- 14 Aralık 2013
- 613
- 9
- 34
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.501
süper kızzzhaha banada cika cika 25 tl cikmis anca o cikar zaten peeeh
böyle çok yazarsan senide merak ederizzzBenim için de endişelendiniz mi bakiyim yokken
bilmiyorum kii canm en son parti var inş laptop yda tablet cıkar diyodu sonra kayboldu...acba yılbaşı için tatile flnmı gittiler?? kv ile ilgilyse inş göndermiştir ewden..
ay bu erkekler niye böyle yaa
benmde eşim evlenmeden önce bana 55 olmassan senle evlenmem diyodu 58dim o zamandüğün zamanı bi geldi 53leri 52.5 ları gördüm eşim şok şuan allaha şükür çenesi kapandı yoksa benimkide şu bacaklara bak göbeğe bak onu yeme bunu alma adamı çileden çıkarıyodu
verirsin tatlım sen bayanların isteyipte başaramayacağı şey yoktur
süper kızzzbenm eşimde 2 bilet almış birine amorti çıkmış bu senin diyodu uyuz pislik gidip spor totoya yatırmış onuda kaybetti
böyle çok yazarsan senide merak ederizzz
inşallah tatlım yaa kötü bişiler olmuş olmasındaa
süper kızzzbenm eşimde 2 bilet almış birine amorti çıkmış bu senin diyodu uyuz pislik gidip spor totoya yatırmış onuda kaybetti
böyle çok yazarsan senide merak ederizzz
inşallah tatlım yaa kötü bişiler olmuş olmasındaa
kizlar o degilde sizinde esleriniz kocaman yatagi sizinle paylasamiyomu? suan esimin bi yatissekli var inanamazsinizyataktan dusmek uzereyim resmen koca yatak yaaa hergece aynisi kendi tarafina alisamadi herhalde zavallim
aynısıydııı kendisi karşımda yeeeer yeeer sonraa ben bi yudum almaya kalkıncahahhaha ay canim ya ayni benim esimde öyleydi benim kilom vardi baya 69 lardaydim dugun stressinden 58 e dusmustum simdi 61 im veririm herhalde bi sekilde benimkide demedigini birakmiyodu yedigim zaman kursagimda kaliyodu valla
Bak bak bak lafı da hemen getirdi oraya
Yazıcam huleyn tamam
aynen tatlımhiçyoktan iyidir ama şuan hiç yokevet hic yoktan iyidir demi benimkide aynisini yapti! bu erkekler ayni ya
kizlar o degilde sizinde esleriniz kocaman yatagi sizinle paylasamiyomu? suan esimin bi yatissekli var inanamazsinizyataktan dusmek uzereyim resmen koca yatak yaaa hergece aynisi kendi tarafina alisamadi herhalde zavallim
Benim tansiyon 14-15e fırladı zonkluyorum biraz hava alıcam kızlar balkona çıkıp
Benim tansiyon 14-15e fırladı zonkluyorum biraz hava alıcam kızlar balkona çıkıp
aynısıydııı kendisi karşımda yeeeer yeeer sonraa ben bi yudum almaya kalkıncasen yemee sen kilo alıyosun
ohh olsun artık diyemiyoben rejim yapsam 5 kilo alırım öyle diyim
getiririm tabikiibi gelip ortada kaybolanı merak etmiyoruz
aynen tatlımhiçyoktan iyidir ama şuan hiç yokuyuz yedi hepsini benim amortim gittiii
aynen tatlım benmki sabah bi bakarım yatağın 3te1inde yatıyoruz itiyorum artık kendi tarafınaa resmen itemezsem ağır gelirse cırlıyorummm yandan yandan gidiyo kendi tarafınabenim içim sıkılıyo köşeye sıkışmış gibi hissediyorum
benimkide oyle tatlim ya neler demiyo bana iyice siscen yanima yakismican guzelmi olcak saniyosun yeme iste karina bak karinaaa bide karnimi tutar hahaha maymun yaaa:)))
bende aynisini yaptim simdi baktim kendi tarafina itemedim uf puf ettim kicini dondü simdide
kızlar bn cıkıyorum herkeze ii gecelerr grszz
just tatlım nasıll oldunn
Anlamadım valla niye böyle oldu daha iyi diyeyim canım sağol
iyi geceler tatlışkomm
elloşşta uyuyakaldııı beauty ve amayaa da çıktı gitti bişi demedeen
sivit akşam uğramadıı
major kayıpp
plojo bugün hiç gelmedii