Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Ben evlendigimden beri istiyorum 27 yasindayim zaten esim yeni ise girdi biraz bekliyelim yazdan Sonra diyor :18:

Bu arada tsk ederim

Hmm anladım cnm bnm eşimde sözleşmeliydi sözleşmesi bitti cok şükür kadrolu oldu artık bizde istiyoruz ama gesaret edemiyoruz

aldım tava, tencerede aldım set daha ekonomikti, ikiside seramik, esseden, aman dedim bu daha benim hediyem olsun
burdaki kotona baktım bugün, pek bişi bulamadım, ankaradakiler daha iyidir muhtemelen, neyse alışveriş için bir hafta daha bekleyeceğim.... kendini temizlik için bu kadar yorma gene kirleniyor gene kirleniyor dietimin sırrı şeyda coşkun

hehe , yavaş yiyerek, daha geç gideceksin dimi wanted yemeyi, yıl oldu resmen

huhu kızlarr ben geldimmmm
dışarısı buzzzzz arabadan eve yürüyene kadar totom dondu
allah başını sokacak yeri olmayanlara yardım etsinn :26:
napıyosunuz bakalımmm

slm kızlarr bn geldimm tam dizimi izlicektmm annemler gldi bizim minikle
eşim maç özetlerine bakıyor şuan pc de bana kaldı

Masallah ne guzel darisi esimin basina insallah allah gönlümüze göre saglikli ve hayirli evlatlar versin insallah aminn

amiiinnn canm en önemlisi sağlıkk ve hayrılı ewlat ztn...

selam kızlar...

yine bitti gitti haftasonu (((

hoşgeldin cnm haftayı bırak yıl bittii:44:

bnde uzun zmndır yemiyordum canm turşu için sirke almaya gönderdim eşimi çikolatada almış

napıyosunuz bakalımmm

aynen canm hava çok soğuk allaha çok şükür ewimiz var sıcacık..

iyizz canm sen nasılsınn
bu arada diğer kızlar nerdee

napıyosunuz bakalımmm

cidden hava çok soğuk, kar yağsa yumuşar ama her yerde kırağı var burda... şu an yetenek sizsiniz e bakıyorum ama birazdan yatarım, malum 8 de kalkıp yürüyüşüm var

demin babamda bakıyordu maç özetlerine, neyseki bitti turşu mu kuracaksın, sirke falan diyince...

huuu huuuu sivit de geldiiii..
yemekten sonra uyuyakalmışız eşimle..6da yattık 8 gibi kalktık..sonra yine dışarı çıktık ama çok soğuk aklı olan evde oturur
kociş kararlı p.tesi dışında-karadayı olduğu için- her akşam yürücekmişiz..kararlıyız yaza kadar fit olucaz beautye selamlar
prensesss nasıl yaptın turşuyu aferin kız
kv ve annem sağolsun yapıp verdiler onla idare ediyoruz..hazırcımıyım ne...
bu arada neden alıntı yapmadım bilmiyorum ama ellacık geçmiş olsun kuzu..benim çok regl sancım olmaz ama yılda 1 defa falan üşütürsem olur..doğumda napıcam diye merak ederim o zaman..
gescannn ne güzel arabanız var sizin ne marka kuzu bu ara ben de sahibindendeyim
semacım sana da geçmiş olsun kv krizini atlattın

Son düzenleme:

beautyyyy yarın çokk kararlı bi şekilde rejime giriyorum
etiformlar falan aldım acıkınca atıştırmalık ama yemesem mi?
sen bi günde ne yiyosun? hadi anlat azıcık uyumadan

3 aylık evliyim ama 3 günlükmüşüz gibi hissediyorum. Ne zaman annemler gibi olacağım merak ediyorum:44:

hoşgeldin canmmm...bizde 3 aylık ewliyiz 10gun kaldı 4ay olucak.annelerimiz gibi olmamız için çoook zmn gerekıyor bencee çocuk fln da lazım

ewt turşu yaptım..3.defa oldu artık her defasında daha iyi oluyor

bende iyiyim tatlımm oturuyorumm kv lerdeydik eve geldik iştee battaniyemizin altında oturuyoruzz
valla bugün pazar ondan kimse yok herhaal

seni görmemişim tatlışş nası görmediyse salak kafam
ne uykucusunuz kız sizzz
allah olmayan herkese nasip etsin tatlışımm yoksa bi yere kıpırdayamazdık
opel astra tatlış
bak tatlımm hayırlısıyla alın sizdee

oo çok hamaratızzz
bu arada prenses ya bişey sorucam herkes biliyor ben bilmiyorum sanki o yüzden sana soruyorummm burda rezillik yok
şu avatarın var ya facede herkes yapıyor biz nasıl yapılıyo bilemedik de bize bitsin bu cahillik

bende iyiyim tatlımm oturuyorumm kv lerdeydik eve geldik iştee battaniyemizin altında oturuyoruzz
valla bugün pazar ondan kimse yok herhaal

oo battaniye altı çok romantikkk
bence pazara göre yoklama sayımız iyi biz 3ümüz hep burdayız zaten yılmaz bekçiler

bu havada dışarı çıkılır mı, ben öğleden sonra çıktığım halde dondum, bir de tayt giymiştim, bu havada neyime tayt falan
akşam yürüyüş yaparken öncelikle hızlı yürüyün ve ne olursa olsun durmayın, durunca vücut soğuyor ve ayağınıza uygun mümkünse topuk destekli bir ayakkabı alın... bunun için iyi bir yerde analiz ettirmeniz gerekiyor adımlarınızı... nasıl basıyorsun, içe mi dışa mı falan... ona göre ayakkabı öneriyorlar ordakiler... 200 civarı oluyor, sürekli yürümeye kararlıysanız bunu yapın ayakkabı cidden önemli....birde runtastc diye program var, netin varsa telde indir onu, çok güzel program yürüyüş için
bende bugün sahibindendeydim, araba alıcaz inş bana
beautyyyy yarın çokk kararlı bi şekilde rejime giriyorum
etiformlar falan aldım acıkınca atıştırmalık ama yemesem mi?
sen bi günde ne yiyosun? hadi anlat azıcık uyumadan

başlangıç için yiyebilirsin ama öğününü etiformlarla geçiştirme, daha çok acıkırsın, dışarda, yağsız ve sossuz salata yiyebilirsin, tavuk ızgara olabilir falan filan... bilmiyorum ne kadar ekmek tüketiyorsun ama tam buğday ekmeğe geçiş yapın. ben hiç ekmek tüketmiyorum bu arada 8 den sonra kesinlikle bir şey yemeyin, mutlaka günde 1 fincan yeşil çay iç... çok miden kazınırsa light sütlü şekersiz nescafe ya da şekersiz türk kahvesi içebilirsin, açlığa birebir ara öğünlerde yeşil çay yanında o etiformların bisküvilerinden 3 tane ye(6 tane oluyor genelde pakette) ... light yoğurda geçiş yapın evde... tuz tüketimini azaltın, mümkünse sıfırlayın... hiç yapamam diyorsan, kristal deniz tuzunu kullanın...
kahvaltıda mutlaka yumurta tüket canım, yağsız tabiki, tok tutar, peyniri de keçi loru tercih et bence... yağ oranı yüksek peynirde... çok miğden kazınırsa 3 kaşık light yoğurda herhangi bir meyveyi rendeleyerek tüketebilirsin, çilek, böğirtlen, nar harika oluyor
benim yarınki menüm:Sabah:Olgunlaşmamış muz ve süt (laktozsuz yağsız veya soya sütü)Ara:
1 adet muz
yeşil çay
Öğle:
1 adet muz
1 bardak süt
Akşam:
1 adet muz
1 bardak süt
Ara:
1 adet muz
zencefil, zerdeçal ve tarçın ilave edilmiş 1bardak süt. (alıntıdır)
bunun adı muz-detoksu... ben haftada 3-4 gün detoks, diğer günler yağsız normal menülerle verdim bu kiloyu, tabi her gün ortalama 6-7 km yürüyorum

yerim ki seni ben
bende de asoşcan beni neden görmediii..sayfalar arasında kaynamışım
hakkatten ne uykucuyuz biz yaa uykucu şirinler
inşallah arabamız olur da 100 kg oluruz bu sefer

ne biçim alıntı yaptıysam saçma sapan baştan alıntılıyoruummm
geçmiş olsunn ellaammm :26:
saçlarımı bende mi kestirsem yaa ama hiç yakışmıyo banaa resim eklesene tatlış bizde görelimmm hatta benide ekle arkadaşlarına
tutalım tatlışkom bi daha mı gelcez dünyaya amaaan

iyi atlatmışsın tatlışımmm kurtuldun
herkeste yürüyüşe mi çıktı canım benim eşim hiç sevez yürüyüşü hemen bacaklarım ağrıdı der bende çok severimm

3 aylık evliyim ama 3 günlükmüşüz gibi hissediyorum. Ne zaman annemler gibi olacağım merak ediyorum:44:
hoşgeldin tatlımm aramıza daha annenler gibi olmanaa ohoo çok varr bırak tadını çıkar yeni evliliğinnn

tatlışım yazdığını görmemişimmm özüüürr :26::26:
aynen burdada bi yağdı geçen hafta şimdi ayaz var yerler hala buz
kıyamam yaa sana azmine hayranım ama maşallah tatlışım

sweat tsk ederim canim

anlatmazsam catliyscam kv gelmis neyse yemek fln yaptim yedik aksam cay yaptim esim yorulmus uzandi koltuga kv oturmus esimin Ayaklarini dizlerinin uzerine koymus koskoca adama bebek muamelesi yapiyor yok Oglum agzini sil yok bilmem ne hic birsey demedim esim kendi kendine ufflayip puffladi acayip bir kadin ya

beautyy sen aşmışsın valla
bu arada programı indirdik kociş bayıldı evde yürümeye başladı

tavsiyelerine uyucam ama muz detoksu falan yapamam en azından akşamları kociş hem kilo ver diyor hem de okadar az yersen sağlıksız olur diyor..ama light sütle neskafe fikri güzel..bu arada ben de ekmek yemem hiç..bana kilo aldıran çikolata gofret falan...
neyse artık hayatımdan çıkarıyorum yedim de ne oldu

ayhh ben de alıntılamadım ya var bu akşam biz de bişey
senin vasıtanla yazıyorummm ellaaa foto bekliyoruz eminim süper hatun olmuşundur ..
ben saçlarımı öyle kestirsem benim koca da bayılır ama sinirden ertesi günde boşanma davası açar heralde
ona kalsa rapunzele rakip olucam 12.kattan uzatıcam saçlarımı

canım bence sen görmezden gel sinirlendiğini anlarsa inadına yaparmış gibi geliyor...
ya sabır çek otur..bak geçti gitti bile

aynen öylee battaniyede ask var
film basladı starda çok güzelmişşş eşim öle dedi ona bakıyoruuzz
momentcam tatlış o program ben çok çirkin oldum yapınca sildim uygulamayı

yerim ki seni ben
bende de asoşcan beni neden görmediii..sayfalar arasında kaynamışım
hakkatten ne uykucuyuz biz yaa uykucu şirinler
inşallah arabamız olur da 100 kg oluruz bu sefer

aynen tatlışş bi de heves olur bakkala bile arabayla gidesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…