- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.461
Bende bir yıllık evliyim. Eşimle 6 yıldır tanışıyoruz ancak evlendikten sonra herşey farklı oluyormuş. Eşim srekli hafta sonları beni bırakır giderdi. Birlikte herhangi bir planı olmazdı. Bende başlarda evde temizlik falan yaparak geçirdim o gidince baktım olmuyor bnde aileme gittim o gelene kadar. Bu konuda çok tartıştık. Beni çanta gibi taşımak istemediğini söyledi. Sen kendime köpek arıyormuşum peşimde koşacak. Sonra metin2 oyununa dadandı onun başından kalkmadı. 4 ay sonra iş yerinden bir kızla 1-2 ay telefonla mesajlaştı. Bu sorunda bitti derken ailesi ile aram bozulunca bu nedenle hergün kavga ettik tartıştık..Şiddete başvurmaya başladı. ben yeni gelin olduğumu anlamadım ki... şimdi hiç mutlu değilim hiçbirşeye ses çıkartmıyorum ailemle sık sık görüşmez oldum. Ses çıkartmazsan iyi ama ses çıkartırsan herşey sorun. Ben çalışan bir bayanım ama bnden ev hanımı gibi herşeyi bekliyor. yardımcı olmuyor.
kızlaaarrdoğru bildiniz sayılırr kocaya mozaik pasta yaptım geldimm tıkınma işi benden sorulur
valla resmen bastınız beni
gel prenses geeel topik coştuuuu
Bende bir yıllık evliyim. Eşimle 6 yıldır tanışıyoruz ancak evlendikten sonra herşey farklı oluyormuş. Eşim srekli hafta sonları beni bırakır giderdi. Birlikte herhangi bir planı olmazdı. Bende başlarda evde temizlik falan yaparak geçirdim o gidince baktım olmuyor bnde aileme gittim o gelene kadar. Bu konuda çok tartıştık. Beni çanta gibi taşımak istemediğini söyledi. Sen kendime köpek arıyormuşum peşimde koşacak. Sonra metin2 oyununa dadandı onun başından kalkmadı. 4 ay sonra iş yerinden bir kızla 1-2 ay telefonla mesajlaştı. Bu sorunda bitti derken ailesi ile aram bozulunca bu nedenle hergün kavga ettik tartıştık..Şiddete başvurmaya başladı. ben yeni gelin olduğumu anlamadım ki... şimdi hiç mutlu değilim hiçbirşeye ses çıkartmıyorum ailemle sık sık görüşmez oldum. Ses çıkartmazsan iyi ama ses çıkartırsan herşey sorun. Ben çalışan bir bayanım ama bnden ev hanımı gibi herşeyi bekliyor. yardımcı olmuyor.
kısacası seviştikten bir hafta sonra git kan testi yaptır az çok fikrin olurHey masallah profun guzel anlattnda ben bsy anlamdm henuz ilgilenemdgmden olablrmi bebisi dusunnce anlarm :))dimi amayacimmm ayrica senn erken menapoz riskinmi var ala alla cok nadir gorulen bsydr o ya
Ben adamimi bilmem mi seni gidi seni pis ges popisi buyutte sonra nasil vericem die dusun hihhhh:))))
kısacası seviştikten bir hafta sonra git kan testi yaptır az çok fikrin olur
ha bi de erken menopoz var ya, gerçekten var artık, eskidenmiş ooo.... hastanelerle muhattap olunca görüyosun malesef şekercan, 21 yaşında menopoza giren gördüm ve yuhhhh dedim resmen
valla biftekte, yelpaze patates de süper oldu, yanına harika bir salata yaptım, şarapta vardıooo yelpaze patatese hemen bakayımmmalum site insanın iştahını açıyo dimi beauty yaşasın bizim yemek sitesii
ayy ben çok sevmiyorum ama napayım genç var diye gittim meğer en genç kv miş
bu arada hayırlı olsun tatlımm inşallah kalbine göre bi yer gelirrsonrada biim atamalar başlasınnn püff çok heyecanlıı
kısacası seviştikten bir hafta sonra git kan testi yaptır az çok fikrin olur
ha bi de erken menopoz var ya, gerçekten var artık, eskidenmiş ooo.... hastanelerle muhattap olunca görüyosun malesef şekercan, 21 yaşında menopoza giren gördüm ve yuhhhh dedim resmen
nasılda biliyo beni ellamallah korusun allah korusun allah korusun:26: ben veremem ki kilooo bende irade sıfır
Hayatm vala senn vucut olculerni bilmiorun ama bnm fizign suan yemeye musait deil malesef filinta gbi olup istedgm saatte yemek isterdm ama malesef yiemem((( ayrica cok fenasin kasarli tost dedn kustum sana agzm sulandi offf
Hamburher yaptım mayonezli marullu filan
ges de benden o zman ben bayılırım gece yemelerine 3-4-5 favori saatlerim
Yaaaaa yaaaaaaa yaaaaaa bagirasin geldi acimmmmmm ben acccccHamburher yaptım mayonezli marullu filan
ges de benden o zman ben bayılırım gece yemelerine 3-4-5 favori saatlerim
gece gece yiyip kilo almıyormusunuz kızlar ya, ben mayonezi eve koymuyorum
5in üstüne çıkması yazıyodu ya :26: peh 1.8di benim ama anlamadığım embriyo tutunduktan sonra mı 5-6 gün sonra çıkıyo yoksa döllenmeden itibaren mi artıyo :26: çünkü ben üstünden 4 gün geçince gitmiştimnormalde emriyo rahime yerleştikten 5-6 gün sonra tutunur, yani gebelik resmen başlar ancak bu idrarda 20-25 gün sonra çıkar.... beta hcg değeri ancak idrarda çıkar, kanda ise 20 nin üzerindeki değer gebelik olarak kabul görür,bu da emriyonun 5.-6. gününde çıkar.... bunun altındaki değerler biz hatunların hormonsal dengesizliği olabiliyo bazenyaniiiiiii şüphelendiğin tarihi baz al tatlımmmmm
evet yaaaa ben uzman oldum bu konudaaaa
gece gece yiyip kilo almıyormusunuz kızlar ya, ben mayonezi eve koymuyorum
Hey masallah profun guzel anlattnda ben bsy anlamdm henuz ilgilenemdgmden olablrmi bebisi dusunnce anlarm :))dimi amayacimmm ayrica senn erken menapoz riskinmi var ala alla cok nadir gorulen bsydr o ya
He smdi anladm isin icine sevismek grdi anladm saol:))) sekercanim,ya erken menapoz eskiden az goruluodu yayginlasti demek ya hey allam uzuldm smdi, umarm doktor senn icin erken menapozda yaniliodr((
cok dogru diyosun bnde mi kan testi yaptırsammmbn regl geçikmesini beklicem belki gecikmez:26:
25yaşındayımm
Almıyorum valla52 sabit
valla sizin gibi yesem ay sonu +10 kiloyu görürüm ben, nasıl metabolizmam var bilmiyorum, yemediğim an anında kilo veririm, yediğim anda anında kilo alırım, günlük 2 kilo verdiğim ve tam tersi 2 kilo aldığım günler mevcut
üzülcek bi şey yok, henüz girmedim riskim var sadece yakınım yani.... ama henüz girmedim sonuçtaartık hormonal testlerden de az çok anlar oldum .... amh diye bi test var ben yaşlarda 1-7 arası değerler de olmalı benim değerim 0,79.... yaygınlaşma nedeni de genelde gdo lu ve hazır gıdalarla beslenmek gibi değerlendiriliyor tabi kesin değil, ihtimaller....
bekle şekerim ya, nolcak ki, ay dediğin geçiyoistediğiniz zaman olsun inşallah....
5in üstüne çıkması yazıyodu ya :26: peh 1.8di benim ama anlamadığım embriyo tutunduktan sonra mı 5-6 gün sonra çıkıyo yoksa döllenmeden itibaren mi artıyo :26: çünkü ben üstünden 4 gün geçince gitmiştim
bu arada hakkaten baya bilgilisin canım