Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
bu topiğe bir sakinleme gelmiş siz hiç bu kadar uzun süre sessiz kalmazdınız kızlar

alıntılamaya birdirim yok ya artık zor oluyor bakamak alıntıları takip etmek..araya hafta sonuda girince öyle oldu hem seni bekledik

maşallah kızz bnm halamın kzııda 7aylık hamileydi ayarladığı elbise olmamıştı ablm için almıştık netten elbise onu giymiştii

selammm kknı en güzel ve suskun bağyanları bu gün pek kimse yazmamış ki..nazarlara geldik
çook yoğun bi gündü..başım çatlıyor bu insanlar bankaları niye bukadar seviyorlar yaa
ben eve gidip karadayının ve reklamlarda oses türkiyenin karşısında yayılmanın hayalini kurarken bi arkadaşım aradı çıkışta buluşalım mı diye-oda başka şubede çalışıyor-buluşalım dedim ama ne yalan söyliyim ev daha cazip geldi...
antisosyalleşiyormuyum acaba

ben de istiyorum minyatürke gitmek
süper olmuş sizin için....fotoları bekliyoruz heyecanla...biz de havalar ısınsa adalar turu istiyoruz..ama bu havaların ısınası yok kii
sizin için 2.balayı olmuş majör

dünden k.fasulye pilav var..eşim bayılmıştı..al dedim bu gün de ye ben yokken yarına da ıspanak yapıcam..

sen evlendikten soonra mı almanyaya gittin hep mi ordaydın?benim teyzemde oraya evlenmiş yaklaşık 30 senedir orda..kıyamam 16 yaşında evlenip gitmiş ama oralı artık Türk arkadaşları var komşulukları burdan iyi evvelki yıl annemler kuzenimin düğüğnüne gitmişlerdi tek hatırladıkları buzzz gibi bi hava

o zamaann bu akşam size yemeğe geliyorum..sonra da sinemaya gideriz
eşim çok seviyor k.bahar kızartmasını..geçen gün değişiklik olsun fırında beşamel sosla yapayım dedim..sarmadı benimkini...vıcık vıcık yağ olmadan sarmadı

ayy aynnen ben prensess..hatta bu gün arkadaşlar iddiaya giriyor kimi akşama bozarsın diyor kimi yarın
geçen rejime girdiğimde nasıl başım dönmüştü de hamileyim sanmıştım
neyse şimdilik iyiyim..akşama da neskafe yerine ıhlamur içerim ama neskafeyş çok seviyorum ben yaaaaz süt tozu koysam olurmu ki beautyyyy?
lahana ile kapıskaya bayılırım ben...ama eşim sevmiyor neyseki geçen gün kv de yedim...

biz de özledik seniiii....
fotoları bekliyoruz artık düğünden mi çekersin bilemedim
kıskandırma ama yaaa
madden,manen ve bedenen hazır değilim ki
ama bayılıyorum bebişlere....
kim bayılmaz kiii

neskahveyi sade iç canm.bnde dikkat ediyorum yediklerime 3aydır aynı kilodayım..ama zayıflayamıyrm.. o yuzden bazı şeyleri bırakmam gerk ekmek pilav gibi azaltmıştımm

hoş geldin tatlışımm evet bugün hiç yoktunn bizi bırakmaaaaa :26::26:
kapuska yaaaaapppppp bayılırımmmmmmmmmmmmmmm

kıyamam bebişeeee bak ben bile gaza geliyorum tatlışkoooo ki önümde upuzuuunnn bi zaman varkenn

gel tatlışkommm toplaşın gelin kek de yaptım hamarat oldum ben evde çok canım sıkılıyooo
ekmeklerimiçektim maydonozumu çektim buzluğa attm şimdi yemeği yapcammm bi bakim size didimm
sende sışarı çıkıyosun galiba cici ohh azcık arkdaşınla otur şöyle bi sosyalleş gerçekten evlilik insanı asosyalleştiriyo aa

süpersin asoşş

çıkıyorum ben şimdi..arkadaş 7de çıkıcakmış onu beklicem

bence de sosyalleşmem lazım acil

öptüm hepiniziiiiii....

Oh oh GS Masallah hamarat ev hanimi

Ay prensesi annem onun sarmasini yapar

Sweat dogma buyume buraliyim ben evet gercekten soguktur almanya ama bu sene bir acayiplik var daha kar mar hicbirsey yok

Heyyy millettt ella geldi yavrular cok bosladim sizi ama boslamicam artik bugun hc vaktm yoktu,smdi anemlerdeyim yemek yedm cay keyfi uapiom kocis mesai kaldi 10gibi gelir ole iste szler napaysunuz?

Oh oh GS Masallah hamarat ev hanimi

Ay prensesi annem onun sarmasini yapar

Sweat dogma buyume buraliyim ben evet gercekten soguktur almanya ama bu sene bir acayiplik var daha kar mar hicbirsey yok

annemde yapıyor sarmasını ama bn yapamam şimdi ztn eşimde lahana sarmasını sevmiyor. bnde onun hakkını yiyorumm

Heyyy millettt ella geldi yavrular cok bosladim sizi ama boslamicam artik bugun hc vaktm yoktu,smdi anemlerdeyim yemek yedm cay keyfi uapiom kocis mesai kaldi 10gibi gelir ole iste szler napaysunuz?

hoşgeldin elllaa bnde giremedim bugunn...eşim o ses türkiyeyi izlicekmişş bn sevmiyorum onu yaa üff:26:

Hb tatlis bnde o tur programlari pek sevmem ama esim izledgi zaman eslik edyrm napim o da bnm istedgm seylere ses cikarmio idare et napalim bazen cok guzel sesler cikio yarismayi sevmesen bile dinleyesn gelio :))

Hb tatlis bnde o tur programlari pek sevmem ama esim izledgi zaman eslik edyrm napim o da bnm istedgm seylere ses cikarmio idare et napalim bazen cok guzel sesler cikio yarismayi sevmesen bile dinleyesn gelio :))

aynen bnde şimdi sesimi bozarak söylüyorum şarkıları gıcık oldu dedim snde bn tv izlerken yapıyosunii oluyomuşmu diyee ses çıkaramadı

evet bizi çok boşladın tatlışkomm kıskanıyoruz amaaa

gess hoşgeldin tam cıkıyordum artık kimse yok sıkıldımm

geldimmm tatlışş gitmeeee
bende anca yemekti bulaşıktı dönebildimmm
en son ne yaptın lahanayıııı

akşama çorbayla geçir ama yanında protein de al canım ya, tek çorba acıktırır ki, ne bileyim ; yağsız ton balıklı salata yapabilirdin, 3-4 köfte yada tavuk yiyebilirdin....çorba beni hiç bir zaman doyurmaz bir de diet yapıyorum diye kendine işkence etme, çok mu acıktın, 3 kaşık light yoğurt ye mesela, ya da 2 küçük salatalık, sağlıklı şeyleri yediğin sürece sorun yok

canım o zmn sende insülin direnci var, bir vaktin olduğunda insülin direncine baktır bence...

açlığını bastıracak bir şeyler bulmalısın, ilk hafta her zaman zor geçer, ama sonrasında vücut alışır aç bırakma asla kendini, ara öğünlerde fındık, badem, kuru kayısı atıştır... tabi bunlar ölçülü ve tuzsuz, kavrulmamış olacak...ıhlamur, iştah açar bir de, söyliyim de baştan süt tozu yerine yağsız süt koysan , olmaz mı... intgrm var mı sende cnm...

kızlar kimseler yok, zaten benimde işim var okula müfetttiş geliyormuş, sinir oldum...bir sürü şeyim eksik, yapmam gereken o kadar çok şey varki neyse ben performans ödevlerini okumaya başlayayım

aynen bnde şimdi sesimi bozarak söylüyorum şarkıları gıcık oldu dedim snde bn tv izlerken yapıyosunii oluyomuşmu diyee ses çıkaramadı
Haha cok guldum prrnses ya bari drgstrdi mi kanali esin?
evet bizi çok boşladın tatlışkomm kıskanıyoruz amaaa

geldimmm tatlışş gitmeeee
bende anca yemekti bulaşıktı dönebildimmm
en son ne yaptın lahanayıııı

Evet ya gunduzleri evde olmuyorum evdeysemde is guc yyemek derken yine aksamlari greblyrm smdi birazdan kocis gelir yemek hazrlarm ona boyle iste yavrusum sen napiosun gscim

Bende yapmadim hic evde hic yemek yapmazdim simdi hergun yeni birsey yapim diyorum ssgolsun cnm annem hersey telefonda ogretiyo bana

maşallah kızz bnm halamın kzııda 7aylık hamileydi ayarladığı elbise olmamıştı ablm için almıştık netten elbise onu giymiştii

Dikecektim ama üşeniyorum bidaha giyemeyeceğim diye

biz de özledik seniiii....
fotoları bekliyoruz artık düğünden mi çekersin bilemedim
kıskandırma ama yaaa
madden,manen ve bedenen hazır değilim ki
ama bayılıyorum bebişlere....
kim bayılmaz kiii

Göbiş resmi Yükleyince yazarım
İstediğinizde inşallah

kıyamam bebişeeee bak ben bile gaza geliyorum tatlışkoooo ki önümde upuzuuunnn bi zaman varkenn

Süpriizz olur Bebek insanın içine yavaş yavaş derinden işleyen birşey..Bir bakmışsın istiyorsun..

Aaaa aaa aaaa kimse yok nerde bu millet nerde bu devlet :))gerci devlet bu saatte yogundur ayakkabi kutularni saklamakla mesguldur eheheh

sosyalleşip geldim

7 gibi buluştuk arkadaşla..9da koşa koşa karadayıya yetiştim..çok üşümüşüm gelene kadar ama iyi geldi uzun zamandır konuşmamıştık arkadaşımla dedikodu yaptık iyi oldu bekarların hayatı daha renkli oluyor eğlenceliydi onu dinlemesi...

ella gelmiş hoşgelmiş...ihmal ediyorsun bizi ellacık özlettin kendini...
ben de her an tv karşısında uyuklayabilirim..sıcak mayıştırdı..

eğer uyumazsam gelirim yine..

seviyorum siziiiiiiiiiii

Kizlar kocam isten geldi belliki cok yorulmus ne dedggini kendide bilmio aramzdaki diyaloga bakarmsnz. Kocam:1.kattakiler panjurlari kapatmis benlablr hayatim kocam:cakal onlar(dun gecen bir diyalogdan oturu bu kaniya vardi)ben:bende cakalim ,kacin kurasiyim nolmus kocam:bosnakti dimi onlar sarisin mavi gozlu hepsi senn hemsern dimi dio bana benlablr bilmyrm ama tabzonlularda o tipte oluo belki senn hemserndir diyorim ve kocamdan gelen sacma cvp kocam:yok yok bizden olsa anlarm bizimkiler canli bakio sizinkiler baygin bakio ben:askim cok sacmaladn bsy anlamdm dedm kocam:sanirim bn bugun cok yoruldm ne dedgmi bnde anlamadm dio tabletten yazdgm icin satir basi yapamadim kizlar genel olarak aksamn bu saatnde ne kadar sacma bi sohbetmz oldu onu paylasmak istedm:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…