Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
haha banada cika cika 25 tl cikmis anca o cikar zaten peeeh
süper kızzz:KK9: benm eşimde 2 bilet almış birine amorti çıkmış bu senin diyodu:KK9: uyuz pislik gidip spor totoya yatırmış:KK47::KK47:onuda kaybetti :KK5::KK5:

Benim için de endişelendiniz mi bakiyim yokken :KK37: :KK19:
böyle çok yazarsan senide merak ederizzz:KK52::KK52:

bilmiyorum kii canm en son parti var inş laptop yda tablet cıkar diyodu sonra kayboldu...acba yılbaşı için tatile flnmı gittiler?? kv ile ilgilyse inş göndermiştir ewden..

inşallah tatlım yaa kötü bişiler olmuş olmasındaa :KK5::KK5::KK50:

ay bu erkekler niye böyle yaa:KK53::KK53::KK53:
benmde eşim evlenmeden önce bana 55 olmassan senle evlenmem diyodu 58dim o zaman :KK53: düğün zamanı bi geldi 53leri 52.5 ları gördüm eşim şok:KK53::KK53: şuan allaha şükür çenesi kapandı yoksa benimkide şu bacaklara bak göbeğe bak onu yeme bunu alma :KK47::KK47: adamı çileden çıkarıyodu :KK47:
verirsin tatlım sen bayanların isteyipte başaramayacağı şey yoktur En Büyük KKEn Büyük KK

hahhaha ay canim ya ayni benim esimde öyleydi benim kilom vardi baya 69 lardaydim dugun stressinden 58 e dusmustum simdi 61 im veririm herhalde bi sekilde benimkide demedigini birakmiyodu yedigim zaman kursagimda kaliyodu valla:KK70:

süper kızzz:KK9: benm eşimde 2 bilet almış birine amorti çıkmış bu senin diyodu:KK9: uyuz pislik gidip spor totoya yatırmış:KK47::KK47:onuda kaybetti :KK5::KK5:

Bak bak bak lafı da hemen getirdi oraya :KK9:

Yazıcam huleyn tamam :KK53:

evet hic yoktan iyidir demi benimkide aynisini yapti! bu erkekler ayni ya :KK70:

kizlar o degilde sizinde esleriniz kocaman yatagi sizinle paylasamiyomu? suan esimin bi yatissekli var inanamazsiniz:KK70: yataktan dusmek uzereyim resmen koca yatak yaaa hergece aynisi kendi tarafina alisamadi herhalde zavallim:KK70:

kizlar o degilde sizinde esleriniz kocaman yatagi sizinle paylasamiyomu? suan esimin bi yatissekli var inanamazsiniz:KK70: yataktan dusmek uzereyim resmen koca yatak yaaa hergece aynisi kendi tarafina alisamadi herhalde zavallim:KK70:

Bizde o durum benim için geçerli :KK60: Ben paylaşamıyorum :KK53:

hahhaha ay canim ya ayni benim esimde öyleydi benim kilom vardi baya 69 lardaydim dugun stressinden 58 e dusmustum simdi 61 im veririm herhalde bi sekilde benimkide demedigini birakmiyodu yedigim zaman kursagimda kaliyodu valla:KK70:
aynısıydııı kendisi karşımda yeeeer yeeer sonraa ben bi yudum almaya kalkınca :KK20::KK20: sen yemee sen kilo alıyosun:KK20::KK20:
ohh olsun artık diyemiyo :KK1::KK1: ben rejim yapsam 5 kilo alırım öyle diyim :KK1::KK1:

Bak bak bak lafı da hemen getirdi oraya :KK9:

Yazıcam huleyn tamam :KK53:

getiririm tabikii:KK1: bi gelip ortada kaybolanı merak etmiyoruz :KK9::KK9:

evet hic yoktan iyidir demi benimkide aynisini yapti! bu erkekler ayni ya :KK70:
aynen tatlımhiçyoktan iyidir ama şuan hiç yok :KK5::KK5: uyuz yedi hepsini benim amortim gittiii :KK5:

aynen tatlım benmki sabah bi bakarım yatağın 3te1inde yatıyoruz itiyorum artık kendi tarafınaa resmen itemezsem ağır gelirse cırlıyorummm yandan yandan gidiyo kendi tarafına :KK30::KK30::KK9: benim içim sıkılıyo köşeye sıkışmış gibi hissediyorum :KK9:

aynısıydııı kendisi karşımda yeeeer yeeer sonraa ben bi yudum almaya kalkınca :KK20::KK20: sen yemee sen kilo alıyosun:KK20::KK20:
ohh olsun artık diyemiyo :KK1::KK1: ben rejim yapsam 5 kilo alırım öyle diyim :KK1::KK1:

getiririm tabikii:KK1: bi gelip ortada kaybolanı merak etmiyoruz :KK9::KK9:

aynen tatlımhiçyoktan iyidir ama şuan hiç yok :KK5::KK5: uyuz yedi hepsini benim amortim gittiii :KK5:

aynen tatlım benmki sabah bi bakarım yatağın 3te1inde yatıyoruz itiyorum artık kendi tarafınaa resmen itemezsem ağır gelirse cırlıyorummm yandan yandan gidiyo kendi tarafına :KK30::KK30::KK9: benim içim sıkılıyo köşeye sıkışmış gibi hissediyorum :KK9:

benimkide oyle tatlim ya neler demiyo bana iyice siscen yanima yakismican guzelmi olcak saniyosun yeme iste karina bak karinaaa bide karnimi tutar hahaha maymun yaaa:)))
bende aynisini yaptim simdi baktim kendi tarafina itemedim uf puf ettim kicini dondü simdide :KK70:

benimkide oyle tatlim ya neler demiyo bana iyice siscen yanima yakismican guzelmi olcak saniyosun yeme iste karina bak karinaaa bide karnimi tutar hahaha maymun yaaa:)))
bende aynisini yaptim simdi baktim kendi tarafina itemedim uf puf ettim kicini dondü simdide :KK70:

aynen süperrr yapmışsın tatlım:KK9: yatağı işgal ediyolar yaaEn Büyük KKEn Büyük KK
ama vazgeçtimm yine de o benimm erkekim yaa kıyamam ben onaa:KK17::KK17::KK17:

günaydın kızlaaarrrrrr :)))) maşallahınız vardı akşam yetişemedim vallahi okurken bilem...

iyi geceler tatlışkomm:KK16::KK16:

elloşşta uyuyakaldııı beauty ve amayaa da çıktı gitti bişi demedeen:KK5::KK5:
sivit akşam uğramadıı:KK20::KK20:
major kayıpp:KK5::KK5:
plojo bugün hiç gelmedii:KK5::KK5:

sivit ve majoru bende merak ettim doğrusu :) keşke olsalardı....
bana gelince kocamcım, canım yarim bi tanem kahveden döndü erkenden, düşün ben sofrayı toplamış bulaşıkları yığmışım ööööyyyylece duruyo.... zaten sağ osun kendi de evdeyken pc ile oturmamı pek sevmez, o geldi ben onu "sana bi kahve yapıyım mı tatlım "diyerek kahve yaparken mutfağı toparladım, geldiğimde pcyi kapatmıştı bileeeee :KK1: böylece ben bi şii demeden çıkmış gitmiş oldum... ama daha sık uğramaya çalışcam artık

Herkese gunaydn sekerlerrrr nasilsnz ben aksam dayanamadm kocisime sokuldum uyudum bnm kendi yerindr sakin yatar ama bn uyurken pis uatarm o hic sijayet etmez kiyamam kocacgma bennnn,smdi yeni uyandm kizlar yatakta donup duruyorum sicaktan postim yahu

X