- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.481
valla sizin gibi yesem ay sonu +10 kiloyu görürüm ben, nasıl metabolizmam var bilmiyorum, yemediğim an anında kilo veririm, yediğim anda anında kilo alırım, günlük 2 kilo verdiğim ve tam tersi 2 kilo aldığım günler mevcut
5 olması, özellikle reglden önce ise git bir hafta sonra bi daha gel derler, hatta 10 lu değerler için de aynısını söylerler değer 20 nin üzerindeyse kesin olarak bakılır..... tutunmadan itibaren değer artmaya başlar, yaniiiii en güzel sonuç regl tarihlerin hmen hemen belliyse, reglin geçtikten sonrasıdır. ki beyin enteresandır sen endişe edersin regl gecikirrrr... bu şaşmaz bak işteeee
kızlarrr bn cıkıyorum..sabah erken kalktık :) öğlen kalkınca günden bişey anlamıyorz
O zaman benim test geçersiz çıktı haftaya bidaha gitmem lazım :26: Evdeki testlere de güven olmuyo diyorlar sen ne düşünüyosun o konuda :26:
O zaman benim test geçersiz çıktı haftaya bidaha gitmem lazım :26: Evdeki testlere de güven olmuyo diyorlar sen ne düşünüyosun o konuda :26:
inşallah tatlım yaaa ikimizde isteğimize kavuşalım inşallahh şubat bizim ayımız olsuunnvalla biftekte, yelpaze patates de süper oldu, yanına harika bir salata yaptım, şarapta vardıeşim naptın ya sen, kendimi fransız restoranında hissettim dedi cidden çok güzel olmuştu yemekler bu arada şu benim özür gurubundan sonra siizin atamalara başlarlar canım, inanıyorum ikimizinde olacak istekleri
nasıl yani şiddete boyun mu eğdinçalışan bayansın, seni bu kadar ezmesine nasıl izin veriyorsun ki... evlilik demek, eşinin seni kısıtlaması değildir, hem çanta gibi taşımak lafına çok sinirlendim eşinin... eşyamıyız da biz öyle taşıyor... bence eşinin kafa yapısını değiştirmelisin, beraber aile terapistine falan gidin...
kızlar gece gece valla durmamış çeneleriniz, yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizfal baktım, fal da bebek çıktı herkesin ana konusu şu an... neyse benim regl bitti nihayet gerçi kociş işte uğraşıyor ama elbet birazdan ben onun dikkatini çekerim
tatlım ağzını hayır aççBilemem mi seni kuzum :)))allah korusun alma tabi ama endiseleneyrm senn icin(alacan gbime geliio
Hamburher yaptım mayonezli marullu filan
ges de benden o zman ben bayılırım gece yemelerine 3-4-5 favori saatlerim
şimdilik almıyorum tatlım ama almam yakındırgece gece yiyip kilo almıyormusunuz kızlar ya, ben mayonezi eve koymuyorum
negatif cıkınca güven olmuyomuşş pozitif olunca güven oluyomuşş bnde aynı şekilde düşünüyorum
kesinlikle güvenmiyoruz.... reglin geçtikten bir hafta on gün sonra yaparsan, ancak o zaman, yani kesinleştikten sonra sonuç verir... ama regl tarihinden önce de vücutta beta hcg hormonu olabiliyor ve yanıltıcı sonuç verebiliyorrrrr
inşallah tatlım yaaa ikimizde isteğimize kavuşalım inşallahh şubat bizim ayımız olsuunn
vaaay bende yapcam senin menünden şarap hariçben içemiyorum içki yaa
durmadı valla çeneler bak bu gece gibi performansımız devam etsin vallayaane güzel sohbet ettikk
bebek miiiibeauty şubat bebişi yap bizeeee kutlayalım şubatııı
hattaa bu gece bile olabilir o bebişşşkim bilirrrr
tatlım ağzını hayır aççkocam alıyo ama ben direniyorumm şuann
oyyyy süperrrr bende gelimmii daha çok beğendim seninkinii
bende bayılırım yaa gece yemelerinee ama koca bazden frenliyo gıcık oluyorum
şimdilik almıyorum tatlım ama almam yakındır
ben ketçap sevmem pek mayoneze bayılırımmmm
Sen de mi kilo almayangillerdensinMillt şunu yemiyim bunu yemiyim diyo hiç böyle tasalarım yok ya bu arada ben de ketçap sevmem :120: mayonez favorimiz bi de hardal canım neyi ne zaman isterse o zaman yerim bu hayata bi kez geliyoruz ya
kız ben alamayangillerden değilim aslında
ben düğünden önce stresten 5 kilo kadar verdim şimdi ağıırr ağırr alıyorum
tekrar şişmekte istemiyorum ama ağzımı da tutamıorum
bu arada kızlar major için endişelenmeye başladımmm
kız ben alamayangillerden değilim aslında
ben düğünden önce stresten 5 kilo kadar verdim şimdi ağıırr ağırr alıyorum
tekrar şişmekte istemiyorum ama ağzımı da tutamıorum
bu arada kızlar major için endişelenmeye başladımmm
tatlım o da bu topikte takılan bi arkadaşımız da cumadan bu yana hiç gelmedi de :26:major kim niçin endişeniyoruz :26:
aynen bendeee milli piyango majora cıkmış olmasınnn
aynen bendeee milli piyango majora cıkmış olmasınnn
tatlım o da bu topikte takılan bi arkadaşımız da cumadan bu yana hiç gelmedi de :26:
olabilir mi kızzzanommm arkasını döndü gitti vallahaa
şaka bi yana da acaba kv ile ilgili bişi olmamıştır demi:26:
ben geldim güzelleeeer kocisi anca uyuttum onun yaninda girince hemen yazdiklarimi okumak istiyo merakli melahat ☺️ yazan arkadaslar oldu suan teker teker cevap veremiyorum canlarim telefondan girdigim icin ama ben bu kayinvalde olayini cozerim merak etmeyin yikilmam 😁hahha.napiyosunuz bakeeem
uykumda yok yaaa pfh
kilo hakkinda konusuyodunuz galiba esimle iddaya girdik 58 kiloya indigimde (tok karnina) tum gününü bana ayircak istedigm hersey olcak ve yapilcak ogün hihihi🙈
suan 61 kiloyum napim kizlar ya tutamiyorum su bogazimiiii😔ama iddaaya girdikya kesin veririmmmm
bana resmen patates dedi yaaa-.-
yumurtakafali nolcak!😒
tatlım o da bu topikte takılan bi arkadaşımız da cumadan bu yana hiç gelmedi de :26:
olabilir mi kızzzanommm arkasını döndü gitti vallahaa
şaka bi yana da acaba kv ile ilgili bişi olmamıştır demi:26:
ben geldim güzelleeeer kocisi anca uyuttum onun yaninda girince hemen yazdiklarimi okumak istiyo merakli melahat ☺️ yazan arkadaslar oldu suan teker teker cevap veremiyorum canlarim telefondan girdigim icin ama ben bu kayinvalde olayini cozerim merak etmeyin yikilmam 😁hahha.napiyosunuz bakeeem
uykumda yok yaaa pfh
kilo hakkinda konusuyodunuz galiba esimle iddaya girdik 58 kiloya indigimde (tok karnina) tum gününü bana ayircak istedigm hersey olcak ve yapilcak ogün hihihi🙈
suan 61 kiloyum napim kizlar ya tutamiyorum su bogazimiiii😔ama iddaaya girdikya kesin veririmmmm
bana resmen patates dedi yaaa-.-
yumurtakafali nolcak!😒
Ahah patates mi dedi çok şeker bi takma ad bence
Ben benimkinin telefonunda "psiko" diye kayıtlıydım baya trip çektim "inci tanem" yaptı sonra