- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.658
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.441
Ben acıktım yav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay üzüldüm büyük geçmiş olsun
Normalde almam da böyle hormonların artış günlerinde höt dense ağlıcak gibi oluyorum
Sen hamile kalsan mıçtık diyo bana
Saol hayatm,ay canm ya cok normal hormonlar hareketli olunca malesef bizi psikoloji tavan oluo ne tepki verecgmzi sasiriyoruz sakayi algilayamiyorz vs anliyorum seni,hamile kalsan mictik mi dio bnmkide aynisini dio rahat ol :)))
reglimden 4-5 gün önceydi ben test yaptırdığımda :26: onların psikolojik olabildiğini biliyorum burda birçok bayan yazıyor umutlandığı için Sen ne zamandır istiyorsun
amaayaa hoşgeldin, gözükmüyorsun uzun zamandır... kızlar ev temizlendi sayılır wc ve banyo duruyor ama off onları temizlemeyi hiç sevmiyorum , onların yerine ütümü yaptım ama
Bnde cok acim ama yemicem bu satte inat ettm zaten yatagmdayim kalkamam biyere buzdolabnda bissuru atistirmalik var baslarsam yemeye hepsnden yerim gece gwce hic gerek yok kalori almaya valla:))Ben acıktım yav
ya evet ges kisaltma arkds saolsun zor bi nick koymus ges hanimben de diyorum ges ne geldimsonundanın adıymış
Hahahha huhu nbr prenses sen yetisemzsn ellanin oldgu yere nerelerdeydn ki hem senaaaaaa bi durun yaaa yetişemiyorum tam son sayfa diyorum 2sayfa daha uzamışşş okumucam artıkkkk
ben gelidm dicektiiimmm
Mehehe olsun 1 aylık deşarj işte
bi durun leeeyyyynnnn...... oku oku bitmiyo, güldürdünüz de beniiiiii
14 aydır evliyim, 14 adır istiyom tatlım. yaz 32 bende de :)))) az geç evlenenlerdenim, erken menopoz riskim varmış. bi kez tüp denedim olmadı, 2. denemem de miyom çıktı ameliyat oldum, tedavi ertelendi, şimdi de 1,5 ay geçti ameliyattan, bi şey yaptığım yok... az bekliyelim dedim bi yandan, bi yandan da rapor çıkarmak istiyorum ama zor o biraz, bakalım deniycem işte öyle.....
sorma tatlım yaaaa, bi gelemedim, işler güçler bitmiyorlar, yıl sonu olunca.... bu hafta da yoğun bakalım haftaya normale dönebilcek miyim :)))) sana da kolay gelmiştir umarım
bi durun leeeyyyynnnn...... oku oku bitmiyo, güldürdünüz de beniiiiii
14 aydır evliyim, 14 adır istiyom tatlım. yaz 32 bende de :)))) az geç evlenenlerdenim, erken menopoz riskim varmış. bi kez tüp denedim olmadı, 2. denemem de miyom çıktı ameliyat oldum, tedavi ertelendi, şimdi de 1,5 ay geçti ameliyattan, bi şey yaptığım yok... az bekliyelim dedim bi yandan, bi yandan da rapor çıkarmak istiyorum ama zor o biraz, bakalım deniycem işte öyle.....
sorma tatlım yaaaa, bi gelemedim, işler güçler bitmiyorlar, yıl sonu olunca.... bu hafta da yoğun bakalım haftaya normale dönebilcek miyim :)))) sana da kolay gelmiştir umarım
Bnde cok acim ama yemicem bu satte inat ettm zaten yatagmdayim kalkamam biyere buzdolabnda bissuru atistirmalik var baslarsam yemeye hepsnden yerim gece gwce hic gerek yok kalori almaya valla:))
ya evet ges kisaltma arkds saolsun zor bi nick koymus ges hanim
Hahahha huhu nbr prenses sen yetisemzsn ellanin oldgu yere nerelerdeydn ki hem sen
Aynen aynen
Oooo naptın sen cicim ya en güzel yemek gece yenen yemek Ben kaşarlı tost yapıcam içinden eriyip aksın oyş
geldimsonunda demekten yorulmuştum zaten
ges sende mi seviyon bacım tıkınmayı
Biraz da doğal yollardan denemek lazım o zaman sen ne diyosun benim duruma bi ümit var mı ne zaman test yaptırayım deneyimlisindir sen :26:
Hey masallah profun guzel anlattnda ben bsy anlamdm henuz ilgilenemdgmden olablrmi bebisi dusunnce anlarm :))dimi amayacimmm ayrica senn erken menapoz riskinmi var ala alla cok nadir gorulen bsydr o yanormalde emriyo rahime yerleştikten 5-6 gün sonra tutunur, yani gebelik resmen başlar ancak bu idrarda 20-25 gün sonra çıkar.... beta hcg değeri ancak idrarda çıkar, kanda ise 20 nin üzerindeki değer gebelik olarak kabul görür,bu da emriyonun 5.-6. gününde çıkar.... bunun altındaki değerler biz hatunların hormonsal dengesizliği olabiliyo bazen
evet yaaaa ben uzman oldum bu konudaaaa
Hiyyy ayyy ben de saf saf soruyorum ya
ben küfür gibi falan düşünmüştüm ay çok özür dilerim
Ben acıktım yav
ben de diyorum ges ne geldimsonundanın adıymış
aaaaaa bi durun yaaa yetişemiyorum tam son sayfa diyorum 2sayfa daha uzamışşş okumucam artıkkkk
ben gelidm dicektiiimmm
Bnde cok acim ama yemicem bu satte inat ettm zaten yatagmdayim kalkamam biyere buzdolabnda bissuru atistirmalik var baslarsam yemeye hepsnden yerim gece gwce hic gerek yok kalori almaya valla:))
ya evet ges kisaltma arkds saolsun zor bi nick koymus ges hanim
Hahahha huhu nbr prenses sen yetisemzsn ellanin oldgu yere nerelerdeydn ki hem sen
Aynen aynen
Amaninn ges yok kacti garanti mutfakta tikiniyodur heyyy ges nerdesn ?
ges sende mi seviyon bacım tıkınmayı
Gesin tikinmadgi an yokki sirf yio yakinda balon olcak die korkuyrorm gece 2-3 te bile yio o :)))