Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Bende bir yıllık evliyim. Eşimle 6 yıldır tanışıyoruz ancak evlendikten sonra herşey farklı oluyormuş. Eşim srekli hafta sonları beni bırakır giderdi. Birlikte herhangi bir planı olmazdı. Bende başlarda evde temizlik falan yaparak geçirdim o gidince baktım olmuyor bnde aileme gittim o gelene kadar. Bu konuda çok tartıştık. Beni çanta gibi taşımak istemediğini söyledi. Sen kendime köpek arıyormuşum peşimde koşacak. Sonra metin2 oyununa dadandı onun başından kalkmadı. 4 ay sonra iş yerinden bir kızla 1-2 ay telefonla mesajlaştı. Bu sorunda bitti derken ailesi ile aram bozulunca bu nedenle hergün kavga ettik tartıştık..Şiddete başvurmaya başladı. ben yeni gelin olduğumu anlamadım ki... şimdi hiç mutlu değilim hiçbirşeye ses çıkartmıyorum ailemle sık sık görüşmez oldum. Ses çıkartmazsan iyi ama ses çıkartırsan herşey sorun. Ben çalışan bir bayanım ama bnden ev hanımı gibi herşeyi bekliyor. yardımcı olmuyor.

bnce boşanmalısın canm:KK14:

Bende bir yıllık evliyim. Eşimle 6 yıldır tanışıyoruz ancak evlendikten sonra herşey farklı oluyormuş. Eşim srekli hafta sonları beni bırakır giderdi. Birlikte herhangi bir planı olmazdı. Bende başlarda evde temizlik falan yaparak geçirdim o gidince baktım olmuyor bnde aileme gittim o gelene kadar. Bu konuda çok tartıştık. Beni çanta gibi taşımak istemediğini söyledi. Sen kendime köpek arıyormuşum peşimde koşacak. Sonra metin2 oyununa dadandı onun başından kalkmadı. 4 ay sonra iş yerinden bir kızla 1-2 ay telefonla mesajlaştı. Bu sorunda bitti derken ailesi ile aram bozulunca bu nedenle hergün kavga ettik tartıştık..Şiddete başvurmaya başladı. ben yeni gelin olduğumu anlamadım ki... şimdi hiç mutlu değilim hiçbirşeye ses çıkartmıyorum ailemle sık sık görüşmez oldum. Ses çıkartmazsan iyi ama ses çıkartırsan herşey sorun. Ben çalışan bir bayanım ama bnden ev hanımı gibi herşeyi bekliyor. yardımcı olmuyor.

canım yaşadıkların çok üzücü:26::26: hiç mesajını almadın mı 6 yıl boyunca böyle bir değişimin :44: bizde 7 yıl flörtten sonra evlendik amamutlaka patlak vermesi lazım:44:

Hey masallah profun guzel anlattnda ben bsy anlamdm henuz ilgilenemdgmden olablrmi bebisi dusunnce anlarm :))dimi amayacimmm ayrica senn erken menapoz riskinmi var ala alla cok nadir gorulen bsydr o ya
kısacası seviştikten bir hafta sonra git kan testi yaptır az çok fikrin olur :KK52::KK52:

ha bi de erken menopoz var ya, gerçekten var artık, eskidenmiş ooo.... hastanelerle muhattap olunca görüyosun malesef şekercan, 21 yaşında menopoza giren gördüm ve yuhhhh dedim resmen

Calsiosan ekonomik ozgurlugun var demektr neden susuyorsun hata yapiosun esin anladgm kadariyla cok degsmis bu iliski yurumez bncr bide kazara cocuk yaptnmi gor ozaman curcunayi bnce evlilik bitmeli gibime gelio ortada evlilikte yok gerci uzulmen cok normal onca yillik emek seni hayal kirikligna ugratmis beklentilerni karsilamamis

kısacası seviştikten bir hafta sonra git kan testi yaptır az çok fikrin olur :KK52::KK52:

ha bi de erken menopoz var ya, gerçekten var artık, eskidenmiş ooo.... hastanelerle muhattap olunca görüyosun malesef şekercan, 21 yaşında menopoza giren gördüm ve yuhhhh dedim resmen

He smdi anladm isin icine sevismek grdi anladm saol:))) sekercanim,ya erken menapoz eskiden az goruluodu yayginlasti demek ya hey allam uzuldm smdi, umarm doktor senn icin erken menapozda yaniliodr :KK43:((

ooo yelpaze patatese hemen bakayımm:KK9: malum site insanın iştahını açıyo dimi beauty yaşasın bizim yemek sitesii:KK52::KK52:
ayy ben çok sevmiyorum ama napayım genç var diye gittim meğer en genç kv miş:KK52::KK52:
bu arada hayırlı olsun tatlımm inşallah kalbine göre bi yer gelirr:KK16: sonrada biim atamalar başlasınnn püff çok heyecanlıı:KK52::KK52:
valla biftekte, yelpaze patates de süper oldu, yanına harika bir salata yaptım, şarapta vardı:KK52: eşim naptın ya sen, kendimi fransız restoranında hissettim dedi :KK53::KK53:cidden çok güzel olmuştu yemekler :KK56: bu arada şu benim özür gurubundan sonra siizin atamalara başlarlar canım, inanıyorum ikimizinde olacak istekleri :KK34:

nasıl yani şiddete boyun mu eğdin :KK50: çalışan bayansın, seni bu kadar ezmesine nasıl izin veriyorsun ki... evlilik demek, eşinin seni kısıtlaması değildir, hem çanta gibi taşımak lafına çok sinirlendim eşinin... eşyamıyız da biz öyle taşıyor... bence eşinin kafa yapısını değiştirmelisin, beraber aile terapistine falan gidin...

kızlar gece gece valla durmamış çeneleriniz, yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :KK16: fal baktım, fal da bebek çıktı :KK34: herkesin ana konusu şu an... neyse benim regl bitti nihayet :KK52: gerçi kociş işte uğraşıyor ama elbet birazdan ben onun dikkatini çekerim :KK76:

cok dogru diyosun bnde mi kan testi yaptırsammm:KK53: bn regl geçikmesini beklicem belki gecikmez:26:
25yaşındayımm:KK37:

Hayatm vala senn vucut olculerni bilmiorun ama bnm fizign suan yemeye musait deil malesef filinta gbi olup istedgm saatte yemek isterdm ama malesef yiemem:KK43:((( ayrica cok fenasin kasarli tost dedn kustum sana agzm sulandi offf

Hamburher yaptım mayonezli marullu filan :KK53:

ges de benden o zman ben bayılırım gece yemelerine 3-4-5 favori saatlerim :KK52:

normalde emriyo rahime yerleştikten 5-6 gün sonra tutunur, yani gebelik resmen başlar ancak bu idrarda 20-25 gün sonra çıkar.... beta hcg değeri ancak idrarda çıkar, kanda ise 20 nin üzerindeki değer gebelik olarak kabul görür,bu da emriyonun 5.-6. gününde çıkar.... bunun altındaki değerler biz hatunların hormonsal dengesizliği olabiliyo bazen :KK70: yaniiiiiii şüphelendiğin tarihi baz al tatlımmmmm

evet yaaaa ben uzman oldum bu konudaaaa
5in üstüne çıkması yazıyodu ya :26: peh 1.8di benim ama anlamadığım embriyo tutunduktan sonra mı 5-6 gün sonra çıkıyo yoksa döllenmeden itibaren mi artıyo :26: çünkü ben üstünden 4 gün geçince gitmiştim

bu arada hakkaten baya bilgilisin canım :KK53:

Hey masallah profun guzel anlattnda ben bsy anlamdm henuz ilgilenemdgmden olablrmi bebisi dusunnce anlarm :))dimi amayacimmm ayrica senn erken menapoz riskinmi var ala alla cok nadir gorulen bsydr o ya

He smdi anladm isin icine sevismek grdi anladm saol:))) sekercanim,ya erken menapoz eskiden az goruluodu yayginlasti demek ya hey allam uzuldm smdi, umarm doktor senn icin erken menapozda yaniliodr :KK43:((

üzülcek bi şey yok, henüz girmedim riskim var sadece yakınım yani.... ama henüz girmedim sonuçta :KK66: artık hormonal testlerden de az çok anlar oldum .... amh diye bi test var ben yaşlarda 1-7 arası değerler de olmalı benim değerim 0,79.... yaygınlaşma nedeni de genelde gdo lu ve hazır gıdalarla beslenmek gibi değerlendiriliyor tabi kesin değil, ihtimaller....

cok dogru diyosun bnde mi kan testi yaptırsammm:KK53: bn regl geçikmesini beklicem belki gecikmez:26:
25yaşındayımm:KK37:

bekle şekerim ya, nolcak ki, ay dediğin geçiyo :KK70: istediğiniz zaman olsun inşallah....

valla sizin gibi yesem ay sonu +10 kiloyu görürüm ben, nasıl metabolizmam var bilmiyorum, yemediğim an anında kilo veririm, yediğim anda anında kilo alırım, günlük 2 kilo verdiğim ve tam tersi 2 kilo aldığım günler mevcut:KK9:

Kiloyu o kadar kolay verebiliyosan almamayı da başardın mı kolay iş :KK31: biraz sıkarsan dişini canım

üzülcek bi şey yok, henüz girmedim riskim var sadece yakınım yani.... ama henüz girmedim sonuçta :KK66: artık hormonal testlerden de az çok anlar oldum .... amh diye bi test var ben yaşlarda 1-7 arası değerler de olmalı benim değerim 0,79.... yaygınlaşma nedeni de genelde gdo lu ve hazır gıdalarla beslenmek gibi değerlendiriliyor tabi kesin değil, ihtimaller....

bekle şekerim ya, nolcak ki, ay dediğin geçiyo :KK70: istediğiniz zaman olsun inşallah....

He yakinsin grmedn anladm tmm uzulmeyim ben sekerim:)))gdolu ve hazir gidalar her seye etki edio ama hadi hazr gidalari yemeylmde gdoya nasil engel olucaz gdosuz bsy kaldi mi ki sanki

5in üstüne çıkması yazıyodu ya :26: peh 1.8di benim ama anlamadığım embriyo tutunduktan sonra mı 5-6 gün sonra çıkıyo yoksa döllenmeden itibaren mi artıyo :26: çünkü ben üstünden 4 gün geçince gitmiştim

bu arada hakkaten baya bilgilisin canım :KK53:

5 olması, özellikle reglden önce ise git bir hafta sonra bi daha gel derler, hatta 10 lu değerler için de aynısını söylerler değer 20 nin üzerindeyse kesin olarak bakılır..... tutunmadan itibaren değer artmaya başlar, yaniiiii en güzel sonuç regl tarihlerin hmen hemen belliyse, reglin geçtikten sonrasıdır. ki beyin enteresandır sen endişe edersin regl gecikirrrr... bu şaşmaz bak işteeee :KK70:

Son düzenleme:
X