Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Ay üzüldüm büyük geçmiş olsun

Normalde almam da böyle hormonların artış günlerinde höt dense ağlıcak gibi oluyorum

Sen hamile kalsan mıçtık diyo bana

Saol hayatm,ay canm ya cok normal hormonlar hareketli olunca malesef bizi psikoloji tavan oluo ne tepki verecgmzi sasiriyoruz sakayi algilayamiyorz vs anliyorum seni,hamile kalsan mictik mi dio bnmkide aynisini dio rahat ol :)))

aaaaaa bi durun yaaa yetişemiyorum tam son sayfa diyorum 2sayfa daha uzamışşş okumucam artıkkkk

ben gelidm dicektiiimmm

Saol hayatm,ay canm ya cok normal hormonlar hareketli olunca malesef bizi psikoloji tavan oluo ne tepki verecgmzi sasiriyoruz sakayi algilayamiyorz vs anliyorum seni,hamile kalsan mictik mi dio bnmkide aynisini dio rahat ol :)))

Mehehe olsun 1 aylık deşarj işte

bi durun leeeyyyynnnn...... oku oku bitmiyo, güldürdünüz de beniiiiii

reglimden 4-5 gün önceydi ben test yaptırdığımda :26: onların psikolojik olabildiğini biliyorum burda birçok bayan yazıyor umutlandığı için Sen ne zamandır istiyorsun

14 aydır evliyim, 14 adır istiyom tatlım. yaz 32 bende de :)))) az geç evlenenlerdenim, erken menopoz riskim varmış. bi kez tüp denedim olmadı, 2. denemem de miyom çıktı ameliyat oldum, tedavi ertelendi, şimdi de 1,5 ay geçti ameliyattan, bi şey yaptığım yok... az bekliyelim dedim bi yandan, bi yandan da rapor çıkarmak istiyorum ama zor o biraz, bakalım deniycem işte öyle.....

amaayaa hoşgeldin, gözükmüyorsun uzun zamandır... kızlar ev temizlendi sayılır wc ve banyo duruyor ama off onları temizlemeyi hiç sevmiyorum , onların yerine ütümü yaptım ama

sorma tatlım yaaaa, bi gelemedim, işler güçler bitmiyorlar, yıl sonu olunca.... bu hafta da yoğun bakalım haftaya normale dönebilcek miyim :)))) sana da kolay gelmiştir umarım

Ben acıktım yav
Bnde cok acim ama yemicem bu satte inat ettm zaten yatagmdayim kalkamam biyere buzdolabnda bissuru atistirmalik var baslarsam yemeye hepsnden yerim gece gwce hic gerek yok kalori almaya valla:))
ben de diyorum ges ne geldimsonundanın adıymış
ya evet ges kisaltma arkds saolsun zor bi nick koymus ges hanim

aaaaaa bi durun yaaa yetişemiyorum tam son sayfa diyorum 2sayfa daha uzamışşş okumucam artıkkkk

ben gelidm dicektiiimmm
Hahahha huhu nbr prenses sen yetisemzsn ellanin oldgu yere nerelerdeydn ki hem sen
Mehehe olsun 1 aylık deşarj işte

Aynen aynen

Hahah sendemi yetisemedn kizzz nbr amayacim napiosun islern yognmus kiyamam ya alah kokayliklar versb haytm bnde nie sesi cikmio diodum :)))

Biraz da doğal yollardan denemek lazım o zaman sen ne diyosun benim duruma bi ümit var mı ne zaman test yaptırayım deneyimlisindir sen :26:

Oooo naptın sen cicim ya en güzel yemek gece yenen yemek Ben kaşarlı tost yapıcam içinden eriyip aksın oyş

geldimsonunda demekten yorulmuştum zaten

Son düzenleme:
Oooo naptın sen cicim ya en güzel yemek gece yenen yemek Ben kaşarlı tost yapıcam içinden eriyip aksın oyş

geldimsonunda demekten yorulmuştum zaten

Hayatm vala senn vucut olculerni bilmiorun ama bnm fizign suan yemeye musait deil malesef filinta gbi olup istedgm saatte yemek isterdm ama malesef yiemem((( ayrica cok fenasin kasarli tost dedn kustum sana agzm sulandi offf

Biraz da doğal yollardan denemek lazım o zaman sen ne diyosun benim duruma bi ümit var mı ne zaman test yaptırayım deneyimlisindir sen :26:

normalde emriyo rahime yerleştikten 5-6 gün sonra tutunur, yani gebelik resmen başlar ancak bu idrarda 20-25 gün sonra çıkar.... beta hcg değeri ancak idrarda çıkar, kanda ise 20 nin üzerindeki değer gebelik olarak kabul görür,bu da emriyonun 5.-6. gününde çıkar.... bunun altındaki değerler biz hatunların hormonsal dengesizliği olabiliyo bazen yaniiiiiii şüphelendiğin tarihi baz al tatlımmmmm

evet yaaaa ben uzman oldum bu konudaaaa

Son düzenleme:
Yavasca uykum gelio her an sizabilrim istirak etmiosam bilin tablet elimde uyumusumdur az daha direniyorum uyumamaya

Bende bir yıllık evliyim. Eşimle 6 yıldır tanışıyoruz ancak evlendikten sonra herşey farklı oluyormuş. Eşim srekli hafta sonları beni bırakır giderdi. Birlikte herhangi bir planı olmazdı. Bende başlarda evde temizlik falan yaparak geçirdim o gidince baktım olmuyor bnde aileme gittim o gelene kadar. Bu konuda çok tartıştık. Beni çanta gibi taşımak istemediğini söyledi. Sen kendime köpek arıyormuşum peşimde koşacak. Sonra metin2 oyununa dadandı onun başından kalkmadı. 4 ay sonra iş yerinden bir kızla 1-2 ay telefonla mesajlaştı. Bu sorunda bitti derken ailesi ile aram bozulunca bu nedenle hergün kavga ettik tartıştık..Şiddete başvurmaya başladı. ben yeni gelin olduğumu anlamadım ki... şimdi hiç mutlu değilim hiçbirşeye ses çıkartmıyorum ailemle sık sık görüşmez oldum. Ses çıkartmazsan iyi ama ses çıkartırsan herşey sorun. Ben çalışan bir bayanım ama bnden ev hanımı gibi herşeyi bekliyor. yardımcı olmuyor.

Hey masallah profun guzel anlattnda ben bsy anlamdm henuz ilgilenemdgmden olablrmi bebisi dusunnce anlarm :))dimi amayacimmm ayrica senn erken menapoz riskinmi var ala alla cok nadir gorulen bsydr o ya

Hiyyy ayyy ben de saf saf soruyorum ya

ben küfür gibi falan düşünmüştüm ay çok özür dilerim

Ben acıktım yav

ben de diyorum ges ne geldimsonundanın adıymış

ben gelidm dicektiiimmm

Amaninn ges yok kacti garanti mutfakta tikiniyodur heyyy ges nerdesn ?

ges sende mi seviyon bacım tıkınmayı

Gesin tikinmadgi an yokki sirf yio yakinda balon olcak die korkuyrorm gece 2-3 te bile yio o :)))

kızlaaarr doğru bildiniz sayılırr kocaya mozaik pasta yaptım geldimm tıkınma işi benden sorulur
valla resmen bastınız beni
gel prenses geeel topik coştuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…