- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.841
bu topiğe bir sakinleme gelmiş siz hiç bu kadar uzun süre sessiz kalmazdınız kızlar
Özlediiimmm..
Ara ara gelip bakabildim ama yazamadım..
Bizde de haftasonu eşimin halasının kızı evleniyor,onun hazırlıkları fln var..Benim göbiş maşallah saklanabilecek vaziyette değil artık,birsürü elbisem vardı diktiğim hiçbiri olmuyor belden,çok nadir sadeler var onlarda çok fazla sadeDimijamıda giyecektim onda da doktordan yasak yedik,kendini zorlama yorma,çok uzun uzun ayakta kalma buara deyince eşim kına gecesini hayal etme bence fazla dedi
Geldimsonunda fotoğraf aklımda yükleyemedim şimdi annemdeyim
Not: ( Bebek düşünenler hızlandırsın diye) Kötüyüm ben :82:
Miniği artık izliyoruz,benim göbek artık çok daha bariz oynuyor :) Babası yerini buluyor :)
hoşbulduk şekerlerr
ben hepinizi ne çok özlemişim ya
geçmişi okuyayaım dedim ama o kadar çok yazmışsınızki bende işteyim okuyamadım hepsini.
cuma olmadığım için baya işim birikmişti ancak gelebildim yanınıza ama hala çok yoğunum
miniaturk'e gittik kızlar çok güzeldi ya bide ben çok seviyorm öyle tarihi eserleri falan hepsini bir yerde maket halinde bile görünce çıldırmış gibiydimordan oraya koşturup durdum bir sürü fotoğraf çektim.
kocacımda bu huyumu bildiğinden beni daha çok tetikliyordu ama soğuktuu çok üşüdüm :2:
Bende geldimmmm
Masallah herkess gelip gitmis
Ay bir yurt disindan katilan gelin benmiyimsimdi kiskandim
Ya Telefon dan girmek ne zormus bir turlu yazamadim
Bugun ne pisireceksiniz? ?? Ben kofte pisirmek istiyorum disari cikmamak icin son carem
bende istanbula gitmek istiyorum bakalım anca yaza tatlışadaları bende merak ediyorum yaa
sen nerde oturuyodun belki beş bin kere sormuşumdur ama kusura bakma
seç ve yükleee benide ekle de bakayım
,
huhu tatlış geeel
bizde bugün karnıbahar kızartması ve makarna olcakvar mı almanya da bu sebzeler fln
benm ailemde pek yok almanyada oturan ama eşimn tarafının yarısı almanyada resxmenneskafeler bezler felan geliyo sürekli
slmm kızlarr bn geldim sabh ablam aradı ecznye gel bnle diye ewden bi çıktım şimdi geldimm
majorr hoşgeldin canm..lisedeyken bnde gitmiştim miniaturke köprüde fln yürümüştmama çok güzel bi yer gerçektn..
sema'cım bnde ne yapsam diye düşünüyorum ama turşudan kalan lahana ile bişey yapıcam tam karar vermedim bnde düşünüyorm:26:
svitt tebrik ederim seni başlamışsın diyetee..ama sende bnm gibi tatkı abur cuvur bağımlısısın sanrım bize iyi gelirmi bilmiyorumbn biraz aç kalınca yada tatlı yemeyince ellerim titriyo gözlerim kararıyoo
Özlediiimmm..
Bizde de haftasonu eşimin halasının kızı evleniyor,onun hazırlıkları fln var..Benim göbiş maşallah saklanabilecek vaziyette değil artık,birsürü elbisem vardı diktiğim hiçbiri olmuyor belden,çok nadir sadeler var onlarda çok fazla sadeDimijamıda giyecektim onda da doktordan yasak yedik,kendini zorlama yorma,çok uzun uzun ayakta kalma buara deyince eşim kına gecesini hayal etme bence fazla dedi
Miniği artık izliyoruz,benim göbek artık çok daha bariz oynuyor :) Babası yerini buluyor :)
selammm kknı en güzel ve suskun bağyanlarıbu gün pek kimse yazmamış ki..nazarlara geldik
çook yoğun bi gündü..başım çatlıyorbu insanlar bankaları niye bukadar seviyorlar yaa
ben eve gidip karadayının ve reklamlarda oses türkiyenin karşısında yayılmanın hayalini kurarken bi arkadaşım aradı çıkışta buluşalım mı diye-oda başka şubede çalışıyor-buluşalım dedim ama ne yalan söyliyim ev daha cazip geldi...
antisosyalleşiyormuyum acaba
ben de istiyorum minyatürke gitmek
süper olmuş sizin için....fotoları bekliyoruz heyecanla...biz de havalar ısınsa adalar turu istiyoruz..ama bu havaların ısınası yok kii
sizin için 2.balayı olmuş majör
dünden k.fasulye pilav var..eşim bayılmıştı..al dedim bu gün de ye ben yokkenyarına da ıspanak yapıcam..
sen evlendikten soonra mı almanyaya gittin hep mi ordaydın?benim teyzemde oraya evlenmiş yaklaşık 30 senedir orda..kıyamam 16 yaşında evlenip gitmiş ama oralı artıkTürk arkadaşları var komşulukları burdan iyi evvelki yıl annemler kuzenimin düğüğnüne gitmişlerdi tek hatırladıkları buzzz gibi bi hava
o zamaann bu akşam size yemeğe geliyorum..sonra da sinemaya gideriz
eşim çok seviyor k.bahar kızartmasını..geçen gün değişiklik olsun fırında beşamel sosla yapayım dedim..sarmadı benimkini...vıcık vıcık yağ olmadan sarmadı
ayy aynnen ben prensess..hatta bu gün arkadaşlar iddiaya giriyor kimi akşama bozarsın diyor kimi yarın
geçen rejime girdiğimde nasıl başım dönmüştü de hamileyim sanmıştım
neyse şimdilik iyiyim..akşama da neskafe yerine ıhlamur içerimama neskafeyş çok seviyorum ben yaaa az süt tozu koysam olurmu ki beautyyyy?
lahana ile kapıskaya bayılırım ben...ama eşim sevmiyorneyseki geçen gün kv de yedim...
biz de özledik seniiii....
fotoları bekliyoruz artık düğünden mi çekersin bilemedim
kıskandırma ama yaaa
madden,manen ve bedenen hazır değilim ki
ama bayılıyorum bebişlere....
kim bayılmaz kiii
slmm kızlarr bn geldim sabh ablam aradı ecznye gel bnle diye ewden bi çıktım şimdi geldimm
majorr hoşgeldin canm..lisedeyken bnde gitmiştim miniaturke köprüde fln yürümüştmama çok güzel bi yer gerçektn..
sema'cım bnde ne yapsam diye düşünüyorum ama turşudan kalan lahana ile bişey yapıcam tam karar vermedim bnde düşünüyorm:26:
svitt tebrik ederim seni başlamışsın diyetee..ama sende bnm gibi tatkı abur cuvur bağımlısısın sanrım bize iyi gelirmi bilmiyorumbn biraz aç kalınca yada tatlı yemeyince ellerim titriyo gözlerim kararıyoo
kıyamam bebişeeeeÖzlediiimmm..
selammm kknı en güzel ve suskun bağyanlarıbu gün pek kimse yazmamış ki..nazarlara geldik
çook yoğun bi gündü..başım çatlıyorbu insanlar bankaları niye bukadar seviyorlar yaa
ben eve gidip karadayının ve reklamlarda oses türkiyenin karşısında yayılmanın hayalini kurarken bi arkadaşım aradı çıkışta buluşalım mı diye-oda başka şubede çalışıyor-buluşalım dedim ama ne yalan söyliyim ev daha cazip geldi...
antisosyalleşiyormuyum acaba
ben de istiyorum minyatürke gitmek
süper olmuş sizin için....fotoları bekliyoruz heyecanla...biz de havalar ısınsa adalar turu istiyoruz..ama bu havaların ısınası yok kii
sizin için 2.balayı olmuş majör
dünden k.fasulye pilav var..eşim bayılmıştı..al dedim bu gün de ye ben yokkenyarına da ıspanak yapıcam..
sen evlendikten soonra mı almanyaya gittin hep mi ordaydın?benim teyzemde oraya evlenmiş yaklaşık 30 senedir orda..kıyamam 16 yaşında evlenip gitmiş ama oralı artıkTürk arkadaşları var komşulukları burdan iyi evvelki yıl annemler kuzenimin düğüğnüne gitmişlerdi tek hatırladıkları buzzz gibi bi hava
o zamaann bu akşam size yemeğe geliyorum..sonra da sinemaya gideriz
eşim çok seviyor k.bahar kızartmasını..geçen gün değişiklik olsun fırında beşamel sosla yapayım dedim..sarmadı benimkini...vıcık vıcık yağ olmadan sarmadı
ayy aynnen ben prensess..hatta bu gün arkadaşlar iddiaya giriyor kimi akşama bozarsın diyor kimi yarın
neyse şimdilik iyiyim..akşama da neskafe yerine ıhlamur içerimama neskafeyş çok seviyorum ben yaaa az süt tozu koysam olurmu ki beautyyyy?
lahana ile kapıskaya bayılırım ben...ama eşim sevmiyorneyseki geçen gün kv de yedim...
kıskandırma ama yaaa
kim bayılmaz kiii
neskahveyi sade iç canm.bnde dikkat ediyorum yediklerime 3aydır aynı kilodayım..ama zayıflayamıyrm.. o yuzden bazı şeyleri bırakmam gerk ekmek pilav gibi azaltmıştımm
hoş geldin tatlışımm evet bugün hiç yoktunnbizi bırakmaaaaa :26::26:
kapuska yaaaaappppppbayılırımmmmmmmmmmmmmmm
kıyamam bebişeeeebak ben bile gaza geliyorum tatlışkoooo ki önümde upuzuuunnn bi zaman varkenn
gel tatlışkommm toplaşın gelin kek de yaptımhamarat oldum ben evde çok canım sıkılıyooo
ekmeklerimiçektim maydonozumu çektim buzluğa attm şimdi yemeği yapcammm bi bakim size didimm
sende sışarı çıkıyosun galiba cici ohh azcık arkdaşınla otur şöyle bi sosyalleşgerçekten evlilik insanı asosyalleştiriyo aa
Oh oh GS Masallah hamarat ev hanimi
Ay prensesi annem onun sarmasini yapar
Sweat dogma buyume buraliyim ben evet gercekten soguktur almanya ama bu sene bir acayiplik var daha kar mar hicbirsey yok
Heyyy millettt ella geldi yavrular cok bosladim sizi ama boslamicam artik bugun hc vaktm yoktu,smdi anemlerdeyim yemek yedm cay keyfi uapiom kocis mesai kaldi 10gibi gelir ole iste szler napaysunuz?
annemde yapıyor sarmasını ama bn yapamam şimdi ztn eşimde lahana sarmasını sevmiyor. bnde onun hakkını yiyorumm
hoşgeldin elllaa bnde giremedim bugunn...eşim o ses türkiyeyi izlicekmişş bn sevmiyorum onu yaa üff:26:
Hb tatlis bnde o tur programlari pek sevmem ama esim izledgi zaman eslik edyrm napim o da bnm istedgm seylere ses cikarmio idare et napalim bazen cok guzel sesler cikio yarismayi sevmesen bile dinleyesn gelio :))
evet bizi çok boşladın tatlışkommHeyyy millettt ella geldi yavrular cok bosladim sizi ama boslamicam artik bugun hc vaktm yoktu,smdi anemlerdeyim yemek yedm cay keyfi uapiom kocis mesai kaldi 10gibi gelir ole iste szler napaysunuz?
gess hoşgeldin tam cıkıyordum artık kimse yok sıkıldımm
tünaydınlarrrr
beauty azmine hayranıminşallah nazar değdirmem
çünkü ben imkanı yok sabah yürüyüş için kalkamazdım..tebrikler canım
sabah kahvaltımı ve öğlen yemeğimi başarıyla atlattım..(sabah 1 tane light etimek öğlen 1 dilim kepek ekmeği
çorba)akşama da çorba içebilirsem zafer benim olucak bugünlüknormalde ekmek yemem ama ara öğün yapamıcağım için yedim 1 dilim
bu gün yine aşırı yoğun işer
buraya da kimse uğramamış..uyanamadınız mı kızçelerrrr??
Haha cok guldum prrnses ya bari drgstrdi mi kanali esin?aynen bnde şimdi sesimi bozarak söylüyorum şarkıları gıcık oldudedim snde bn tv izlerken yapıyosunii oluyomuşmu diyee ses çıkaramadı
evet bizi çok boşladın tatlışkommkıskanıyoruz amaaa
geldimmm tatlışş gitmeeee
bende anca yemekti bulaşıktı dönebildimmm
en son ne yaptın lahanayıııı
annemde yapıyor sarmasını ama bn yapamam şimdi ztn eşimde lahana sarmasını sevmiyor. bnde onun hakkını yiyorumm
hoşgeldin elllaa bnde giremedim bugunn...eşim o ses türkiyeyi izlicekmişş bn sevmiyorum onu yaa üff:26:
maşallah kızzbnm halamın kzııda 7aylık hamileydi ayarladığı elbise olmamıştı ablm için almıştık netten elbise onu giymiştii
kıskandırma ama yaaa
kim bayılmaz kiii
kıyamam bebişeeeebak ben bile gaza geliyorum tatlışkoooo ki önümde upuzuuunnn bi zaman varkenn