Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Merhaba,
Ben de yeni evliyim yazmak istedim. 3 buçuk sene çıktık, hiç bir değişiklik yok hatta aynı evde yaşayınca daha bile çok sevdim eşimi. Bu aralar ben yoğunum bana destek oluyor. Eve erken gelirse yemekleri yapıyor baya da becerikli. Ama tabi gün sonunda mutfak baya bir dağılıyor. Olsun topluyorum ne yapalım. :) İnşallah umarım hep böyle gider.

Heheh evet bize catkapi gelinmez kimsede gelmez zaten ole catkapi gelibmesnden hoslanmam ki insanib binbir hali var belki bebis calismasi yapiom onceden bi arasinlar bi zahmet:)))) evet gesim sizin masallahnz var allah nazarlardan saklasn evnde cok guzel arabnzda var allah sagli versn bide iste islernz rayina grer yavasca endiselenme snra degmeyin keyfnize valla ,evet ilk bebisi dogururken fikrn degise bilr'))

Ama böyle hem arkadaş gibi hem aşık gibi çok daha güzel oluyo
aynen tatlım sürekli bi itişme modundayız

Aslinda mantikli:)))ama ben isirmaya cimciklemeye kiyamam ki cok narin bnm kocam ayyy acidi dese bnm icim gder

kız benim elimin ağzımın ayarı yok kaç defa morarttım kolunnu elini geçen nasıl çizmişim annesi görmesin diye ne çileler çektim görse naptın oğluma der
bizde körebe kovalamaca dövüş saklambaç -ki artık saklabaç dün akşamdan sonra son buldu- türlü oyunlar mevcut

bu arada justcım neden küssün eşine

İnşallah birkaç aya kapışmaya başlamazsınız

Merhaba sende hg gooody allah mutlulugnuzu daim etsin senin esin ayni bnm esime benzio cok yardmci her knuda bnmkide masallah nazarlar degmesin insallah aminnnnnn bu topikte herkes yeni evli ve herkescok mutlu:))))

Yahu ges cok koniksin yeminle siz bosluktan surekli oyunmu oynuosnz masallah masallah :)))ya bnmde agzmn ayari cok yoktr ama esime karsi biraz daha dikkatli olmaya calisyrm o beni cildrtmadgi surece cok usturupluyum cildrttgi an basliyorun cirlamaya napim bazen deli damarn gelio cok sik olmamak kaydiyla:))ama el sakasi yapmam ole isirim cimciklim oyle huyum yokta dur yarn yapalim bi denim bakim tepkisi nolcak biz anca sobelemece oynuyoruz:)))dunki saklambacta nolduda artk vazgectnz soke bakalim

kız kocaya eziyet etme bişey dememiş adam ohoo daha çok yeni evlisiniz olur inşallahh en kısa zamandaa

hoşgeldin topiğimize tatlımm maşallahh allah bozmasınn

bende sevmiyorum valla çat kapı işini sağol tatlım allahh hepinize gani gani versiiinn ben hepiciğinizi çok seviyorummm bana işşş sizee mal mülk versin amiinn
aynen tatlım fikrim sanırım hatta %100 değişecek
ayy ilerde okuyup güleriz yazdıklarımızaane güzel
düşünsenize 10 yıl geçmiş üstünden bu yazdıklarınızı okuyosunuz

bu yüzden küstüm kızlaaar

Dalga geçiyo gibi geldi üzüldüm ağladım Panikledi adam

Ağzının ayarı nasıl yok şimdi biraz açsak onu

Haha bnde burun isirmayi seviyrmda 1aydr dokunamiyrm ameliyatli daha yeni yeni kendine gelio buruncugumz bide kocisimb cok estetk guzel i burbu var oyyy yesin karisi:)))hahah bidaha olmadab gtmem cikmam mi cok eglendm o yazinda ya guzel anlatmissin:))),,bnm kocam ilgiden sikilmaz cok hosuna gdioda o cok yogun calisio yeri gelio evde yazismalar yapio surekli yurt disiyla knusuo yogun ve bn fazla hareketlym bana yetisemio yorgnluktan garibim ya:))),,kutu kutu testi napicaksn ki kuzum esinde uzuldu negatf ciknca olemi ay icim burkuldu insallah hyrli zamnda gelsn bebisiniz ole her negatfe uzulmeyn belki testi yanlis zamanda gapiosun bide bebek yapmak ole kolay degilms ben burdkai arkdslardan ogrendm oyle ha deyince olmuomuski sikmayn caninizi

dün işte eşim saklandı ve ben bağırdım ya bi nevi saklambaç sayılır
dene dene bak kör ebe oynayın o daha zevkli ünideyken evimiz 1+1 di daha zevkli oluyodu

Geçmiş olsun nesi var burnunun ne oldu :26:

Aynen ya benimki de çok çalışıyo ama napıyım bendeki enerji bitmiyo Atmam lazım

Her hafta yaparmışım Böyle ciddiye almıyosun sinirleniyorum dedim ağladım ben de ciddiye alınca üzülüyomuş

Amin insallah en once saglik huzur sonra mal mulk hepimze versn yucr tanrim aminnnnnn
dün işte eşim saklandı ve ben bağırdım ya bi nevi saklambaç sayılır
dene dene bak kör ebe oynayın o daha zevkli ünideyken evimiz 1+1 di daha zevkli oluyodu

He unutmusun ben onu hahahah bildgb altma yapicktm ges ya smdi aklina geldi yine siritiyorum pismiskelle gbi:)

Cnm esim 1 ay once ameliyat oldu kikirdak et gbi birsuru parca alindi buyuk buyuk kikirdaklar kemiklesmis ameliyat zor degildi ama iyilesme asamasi epey zor 1ay sumkurme yok demsti doktir surekli kanamasi oldu bilmem ne aman zor atlattk smdi cok sukur iyi masallah artk nefes alio cocukcagz burnundan,ya cnm sendr bnm gbi her seyi cok ciddiye aldgndan sonra bozuluosn esmde bazen eglenr bnmle bn ciddiye alirim snra bes karis suratla gezerm

Ay üzüldüm büyük geçmiş olsun

Normalde almam da böyle hormonların artış günlerinde höt dense ağlıcak gibi oluyorum

Sen hamile kalsan mıçtık diyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…