Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
haha banada cika cika 25 tl cikmis anca o cikar zaten peeeh
süper kızzz benm eşimde 2 bilet almış birine amorti çıkmış bu senin diyodu uyuz pislik gidip spor totoya yatırmışonuda kaybetti

Benim için de endişelendiniz mi bakiyim yokken
böyle çok yazarsan senide merak ederizzz

bilmiyorum kii canm en son parti var inş laptop yda tablet cıkar diyodu sonra kayboldu...acba yılbaşı için tatile flnmı gittiler?? kv ile ilgilyse inş göndermiştir ewden..

inşallah tatlım yaa kötü bişiler olmuş olmasındaa

hahhaha ay canim ya ayni benim esimde öyleydi benim kilom vardi baya 69 lardaydim dugun stressinden 58 e dusmustum simdi 61 im veririm herhalde bi sekilde benimkide demedigini birakmiyodu yedigim zaman kursagimda kaliyodu valla

Bak bak bak lafı da hemen getirdi oraya

Yazıcam huleyn tamam

evet hic yoktan iyidir demi benimkide aynisini yapti! bu erkekler ayni ya

kizlar o degilde sizinde esleriniz kocaman yatagi sizinle paylasamiyomu? suan esimin bi yatissekli var inanamazsiniz yataktan dusmek uzereyim resmen koca yatak yaaa hergece aynisi kendi tarafina alisamadi herhalde zavallim

kizlar o degilde sizinde esleriniz kocaman yatagi sizinle paylasamiyomu? suan esimin bi yatissekli var inanamazsiniz yataktan dusmek uzereyim resmen koca yatak yaaa hergece aynisi kendi tarafina alisamadi herhalde zavallim

Bizde o durum benim için geçerli Ben paylaşamıyorum

Benim tansiyon 14-15e fırladı zonkluyorum biraz hava alıcam kızlar balkona çıkıp

hahhaha ay canim ya ayni benim esimde öyleydi benim kilom vardi baya 69 lardaydim dugun stressinden 58 e dusmustum simdi 61 im veririm herhalde bi sekilde benimkide demedigini birakmiyodu yedigim zaman kursagimda kaliyodu valla
aynısıydııı kendisi karşımda yeeeer yeeer sonraa ben bi yudum almaya kalkınca sen yemee sen kilo alıyosun
ohh olsun artık diyemiyo ben rejim yapsam 5 kilo alırım öyle diyim

Bak bak bak lafı da hemen getirdi oraya

Yazıcam huleyn tamam

getiririm tabikii bi gelip ortada kaybolanı merak etmiyoruz

evet hic yoktan iyidir demi benimkide aynisini yapti! bu erkekler ayni ya
aynen tatlımhiçyoktan iyidir ama şuan hiç yok uyuz yedi hepsini benim amortim gittiii

aynen tatlım benmki sabah bi bakarım yatağın 3te1inde yatıyoruz itiyorum artık kendi tarafınaa resmen itemezsem ağır gelirse cırlıyorummm yandan yandan gidiyo kendi tarafına benim içim sıkılıyo köşeye sıkışmış gibi hissediyorum

benimkide oyle tatlim ya neler demiyo bana iyice siscen yanima yakismican guzelmi olcak saniyosun yeme iste karina bak karinaaa bide karnimi tutar hahaha maymun yaaa:)))
bende aynisini yaptim simdi baktim kendi tarafina itemedim uf puf ettim kicini dondü simdide

aynen süperrr yapmışsın tatlım yatağı işgal ediyolar yaa
ama vazgeçtimm yine de o benimm erkekim yaa kıyamam ben onaa

günaydın kızlaaarrrrrr :)))) maşallahınız vardı akşam yetişemedim vallahi okurken bilem...

iyi geceler tatlışkomm

elloşşta uyuyakaldııı beauty ve amayaa da çıktı gitti bişi demedeen
sivit akşam uğramadıı
major kayıpp
plojo bugün hiç gelmedii

sivit ve majoru bende merak ettim doğrusu :) keşke olsalardı....
bana gelince kocamcım, canım yarim bi tanem kahveden döndü erkenden, düşün ben sofrayı toplamış bulaşıkları yığmışım ööööyyyylece duruyo.... zaten sağ osun kendi de evdeyken pc ile oturmamı pek sevmez, o geldi ben onu "sana bi kahve yapıyım mı tatlım "diyerek kahve yaparken mutfağı toparladım, geldiğimde pcyi kapatmıştı bileeeee böylece ben bi şii demeden çıkmış gitmiş oldum... ama daha sık uğramaya çalışcam artık

Herkese gunaydn sekerlerrrr nasilsnz ben aksam dayanamadm kocisime sokuldum uyudum bnm kendi yerindr sakin yatar ama bn uyurken pis uatarm o hic sijayet etmez kiyamam kocacgma bennnn,smdi yeni uyandm kizlar yatakta donup duruyorum sicaktan postim yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…