Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

nasıl ky o ya eşin ve sen iyi dayanıyorsunuz bence....

kızlar ben yatıyorum, çok bile kaldım, siz şimde dedikoduya devam edersiniz ben gidince, çok konuşmayın arkamdan hepinize iyigeceler

asoş ya çok güldürüyon sen beni

eşim de stardaki filmi seyretmek istedi güzel diye ama ben de kanal d'deki filmi izlicem diye tutturunca tabiki ben kazandım
halbuki daha önce beraber izleyip çok beğenmiştik 2.ye izletiyorum adama delimiym ne
bakalım programa ben nasıl olcam..
battaniyeyi kıskandım bak..ama biz girsek battaniye altına kesin uyuyakalırız

ne var kanal d de tatlışş
bencede siz sıcak ortamlarda ve battaniye ve türevlerinden uzak durun tatlı

yok canm estafrullahh..eşimin telinde program var canm prdan yaptık ismi momentcam. ordan yapıyorz cnm

ne var kanal d de tatlışş
bencede siz sıcak ortamlarda ve battaniye ve türevlerinden uzak durun tatlı

güzel günler göreceğiz diye bi türk filmi kuzu..bi konuyu karakterlerinin gözünden farklı farklı anlatıp bağlamışlar...
hiç meave binchy'nin kitaplarını okudun mu onun gibi..
eşime de sinemaya gidelim diyorum istemiyor
evde indirip izlermişiz..ama sinema başka kii

hadi ya bi ara izliyim tatlışımm
bende istiyorum yaa eskişehirdeyken gece filmlerine giderdik hafta sonları 12 de fln şimdi burda hiç gitmiyoruz bide burdaki sinema yerel küçücük
bencede sinema farklı tatlış bi kere hayatına bi atraksiyon katıyoo

aynen kuzu yaaa biz de e.şehirde haftada bi giderdik kesin..sinema anadoluya da güzel filmler geliyordu..
bi de gnctrkcllnin bi alana bi bedava kampanyası vardı ivedikin bile tüm serilerini sinemada seyrettik
bu da en büyük itirafımdır

ahahah ilahi tatlışım ne güzel yaa artık yok heralde öyle kampanyalar :44: gerçi burda 5 liramı 6 lira mı ne sinema

ivedik miii bn hiç izlemdim onu ilk otobuste açmışlardı mecburen izlemiştim..sonralarda izledm ama 2.izlemedim..
gnctrkcll kampanyasını bizde kullanırdık artık yok ztn bnm eşimde gitmiyo sinemaya..kuzenim(erkek) ewliğin en iyi yönü buluşma derdi sinema derdi yok demiştii.

bn cıkıyorum kızlarr bu hafta eşim sabahcı daha erken gelicemm yarın grsz

ahahah ilahi tatlışım ne güzel yaa artık yok heralde öyle kampanyalar :44: gerçi burda 5 liramı 6 lira mı ne sinema

aa ucuzmuş ne güzelll
burda da 10 tl galiba..şu Çağan Irmakın son filmine gitmek istedim "tamammıyız"a ama ikna edemedim kocişi..o da düğün derneğe gitmek istedi ortada buluşamadık..bu arada sıkıldıkça onun şarkısını söylüyoruz hım hım yarı

gescan niye kimse yok burda benim gitmemimi bekliyorlar

iyi geceler tatlışkommm

iyi geceler prensesss
ozaman sivit de gitsin..uyurum belki..aslında uykum yok da yarın erken kalkıcam ya
öptüm hepinizii
yarın 12 de görüşürüzzzz

aynen tatlışımmm burası uygunn
bu arada benm eşim sivaslı aslen bize daha yakın bi şarkı o yani bende düğün derneğe gitmek istiyorrumm belki gideriz bu hafta içiii
bilmiyorumki tatlışş herkes bir bir ayrılıyoo

canım bence sen görmezden gel sinirlendiğini anlarsa inadına yaparmış gibi geliyor...
ya sabır çek otur..bak geçti gitti bile

Mahsuz yapiyor zaten belli hareketlerinden bir ara biberonda sut getirim mi diyecektim sustum

nasıl ky o ya eşin ve sen iyi dayanıyorsunuz bence....

kızlar ben yatıyorum, çok bile kaldım, siz şimde dedikoduya devam edersiniz ben gidince, çok konuşmayın arkamdan hepinize iyigeceler
Esim umursamiyor bende takmiyorum istedigini yapsin bundan sonra benim icin varda yok en iyisi bu sanirim; iyi gecelerrrr

ah bu erkekler hepsi mi aynı, benimkide hiç sinemaya gitmeyi sevmez, öğrenciykende son seanslara giderdik, koştur koştur yurda gelirdik... belki bu hafta gideriz ama...

ooo, valla ankarada genelde alışveriş merkezlerinde 13-15 tl arası, sinema... 2 kişi 30 ,birde mısır falan alırsan, 40-45 tutuyor, yemekde yemişsek, 100 tl yi koyup geliyoruz yaptığımız alışverişleri saymıyorum bile... o yüzden bu aralar evde film izleme taraftarıyım

kızlar günaydın, ben yürüyüşümü yapıp geldim sizler yoksunuz ortalıkta, uyanamadınız mı yoksa birazdan hazırlanır okula giderim, akşam 9 gibi anca gelirim buraya nöbetçiyim bugün, zor bir gün olacak , benim için.... neyseki cuma rapor alıp, gideceğim dayan diyorum içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…