- 27 Mart 2013
- 746
- 217
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.521
Günaydinnnn Güzellerrr bende uyuyakalmisim kocisime sokuluppp ☺️yoksa iyi geceler demeden cikmazdim yaa:)
öpüyorum siziii
öpüyorum siziii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamadım valla niye böyle oldu daha iyi diyeyim canım sağol
Günaydinnnn Güzellerrr bende uyuyakalmisim kocisime sokuluppp ☺️yoksa iyi geceler demeden cikmazdim yaa:)
öpüyorum siziii
moralim feci bozuk kizlar..esim beni evden kovdu resmen..
cok kotu kavga ettik..okadar canim aciyoki..hic boyle olmamistik biz..
5 aydan sonra evden kovmakta nedemek..anca mesajla yazar yuzume soylemez..aksam eve geldigindede bisey olmamis gibi sirnasmaya kalkar..
peki benim hissettiklerim?kirginliklarim?..onlara neolucak?
simdi yine ayni durumdayiz evden kovuldum ama hala sap gibi oturuyorum burda hungur hungur agliyorum salagim ben salak..
Günaydın kızlar tunaydın yadaaa
Svit okumaya yetişemedim ya ama gece 2ye kdr burdaydm eşimle barıştık
Bugun ne yapsam diye düşünüyorm
moralim feci bozuk kizlar..esim beni evden kovdu resmen..
cok kotu kavga ettik..okadar canim aciyoki..hic boyle olmamistik biz..
5 aydan sonra evden kovmakta nedemek..anca mesajla yazar yuzume soylemez..aksam eve geldigindede bisey olmamis gibi sirnasmaya kalkar..
peki benim hissettiklerim?kirginliklarim?..onlara neolucak?
simdi yine ayni durumdayiz evden kovuldum ama hala sap gibi oturuyorum burda hungur hungur agliyorum salagim ben salak..
canlarim ya..
bu cocuk istiyo nezamandir bende suan hazir hissetmiyorum kendimi acikcasi
almanyadan gelin geldim ben ailemi orda biraktim kaynanam yan dairede burnumun dibinde henuz alisamadim hicbirine..ustelik okadar borcumuz var daha 5 ay olmus evleneli..ustelik evimizde bos odada yok ben okadar hayaller kurardim cocugumun odasi olsun suslim puslim vs vs
demin bana mesaj atti: yeni evlenen arkadaslarimin hepsinin esi hamile bende cocuk istiyorum vs vs yazmis
bende dedimki istemek kolay dedim bunun sorumlulugunu tasiyabilecekmiyiz okadar borcumuz var evimiz kucuk ben bebegime oda isterim vs diye laflar ettim
neymis ben bunu bile firsat kollamisim ailesinden uzaga tasinmak icin ailesini birakmazmis felanda filanda
nekadar igrencmisim evlendigine ilk kez bukadar pisman olmus avrupadan kizmi alinirmis akrabalarini dinleseymis keske
icinde bana karsi hissettigi tek sey ofkeymis
ben senin keyfini getiremiyorum huzurlu degilsin bu yuzden benimde huzurumu bozma benimde hayatimi zindan etme cevremdekiler derdi ben inatla gittim evlendim hata etmisim dedi kizlar canimi cok yakti...
bugun eve gelmicem snle bagim kalmadi benden uzak dur cek git almanyaya ailenin yanina seninle ayni sehirde yasiyamam ben dedi..
bende dedimki: sn beni bu evden kovacak adam degilsin
oda dediki: sni ben kovdum icindeki seytanla basedemiyorum dedi..
cok ama cok kirildim bunlari duymayi hakedecek naptimki ben..
bu laflardan sonra bu evde kalamam..
hani beni okadar seven insan nerde..onun siniri gecicem ama benim bu suanda hissettiklerim hicbirzaman duzelmicek..
hoşgeldin canm eşinle aranda sorun yoksa bnce ayrılmayı düşünme eşinle birlikte git yurt dısına?? Nerde oturuyosunuz ve merk ettim memleketin neresi?
Bn bulgaritanlıyım.genelde bizde ew alınır. Bnm eşimn aileside alıcaz dediler alamdılar 1.5yıl sözlü bekledim almadılr.hem nişan oldun istediler annemde ew alınmadan nişan olmucak.nişandan sonra hemen düğün isticekler ew alınmayacak dedi.(ztn ablam yeni ewlenimişti birsürü borç vardı) ew aldılar öyle nişan yaptık düğüne kdr ew tamamlandı şimdi ewimizdeyiz çok şükür.
Eğer daha önce alamdıalrsa umudunu kırmak istemem ama bu zmndan sonrada almazlar cnm raht insanlar diyorsun. Babam içkici hiç ümit yok
Ben senin yerinde olsam eşimle giderim orda calısırm eğer eşin kesin dönüş yapcaksa o zmnda hiç o ewe gelmedn kiraya cıkn.
Bnm akrabalarım var eşi yurt dısında calısan cocukalrı var ama 1yılda 2 ay fln görüşüyor 20-30 yılık ewliler ama toplasan 5 yıl cıkar belkiii..7ay geç değil takıl eşinin peşine...
evet tatlim..aksami beklicem bakalim cok agir laflar kullandi..bende altinda kalmadim tabi bende onun canini acitacak seyler soyledim..ama haketti oda..ben bu laflarin hicbirini haketmedim sonucta..
yok canim malesef tanidigim kimse yok..is bakiyordum kendime bulamadim henuz bulabilseydim biraz cevrem olusurdu..oturdugumuz apartmandada sadece yaslilar var..
arkadas felan edinemedim o yuzden yani..
İki tarafta birbirini üzmüş anlaşılan
akşamı beklemekten başka çare yok..
kendini de çok üzme....bazen ne kadar çabalarsak çabalayalım herşey olucağına varıyor...
canın sıkıldıkça yaz buraya...biz varız ya arkadaşız hepimiz uzakta da olsak
evet tatlim..aksami beklicem bakalim cok agir laflar kullandi..bende altinda kalmadim tabi bende onun canini acitacak seyler soyledim..ama haketti oda..ben bu laflarin hicbirini haketmedim sonucta..
yok canim malesef tanidigim kimse yok..is bakiyordum kendime bulamadim henuz bulabilseydim biraz cevrem olusurdu..oturdugumuz apartmandada sadece yaslilar var..
Arkadas felan edinemedim o yuzden yani..
nasılsınız kızlar
İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUZ KAYNANA KAYIN PEDER BU KOCALAR IYI GUZELDE AİLELERİ OLMASAMIŞ DAHADA MÜKEMMEL OLACAKLARMIŞ
hayırdır ne yapıyyolar ki
Aynı yerde mi yasıyorsunuz :26: