Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
valla sizin gibi yesem ay sonu +10 kiloyu görürüm ben, nasıl metabolizmam var bilmiyorum, yemediğim an anında kilo veririm, yediğim anda anında kilo alırım, günlük 2 kilo verdiğim ve tam tersi 2 kilo aldığım günler mevcut:KK9:

Kilo alma hizim seninle ayni beauyim:))ama vermeye gelince seninle hic alakam yok :)))

5 olması, özellikle reglden önce ise git bir hafta sonra bi daha gel derler, hatta 10 lu değerler için de aynısını söylerler değer 20 nin üzerindeyse kesin olarak bakılır..... tutunmadan itibaren değer artmaya başlar, yaniiiii en güzel sonuç regl tarihlerin hmen hemen belliyse, reglin geçtikten sonrasıdır. ki beyin enteresandır sen endişe edersin regl gecikirrrr... bu şaşmaz bak işteeee :KK70:

O zaman benim test geçersiz çıktı haftaya bidaha gitmem lazım :26: Evdeki testlere de güven olmuyo diyorlar sen ne düşünüyosun o konuda :26:

kızlarrr bn cıkıyorum..sabah erken kalktık :) öğlen kalkınca günden bişey anlamıyorz

O zaman benim test geçersiz çıktı haftaya bidaha gitmem lazım :26: Evdeki testlere de güven olmuyo diyorlar sen ne düşünüyosun o konuda :26:

kesinlikle güvenmiyoruz.... reglin geçtikten bir hafta on gün sonra yaparsan, ancak o zaman, yani kesinleştikten sonra sonuç verir... ama regl tarihinden önce de vücutta beta hcg hormonu olabiliyor ve yanıltıcı sonuç verebiliyorrrrr

valla biftekte, yelpaze patates de süper oldu, yanına harika bir salata yaptım, şarapta vardı:KK52: eşim naptın ya sen, kendimi fransız restoranında hissettim dedi :KK53::KK53:cidden çok güzel olmuştu yemekler :KK56: bu arada şu benim özür gurubundan sonra siizin atamalara başlarlar canım, inanıyorum ikimizinde olacak istekleri :KK34:

nasıl yani şiddete boyun mu eğdin :KK50: çalışan bayansın, seni bu kadar ezmesine nasıl izin veriyorsun ki... evlilik demek, eşinin seni kısıtlaması değildir, hem çanta gibi taşımak lafına çok sinirlendim eşinin... eşyamıyız da biz öyle taşıyor... bence eşinin kafa yapısını değiştirmelisin, beraber aile terapistine falan gidin...

kızlar gece gece valla durmamış çeneleriniz, yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :KK16: fal baktım, fal da bebek çıktı :KK34: herkesin ana konusu şu an... neyse benim regl bitti nihayet :KK52: gerçi kociş işte uğraşıyor ama elbet birazdan ben onun dikkatini çekerim :KK76:
inşallah tatlım yaaa ikimizde isteğimize kavuşalım inşallahh şubat bizim ayımız olsuunn:KK16::KK16::nazar:
vaaay bende yapcam senin menünden şarap hariç :KK53::KK53: ben içemiyorum içki yaa :KK31:
durmadı valla çeneler bak bu gece gibi performansımız devam etsin vallayaa :KK53: ne güzel sohbet ettikk:KK53:
bebek miiii:KK76::KK53: beauty şubat bebişi yap bizeeee kutlayalım şubatııı:KK52::KK52:
hattaa bu gece bile olabilir o bebişşş:KK33::KK33::KK33: kim bilirrrr:KK33::KK33::KK52::KK52:

Bilemem mi seni kuzum :)))allah korusun alma tabi ama endiseleneyrm senn icin :KK43:(alacan gbime geliio
tatlım ağzını hayır açç:KK52::KK52: kocam alıyo ama ben direniyorumm şuann:KK52::KK52::KK52:

Hamburher yaptım mayonezli marullu filan :KK53:

ges de benden o zman ben bayılırım gece yemelerine 3-4-5 favori saatlerim :KK52:

oyyyy süperrrr bende gelimmii daha çok beğendim seninkinii:KK9::KK9:
bende bayılırım yaa gece yemelerinee ama koca bazden frenliyo gıcık oluyorum:KK9:

gece gece yiyip kilo almıyormusunuz kızlar ya, ben mayonezi eve koymuyorum
şimdilik almıyorum tatlım ama almam yakındır :KK9::KK9:
ben ketçap sevmem pek mayoneze bayılırımmmm:KK16::KK16::KK16:

negatif cıkınca güven olmuyomuşş pozitif olunca güven oluyomuşş bnde aynı şekilde düşünüyorum

kesinlikle güvenmiyoruz.... reglin geçtikten bir hafta on gün sonra yaparsan, ancak o zaman, yani kesinleştikten sonra sonuç verir... ama regl tarihinden önce de vücutta beta hcg hormonu olabiliyor ve yanıltıcı sonuç verebiliyorrrrr

çok teşekkür ederim amayaa valla bilgilendim birisi cevap verdi şu sorularıma sonunda ya :KK52: o zaman bidahaki hafta yapıyorum bu kanama gibi şeyin üstünde bi hafta geçsin :KK31:

sadece benim mi başıma geliyo yoksa budoktorlar test yaptırmamak için bahane mi arıyo :26: 40 tane şey soruyolar yok idrar yaptır diye ısrar ediyolar ya da biri diyo reglinden önce gelceksin biri diyo reglin geçince gel sinir bozucular :26:

inşallah tatlım yaaa ikimizde isteğimize kavuşalım inşallahh şubat bizim ayımız olsuunn:KK16::KK16::nazar:
vaaay bende yapcam senin menünden şarap hariç :KK53::KK53: ben içemiyorum içki yaa :KK31:
durmadı valla çeneler bak bu gece gibi performansımız devam etsin vallayaa :KK53: ne güzel sohbet ettikk:KK53:
bebek miiii:KK76::KK53: beauty şubat bebişi yap bizeeee kutlayalım şubatııı:KK52::KK52:
hattaa bu gece bile olabilir o bebişşş:KK33::KK33::KK33: kim bilirrrr:KK33::KK33::KK52::KK52:

tatlım ağzını hayır açç:KK52::KK52: kocam alıyo ama ben direniyorumm şuann:KK52::KK52::KK52:

oyyyy süperrrr bende gelimmii daha çok beğendim seninkinii:KK9::KK9:
bende bayılırım yaa gece yemelerinee ama koca bazden frenliyo gıcık oluyorum:KK9:

şimdilik almıyorum tatlım ama almam yakındır :KK9::KK9:
ben ketçap sevmem pek mayoneze bayılırımmmm:KK16::KK16::KK16:

Sen de mi kilo almayangillerdensin :KK53: Millt şunu yemiyim bunu yemiyim diyo hiç böyle tasalarım yok ya :KK53: bu arada ben de ketçap sevmem :120: mayonez favorimiz bi de hardal :KK53: canım neyi ne zaman isterse o zaman yerim bu hayata bi kez geliyoruz ya :KK53:

Sen de mi kilo almayangillerdensin :KK53: Millt şunu yemiyim bunu yemiyim diyo hiç böyle tasalarım yok ya :KK53: bu arada ben de ketçap sevmem :120: mayonez favorimiz bi de hardal :KK53: canım neyi ne zaman isterse o zaman yerim bu hayata bi kez geliyoruz ya :KK53:

kız ben alamayangillerden değilim aslında:KK1::KK1::KK1:
ben düğünden önce stresten 5 kilo kadar verdim şimdi ağıırr ağırr alıyorum:KK9::KK9::KK9:
tekrar şişmekte istemiyorum ama ağzımı da tutamıorum:KK5::KK5:

bu arada kızlar major için endişelenmeye başladımmm:KK5::KK5:

ben düğünden önce stresten 5 kilo kadar verdim şimdi ağıırr ağırr alıyorum:KK9::KK9::KK9:

major kim niçin endişeniyoruz :26:

aynen bendeee milli piyango majora cıkmış olmasınnn:KK53::KK53:

ben geldim güzelleeeer kocisi anca uyuttum onun yaninda girince hemen yazdiklarimi okumak istiyo merakli melahat ☺️ yazan arkadaslar oldu suan teker teker cevap veremiyorum canlarim telefondan girdigim icin ama ben bu kayinvalde olayini cozerim merak etmeyin yikilmam 😁hahha.napiyosunuz bakeeem
uykumda yok yaaa pfh
kilo hakkinda konusuyodunuz galiba esimle iddaya girdik 58 kiloya indigimde (tok karnina) tum gününü bana ayircak istedigm hersey olcak ve yapilcak ogün hihihi🙈
suan 61 kiloyum napim kizlar ya tutamiyorum su bogazimiiii😔ama iddaaya girdikya kesin veririmmmm
bana resmen patates dedi yaaa-.-
yumurtakafali nolcak!😒

ben geldim güzelleeeer kocisi anca uyuttum onun yaninda girince hemen yazdiklarimi okumak istiyo merakli melahat ☺️ yazan arkadaslar oldu suan teker teker cevap veremiyorum canlarim telefondan girdigim icin ama ben bu kayinvalde olayini cozerim merak etmeyin yikilmam 😁hahha.napiyosunuz bakeeem
uykumda yok yaaa pfh
kilo hakkinda konusuyodunuz galiba esimle iddaya girdik 58 kiloya indigimde (tok karnina) tum gününü bana ayircak istedigm hersey olcak ve yapilcak ogün hihihi🙈
suan 61 kiloyum napim kizlar ya tutamiyorum su bogazimiiii😔ama iddaaya girdikya kesin veririmmmm
yumurtakafali nolcak!😒

Ahah patates mi dedi çok şeker bi takma ad bence :KK53:

Ben benimkinin telefonunda "psiko" diye kayıtlıydım baya trip çektim "inci tanem" yaptı sonra :KK53:

tatlım o da bu topikte takılan bi arkadaşımız da cumadan bu yana hiç gelmedi de :26:

olabilir mi kızzz:KK53::KK53: anommm arkasını döndü gitti vallahaa:KK52::KK52:
şaka bi yana da acaba kv ile ilgili bişi olmamıştır demi:26:

bilmiyorum kii canm en son parti var inş laptop yda tablet cıkar diyodu sonra kayboldu...acba yılbaşı için tatile flnmı gittiler?? kv ile ilgilyse inş göndermiştir ewden..

uykumda yok yaaa pfh
yumurtakafali nolcak!😒

ay bu erkekler niye böyle yaa:KK53::KK53::KK53:
benmde eşim evlenmeden önce bana 55 olmassan senle evlenmem diyodu 58dim o zaman :KK53: düğün zamanı bi geldi 53leri 52.5 ları gördüm eşim şok:KK53::KK53: şuan allaha şükür çenesi kapandı yoksa benimkide şu bacaklara bak göbeğe bak onu yeme bunu alma :KK47::KK47: adamı çileden çıkarıyodu :KK47:
verirsin tatlım sen bayanların isteyipte başaramayacağı şey yoktur En Büyük KKEn Büyük KK

Ahah patates mi dedi çok şeker bi takma ad bence :KK53:

Ben benimkinin telefonunda "psiko" diye kayıtlıydım baya trip çektim "inci tanem" yaptı sonra :KK53:

evet ya öyle dedi resmen:KK70: ben kilo verince görür o patatesiii :KK70: hahaha ay süpermis canim seninkide valla ya ben önce Ask olarak sonra Karicim en sonda Balim diye kayitlamis bakalim sonumuz ne olacak:KK70:

X