-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.801
sweat tsk ederim canim
anlatmazsam catliyscam kv gelmis neyse yemek fln yaptim yedik aksam cay yaptim esim yorulmus uzandi koltuga kv oturmus esimin Ayaklarini dizlerinin uzerine koymus koskoca adama bebek muamelesi yapiyor yok Oglum agzini sil yok bilmem ne hic birsey demedim esim kendi kendine ufflayip puffladi acayip bir kadin ya
nasıl ky o yaeşin ve sen iyi dayanıyorsunuz bence....
kızlar ben yatıyorum, çok bile kaldım, siz şimde dedikoduya devam edersiniz ben gidince, çok konuşmayın arkamdanhepinize iyigeceler
aynen öyleebattaniyede ask var
film basladı starda çok güzelmişşş eşim öle dedi ona bakıyoruuzz
momentcam tatlış o program ben çok çirkin oldum yapınca sildim uygulamayı
aynen tatlışşbi de heves olur bakkala bile arabayla gidesiniz
nasıl ky o yaeşin ve sen iyi dayanıyorsunuz bence....
kızlar ben yatıyorum, çok bile kaldım, siz şimde dedikoduya devam edersiniz ben gidince, çok konuşmayın arkamdanhepinize iyigeceler
asoş ya çok güldürüyon sen beni
eşim de stardaki filmi seyretmek istedi güzel diye ama ben de kanal d'deki filmi izlicem diye tutturunca tabiki ben kazandım
halbuki daha önce beraber izleyip çok beğenmiştik 2.ye izletiyorum adama delimiym ne
bakalım programa ben nasıl olcam..
battaniyeyi kıskandım bak..ama biz girsek battaniye altına kesin uyuyakalırız
oo çok hamaratızzz
bu arada prenses ya bişey sorucam herkes biliyor ben bilmiyorum sanki o yüzden sana soruyorummm burda rezillik yok
şu avatarın var ya facede herkes yapıyor biz nasıl yapılıyo bilemedikde bize bitsin bu cahillik
oo battaniye altı çok romantikkk
bence pazara göre yoklama sayımız iyibiz 3ümüz hep burdayız zaten yılmaz bekçiler
ne var kanal d de tatlışş
bencede siz sıcak ortamlarda ve battaniye ve türevlerinden uzak durun tatlı
güzel günler göreceğiz diye bi türk filmi kuzu..bi konuyu karakterlerinin gözünden farklı farklı anlatıp bağlamışlar...
hiç meave binchy'nin kitaplarını okudun mu onun gibi..
eşime de sinemaya gidelim diyorum istemiyor
evde indirip izlermişiz..ama sinema başka kii
hadi ya bi ara izliyim tatlışımm
bende istiyorum yaa eskişehirdeyken gece filmlerine giderdik hafta sonları 12 de flnşimdi burda hiç gitmiyoruz bide burdaki sinema yerel küçücük
bencede sinema farklı tatlış bi kere hayatına bi atraksiyon katıyoo
aynen kuzu yaaa biz de e.şehirde haftada bi giderdik kesin..sinema anadoluya da güzel filmler geliyordu..
bi de gnctrkcllnin bi alana bi bedava kampanyası vardı ivedikin bile tüm serilerini sinemada seyrettik
bu da en büyük itirafımdır
aynen kuzu yaaa biz de e.şehirde haftada bi giderdik kesin..sinema anadoluya da güzel filmler geliyordu..
bi de gnctrkcllnin bi alana bi bedava kampanyası vardı ivedikin bile tüm serilerini sinemada seyrettik
bu da en büyük itirafımdır
ahahahilahi tatlışım ne güzel yaa artık yok heralde öyle kampanyalar :44: gerçi burda 5 liramı 6 lira mı ne sinema
ivedik miiibn hiç izlemdim onu ilk otobuste açmışlardı mecburen izlemiştim.. sonralarda izledm ama 2.izlemedim..
gnctrkcll kampanyasını bizde kullanırdık artık yok ztn bnm eşimde gitmiyo sinemaya..kuzenim(erkek) ewliğin en iyi yönü buluşma derdi sinema derdi yok demiştii.
bn cıkıyorum kızlarr bu hafta eşim sabahcı daha erken gelicemm yarın grsz
ivedik miiibn hiç izlemdim onu ilk otobuste açmışlardı mecburen izlemiştim.. sonralarda izledm ama 2.izlemedim..
gnctrkcll kampanyasını bizde kullanırdık artık yok ztn bnm eşimde gitmiyo sinemaya..kuzenim(erkek) ewliğin en iyi yönü buluşma derdi sinema derdi yok demiştii.
bn cıkıyorum kızlarr bu hafta eşim sabahcı daha erken gelicemm yarın grsz
aa ucuzmuş ne güzelll
burda da 10 tl galiba..şu Çağan Irmakın son filmine gitmek istedim "tamammıyız"a ama ikna edemedim kocişi..o da düğün derneğe gitmek istedi ortada buluşamadık..bu arada sıkıldıkça onun şarkısını söylüyoruz hım hım yarı
gescan niye kimse yok burda benim gitmemimi bekliyorlar
iyi geceler prensesss
ozaman sivit de gitsin..uyurum belki..aslında uykum yok da yarın erken kalkıcam ya
öptüm hepinizii
yarın 12 de görüşürüzzzz
canım bence sen görmezden gel sinirlendiğini anlarsa inadına yaparmış gibi geliyor...
ya sabır çek otur..bak geçti gitti bile
Esim umursamiyor bende takmiyorum istedigini yapsin bundan sonra benim icin varda yok en iyisi bu sanirim;nasıl ky o yaeşin ve sen iyi dayanıyorsunuz bence....
taptazesin maşallah pembemneyse senle burda rastlaşırız artık o zaman evet ben de çok istiyorum hemen hamile kalayım kv ye çok güzel koz olarak kullanıcam daaa
güzel günler göreceğiz diye bi türk filmi kuzu..bi konuyu karakterlerinin gözünden farklı farklı anlatıp bağlamışlar...
hiç meave binchy'nin kitaplarını okudun mu onun gibi..
eşime de sinemaya gidelim diyorum istemiyor
evde indirip izlermişiz..ama sinema başka kii
ahahahilahi tatlışım ne güzel yaa artık yok heralde öyle kampanyalar :44: gerçi burda 5 liramı 6 lira mı ne sinema