Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Günaydinnnn Güzellerrr bende uyuyakalmisim kocisime sokuluppp ☺️yoksa iyi geceler demeden cikmazdim yaa:)
öpüyorum siziii

kızlarr tünaydınlarrr
dün akşam coşmuşsunuz resmen
ben gelince kimse olmaz ki
ama okudum hepsini...alıntıLasam herbirinizi 5 sayfa alıntı çıkıcaktı
aklımda kalanlarr

ELLA'nın kudurukluğu transparan pijamalarııı
ben de ayıcıklı pijamalarımlayım evde napıyım ama çok rahatlar..o kadar aldım çeyizime ama giymedim pek..gerçi bi de onları giysem benim koca ne hale gelir bilmem ayıcıklı pijamalara devam

GES'in körebe saklambaç oyunları..halı içinde kalıp işkence fikrini sevdim..ama benim koca beni yenerki yaa
onda da ısırma hastalığı var yere yatırıp ısırıyor beni ciddi ciddi morartmışlığı var yanağımı falan ben de sinirlenip tekmeliyorum onu..ben sinirlendikçe daha çok ısırıyor..ona göre oyun bana göre işkence

JUST seni daha çok aramızda görmek isteriz..yiyip yiyip kilo almamanı çok kıskandım
ben 52 kiloyu en son ortaokulda görmüşümdür gerçi boyum 1.72 ama senin kilonda olaydım manken olabilirdim
bu arada tansiyonun iyi dimi?

PRENSES sen naptın barıştın mı eşinle?bi iyi geceler mesajını hatırlıoyorum sen de yetişememişin bu çılgın 3'lüye

AMAYAA bence de daha sık gel..

PLOJO ve MAJORDEN ses yok..umarım büyük ikramiye çıkmıştır

moralim feci bozuk kizlar..esim beni evden kovdu resmen..
cok kotu kavga ettik..okadar canim aciyoki..hic boyle olmamistik biz..
5 aydan sonra evden kovmakta nedemek..anca mesajla yazar yuzume soylemez..aksam eve geldigindede bisey olmamis gibi sirnasmaya kalkar..
peki benim hissettiklerim?kirginliklarim?..onlara neolucak?
simdi yine ayni durumdayiz evden kovuldum ama hala sap gibi oturuyorum burda hungur hungur agliyorum salagim ben salak..

Günaydın kızlar tunaydın yadaaa
Svit okumaya yetişemedim ya ama gece 2ye kdr burdaydm eşimle barıştık
Bugun ne yapsam diye düşünüyorm

Gerçekten mi hayırdır özel değilse paylaş cnm ne yapıcaksn peki ailen yaknmı

Günaydın kızlar tunaydın yadaaa
Svit okumaya yetişemedim ya ama gece 2ye kdr burdaydm eşimle barıştık
Bugun ne yapsam diye düşünüyorm

günaydın canikom..barışmanıza sevindim..inşallah yeni yılın ilk ve son tartışması olur..
bu günn yayıl evde tv karşısından kalkma hiç
benim cnım istiyor da sana yap dedim
neyse yarın bana da tatil

canımmm ne olduki?tartışma sebebiniz neydi?
lafın gelişi mi kovdu..
hadi sakinleş de anlat bize

canlarim ya..
bu cocuk istiyo nezamandir bende suan hazir hissetmiyorum kendimi acikcasi
almanyadan gelin geldim ben ailemi orda biraktim kaynanam yan dairede burnumun dibinde henuz alisamadim hicbirine..ustelik okadar borcumuz var daha 5 ay olmus evleneli..ustelik evimizde bos odada yok ben okadar hayaller kurardim cocugumun odasi olsun suslim puslim vs vs
demin bana mesaj atti: yeni evlenen arkadaslarimin hepsinin esi hamile bende cocuk istiyorum vs vs yazmis
bende dedimki istemek kolay dedim bunun sorumlulugunu tasiyabilecekmiyiz okadar borcumuz var evimiz kucuk ben bebegime oda isterim vs diye laflar ettim
neymis ben bunu bile firsat kollamisim ailesinden uzaga tasinmak icin ailesini birakmazmis felanda filanda
nekadar igrencmisim evlendigine ilk kez bukadar pisman olmus avrupadan kizmi alinirmis akrabalarini dinleseymis keske
icinde bana karsi hissettigi tek sey ofkeymis
ben senin keyfini getiremiyorum huzurlu degilsin bu yuzden benimde huzurumu bozma benimde hayatimi zindan etme cevremdekiler derdi ben inatla gittim evlendim hata etmisim dedi kizlar canimi cok yakti...
bugun eve gelmicem snle bagim kalmadi benden uzak dur cek git almanyaya ailenin yanina seninle ayni sehirde yasiyamam ben dedi..
bende dedimki: sn beni bu evden kovacak adam degilsin
oda dediki: sni ben kovdum icindeki seytanla basedemiyorum dedi..
cok ama cok kirildim bunlari duymayi hakedecek naptimki ben..
bu laflardan sonra bu evde kalamam..
hani beni okadar seven insan nerde..onun siniri gecicem ama benim bu suanda hissettiklerim hicbirzaman duzelmicek..

canım keşke yüzyüze konuşsaymışınız
yazınca yanlış anlaşılmalar olabiliyor..
Annenler de Almanya'da..en azından korkutmak için git desem ama nasıl nereye gidiceksin
ben de üzüldüm şimdi...eşin ayıp etmiş..eminim hatasanı anlıcaktır akşama kadar...
hemen yumuşama,,normalde küs kalma taraftarı değilim ama şimdi yumuşarsan en ufak kavgada git der daha çok üzülürsün

arkadaşın falan yok mu şimdi gidip biraz kafa dağıt.evde tek başına iyice kurarsın kafanda..

hoşbulduk öncelikle eşim denizci sürekliliği yok ama gerçekden canıma yetti artık baba derken eşimin babası gerçekden bu nasıl bir kader bilmiyorum benim ailem aşka sevgiye çok seğer veriri bu yuzden evlenmem birsey demediler canakkalede yasıyorum istanbuldan geldim bencede haklısın esım subat 15de gelecek kontratı gelecek ben halledıcem dıyor ama sınırlerımı bozzuyo babası hıc haz etmıyorum

evet tatlim..aksami beklicem bakalim cok agir laflar kullandi..bende altinda kalmadim tabi bende onun canini acitacak seyler soyledim..ama haketti oda..ben bu laflarin hicbirini haketmedim sonucta..
yok canim malesef tanidigim kimse yok..is bakiyordum kendime bulamadim henuz bulabilseydim biraz cevrem olusurdu..oturdugumuz apartmandada sadece yaslilar var..
arkadas felan edinemedim o yuzden yani..

İki tarafta birbirini üzmüş anlaşılan
akşamı beklemekten başka çare yok..
kendini de çok üzme....bazen ne kadar çabalarsak çabalayalım herşey olucağına varıyor...
canın sıkıldıkça yaz buraya...biz varız ya arkadaşız hepimiz uzakta da olsak

evet tatlim birileriyle paylasinca insan rahatliyor gercekten..cok sagolun canlarim❤️ iyiki varsiniz..

canım benimde burad hep yaslı hep dedıkoducu tıpler var amam cok sukur uc aydır calısıyorum yoksa cınnet gecırtırdı bunlar bana zaten bu erkeklerın bır tarafı ınsan bır tarafı okuz

hayırdır ne yapıyyolar ki
Aynı yerde mi yasıyorsunuz :26:

evet tatlım aynı yer olsa ıyı aynı evdeyız esım denızcı subat 15de gelecek ıns ayrı ev alacagız kı bunun babası yuzunden hıc bırseyde olmaz detaylı olarak daha oncekı yazımı paylasacagım senınle

canım aynı kaderi paylaşıyoruz bende yedi aydır evliyim eşim iş sebebi ile yurt dışında bulunuyor yaklaşık beş aydır görüşmüyoruz eşimle evlenmemiz annem babam ayrı annemle kalıyordum annemin hatası sonucu eşimle evlenme kararı aldım ki zaten beş senedir beraberdik eşimi çok seviyorum hala da çok seviyorum o ayrı apar topar evlendiğimiz için ne düğün ne ev ne bark var ailesiyle kalıyorum eşim evlendikden iki ay sonra yurt dışına gitti çalışmaya ben ailesiyle kalmaya ve bir odaya tıkılmaya başladım büyük bir şehirde yaşadım saçma sapan kurallar ve dayatmalarla karşı karşıya kaldım hava karar madan eve gel kayın peder her gün içsin sarhoş hallerini çekmeye vs artık dayanacak halim kalmadı bir soruda şu nişanımız sorunsuzdu ailesi o zamanlarda ev alacağız ve düğün yapacağız gibi vaadlerde bulundu fakat şimdi ses seda yok çok fazla sinirimi bozuyo bu durum çok keyfi sefa insanlar bir çöp almadılar bize ben burdada çalışmaya başladım ve eksiklerimi şükürler olsun tamamladım eşim benim canım onsuz olamam ama bu yaptıkları bu umursamazlıklar beni çok yıprattı ve artık onlarla yemek yediğim zaman midemem ağrı giriyor ve hatta kusuyorum çok moralim bozuk anlayacağınız ömrü billah bunlar gibi rahat insan görmedim allaha havale ediyorum.lütfen cevap verin bayanlar eşimle boşanmayı bile bile düşündüm ama bu düşünce beni çok üzüyor iki ay sonra eşim gelecek ve verdiği sözleri tutmazsa gerçekden boşanacağım yada çok fazla kalp kıracağım lütfen cevap verin sizde aynı durumu yaşadınız mı?
TATLIM AYNEN DURUM BUNDAN IBARET

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…