- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.781
Ben evlendigimden beri istiyorum 27 yasindayim zaten esim yeni ise girdi biraz bekliyelim yazdan Sonra diyor :18:
Bu arada tsk ederim
Hmm anladım cnm bnm eşimde sözleşmeliydi sözleşmesi bitti cok şükür kadrolu oldu artık bizde istiyoruz ama gesaret edemiyoruz
aldım tava, tencerede aldımtünaydınlar herkeseeee
bu güzel pazar sabahında 9da ayaktaydım
eşim okula gitti toplantıya ben de annemlere gittim kahvaltıya şimdi geldim..evde milyon tane iş var ama önce size yazayım dedim..ayaklarımı uzatıp evde bi başıma kahvemi alıp bütün gün kkda olmak için neleri vermezdimneyse çabuk çabuk işlerimi yapıp kociş gelmeden buraya gelmeye çalışırım...
canım hakkatten denk gelemedik seninle
her yerde indirim başlamış koton %50ye girmiş..ordan bikaç bişey aldım ama yılbaşı ertesi kesin %70e girer onu bekliyorum asıl
boynerde de vardı indirim pantolon aldım biraz pahalı gibiydi ama bacaklarımdan muzdarip olduğumdan pantolonda paraya pek bakamıyorumyakışanı alıyorum...üstüm 38 altım 40 36 bedeni rüyamda göremem ben..
bu aradaaa 59 muuuuuuuuunaptın sen beauty 1 hafta olmadan 6 kg verdin..eşin tanıyamıcak seni ben de hırs yaptım şimdi..hadi anlat sırrını..bu arada bence de annene tava alman lazım ..verilen kiloya değer yanan tavalar
Kızlar yine telden yazıyorum. Bugun bnde temizlik planlıyordum ama elektrik yook.pazardnn geldk tursu kurdum yemk yedık kv lere gidlim hem yuruys yaparız dedık yorulm hem size bakayim dedm esim wanted almis bunu yiyeyim giderz dedm öfleyip püflüyo gıdım gıdım yigormuşum nesee kızlar öptüm sizii
Masallah ne guzel darisi esimin basina insallahallah gönlümüze göre saglikli ve hayirli evlatlar versin insallah aminn
selam kızlar...
yine bitti gitti haftasonu(((
aldım tava, tencerede aldımset daha ekonomikti, ikiside seramik, esseden, aman dedim bu daha benim hediyem olsun
burdaki kotona baktım bugün, pek bişi bulamadım, ankaradakiler daha iyidir muhtemelen, neyse alışveriş için bir hafta daha bekleyeceğim.... kendini temizlik için bu kadar yormagene kirleniyor gene kirleniyor dietimin sırrı şeyda coşkun
hehe , yavaş yiyerek, daha geç gideceksin dimiwanted yemeyi, yıl oldu resmen
huhu kızlarr ben geldimmmm
dışarısı buzzzzzarabadan eve yürüyene kadar totom dondu
allah başını sokacak yeri olmayanlara yardım etsinn :26:
napıyosunuz bakalımmm
huhu kızlarr ben geldimmmm
dışarısı buzzzzzarabadan eve yürüyene kadar totom dondu
allah başını sokacak yeri olmayanlara yardım etsinn :26:
napıyosunuz bakalımmm
slm kızlarr bn geldimm tam dizimi izlicektmm annemler gldi bizim minikle
eşim maç özetlerine bakıyor şuan pc de bana kaldı
bnde uzun zmndır yemiyordum canm turşu için sirke almaya gönderdim eşimi çikolatada almış
cidden hava çok soğuk, kar yağsa yumuşar ama her yerde kırağı var burda... şu an yetenek sizsiniz e bakıyorum ama birazdan yatarım, malum 8 de kalkıp yürüyüşüm var
demin babamda bakıyordu maç özetlerine, neyseki bittiturşu mu kuracaksın, sirke falan diyince...
3 aylık evliyim ama 3 günlükmüşüz gibi hissediyorum. Ne zaman annemler gibi olacağım merak ediyorum:44:
cidden hava çok soğuk, kar yağsa yumuşar ama her yerde kırağı var burda... şu an yetenek sizsiniz e bakıyorum ama birazdan yatarım, malum 8 de kalkıp yürüyüşüm var
demin babamda bakıyordu maç özetlerine, neyseki bittiturşu mu kuracaksın, sirke falan diyince...
huuu huuuu sivit de geldiiii..
yemekten sonra uyuyakalmışız eşimle..6da yattık 8 gibi kalktık..sonra yine dışarı çıktık ama çok soğuk aklı olan evde oturur
kociş kararlı p.tesi dışında-karadayı olduğu için- her akşam yürücekmişiz..kararlıyız yaza kadar fit olucaz beautye selamlar
prensesss nasıl yaptın turşuyu aferin kız
kv ve annem sağolsun yapıp verdiler onla idare ediyoruz..hazırcımıyım ne...
bu arada neden alıntı yapmadım bilmiyorum ama ellacık geçmiş olsun kuzu..benim çok regl sancım olmaz ama yılda 1 defa falan üşütürsem olur..doğumda napıcam diye merak ederim o zaman..
gescannn ne güzel arabanız var sizin ne marka kuzu bu ara ben de sahibindendeyim
semacım sana da geçmiş olsun kv krizini atlattın
slm kızlarr bn geldimm tam dizimi izlicektmm annemler gldi bizim minikle
eşim maç özetlerine bakıyor şuan pc de bana kaldı
amiiinnn canm en önemlisi sağlıkk ve hayrılı ewlat ztn...
hoşgeldin cnm haftayı bırak yıl bittii:44:
bnde uzun zmndır yemiyordum canm turşu için sirke almaya gönderdim eşimi çikolatada almış
aynen canm hava çok soğuk allaha çok şükür ewimiz var sıcacık..
iyizz canm sen nasılsınn
bu arada diğer kızlar nerdee
huuu huuuu sivit de geldiiii..
yemekten sonra uyuyakalmışız eşimle..6da yattık 8 gibi kalktık..sonra yine dışarı çıktık ama çok soğuk aklı olan evde oturur
kociş kararlı p.tesi dışında-karadayı olduğu için- her akşam yürücekmişiz..kararlıyız yaza kadar fit olucaz beautye selamlar
bu arada neden alıntı yapmadım bilmiyorum ama ellacık geçmiş olsun kuzu..benim çok regl sancım olmaz ama yılda 1 defa falan üşütürsem olur..doğumda napıcam diye merak ederim o zaman..
gescannn ne güzel arabanız var sizin ne marka kuzu bu ara ben de sahibindendeyim
hoşgeldin canmmm...bizde 3 aylık ewliyiz 10gun kaldı 4ay olucak.annelerimiz gibi olmamız için çoook zmn gerekıyor bencee çocuk fln da lazım
ewt turşu yaptım..3.defa oldu artık her defasında daha iyi oluyor
bende iyiyim tatlımm oturuyorumm kv lerdeydik eve geldik iştee battaniyemizin altında oturuyoruzz
valla bugün pazar ondan kimse yok herhaal
bu havada dışarı çıkılır mı, ben öğleden sonra çıktığım halde dondum, bir de tayt giymiştim, bu havada neyime tayt falanhuuu huuuu sivit de geldiiii..
beautyyyy yarın çokk kararlı bi şekilde rejime giriyorum
etiformlar falan aldım acıkınca atıştırmalık ama yemesem mi?
sen bi günde ne yiyosun? hadi anlat azıcık uyumadan
seni görmemişim tatlışşnası görmediyse salak kafam
ne uykucusunuz kız sizzz
allah olmayan herkese nasip etsin tatlışımmyoksa bi yere kıpırdayamazdık
opel astra tatlış
bak tatlımm hayırlısıyla alın sizdee
geçmiş olsunn ellaammm :26:Tatlisler nasilsinz ben reglym ve deli gbi sancim var arti dunle bugun ne bulursam yiorum hamile gbiyim karnim davulvgbi kociste dalga gecio sana hamilelik cok yakisck die:)))dunde kocama surpriz yaptm saclarmi kut kestrdm onler uzunaz bsy kocama solememistm gorunce bayildi tututu masallah karima nazar degck diyip duruo:)))sizler napiosnz bn bugub hic is yapmadm agridan sizidan valla saolsn kocis cok yardm etti,artk yarin sabah ilk isim nufus mudurlugune gdip laydmzi yaptrmak sonrada evi temzlemek +++ asosum bnde ise greyim ayda 1defa kadin tutucam mutlaka+++switos gulum baya yorulmusun bugun daha oncr calismis bri olarak nasil zor bsy oldgnu anlaya biliyoirum ++++ beauty cnm masallah cok iyi zayflssn bizede sole bizde verelim yahu biraz daha zayflarsan kiskanacam nerdeyse:)))azmine hayran kaldm
iyi atlatmışsın tatlışımmmHu huuuu bende geldim sonunda
Kv cuma geldi cumartesi goturduk bitdi nihayet hic detaylara girmeden siliyorum zihnimden onun gelip gitmisligini:)
Dun yegenimin dogum gunuydu ona gitdik bende bebekk istiyorummm
Bugunde esimle iki saat yuruduk acayip iyi geldi Masallah yoklugumda kac sayfa yazmissiniz dsha bakamadim :))))
hoşgeldin tatlımm aramıza3 aylık evliyim ama 3 günlükmüşüz gibi hissediyorum. Ne zaman annemler gibi olacağım merak ediyorum:44:
bu havada dışarı çıkılır mı, ben öğleden sonra çıktığım halde dondum, bir de tayt giymiştim, bu havada neyime tayt falan
akşam yürüyüş yaparken öncelikle hızlı yürüyün ve ne olursa olsun durmayın, durunca vücut soğuyor ve ayağınıza uygun mümkünse topuk destekli bir ayakkabı alın... bunun için iyi bir yerde analiz ettirmeniz gerekiyor adımlarınızı... nasıl basıyorsun, içe mi dışa mı falan... ona göre ayakkabı öneriyorlar ordakiler... 200 civarı oluyor, sürekli yürümeye kararlıysanız bunu yapınayakkabı cidden önemli....birde runtastc diye program var, netin varsa telde indir onu, çok güzel program yürüyüş için
bende bugün sahibindendeydim, araba alıcaz inş bana
başlangıç için yiyebilirsin ama öğününü etiformlarla geçiştirme, daha çok acıkırsın, dışarda, yağsız ve sossuz salata yiyebilirsin, tavuk ızgara olabilir falan filan... bilmiyorum ne kadar ekmek tüketiyorsun ama tam buğday ekmeğe geçiş yapın. ben hiç ekmek tüketmiyorum bu arada8 den sonra kesinlikle bir şey yemeyin, mutlaka günde 1 fincan yeşil çay iç... çok miden kazınırsa light sütlü şekersiz nescafe ya da şekersiz türk kahvesi içebilirsin, açlığa birebir ara öğünlerde yeşil çay yanında o etiformların bisküvilerinden 3 tane ye(6 tane oluyor genelde pakette) ... light yoğurda geçiş yapın evde... tuz tüketimini azaltın, mümkünse sıfırlayın... hiç yapamam diyorsan, kristal deniz tuzunu kullanın...
kahvaltıda mutlaka yumurta tüket canım, yağsız tabiki, tok tutar, peyniri de keçi loru tercih et bence... yağ oranı yüksek peynirde... çok miğden kazınırsa 3 kaşık light yoğurda herhangi bir meyveyi rendeleyerek tüketebilirsin, çilek, böğirtlen, nar harika oluyor
benim yarınki menüm:Sabah:Olgunlaşmamış muz ve süt (laktozsuz yağsız veya soya sütü)Ara:
1 adet muz
yeşil çay
Öğle:
1 adet muz
1 bardak sütAkşam:
1 adet muz
1 bardak sütAra:
1 adet muz
zencefil, zerdeçal ve tarçın ilave edilmiş 1bardak süt. (alıntıdır)
bunun adı muz-detoksu... ben haftada 3-4 gün detoks, diğer günler yağsız normal menülerle verdim bu kiloyu, tabi her gün ortalama 6-7 km yürüyorum
ne biçim alıntı yaptıysam saçma sapanbaştan alıntılıyoruummm
geçmiş olsunn ellaammm :26:
saçlarımı bende mi kestirsem yaa ama hiç yakışmıyo banaaresim eklesene tatlış bizde görelimmm hatta benide ekle arkadaşlarına
tutalım tatlışkom bi daha mı gelcez dünyaya amaaan
iyi atlatmışsın tatlışımmmkurtuldun
herkeste yürüyüşe mi çıktı canımbenim eşim hiç sevez yürüyüşü hemen bacaklarım ağrıdı der bende çok severimm
hoşgeldin tatlımm aramızadaha annenler gibi olmanaa ohoo çok varr bırak tadını çıkar yeni evliliğinnn
tatlışım yazdığını görmemişimmmözüüürr :26::26:
aynen burdada bi yağdı geçen hafta şimdi ayaz var yerler hala buz
kıyamam yaa sana azmine hayranım ama maşallah tatlışım
sweat tsk ederim canim
anlatmazsam catliyscam kv gelmis neyse yemek fln yaptim yedik aksam cay yaptim esim yorulmus uzandi koltuga kv oturmus esimin Ayaklarini dizlerinin uzerine koymus koskoca adama bebek muamelesi yapiyor yok Oglum agzini sil yok bilmem ne hic birsey demedim esim kendi kendine ufflayip puffladi acayip bir kadin ya
aynen öyleeoo çok hamaratızzz
bu arada prenses ya bişey sorucam herkes biliyor ben bilmiyorum sanki o yüzden sana soruyorummm burda rezillik yok
şu avatarın var ya facede herkes yapıyor biz nasıl yapılıyo bilemedikde bize bitsin bu cahillik
oo battaniye altı çok romantikkk
bence pazara göre yoklama sayımız iyibiz 3ümüz hep burdayız zaten yılmaz bekçiler
yerim ki seni ben
bende de asoşcan beni neden görmediii..sayfalar arasında kaynamışım
hakkatten ne uykucuyuz biz yaa uykucu şirinler
inşallah arabamız olur da 100 kg oluruz bu sefer