- 11 Mart 2013
- 2.621
- 19
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.541
canım aynı kaderi paylaşıyoruz bende yedi aydır evliyim eşim iş sebebi ile yurt dışında bulunuyor yaklaşık beş aydır görüşmüyoruz eşimle evlenmemiz annem babam ayrı annemle kalıyordum annemin hatası sonucu eşimle evlenme kararı aldım ki zaten beş senedir beraberdik eşimi çok seviyorum hala da çok seviyorum o ayrı apar topar evlendiğimiz için ne düğün ne ev ne bark var ailesiyle kalıyorum eşim evlendikden iki ay sonra yurt dışına gitti çalışmaya ben ailesiyle kalmaya ve bir odaya tıkılmaya başladım büyük bir şehirde yaşadım saçma sapan kurallar ve dayatmalarla karşı karşıya kaldım hava karar madan eve gel kayın peder her gün içsin sarhoş hallerini çekmeye vs artık dayanacak halim kalmadı bir soruda şu nişanımız sorunsuzdu ailesi o zamanlarda ev alacağız ve düğün yapacağız gibi vaadlerde bulundu fakat şimdi ses seda yok çok fazla sinirimi bozuyo bu durum çok keyfi sefa insanlar bir çöp almadılar bize ben burdada çalışmaya başladım ve eksiklerimi şükürler olsun tamamladım eşim benim canım onsuz olamam ama bu yaptıkları bu umursamazlıklar beni çok yıprattı ve artık onlarla yemek yediğim zaman midemem ağrı giriyor ve hatta kusuyorum çok moralim bozuk anlayacağınız ömrü billah bunlar gibi rahat insan görmedim allaha havale ediyorum.lütfen cevap verin bayanlar eşimle boşanmayı bile bile düşündüm ama bu düşünce beni çok üzüyor iki ay sonra eşim gelecek ve verdiği sözleri tutmazsa gerçekden boşanacağım yada çok fazla kalp kıracağım lütfen cevap verin sizde aynı durumu yaşadınız mı?
TATLIM AYNEN DURUM BUNDAN IBARET
hadi ya cok zor olsa gerek :26:
üzüldüm
ama inşallah düzelir canım ya eşin neden yurtdışında ne iş yapıyor ki sende gtsen olmaz mı ne kadar süre yanında kalıyo geldigi zaman :18:
allah korusun ya boşanmayı düşünme daha yeni evlenmişsinz zamana bırak biraz
eşim denizci 6 ay kalıyo subat 15de gelecek bnıde cok sevıyo ama aılesını kusursuz sanıyo beyfendı gldgı zmn kndne bağlı hytm ama lımanda fln calsmsnı ıstyrm bn aılesıonden uzak bır ev ıstyrm aılesı cekılecek dert degıl
ee esin fark etmiyo mu senın o evde rahatsız oldugunu canım
böyle evlilik ne kadar yürür ki 6 ay dile kolay gecer mi o günler
anlatsan bi güzel düşüncelerini bnce anlar ya bi çaresini bulursunuz yani
anladım canımEŞİME MUTLU OLMADIGIMI HUZURSUZ OLMADIGIMI DEFALARCA ANLATTIM AMA ARTIK AİLESİ OKADAR MELEK MASKELİ GEZİYO Kİ HİÇ SORUN YOK OĞLUM HER KONUSTUKLARINDA BEYNINI YIKIYOLAR SORUNLU BENMISIM GIBI COK TUTARSIZ COK DENGESIZ INSANLAR BEN DILE GETIRDIGIM ZAMANDA IKI YIL BEKLESEYDIN DIYOLAR ZATEN EVLENELI NERDEYSE BIR YIL OALCAK BIR YILDA NAPTINIZ KI IKI YILDA NE YAPIN ODUN KAFALI INSANLAR
EŞİME MUTLU OLMADIGIMI HUZURSUZ OLMADIGIMI DEFALARCA ANLATTIM AMA ARTIK AİLESİ OKADAR MELEK MASKELİ GEZİYO Kİ HİÇ SORUN YOK OĞLUM HER KONUSTUKLARINDA BEYNINI YIKIYOLAR SORUNLU BENMISIM GIBI COK TUTARSIZ COK DENGESIZ INSANLAR BEN DILE GETIRDIGIM ZAMANDA IKI YIL BEKLESEYDIN DIYOLAR ZATEN EVLENELI NERDEYSE BIR YIL OALCAK BIR YILDA NAPTINIZ KI IKI YILDA NE YAPIN ODUN KAFALI INSANLAR
anladım canım
valla ne denir böyle insanlara bilmiyorum ki sanki oğlu gelini mutlu olmasın diye ellerinden geleni yapıyorlar
allah yardımcın olsun inşallah eşin durumu anlayıp senin yanında olur uzakta da olsa destekçin olur
ınsallah canım zaten esımle konustugumda ben gelınce konusurum bır kez soylerım baktım olmuyo mu senıde alır gıderım burdan dedı kı ınsallah oyle olur bızde bagları kopartmıs oluruz boylece rahat ınsanlardan hıc haz etmem
canım benimde burad hep yaslı hep dedıkoducu tıpler var amam cok sukur uc aydır calısıyorum yoksa cınnet gecırtırdı bunlar bana zaten bu erkeklerın bır tarafı ınsan bır tarafı okuz
bende biran once is bulsamda rahatlasak keske
inşallah canım
o zaman herşey yoluna girer
takıl peşine git
Sayfa 429da kalmışım azcık okudum ama devam edemedim sonraya bıraktım :))
misafir vardı pcnin ekranı kırılmış,e misafirler,dünde kontrol derken giremedim,şimdide tv den sesleniyorum sizlere
Yeni gelenler hoşgeldinizz
Hekes iyidir inşallah..
Ella iyi dileklerin için sağol kızçe,allah neşenizi bozmasın
özlemişim çok siizii:26:
hoşbulduk öncelikle eşim denizci sürekliliği yok ama gerçekden canıma yetti artık baba derken eşimin babası gerçekden bu nasıl bir kader bilmiyorum benim ailem aşka sevgiye çok seğer veriri bu yuzden evlenmem birsey demediler canakkalede yasıyorum istanbuldan geldim bencede haklısın esım subat 15de gelecek kontratı gelecek ben halledıcem dıyor ama sınırlerımı bozzuyo babası hıc haz etmıyorum
slm kızlar bn geldimm...
Hmm bncede eşinle konuş cnm...babalar cok kötü oluyor öyle yaa bnm kp de biraz sorumsuz..k.kartı borcları vardı zar zor toparlıyoruz biz krdi cektik onun için.. Ew için manevi olark destek oldu maddi olark yok kv ile eşim olmasaydı düğün fln olmazdı sanrım....
Senin yapman gereken tek şeyy eşine anlatman gerekiyor...
tatlışkolaaaaarrGünaydınn demicem artık tünaydnnn
Bugün 1.30 a kadar uyumuşumm:18::18:Kahvaltısıydı şeyiydi ancak geldimm şimdiii tekrardan gidiyorum azıcık evimi temizleyimm 2 saate gelirim inşallahh ondan sonrada yemek işi çıkmazsa
[sıze=3]plojooo[/sıze] bizde seni özledikkkPc nin ekranımı kırıldı E o zaman sen gelemicekmisin hiçç
[sıze=3]bizayrılamayız[/sıze] kavganıza çok üzüldüm eşin çok fevri davranmış ve anında sinirlenen biri galiba birbirinizin sinirini körüklemişsiniz
Bence eşin bi yere gidemeyeceini bildiği için git demiştir ailen burda olsaydı yemezdi o lafAkşama gelince düzgünce konuşun ve olmadı yollasın seni bi kaç hafta annenin yanına belki özleyince aranız düzelir ve bencede hemen çocuk düşünme
[sıze=3]deva[/sıze] sana da çok üzüldüm tatlım :26: Denizciyle evlenmek çok zordur derlerdi ki gerçektende sanrım öyle:26: Peki ailen hiç bişey demedimi siz bunları bunları yapacaktınız ne oldu diye düğün yapılacağı zamanBazen hakkını savunmak gerekiyo sonraya kalınca böyle kalıyo bazı şeyler
Peki ne zamana kadar böyle gidecek eşin sürekli denizlerdemi olacak
Geldiğinde detaylı konuş azıcıktagöz dağı ver ne o yaa sen ailesiyle mi evlendin kocan olmadıktan sonra o evde ne işin varSen cicim ayını yaşayamadan 1 senen gitmiş olacak zaten Keşke hemen evlenmeseydin:26:
Eşinin ailesini de fazla sallama şubata az kaldı çözülecek inşallah sıkıntılarınız sabret 5 ay dişini sıkmışsın 1 ay daha sık
bende biran once is bulsamda rahatlasak keske