef bende çok olmadı ama kırmızı biberi hayatımdan çıkardım ki çok severdim,biara türk kahvesi içemedim ama çok şükür şimdi içebiliyorum..
Çok gevreğini sevmem ben tok tok olanı seviyorumBurası Sakarya,Ankara değil ismi böyle Ankara'da da yedim tabiiiii Burda da güzeldir ama simit Canım istedi valla yakalayım sabah simitçiyi
Sweatttt gördük miniği çok şükür herşey yolunda..El salladı teyzelerine selam söyledi
Yüzüm aynen böyleydi iş konusunu okurken..
Çalışmak bütün sebeplerin dışında çok güzel birşey,kaldı ki her insan farklı sebeplerle çalışabilir,istiyorsa çalışmayadabilir ama fikir kabaca geldi biraz kusura bakma arkadaşım..Erkek çalışmak kadın ev işi yapmak zorunda değildir.Bu evdeki herşey benim değil bizimdir.Sağolsun eşimde böyle yetişmiş kendini farklı düşüncelerle kapatmış biri değil,yardımda eder,ilgilenirde,bende çalışırken böyleydi şimdi çalışmıyorum hala aynıdır çünkü seviyor ilgilenmeyi..Erkek eşine bakıyorsa bu onun bir ikramı kadın evine bakıyorsa bu da onun ikramıdır,mecburiyet olarak görülen herşey huzursuzluk verirBende çalışıyorsam bu bizim için güzel birşeydir,eşimde bana evde yardım ediyorsa yine evimize huzur neşe veren birşeydir..Amannn..
Ohh ne güzel geçmiş günün :))
Oluyor malesef bende çok olmadı ama kırmızı biberi hayatımdan çıkardım ki çok severdim,biara türk kahvesi içemedim ama çok şükür şimdi içebiliyorum..
Çok gevreğini sevmem ben tok tok olanı seviyorumBurası Sakarya,Ankara değil ismi böyle Ankara'da da yedim tabiiiii Burda da güzeldir ama simit Canım istedi valla yakalayım sabah simitçiyi
Sweatttt gördük miniği çok şükür herşey yolunda..El salladı teyzelerine selam söyledi
en iyisini yapmışsın tatlım valla bende atanınca aileme de kendi anahtarımı bırakcamAlıntılamadan yazıyorum kızlar
Bizimde 3anahtr vardı 1tnesi kp deydi balayından gelince eşime aldırttım hepsi bizde şimdi
bence heriki tarafta aynı anlayışta olmalı..gerçi benim kv'ler çok sık gelmezler çalışıyorum diye..biz gideriz genelde...
hiç bişeye karışmazlar,çok severer beni...görünüşte süperler dimiama evlenirken de komşunun oğlunu evlendirdiler sanki
neyse bende ellacan gibi bu konuda dertli olsam da şimdi bi sorun yok ya ona şükrediyorum..
ellacık iyi gezmişin bu gece
misss gibi..kvden sonra sahil turu iyi gelmiştir
en iyisini yapmışsın tatlım valla bende atanınca aileme de kendi anahtarımı bırakcamikisindede olsun o zaman dimi
bencede ya hani herkes ister çocuğuyla görüşmek ama bi sınırı olmalı dimibide sen bu eve eşya aldıysan benm ailemde aldı e evi de eşim aldı zaten neden senin evin gibi oluyo ki
aman yaa tatlım boşver o onların ayıbı geçti gitti sana karışmasınlar da gerisi boşş
Alıntılamadan yazıyorum kızlar
Bizimde 3anahtr vardı 1tnesi kp deydi balayından gelince eşime aldırttım hepsi bizde şimdi
Kizlagrrrrr selamlarrrrr ben geldimmmm kvlerdeydijk,ordan ciktik arabayla sahil turu attik,sonra medcezrin dizosnn cekildgi yere gttk cok guzeldi ama cekim yoktu bugun snracgm medcezrdekilern dizsnn cekildgi kahvalti sahnelrnn oldgu kafeye gttk kayincomun arkdsnn gece gece nsyler yedk geldkkkk :))))
annemm türk kahvesi içememek miieğer bendede olursa kesinlikle tiksinme olayının gerçek olduğuna inanırım kahve benim hayatım yahu
bu arada kıyamammm bebişeeeeteyzeleride onu çok seviyoo merakla bekliyoo
isimmm düşünüyomusunuz tatlışşş
evet gezdim hava aldim iyi oldu vallahi ne bu herkes uyanik bu saatte :)))bence heriki tarafta aynı anlayışta olmalı..gerçi benim kv'ler çok sık gelmezler çalışıyorum diye..biz gideriz genelde...
hiç bişeye karışmazlar,çok severer beni...görünüşte süperler dimiama evlenirken de komşunun oğlunu evlendirdiler sanki
neyse bende ellacan gibi bu konuda dertli olsam da şimdi bi sorun yok ya ona şükrediyorum..
ellacık iyi gezmişin bu gece
misss gibi..kvden sonra sahil turu iyi gelmiştir
Evet cnm cok sukur keyfler yernde alah kimsenn agiz tadni bozmasin:)))Bizim evin yedek anahtarıda annemde,evlerimiz yakın,ben çalışırken birşey olursa diye vermiştim duruyor halaŞimdide yalnızım birşey olursa diye duruyor..
Ohh ella keyfin yerindee maşallahh :)) En güzelini yapmışsınızz..
Çocuklar kumsalda oynar ya kovaya kumlu su dolar aynı öyleydi kahveAllahtan artık içebiliyorum
Valla bende çok inanmıyordum,çok olmadı tiksinme ya da aşerme ama inanıyorum artık,geçen yattık eşime sarıldım durdum durdum aynı ramazan pidesi gb kokuyorsun dedim,başladık gülmeyeKorkuyorum benide yakında yiyecen dedi Ciddi anlamda evde varmış gb kokuyor o şey,ne canın çekiyorsa..
İsim düşünüyoruz evet ama düşünüyoruz sadecedaha bulamadık,değişiyor sürekli yahuu